Homepagina » Binnenland » Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort
covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal andere bedrijven in 15 landen de COVI-PASS uitrollen. Dit ‘digitale gezondheidspaspoort’, dat onder meer je testresultaten laat zien, komt ook naar Nederland.

Volgens de website van de firma is het doel van dit paspoort om ‘veilig weer aan het werk te gaan’ en ‘sociale interacties te hervatten’ door de autoriteiten te voorzien van ‘actuele gezondheidsinformatie’.

Bill Gates zal ongetwijfeld lyrisch zijn over deze COVI-PASS. Hij schreef in april nog een essay waarin hij de voordelen van ‘het vrijwillig gebruik van digitale tools’ opnoemde. Dergelijke tools zijn volgens hem handig omdat ‘we ons dan kunnen herinneren waar we zijn geweest’ en ‘we deze informatie kunnen delen met eenieder die ons vragen stelt over onze contacten’.

Geen toegang

Klinkt onheilspellend? Het wordt nog erger. Gates voorspelt dat de mate waarin we openbare bijeenkomsten kunnen bijwonen zal afhangen van de ontdekking van een effectieve behandeling. Hij zegt dat mensen zich door zo’n geneesmiddel waarschijnlijk nog niet veilig genoeg voelen om weer naar buiten te gaan. Gelukkig is daar de COVI-PASS. Op de website lezen we dat de voormalige Britse premier Theresa May een groot voorstander is van het project. Wat wil je nog meer?

De COVI-PASS wordt uitgerold in onder andere Italië, Portugal, Frankrijk, India, de Verenigde Staten, Canada, Zweden, Spanje, Zuid-Afrika, Mexico, de Verenigde Arabische Emiraten en Nederland. Je kunt toegang krijgen tot de biometrische ‘paspoorten’ via een mobiele telefoon of sleutelhanger. Er gaan lichtjes knipperen op het moment dat een individu negatief of positief is getest. Rood betekent dat je geen toegang krijgt tot openbare plekken. Bij groen licht mag je naar binnen. De technologie die voor de paspoorten is gebruikt, is voorzien van de ‘Seal of Excellence’ van de EU. Wat wil je nog meer?

Een bepalend moment

Dat ze een bedreiging vormen voor onze vrijheid en privacy nemen we maar voor lief. Wie om zich heen kijkt, kan niet anders dan constateren dat de coronapandemie zo goed als voorbij is. Dat is volgens Hassan Damluji, onderdirecteur van de Bill & Melinda Gates Foundation, zéker niet het geval. In een recent interview waarschuwde hij dat de pandemie ‘verre van voorbij’ is en dat we momenteel middenin de derde golf zitten. Vooral het Midden-Oosten en delen van Azië zullen getroffen worden door de volgende golf, voorspelde Damluji, die geld inzamelt voor GAVI, een vaccingroep die wordt gefinancierd door Bill Gates.

Gates trekt aan het einde van zijn essay een parallel met de Tweede Wereldoorlog. Hij zei dat deze oorlog ‘een bepalend moment was voor de generatie van onze ouders, net zoals de coronapandemie een bepalend moment is voor ons’. Hij suggereerde daarmee dat de veranderingen die nu plaatsvinden zijn te vergelijken met het moment waarop de geallieerden op het punt staan het Derde Rijk te verslaan. Bill Gates mag dat zeggen, want hij is tenslotte Bill Gates.

Onafhankelijk journalist, onderzoeker, schrijver en filmmaker Raul Diego sluit af: “Zo’n immuniteitspaspoort of digitaal gezondheidscertificaat is niets meer dan de ultieme vervulling van een dystopische nachtmerrie.”

[MintPress News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jan doornbos schreef:

  Over my dead body.

  41 likes
 • nou en!! schreef:

  de vuiligheid die door je strot gepropt wordt onder het mom van veiligheid

  37 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Het volk wil een totalitaire staat? Het volk krijgt een totalitaire staat.

  En de gestorven soldaten in 1940-1945 aan de geallieerde kant draaien zich om in hun graf. Terecht.

  24 likes
 • vladi schreef:

  tijd om wapens aan te schaffen.

  fff

  24 likes
  • Willem schreef:

   Als nu eerst iedereen die domme smartphone weg gooit kom je al een heel eind maar ja, dat doet niemand dus we kunnen het schudden. De ene helft snapt het en de andere helft niet en die niet snappers verlinken de wel snappers en houden zich aan mondkapjes en meer van onzin en zien in jou de vijand. Ook over 5G neer gezet, mens denkt dat het goed is, het is gewoon het einde en wapens helpen niet want politie enz schieten graag op mensen, zijn allemaal psychopaten.

   10 likes
  • salvar schreef:

   @ vladi
   zeer zeker wel.

   6 likes
  • johan schreef:

   Dat leidt tot nog meer onzin…

   1 likes
   • vladi schreef:

    kan niet,we zitten aan de top van onzin.
    u kunt gerust op zolder wachten tot alle ‘onzin’ voorbij is.

    ik en velen willen vechten voor de vrijheid voor onze toekomst en die van onze kinderen.

    fight for freedom

    2 likes
 • Henk schreef:

  Als je hier massaal niet aan meewerkt komt het er niet.

  16 likes
 • anargie schreef:

  Welkom in Sovjet Nederland, onderdeel van de Sovjetstaten van Europa! Zijn onze voorouders HIER voor gestorven? MASSAAL WEIGEREN die hele onzin om de portemonnee van ene meneer Gates nog meer te laten uitpuilen dan tijdens zijn mickysh## schrikbewind!

  14 likes
 • Jack Burton schreef:

  Ik steel hem wel van een bruikbare idioot…

  7 likes
 • Ron schreef:

  ‘Een studie Die niet alleen staat. We hebben 10 onderzoeken gevonden die zeggen: ‘Als je het griepvaccin krijgt, heb je veel meer kans op een niet-griepinfectie van de luchtwegen.’ Het risico gaat in sommige van die onderzoeken met ongeveer 600% omhoog. In sommige andere van die onderzoeken, minder dan dat – 200%, 300%, 400%.
  Maar vrijwel al deze onderzoeken tonen aan dat het griepvaccin je eigenlijk vatbaarder maakt voor coronavirus, en daar kunnen redenen voor zijn. Er wordt gespeculeerd dat er mogelijk coronavirusbesmetting is in de griepvaccins … [of] het kan de XMRV zijn.
  Je krijgt die paradoxale immuunreactie omdat je per ongeluk bent ingeënt met het coronavirus wanneer je het griepvaccin krijgt. Dus we weten het niet, maar het waargenomen effect is zeer goed gedocumenteerd.
  In Noord-Italië was er vlak voor het uitbreken van [COVID-19] een massale vaccinatie met een zeer krachtig griepvaccin … Maar het is anekdotisch. Er is geen bewijs voor een verband. “

  7 likes
 • Rebel Mina schreef:

  Wie proberen ze te beschermen he? Ons vast niet! Mensen… laat jullie niet gek maken! Deze hele controle techniek is om hun precious zaakjes te beschermen… het ontvuilen van hun achteringangen en trillingsfrequenties bij de mens om met de juiste persoon in “verbinding” te staan…. de jonge schoonheid wel en niet de oude oma te drainen van allerlei “grondstoffen” etc. Of niet dan Brotherhood?

  6 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Dus 1.4 miljard Indiers, waarvan er 800 miljoen niet genoeg geld hebben voor dagelijks eten laat staan een toekomst opbouwen, worden verplicht een smart phone continue aan te hebben staan, om hier aan deel te nemen? Iedere dag denken aan zoiets onmenselijks?
  Denken ze nu werkelijk dat die 100-den miljoenen niet in opstand komen, die breken de boel letterlijk af en de regering en ambtenaren worden afgeslacht. Waarom? Vanwege de religie, de goden zullen dit niet toestaan, niet toelaten.
  En in het Westen, is de economie heilig, of is dit toch een positieve renaissance, getekend door bloed en tranen?

  4 likes
 • Ron schreef:

  De manier waarop ze de evolutie versnellen van een virus, bv. door het coronavirus uit de anus van de vleermuis te halen en het te repliceren in dierlijk weefsel zoals pangolin-nierweefsel. Vervolgens worden de gekweekte virussen op niercellen van wilde apen geplaatst, gevolgd door hersenweefsel van muizen.
  Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel, verhoogt u naast mutaties het risico op besmetting met zoönotisch dierlijk virus. Volgens Kennedy kan met behulp van dit versnelde evolutieproces binnen een paar dagen zes jaar evolutie worden gerealiseerd. Door dit proces kunnen snel extreem virale vormen van het virus worden gecreëerd. Meestal worden mildere vormen gebruikt om een vaccin te maken. Zoals uitgelegd door Kennedy:
  ‘Je kunt een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
  Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
  Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. Anthony Fauci. President Obama heeft bevolen dat te stoppen omdat ze in 2014 veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
  In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste Fauci die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef ze die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus [pandemie] plaatsvond]. In feite deed [expert in infectieziekten] Ian Lipkin die experimenten daar toen [COVID-19] explodeerde. En ik zal je precies vertellen wat er is gebeurd, omdat het erg verdacht is. ”Toen president Trump binnenkwam, had Obama een kantoor in het Witte Huis voor pandemische verdediging, voor pandemische veiligheid. Ze waren betrokken bij de financiering van [coronavirusonderzoeksprojecten in Wuhan] via Fauci. President Trump stopte alle financiering voor dat kantoor op 20 september 2019. Dat was dus het laatste salaris dat een van die wetenschappers kreeg.
  Op 30 september [2019] werden heel wat wetenschappers in Wuhan ontslagen. Op 1 oktober was het eerste geval van [COVID-19 gemeld]. Het is dus verdacht omdat het lijkt alsof er een mogelijkheid is – en ik speculeer hier; Ik wil dat duidelijk maken – maar er is een mogelijkheid dat iemand die zijn baan in dat lab is kwijtgeraakt … het virus zou kunnen hebben vrijgegeven.
  Omdat het onmiddellijk een onmiddellijke markt creëerde voor mensen met die specifieke vaardigheden, namelijk het bestuderen van het maken van een coronavirusvaccin. Dus je zou bijna van de ene op de andere dag van werkloos naar hoogbetaald kunnen gaan als je een van die micro-organismen vrijgaf die ze in dat lab creëerden. Ik weet niet of dat is gebeurd, maar dat is iets dat [onderzocht] moet worden. ‘

  3 likes
 • Arwijn schreef:

  Ik heb niet eens een smart phone… Leuk allemaal en zo maar ik zal er weinig mee te maken krijgen.

  3 likes
  • Peter schreef:

   Heel juist. Ik zeg altijd; een mobieltje hebben is akkoord gaan met het systeem.
   Als niemand zo’n ding aanschaft komt er ook geen 5G te staan, want wat heeft dat anders voor zin.
   No consent, No compliance. Dat is voor veel mensen heel zwaar maar de enige manier om ervoor te zorgen dat het systeem niks met je kan. Een massaal NEE en dat hele systeem zakt als een pudding in elkaar.

   4 likes
 • Rayoflight schreef:

  Algoritme.

  Dat zieke mannetje is weer bezig om de mensen angst aan te jagen.
  Hij kan zeggen wat hij wil, mensen hollen toch altijd zijn geld achterna.
  Media is ondertussen bezig met de 2de golf van de plandemie, dat kun je zien aan de ‘recomendations’ bij onder andere Youtube.
  Want, zo lijkt het het algoritme is erop gericht om dat nieuws te laten trenden dat leid na meer acceptatie voor de nieuwe golf bij de slapende massa.

  Bill on fire.

  Bill speelt met vuur want groepen zoals 4chan lijken gewapend autisme op hem (willen) los te laten. Ook heeft hij BTC contracten lopen. Al met al zal de hele wereld veranderen op een manier die de NWO niet kan berekenen ik denk namelijk niet dat ‘criminelen’ het erbij laten als deze zelfbeschikkingsrecht verliezen. En hoewel bill blackwater drinkt kan ook hij de Epstein shuffle doen lijkt me.

  3 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Onze wereld is een manifestatie van ons denken. Datgene wat we zaaien zullen we oogsten. Als het resultaat van onze handelingen ons niet bevalt, kunnen we niemand de schuld geven, maar wordt het tijd om opnieuw te zaaien.
  Laat je niet in slaap sussen door de media. Durf de kudde te verlaten en vind jouw eigen waarheid. Wanneer je leeft en beweegt vanuit je Hart, voel je niet langer behoefte om te oordelen en zal alles wat ogenschijnlijk tegen je werkt voor je gaan werken…

  Een stukje tekst van de blog ‘Fietsen voor vrijheid’ van Yasmin Verschure, dat naar mijn bescheiden gevoel waar is en het vertrouwen van de mens in zijn/haar eigen kunnen perfect weergeeft!

  Mvg, Harrie

  2 likes
  • Rayoflight schreef:

   Feedback-loop

   Ergens denk ik dat je volledig gelijk hebt. Alle manifestaties zijn eigenlijk niet ons gedachtegoed maar van een kracht die zoals het lijkt de realiteit steeds duisterder maakt d.m.v. politiek en nep nieuws. Telkens weer wordt er negatieve energie bij de bevolking opgewekt en deze energie wordt dan gebruikt om een zelfs nog duistere realiteit te creëren.
   Een eindeloze negatieve ‘feedback loop’ is het resultaat die alleen kan worden verbroken door niet meer naar media of internet te luisteren maar naar je hart en innerlijke licht.

   In principe is het heel makkelijk om deze realiteit te veranderen alleen is het besef en de wil bij de meeste mensen denk ik er nog niet.

   3 likes
  • vladi schreef:

   volgens mij begrijpt u de macht en dwang van het geweldsmonopolie niet zo goed.

   fff

   0 likes
 • Hans schreef:

  Je wordt verplicht om een smartphone te hebben/kopen, een data abonnement af te sluiten en de app zal mogelijk ook niet werken op een custom ROM. Dit zal vergoed moeten worden door de ziektekostenverzekering ;-).

  2 likes
 • frans schreef:

  @Gates; “Dergelijke tools zijn volgens hem handig omdat ‘we ons dan kunnen herinneren waar we zijn geweest’ en ‘we deze informatie kunnen delen met eenieder die ons vragen stelt over onze contacten’.”
  Omdat we ons dan kunnen herinneren waar we zijn geweest.??!!
  Wordt ons geheugen gewist?! Met de vaccinaties.

  2 likes
 • Koddebeier schreef:

  Ze kunnen dat ding steken op de plek waar de meeste mensen op zitten !

  2 likes
 • x

  Check Also

  koning

  ‘Goed dat er een rechtszaak tegen de koning komt’

  Het Republikeins Genootschap heeft genoeg geld opgehaald ...

  griep

  Griep doodde afgelopen week OPNIEUW 10 keer zoveel mensen als corona

  Griep doodde afgelopen week in Groot-Brittannië 10 ...

  >