Great ResetBuitenland

Wob-documenten: ‘Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

De Wob-documenten over het coronabeleid die de overheid onlangs heeft geopenbaard, bevatten een schat aan informatie. Een deel van die documenten gaat over het World Economic Forum en de rol die de organisatie van Klaus Schwab speelt bij de corona-aanpak.

Zo ontving het ministerie van Volksgezondheid op 8 juni 2020 een bericht van het WEF over de zogeheten Inclusieve Vaccin Alliantie. Naar aanleiding hiervan wilde men graag een voorstel van het WEF bespreken met hogere kringen rond de minister, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Uit een e-mail die een dag later, op 9 juni, is verstuurd, blijkt dat het WEF een alliantie wilde oprichten die zich bezighoudt met de productie van vaccins met als primair doel het opschalen van de productiecapaciteit.

Memorandum van overeenstemming

Het ministerie plande vervolgens een afspraak in met het WEF over haar ‘vaccin-initiatief’. Het voorstel van het WEF wordt op 10 juni voorgelegd aan de minister. Het ministerie van Volksgezondheid is geïnteresseerd in de alliantie, blijkt uit de correspondentie.

Uit een e-mail die dateert van 11 juni 2020 blijkt dat er een memorandum van overeenstemming (MOU) met de Inclusieve Vaccin Alliantie ligt. Een ambtenaar van het ministerie vraagt of deze overeenstemming moet worden afgezet tegen het voorstel van het WEF.

De ambtenaar schrijft: “[Zwartgelakt] en ik hebben allebei de MOU van de inclusieve vaccin alliantie niet. Is het wenselijk dat wij die wel hebben en het document van de WEF tegen de MOU afzetten? Of is het in het kader van een need to know-informatiedeling voldoende dat wij een wat diepgaandere analyse van het WEF-voorstel en hun overige activiteiten op gebied van corona op papier zetten?”

Wow!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert: “Wow! Wie nu nog gelooft dat het WEF een ‘praatclub’ is, is ziende blind en horende doof!”

Eind vorig jaar twitterde ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “WEF is een Zwitserse praatclub. Die mensen met invloed samenbrengt en convenanten laat sluiten.”

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

WEF = World Elite Fascists

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

WEF, NWO, WHO, NGO, al-CIAda, Israeli-Secret-Inteligence-Service, UN, Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie….allemaal Organisaties Opererend onder dezelfde Vlag….Met als enige Doel: Totale Wereldheerschappij & Totale Controle over de Kudde Goyim…alleen Rusland doet nog een beetje moeilijk op dit moment…maar de Rest van de Wereld valt inmiddels wel zo’n beetje onder hun Controle….

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
2 jaren geleden

Is er iemand die de documenten kan doorsturen naar Reiner Fuelmich want dat lijkt me relevant.

De Verandering
De Verandering
2 jaren geleden

Praatclub? Door het toilet ermee!

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x