Buitenland

Europarlementslid geeft bulderspeech: ‘De burgers zijn deze ellende zat!’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Ook onder het voorzitterschap van Spanje was de EU een ramp voor de burgers. Dat zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

De sancties tegen Rusland zorgen voor verdere achteruitgang van de levensstandaard, voor een vlucht van industrieën uit Duitsland en voor een economische recessie, somde hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Corrupt Oekraïne

De oplopende migratie zorgde voor meer woningnood, voor oplopende staatsschulden en voor haatdemonstraties en geweld in onze steden, vervolgde het Europarlementslid.

Nationale staten zoals Hongarije kwamen wel op voor de belangen van de burgers. Hongarije en Slovenië voorkwamen dat corrupt Oekraïne 50 miljard krijgt, benadrukt De Graaff.

Stop met deze rampzalige Europese Unie

“Polen, Hongarije en Slovenië blokkeren de import van vervuild Oekraïens graan. En Oostenrijk en Hongarije verzetten zich tegen de toetreding van Oekraïne, die de burger 189 miljard gaat kosten.”

“De burgers zijn deze ellende zat en laten een geweldige winst voor anti-EU- en anti-immigratiepartijen zien,” zei De Graaff, die de Europese Raad adviseerde: stop met deze rampzalige Europese Unie en laat de lidstaten zich aanmelden bij de BRICS voor vrede en voorspoed.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 240 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman
Herman
7 maanden geleden

Als waarheid het langst duurt, dan moet hij gelijk krijgen.
Behalve in Nederland dan, natuurlijk…..

Annette
Annette
7 maanden geleden

Goed zo, Marcel de Graaff, JIJ behoort tot de weinige mensen in het Europarlement, die nog WEL weten hoe ze de burgers binnen Europa moet vertegenwoordigen.

Alles wat je zegt is gewoon een feit! Al jaren komt er in feite niets anders dan ellende van dat bureaucratische zootje in Brussel.

Het gekke is, dat mijn moeder zaliger al méér dan dertig jaar geleden tegen mijn man en mij zei, dat er absoluut niet te veel macht naar Brussel moest gaan, want dat DAT op termijn onze ondergang zou zijn.

WAT een voorspellende blik had die, toen al, ruim zeventigjarige verstandige vrouw.

Polen, Hongarije en Slovenië doen hun uiterste best om zand te strooien in het voortdenderende rad, wat de EU is, om dit alles te stoppen.

Maar dat zal een monsterklus zijn, omdat in feite binnen de EU de belangrijkste spelers nog altijd Duitsland en Frankrijk zijn. Deze landen op hun beurt zijn natuurlijk praktisch voor 100% geïnfiltreerd door het WEF, de VN en de NAVO.

Alléén al de pure waanzin om het door en door verrotte Oekraïne binnen de EU te trekken en daarnaast Oekraïne ook nog eens lid te laten worden van de NAVO.

Ieder mens met ook nog maar één hersencel kan bedenken, dat ALS dat daadwerkelijk gebeurt, Rusland dit NOOIT zal accepteren.

En TERECHT. Alle afspraken die er, nu ruim 30 jaar geleden zijn gemaakt, worden met voeten getreden.

Zoals ik het zie, zijn “ze” op een verschrikkelijke manier de Russen aan het provoceren, net zolang totdat de Russen zeggen: GENOEG IS GENOEG.

Tot nu toe heeft Rusland zich nog, althans dat is mijn mening, heel netjes gedragen, maar er komt een moment, dat de kruik barst.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

De EU = failliet…Nederland word weer soeverein
EN onze gulden komt terug ZONDER DE LELIJKE KOP VAN DE FAKE KONING…

THE PEOPLE WON THE BATTLE !!

Hariprem
Hariprem
7 maanden geleden

Marcel de Graaf: super!!! 🙏💗

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x