CoronaMens en Dier

Tuchtraad schorst psycholoog 24 MAANDEN vanwege socialmediagedrag, dit schreef hij

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De tuchtraad van de psychologencommissie heeft psychotherapeut Steve Van Herreweghe voor een periode van 24 maanden geschorst vanwege zijn uitspraken op social media en ander activisme van de afgelopen drie jaar.

“Het volstond om op grond van een groepje geblokkeerde boze niet-cliënten mij en dus ook mijn cliënteel te sanctioneren,” laat hij weten. Van Herreweghe gaat dit niet aanvechten, ‘hoe onrechtvaardig ook’. “Met een dergelijke commissie wil ik me niet langer verbinden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij krijgt veel steun. Zo zegt auteur Steven Arrazola de Onate: “Pijnlijk. Pure schande. Sterkte, Steve. De mensen die zich hiermee bezighouden krijgen ooit nog wel hun verdiende loon.”

Schwab-puppet

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Bedankt dat je je uitsprak en dat zal blijven doen. Het recht zal zegevieren en jij bent één van degenen waar mensen de afgelopen jaren hoop aan ontleenden.”

Dan nu een greep uit de uitspraken die Van Herreweghe op social media deed. Tegen de Belgische premier De Croo zei hij: “Geniet maar van je laatste harde winter als zelfverkozen mini-ster en Schwab-puppet. Je hebt niet alleen niets verwezenlijkt, maar vooral veel ontwezenlijkt. Wij drogen een traan van vreugde en wuiven nu al.”

Toen bekend werd dat honderden Duitse journalisten vorstelijk worden betaald door de overheid, schreef hij: “De allerlaatste complottheorie doorprikt. Het is nu een complotpraktijk.”

Toch één met lef

Vicevoorzitter Wolfgang Kubicki van de Duitse Bondsdag pleitte eind vorig jaar voor obductie bij mensen die kort na vaccinatie gestorven zijn. Van Herreweghe zei daarop: “Toch één met lef!”

Recentelijk zei PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken dat we alert moeten zijn op anti-overheidsextremisme. “Attje wordt bang. Terecht. Het volk wordt wakker, Attje. Wakker uit de hypnose van politieke misleiding en mishandeling. Pro-burgerbeleidsdenken wordt de nieuwe ideologie. Geen houden aan,” reageerde de psycholoog.

Hallucinant

Toen het College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO) een memo had uitgestuurd naar alle artsen in de Canadese provincie Ontario waarin wordt gesuggereerd dat ongevaccineerde patiënten psychische problemen hebben en psychiatrische medicatie moeten krijgen, zei Van Herreweghe: “Zoals voorspeld: zogenaamde ‘vaccinweigeraars’ en ‘complotpsychoten’ worden als psychiatrisch ziek bestempeld en zullen (straks ‘moeten’) medicatie nemen.”

Afgelopen jaar werd bekend dat de Schotse autoriteiten onderzoek gaan doen naar de hoge babysterfte. “De babysterfte schiet ‘plots’ omhoog. Wij blijven extreem attenderen, terwijl de rest extreem schuldig verzuim pleegt. Hallucinant,” schreef de psycholoog.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Deze persoon kan een crowdfunding starten en zijn werk gewoon “zwart” voortzetten, de mensen in Nederland hebben geen overheid meer nodig!

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Wel, als dit soort uitspraken leidt tot 24 maanden schorsing, zijn alle reagerenden, ik dus ook, op dit platform de sjaak. Verdoemd vanwege het spreken van je waarheid. Franz Kafka had het niet beter kunnen bedenken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De Leugen regeert al decennialang hier in het Westen, iedereen die geboren is na 1945 is opgegroeid in de Grote Truman-Show PSYOP, de wereld op zijn kop…Inmiddels proberen al die (Medische) Vrijmetselaars, Puppeticians, MK-Ultra-Mainstreammedia, Elite-Parasieten en overig parasitair ongedierte nog steeds wanhopig om die doos van Pandora weer dicht te krijgen…Volledig gedoemd te mislukken, het is als water in een vergiet proberen te houden met één vinger op een gaatje…Al zijn de Leugens van die Nazis nog zo snel, de Waarheid ligt inmiddels mijlen voor…

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Huh? In Nederland is psycholoog zijn een vrij beroep en onbeschermd. Iedereen mag zich voor psycholoog uitgeven.

Volgens mij is deze “tucht” uitspraak pure bangmakerij en zijn de dreigementen totaal onmogelijk.

Psycholoog zijn doe je op eigen verantwoording! Deze held kan gewoon zijn beroep verder uitoefenen.

We weten nu hoe het voelt om in een DDR te leven. DIT is dus een DDR. Wat een onrecht overal!

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x