Spiritueel

Amerikaanse vrouw ‘rook God tijdens bijna-doodervaring’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse vrouw zei tijdens een aflevering van een tv-programma van Fox News dat ze God onlangs heeft geroken tijdens een bijna-doodervaring.

“Ik zag een immens fel licht. Ik kon het voelen, aanraken, proeven, horen en ruiken. Het was alsof ik geen vijf zintuigen had, maar meer iets van 500,” zei Crystal McVea.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Uit een nieuwe universitaire studie is gebleken dat mensen die over hun bijna-doodervaring praten meer levendige herinneringen aan de gebeurtenissen hebben, ongeacht of het zaken zijn die zich in hun hoofd afspelen of dat het ervaringen zijn die ze ooit in hun leven hebben meegemaakt.

Pancreatitis

In 2009 werd McVea behandeld voor pancreatitis. Nadat ze pijnmedicatie had genomen stopte haar hart negen minuten met kloppen voordat artsen haar weer bij bewustzijn konden brengen. McVea schrijft in het boek Waking Up in Heaven: A True Story of Brokenness, Heaven and Life Again over haar belevenissen.

“Op het moment dat ik mijn ogen sloot in de behandelkamer, deed ik ze gelijk weer open en stond ik in de hemel,” zei McVea. “Ik kan niet met woorden omschrijven wat ik meemaakte terwijl ik daar stond.”

Getransformeerd

McVea zegt dat de ervaring haar als persoon heeft getransformeerd. Ze moest tijdens haar uittreding eerst een serieuze afweging maken of ze al dan niet terug zou willen keren naar het aardse rijk.

“Mijn hele leven was ik een twijfelaar,” zei ze. “Om mijn ogen te sluiten, ze weer te openen en voor de schepper te staan, niet alleen van dit universum maar ook van mij, zoiets zou ik nooit achter me willen laten.”

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
enkidoe
enkidoe
11 jaren geleden

waarom is ze dan terug gekomen?
ik zou meteen daar blijven, hier op aarde toch alleen maar stress, zeik,gezeur,geweld

Donis
Donis
11 jaren geleden

It’s all in the mind

arnoud
arnoud
11 jaren geleden

die mevrouw noemt, dat licht God, maar het is het Godelijke bewustzijn, de staat van zijn, het volkomen bewustzijn, de schepende kracht, en het klopt dat al je zintuigen weg valt, want je staat van zijn is dan geheel anders. deze kennis, en veel meer is te lezen in de brieven van http://www.christuswijs.nl zijn ware biografie, en uitleg over de materie, van het bewustzijn.

Roy
Roy
11 jaren geleden

Muha! volgens mij was het de Duivel, Anders kwam ze niet terug; Het moest behoorlijk stinken daar.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x