Buitenland

Europarlementslid waarschuwt voor omvolkingspact: ‘Dit is de zelfmoord van Europa, waanzin!’

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Vorig jaar kwamen opnieuw meer dan 1 miljoen asielzoekers naar Europa. Al jaren worden we overspoeld door asielzoekers, merkt Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) op.

Miljoenen proberen Europa binnen te dringen omdat ze weten: eenmaal een voet op Europese bodem gezet, krijgen ze toegang tot een rijkelijke sociale zekerheid zonder er ooit aan bijgedragen te hebben, aldus Vandendriessche.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

20.000 euro per asielzoeker

“De Europese Unie maakt het probleem alleen maar groter. Met het EU-migratiepact willen ze jaarlijks miljoenen Afrikanen naar Europa halen, waar we nooit om gevraagd hebben.”

Voor asielzoekers zullen we 20.000 euro per asielzoeker moeten betalen. Migratie is geen natuurfenomeen dat ons overkomt, maar een politieke keuze, stelt het Europarlementslid.

Zelfmoord

We moeten een compleet ander asiel- en migratiemodel installeren, vindt hij. “Onze mensen hebben er genoeg van. Dit EU-migratiepact is een omvolkingspact. De zelfmoord van onze unieke Europese beschaving.”

In de periode van 1995 tot 2019 heeft de massamigratie de Nederlandse belastingbetaler 400 miljard euro gekost, blijkt uit onderzoek. Deze kosten zijn sinds 2019 alleen maar gestegen. We staan er weer mooi op in het buitenland.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanTwente
StefanTwente
5 maanden geleden

Zoals eerder gezegt is de uitroeiing van het blanke ras een hoofddoel.

Ze laten bootladingen mannen in ipg vrouwen, want 1 vrouw kan maar 1 kijd per jaar maken, maar 1 man kan wel honderden kinderen per jaar maken.

Daarnast: Als je de mensheid wil corrumperen, begin je dan bij de man of bij de vrouw?

Zoals het verhaal van Adam en Eva laat zien, begin je bij de vrouw..

Het enige wat nu nog rest is dat er om 1 of andere mysterieuze reden een heleboel blanke mannen in 1 keer uitvallen, hetzij dat ze zomaar dood neer vallen hetzij dat ze onvruchtbaar zijn geworden en zo niet meer interessant voor de blanke vrouw..

Het alternatief zal straks in een kazerne in elk dorp in NL in honderdtallen aanwezig zijn..

Annette
Annette
5 maanden geleden

Alhier het Coudenhove-Kalergi plan in zijn volle glorie!

Datgene, wat waarschijnlijk een heleboel lezers van ninefornews al JAREN weten, wordt hier bij monde van Europarlementariër Tom Vandendriessche duidelijk gemaakt.

Ik kan mij nog goed herinneren, dat ik, na het lezen van een artikel in Xandernieuws, EJBron of één van de andere alternatieve sites, mijn jongste zoon hiermede confronteerde.

De reactie was ronduit schokkend: IK moest eens gauw ophouden met het lezen van al die complottheorieën, want dat was uiteraard allemaal niet WAAR.

En NU….. anno 2023, komen diezelfde zogenaamde complottheorieën, tot mijn grote verdriet, allemaal uit.

Natuurlijk was dit allemaal te verwachten. Als je bedenkt, dat er inmiddels al méér dan 50 jaar ieder jaar weer zoveel “gasten” uit Afrika, Verre Oosten en Midden Oosten binnentrekken, dan weet je wat er op termijn staat te gebeuren.

Natuurlijk kun je het die gasten niet kwalijk nemen, want zij zijn hier op uitnodiging van de leiders van de EU en als je ergens in Afrika op een houtje zit te bijten, dan wil je natuurlijk graag wat anders.

Mijn man en ik zijn vanaf 2004 heel wat keren in Egypte geweest en hebben daar ook veel contact gehad met de plaatselijke bevolking. Toen al was de grote droom van heel veel jonge mensen om naar Europa te vertrekken. Het land van melk en honing.

Ja….. voor hun is Europa het continent van melk en honing, maar voor de oorspronkelijke bewoners natuurlijk absoluut niet meer.

Door de eeuwen heen zijn er natuurlijk heel wat volkeren gekomen en ook weer gegaan. Hele culturen zijn ook definitief verdwenen. Dan denk ik aan de Inca’s en de Maya’s, maar ook recentelijk natuurlijk de Indianen, de oorspronkelijke bewoners van de grote Verenigde Staten.

Als de huidige trend doorzet, dan zal het blanke ras, in ieder geval in Europa, verdwijnen.

En laat DAT nu juist de bedoeling zijn van de psychopatenclub, die momenteel aan de touwtjes trekt.

Johan
Johan
5 maanden geleden

Allemaal helemaal in lijn met het Kalergi-plan….

Omvolking om zo de souvereiniteit te onderwerpen en de macht te grijpen.
Rat rutte is hier de grootste drijfveer.

Het wemelt in de politiek van de ratten & schapen die dit pad tegen de wil van het volk uitvoeren in puur eigenbelang.

Motieven zijn angst, chantage, psychopathie, sadisme, blinde volgzaamheid aan waargenomen authoriteiten e.d.

Tegen deze achtergrond is het in dit land belangrijker dan ooit om zichzelf te ondersteunen bij het opbouwen van veerkracht tegen bedreigingen en angst.

De politiek beschermd niet maar bevordert enkel dexe bedreigingen & angstzaaierij. Zij dient fundamenteel gewijzigd te worden. Nadat ze eerst met tak en wortel verwijderd is geworden!

De sterkste krachten komen voort uit
moed,
vertrouwen,
kennis,
zelfbeschikking,
hoop,,
geloof en liefde.

sophietje
sophietje
5 maanden geleden

Ah, wat geweldig nieuws..
Iets waar al 20 jaar met regelmaat voor gewaarschuwd word, mag nu naar buiten ?..
Mede mogelijk gemaakt door ons gadget, een topper in censureren en verwijderen en ieder die er vroeger over begon monddood maken, mogen ze nu ineens met alle dapperheid vertellen dat het europese volk omgevolkt word..
Newsflash, stelletje hyppcrieten, we wisten het al jaren.
Verraders

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x