Bewustzijn

Het geheim van gedachtekracht – deel 8 – Gedachtekracht Experimenten

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door Michel Lejeune van Trancewerk, voor de NineForNews Nieuwsbrief.

Een interessant fenomeen is het volgende gedachtekracht-experiment dat tijdens hypnose gedaan is. Ik raad dit soort experimenten overigens af om te doen, maar het laat wel exact zien hoe onze lichaamscellen beïnvloed en bestuurd worden vanuit ons onderbewustzijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Experiment 1 – Brandblaar

ijsklontjeAls ik iemand in een hypnotische concentratie breng, dan kan ik een munt of een ijsklontje tegen zijn of haar ontblote onderarm houden terwijl ik de hypnotische suggestie geef dat dit voorwerp gloeiend heet is. Omdat de persoon in een hypnotische concentratie is accepteert het onderbewustzijn deze suggestie en gelooft het dus.

Vervolgens zeg ik dat het voorwerp zo heet is dat je je eraan verbrandt, en vervolgens hou ik die munt of dat ijsklontje even tegen de arm aan…

Direct daarna zal hij of zij pijn voelen, en de arm terugtrekken. Het onderbewustzijn zorgt er daarna voor dat er een blaar gecreëerd wordt op de plek waar die munt of het ijsklontje de arm raakte. Er verschijnt daar een blaar die zich met vocht vult om verdere verbranding te voorkomen en om het genezingsproces in gang te zetten.

Natuurlijk verbrandde die huid niet echt, omdat het voorwerp gewoon koud was. En toch denkt het onderbewustzijn, als gevolg van de suggestie, dat het daar verbrand is en dus zal het de bijbehorende fysiologische reactie verzorgen. Je krijgt dus een echte brandblaar.

Wonderbaarlijk toch? Een lichamelijke reactie die 100% gebaseerd is op gedachtekracht. Het is de overtuiging die je onderbewustzijn heeft. En dat gebeurt dus als het onderbewustzijn de gegeven suggestie geaccepteerd heeft. Het stuurt het lichaam aan om exact te doen wat nodig is en in dit geval is dat dus die plek beschermen tegen verdere schade en het genezingsproces starten.

Vuurlopen

vuurlopen_1Een soortgelijk effect, maar dan andersom, treedt op bij mensen die over hete kolen lopen. Zij programmeren hun brein met een mantra (wat ook gedachtekracht is) en lopen daarna over een pad met roodgloeiende kolen, zonder te verbranden. Hun gedachtekracht zegt ze dat het koel is, en dus gebeurt er niks.

Experiment 2 – In gedachten lichamelijke oefeningen doen

pinkyEen andere interessante studie is uitgevoerd op de Manchester University in Engeland. Men nam twee groepen mensen waarvan één groep oefeningen ging doen en de andere niet. De groep die wel oefeningen deed, trainde de spieren van hun pink. De keuze om de pinkspieren te trainen was voor de hand liggend, omdat deze het minst beïnvloed zou worden door de normale dagelijkse bezigheden van de mensen in de groep.

De groep die deze oefeningen deed, trainde de pinkspieren ongeveer 20 minuten per dag, gedurende 5 dagen. De groep die niet oefende moest deze oefening alleen maar visualiseren, dus in gedachten doen. Deze mensen moesten zich diep ontspannen en zich alleen maar intensief voorstellen dat ze dezelfde oefening deden, terwijl ze in feite hun pink nooit bewogen.

Na vijf dagen had de groep die daadwerkelijk de pinkspieren getraind had, sterkere pinkspieren ontwikkeld en na metingen bleek dat de pinkspieren gemiddeld 29 procent sterker geworden waren. Dit was het resultaat van de oefening, wat op zich al een groot resultaat was voor slechts vijf dagen trainen.

Het interessante is dat de groep die hun pink nooit bewogen hadden tijdens de visualisatie ook een groei gerealiseerd hadden. Hun kracht was 16 procent toegenomen! Dat is natuurlijk wel minder dan de groep die wel echt de oefeningen gedaan had, maar toch nog 16 procent! En dat zonder ook maar iets bewogen te hebben!

Alle spieren in je hele lichaam kunnen daadwerkelijk groeien en sterker worden alleen al door de gedachten dat je ze traint! Het is het onderbewustzijn dat ze uiteindelijk laat groeien!

Borstvergroting

borstvergrotingVrouwen die bijvoorbeeld borstvergroting willen, scoren dan ook uitstekende resultaten met hypnose. Het is aangetoond dat het onderbewustzijn perfect het natuurlijke herstel- en groeimechanisme van het lichaam kan besturen en activeren. Het enige waarvoor we moeten zorgen is dat we het onderbewustzijn de juiste instructies geven zodat ze geaccepteerd worden. En dat doen we dus met een visualisatiesessie en de daarbij ondersteunende positief geformuleerde gedachten, of een hypnosesessie.

Gedachtekracht is een ijzersterke en beproefde methode om iets te veranderen, bijvoorbeeld aan je lichaam. Hypnose is een snelle route om die gedachtekracht in je onderbewustzijn te krijgen. Binnen enkele uren tot dagen (afhankelijk van hoe ontvankelijk je bent en hoe vaak je een sessie doet) kun je dit realiseren.

Wil je weten of jij ook te hypnotiseren bent? Doe dan nu HIER een gratis hypnosetest.

Wil je 100% gratis een volledige hypnosesessie uittesten? Meld je dan nu vrijblijvend aan op de Trancewerk Nieuwsbrief door hier te klikken en je voornaam en e-mailadres in te vullen. Je ontvangt na bevestiging van je aanmelding een gratis hypnosesessie t.w.v. € 29,99.

Tot zover enkele opmerkelijke voorbeelden van wat je met gedachtekracht kunt bereiken. Maar er is meer. Veel meer…

 

Heb je vragen of opmerkingen, reageer dan hieronder.

Michel Lejeune
www.trancewerk.nl

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button