Mens en Dier

Facebook-baas Zuckerberg uit zorgen in gelekte video

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een filmpje opgedoken waarin Facebook-baas Mark Zuckerberg uitspraken doet die in strijd zijn met het beleid van zijn eigen platform. De video is gelekt door een insider en gepubliceerd door James O’Keefe van Project Veritas.

“Afgelopen week kondigde Facebook aan dat ze harder zullen optreden tegen onjuiste informatie op Facebook en Instagram over corona, coronavaccins en vaccins in het algemeen,” zei O’Keefe. “Zelfs de New York Times besteedde er aandacht aan.”

Facebook heeft onder meer aangekondigd inhoud te verwijderen waarin wordt beweerd dat het coronavaccin het DNA van mensen verandert. In de gelekte video overtreedt Zuckerberg zijn eigen regels en normaal gesproken zou hij zijn gecensureerd door het platform, aldus O’Keefe.

Veranderen van het DNA en RNA

“Ik deel de zorgen over [dit vaccin] omdat we simpelweg niet weten wat de bijwerkingen op de lange termijn zijn van het veranderen van het DNA en RNA van mensen […] en of dat op een later moment andere mutaties of andere risico’s met zich meebrengt,” zei Zuckerberg tijdens een vraag-en-antwoordsessie in juli 2020.

“Zuckerberg zou normaal gesproken verbannen worden van Facebook vanwege dit soort uitspraken. De video waarin ik laat zien dat de directeur van Facebook dit zegt, wordt mogelijk verwijderd omdat hij in strijd is met het beleid van Facebook,” lichtte O’Keefe toe.

4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ach, tegenwoordig is doodgaan aan het cojonavaccin een kleinigheidje. (Citaat van een derde).

Christina
Christina
1 jaar geleden

hahahahaha de sukkel

mee 2
mee 2
1 jaar geleden

ik ben geblokt door FB lak aan hun was toch van plan om te stoppen op FB

rop
rop
1 jaar geleden

Het is een groot op mensen gericht experiment, het hele vaccin programma is daar op gericht, De toekomst zal het vertellen als er tal van gebeurtenissen eruit voort vloeien, het negatieve of positieve zal nog bewezen moeten worden, en dat gebeurt met deze wereldwijd experiment. de mens is een wereldwijde proefdier geworden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x