Mens en Dier

Facebook-baas Zuckerberg uit zorgen in gelekte video

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een filmpje opgedoken waarin Facebook-baas Mark Zuckerberg uitspraken doet die in strijd zijn met het beleid van zijn eigen platform. De video is gelekt door een insider en gepubliceerd door James O’Keefe van Project Veritas.

“Afgelopen week kondigde Facebook aan dat ze harder zullen optreden tegen onjuiste informatie op Facebook en Instagram over corona, coronavaccins en vaccins in het algemeen,” zei O’Keefe. “Zelfs de New York Times besteedde er aandacht aan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Facebook heeft onder meer aangekondigd inhoud te verwijderen waarin wordt beweerd dat het coronavaccin het DNA van mensen verandert. In de gelekte video overtreedt Zuckerberg zijn eigen regels en normaal gesproken zou hij zijn gecensureerd door het platform, aldus O’Keefe.

Veranderen van het DNA en RNA

“Ik deel de zorgen over [dit vaccin] omdat we simpelweg niet weten wat de bijwerkingen op de lange termijn zijn van het veranderen van het DNA en RNA van mensen […] en of dat op een later moment andere mutaties of andere risico’s met zich meebrengt,” zei Zuckerberg tijdens een vraag-en-antwoordsessie in juli 2020.

“Zuckerberg zou normaal gesproken verbannen worden van Facebook vanwege dit soort uitspraken. De video waarin ik laat zien dat de directeur van Facebook dit zegt, wordt mogelijk verwijderd omdat hij in strijd is met het beleid van Facebook,” lichtte O’Keefe toe.

4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Ach, tegenwoordig is doodgaan aan het cojonavaccin een kleinigheidje. (Citaat van een derde).

Christina
Christina
3 jaren geleden

hahahahaha de sukkel

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

ik ben geblokt door FB lak aan hun was toch van plan om te stoppen op FB

rop
rop
3 jaren geleden

Het is een groot op mensen gericht experiment, het hele vaccin programma is daar op gericht, De toekomst zal het vertellen als er tal van gebeurtenissen eruit voort vloeien, het negatieve of positieve zal nog bewezen moeten worden, en dat gebeurt met deze wereldwijd experiment. de mens is een wereldwijde proefdier geworden.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x