Het Complot

Website ex-basketballer Shaquille O’Neal plaatst bericht over 9/11 als inside job

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de naam Shaquille O’Neal denk je in eerste instantie aan een basketbalster en niet aan complotdenker. Op de website van de voormalige NBA-superster verscheen onlangs een artikel waarin werd geopperd dat 9/11 een ‘inside job’ is geweest.

“Krijgen we de waarheid?” schreef de auteur van het artikel, dat inmiddels is verwijderd. In het stuk was een filmpje opgenomen waarin op 11 september 2001 het tweede vliegtuig in de zuidelijke toren vliegt. “Vanwege het materiaal waar de gebouwen uit bestaan zou het niet mogelijk zijn geweest dat vlucht 175 zich er zo gemakkelijk in kon boren,” stond te lezen op de website.

Het artikel werd vervolgens ook op de Facebookpagina van de oud-basketbalspeler geplaatst, met daarbij het bericht: “Dit zet je wellicht aan het denken… wat denk jij?” Veel fans reageerden boos.

Er ontstond al snel de nodige ophef rond het Facebookbericht, waarna O’Neal zijn verontschuldigingen aanbood. Hij zei dat een bedrijf dat hij had ingehuurd om namens hem artikelen te plaatsen, verantwoordelijk was voor het plaatsen van de berichten. Hij ontkende ook een ‘9/11 Truther’ te zijn.


[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
7 jaren geleden

Dat je je excuses moet aanbieden omdat je iets in twijfel trekt; gewoon zot !
Dat is censuur en deze “leading figures” moeten door de overheid en domme mensen de mond gesnoerd worden. Wat een rare wereld hebben we nu; vrijheid van meningsuiting is er al lang niet meer.

Bataaf
Bataaf
7 jaren geleden

Pfff…Spuit elf.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Jullie lopen achter de feiten aan. Shaq heeft de persoon die die berichten op zijn website beheerde ontslagen.

Andre Wokkels
Andre Wokkels
7 jaren geleden

Google of You tube eens:Shaquille O’Neal freemason/illuminati,alsof deze high rank illuminati freemason goede info zou geven betreft 9/11?!?!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x