CoronaMens en Dier

Europarlementslid wil tribunalen: ‘Rutte, De Jonge en Kaag mogen hun gerechte straf niet ontlopen’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Afgelopen week bleek dat minister Sigrid Kaag een nevenfunctie bij de WHO heeft verzwegen voor de Kamer. Ze nam zitting in de zogeheten Global Preparedness Monitoring Board (GPMB). Het is voor ministers verboden om dit soort nevenfuncties te hebben, merkt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op.

Kaags illegale bestuursfunctie wijst erop dat het covidbeleid van de Nederlandse overheid achter de schermen bepaald wordt door de belangen achter de WHO, aldus De Graaff.

Terwijl Melinda Gates de regering pushte om te investeren in covidvaccins maakte de GPMB met Kaag als bestuurslid zich er hard voor om – jawel – gigantische overheidsinvesteringen te doen in covidvaccins, zegt het Europarlementslid.

Nog zo’n heks

“Kaag heeft op groffe wijze de wet overtreden,” benadrukt De Graaff. “En toch zullen de regeringspartijen en de Nederlandse media haar ermee weg laten komen. De minister zal zich nooit in de Tweede Kamer hoeven te verantwoorden. En het Openbaar Ministerie zal nooit onderzoeken hoeveel geld van Big Pharma in haar portemonnee terecht is gekomen.”

De Europarlementariër wijst erop dat we in de Europese Unie ‘nog zo’n heks’ hebben: Ursula von der Leyen. “Haar echtgenoot is directeur van het biotechbedrijf Orgenesis, dat onderzoek doet naar coronavaccins. Von der Leyen sloot een miljardendeal voor de aankoop van Pfizer-vaccins en wiste haar sms’jes hierover met Pfizer-baas Albert Bourla.”

Ook dat was tegen de wet, maar ook Ursula komt weg met deze corrupte deal, voorziet De Graaff.

Nieuw Neurenberg

“Mark Rutte, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag en Ursula von der Leyen, en andere politici en virologen, hebben onschuldige mensen met leugens en bedrog ertoe aangezet om zich te laten injecteren met deze experimentele, levensgevaarlijke gifspuit.”

“De regering heeft de Neurenbergcode geschonden. De Nederlandse overheid liegt en bedriegt. Er kleeft bloed aan hun handen. En ook al doet het Openbaar Ministerie niets, er moeten en er zullen tribunalen komen. Een nieuw Neurenberg. Kaag, Rutte, De Jonge, Van Dissel, Koopmans en de andere daders mogen hun gerechte straf niet ontlopen, want de vaccindoden schreeuwen om gerechtigheid,” besluit De Graaff.

4.8 268 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BertV
BertV
2 maanden geleden

Het grootste manco hierin is het feit dat de meeste Nederlanders dit niet meekrijgen omdat het geen NPO nieuws is en dat deze club dat heel goed beseft.
Een stap verder is er de schouders voor ophalen!

Willy wonka
Willy wonka
2 maanden geleden

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Amen.

Niets aan toe te voegen.

De vaccins zijn gebaseerd op bedrog, wetenschapsfraude, vervalsing statistieken, achter houden cijfers, dwang, manipuleerbare PCR om een fictieve pandemie in de lucht te houden en misbruik en psy-op propaganda van gekochte media.

Charlotte
Charlotte
2 maanden geleden

Absoluut! Ze komen er weer mee weg! 😡 🤯 Het houdt niet op 🥺! 🫣

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x