Homepagina » Buitenland » Europese (en ook Belgische) wapens gaan naar Al Qaida. Hoe hypocriet kan men zijn?
the shells 2350388 1280

Europese (en ook Belgische) wapens gaan naar Al Qaida. Hoe hypocriet kan men zijn?

Vandaag herdenken we de mensen die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Morgen vieren we dat we zijn bevrijd door onder meer de Amerikanen. Diezelfde Amerikanen hadden Hitler aan de macht geholpen.

De grote Britse krant The Guardian meldde bijvoorbeeld dat de grootvader van George W. Bush, wijlen senator Prescott Bush, directeur en aandeelhouder was van bedrijven die winst maakten vanwege hun betrokkenheid bij de financiers van nazi-Duitsland.

De krant baseerde zich op documenten van de Amerikaanse National Archives waaruit bleek dat Prescott directeur was van een firma die nauwe banden onderhield met de financiële architecten van het nazisme.

Hypocriet?

Belastingbetaler

Op dezelfde manier houden we soms een minuut stilte voor slachtoffers van aanslagen die zijn gepleegd door moslimterroristen, terwijl diezelfde terroristen worden bewapend en gefinancierd door onze eigen overheden.

Onlangs maakte de Britse overheid bekend het hulpprogramma aan de Syrische provincie Idlib stop te zetten.

Met het publiek maken van deze regeringsbeslissing bewijst de regering in Londen officieel dat ze Al Qaida financieel steunt, stelt journalist Willy Van Damme.

“Geld afkomstig dus van de Britse belastingbetaler.”

Spreekwoordelijke ijsberg

Om in Idlib actief te zijn moet je namelijk aan de grensovergang met Turkije en controleposten onderweg geld of goederen betalen aan Al Qaida.

Van de omgerekend 177 miljoen euro bestemd voor hulp aan Idlib, belandde een groot deel in de koffers van Al Qaida, aldus Van Damme.

“Natuurlijk is dit qua steun aan de terreur maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg,” schrijft hij.

Zo is er de militaire hulp die vermoedelijk via de geheime diensten liep, de hulp aan de door de Britten opgerichte Witte Helmen, enzovoorts.

Zwijgen

Hij vindt het dan ook merkwaardig dat de gevestigde media al meer dan acht jaar blijven zwijgen over de Britse en Europese directe en indirecte steun aan Al Qaida.

Zo wordt de FN Minimi door België verkocht aan de Verenigde Arabische Emiraten, van waaruit het wapen wordt geleverd aan Al Qaida van het Arabisch Schiereiland, de slachters van de redactie van Charlie Hebdo.

Leiders uit het Westen met president François Hollande voorop organiseerden na de aanslag een grote steunbetuiging voor Charlie Hebdo.

Jaren later leveren diezelfde politici nog steeds wapens, dus ook België, aan Al Qaida. “Hoe hypocriet kan men zijn?” vraagt Van Damme.

[Willy Van Damme]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
1 jaar geleden

Ik heb vanaf het begin af gezegd dat het niet slim is wapens te leveren aan moslim-extremisten. De moslim-cultuur is namelijk een cultuur van dood en verderf. Ook in Nederland gaan nog vele doden (en gewonden) vallen door deze cultuur.

onbekend
onbekend
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

De Groene Partij in België lacht graag groen. ISLAM is een Belgische politieke partij opgericht in 2012.

Markus
Markus
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

Volgens mij is lezen niet je sterkste kant?
Er staat toch echt dat die wapens en terroristen oa met jouw geld worden betaald, gelukkig zullen die wapens weer terugkeren Naar het land van herkomst en hoop ik dat degenen die hieraan hebben meebetaald of gewerkt een kogel van eigen deeg mogen ontvangen.
https://www.bol.com/nl/p/trading-with-the-enemy/1001004005049037/

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

België maar ook Frankrijk en Nederland een land van smerige wapenhandelaren. Als je je daarin gaat verdiepen krijg je sterke revolutionaire neigingen. Trouwens betreft België, de koninklijke familie bestaat daar uit de grote misdadigers. Voor de duidelijkheid in Nederland telt hetzelfde. Maar deze familie met die gore kliek misdadigers om deze familie heen zit tot over hun oren in de wapenhandel en wapenindustrie.

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Over hypocrisie gesproken, zo stond daar in het zogenaamd neutrale Nederland tijdens de eerste wereldoorlog de grootste cocaïnefabriek ter wereld die cocaïne leverde aan alle oorlogvoerende landen om hun soldaten in gemotiveerde vechtmachines te veranderen in plaats van de gewone mensen die vreesden voor hun leven wat een ieder van nature is.
In de tweede wereldoorlog werd er door veranderde wetgeving vanuit diezelfde voormalige cocaïnefabriek amfetamine geleverd voor hetzelfde doel ook aan Hitlers leger. De Oranjes hebben zich dus op walgelijk wijze verrijkt aan ordinaire ten behoeve van weerzinwekkende moordpartijen waar ze zelf voor op de vlucht waren geslagen en hun nazaat koning pils woont nu behangen met tal van blinkende medailles (God mag weten waarvoor) met zijn ingevlogen broedkip van de Argentijnse pampa de herdenking bij van de talloze slachtoffers waar zijn voorouders zelf niet alllen aan bij hebben gedragen maar zich bovendien op schandelijke wijze hebben verrijkt, ook nog zonder een cent belasting te betalen. Te walgelijk voor woorden Zum Kotzen !!!! Hieronder het bewijs deel 1 en 2 :

https://www.youtube.com/watch?v=TZ5_MOmWc2I

https://www.youtube.com/watch?v=315PQTwiI-0

vladi
vladi
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

bedankt voor het plaatsen van de info.
wat mij betreft mag deze sociopatische inteelt nazi familie gehangen worden aan hoge palen
voor de genocide waar ze verantwoordelijk voor zijn.

fff

Markus
Markus
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Zal niet gebeuren, teveel sympathisanten hier in vernederland (lees nazi’s).

vladi
vladi
Reactie op  Markus
1 jaar geleden

correct.

fff

weg met ons
weg met ons
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

@vladi

Het is nog steeds Bilderberg Beatrix die de scepter zwaait en doorborduurt op wat Bernhard niet kon afmaken. Waar haalt deze familie het recht vandaan om te nemen wat ze wil en Nederland door de zionisten en Bilderberg tuig te laten lijden onder neo-nazi praktijken.

Het koningshuis is over en uit, lang leve de islam en daar hebben de verschillende koningshuizen, de zionisten en politici hun uiterste best voor gedaan. Had het koninghuis ooit nog credits, deze zijn op en in negatieve credits omgeslagen.

Remember de moord op van Gogh en Beatrix op de knieën ging voor de Marokkanen. Dat was het aanvang van der Untergang.

marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Het was cocaine gemengd met cafiene ,na de oorlogen gaven grote groepen verslaafde soldaten veel overlast.En vergeet de 350 jaar opium handel niet soms 20% van staats begroting.Wat dan weer afgeroomt werd om b.v. het soort kunst te kopen dat de familie nu ten gelde maakt en op eigen bankrekening stort.
Mvrg,Marcel

weg met ons
weg met ons
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

@eksegese

Linksextremist Adolf Hitler kon Nederland aanvallen met behulp Shell en het koningshuis. Los daarvan heeft Onkel Adolf veel steun gekregen uit de VS en is de WOII een zoveelste georkestreerd project en gaf deze de VS een enorme boost op de aandelenmarkten en kon men verder richting het stichten van de zionistische staat Israël.

Tot op heden is de manier waarop de verborgen agenda’s gevolgd worden nog steeds hetzelfde.

MrB
MrB
1 jaar geleden

1 grote farce, alle grote oorlogen/illegale invasies vooropgezet spel. Ik kan mij er boos om maken dat mensen een misplaatst gevoel van trots en eer krijgen doordat zij zich hebben opgeofferd als kannonenvoer voor een occulte elite die schijt op de bevolking. Daarnaast heeft het opleiden om een medemens, met inzet van steeds slimmere technologie, zo efficiënt mogelijk te doden m.i. iets ontzettend barbaars en onnatuurlijks (bevestigd door de vele PTSS en zelfmoorden bij veteranen), terwijl wij onszelf toch zo verschrikkelijk beschaafd vinden. Dodenherdenking en vieren van “vrijheid” houdt dit paradigma jammergenoeg in stand. Decennia lang zwart/wit good guys vs. grote slechterik (teken)films,boeken,verhalen,videogames etc. heeft hier ook enorm aan bijgedragen.

Maarten V
Maarten V
1 jaar geleden

FN, de Belgische wapenindustrie, is een Waals staatsbedrijf. Wallonië heeft daar veel winst aan en ziet het vaak door de vingers als hun wapens in de verkeerde handen te recht komen. Vlaanderen hekelt daar al jaren om. Doch is Vlaanderen ook onrechtstreeks verbonden met de wapenindustrie elders. Deze maken onderdelen voor bijvoorbeeld radars en andere producten die men kan gebruiken voor de oorlogsindustrie. Dus ja. Het is allemaal Hypocrisie. De mensheid is in wezen hypocriet.

─Wapens komen altijd in verkeerde handen te recht, want het wordt gebruikt om mensen dood en vernieling te zaaien dat is op zich al verkeerd─

Bernhard Schat
Bernhard Schat
1 jaar geleden

Ohm namo narai !

Gelukkig zijn we vandaag zo vrij om ze in kamp Vucht de separeer in te gooien als ze Allahoe Akbar roepen !

Tsunami Giri Babba

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Bernhard Schat
1 jaar geleden

@Bernhard Schat

Wat hebben dergelijke mensen te zoeken in Nederland? De kosten voor onderhoud van het gespuis en de daarbij komende schade die dergelijke mensen aanrichten is te veel om op te noemen. Had Nederland al niet genoeg aan de hier geboren gespuis en misdadigers? En dan nog maar te zwijgen over de criminelen en misdadigers in de politiek en bij de overheid en de banken.

De gevestigde orde heeft de mond vol over vrijheid, maar zolang de overheid en politiek met het pistool op de borst belastingen afperst kan men de vrijheid wel onder de voetzolen schrijven.

x

Check Also

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

de jonge

Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x