Buitenland

Europese (en ook Belgische) wapens gaan naar Al Qaida. Hoe hypocriet kan men zijn?

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag herdenken we de mensen die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Morgen vieren we dat we zijn bevrijd door onder meer de Amerikanen. Diezelfde Amerikanen hadden Hitler aan de macht geholpen.

De grote Britse krant The Guardian meldde bijvoorbeeld dat de grootvader van George W. Bush, wijlen senator Prescott Bush, directeur en aandeelhouder was van bedrijven die winst maakten vanwege hun betrokkenheid bij de financiers van nazi-Duitsland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De krant baseerde zich op documenten van de Amerikaanse National Archives waaruit bleek dat Prescott directeur was van een firma die nauwe banden onderhield met de financiële architecten van het nazisme.

Hypocriet?

Belastingbetaler

Op dezelfde manier houden we soms een minuut stilte voor slachtoffers van aanslagen die zijn gepleegd door moslimterroristen, terwijl diezelfde terroristen worden bewapend en gefinancierd door onze eigen overheden.

Onlangs maakte de Britse overheid bekend het hulpprogramma aan de Syrische provincie Idlib stop te zetten.

Met het publiek maken van deze regeringsbeslissing bewijst de regering in Londen officieel dat ze Al Qaida financieel steunt, stelt journalist Willy Van Damme.

“Geld afkomstig dus van de Britse belastingbetaler.”

Spreekwoordelijke ijsberg

Om in Idlib actief te zijn moet je namelijk aan de grensovergang met Turkije en controleposten onderweg geld of goederen betalen aan Al Qaida.

Van de omgerekend 177 miljoen euro bestemd voor hulp aan Idlib, belandde een groot deel in de koffers van Al Qaida, aldus Van Damme.

“Natuurlijk is dit qua steun aan de terreur maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg,” schrijft hij.

Zo is er de militaire hulp die vermoedelijk via de geheime diensten liep, de hulp aan de door de Britten opgerichte Witte Helmen, enzovoorts.

Zwijgen

Hij vindt het dan ook merkwaardig dat de gevestigde media al meer dan acht jaar blijven zwijgen over de Britse en Europese directe en indirecte steun aan Al Qaida.

Zo wordt de FN Minimi door België verkocht aan de Verenigde Arabische Emiraten, van waaruit het wapen wordt geleverd aan Al Qaida van het Arabisch Schiereiland, de slachters van de redactie van Charlie Hebdo.

Leiders uit het Westen met president François Hollande voorop organiseerden na de aanslag een grote steunbetuiging voor Charlie Hebdo.

Jaren later leveren diezelfde politici nog steeds wapens, dus ook België, aan Al Qaida. “Hoe hypocriet kan men zijn?” vraagt Van Damme.

[Willy Van Damme]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
5 jaren geleden

Ik heb vanaf het begin af gezegd dat het niet slim is wapens te leveren aan moslim-extremisten. De moslim-cultuur is namelijk een cultuur van dood en verderf. Ook in Nederland gaan nog vele doden (en gewonden) vallen door deze cultuur.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

België maar ook Frankrijk en Nederland een land van smerige wapenhandelaren. Als je je daarin gaat verdiepen krijg je sterke revolutionaire neigingen. Trouwens betreft België, de koninklijke familie bestaat daar uit de grote misdadigers. Voor de duidelijkheid in Nederland telt hetzelfde. Maar deze familie met die gore kliek misdadigers om deze familie heen zit tot over hun oren in de wapenhandel en wapenindustrie.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Over hypocrisie gesproken, zo stond daar in het zogenaamd neutrale Nederland tijdens de eerste wereldoorlog de grootste cocaïnefabriek ter wereld die cocaïne leverde aan alle oorlogvoerende landen om hun soldaten in gemotiveerde vechtmachines te veranderen in plaats van de gewone mensen die vreesden voor hun leven wat een ieder van nature is.
In de tweede wereldoorlog werd er door veranderde wetgeving vanuit diezelfde voormalige cocaïnefabriek amfetamine geleverd voor hetzelfde doel ook aan Hitlers leger. De Oranjes hebben zich dus op walgelijk wijze verrijkt aan ordinaire ten behoeve van weerzinwekkende moordpartijen waar ze zelf voor op de vlucht waren geslagen en hun nazaat koning pils woont nu behangen met tal van blinkende medailles (God mag weten waarvoor) met zijn ingevlogen broedkip van de Argentijnse pampa de herdenking bij van de talloze slachtoffers waar zijn voorouders zelf niet alllen aan bij hebben gedragen maar zich bovendien op schandelijke wijze hebben verrijkt, ook nog zonder een cent belasting te betalen. Te walgelijk voor woorden Zum Kotzen !!!! Hieronder het bewijs deel 1 en 2 :

https://www.youtube.com/watch?v=TZ5_MOmWc2I

https://www.youtube.com/watch?v=315PQTwiI-0

MrB
MrB
5 jaren geleden

1 grote farce, alle grote oorlogen/illegale invasies vooropgezet spel. Ik kan mij er boos om maken dat mensen een misplaatst gevoel van trots en eer krijgen doordat zij zich hebben opgeofferd als kannonenvoer voor een occulte elite die schijt op de bevolking. Daarnaast heeft het opleiden om een medemens, met inzet van steeds slimmere technologie, zo efficiënt mogelijk te doden m.i. iets ontzettend barbaars en onnatuurlijks (bevestigd door de vele PTSS en zelfmoorden bij veteranen), terwijl wij onszelf toch zo verschrikkelijk beschaafd vinden. Dodenherdenking en vieren van “vrijheid” houdt dit paradigma jammergenoeg in stand. Decennia lang zwart/wit good guys vs. grote slechterik (teken)films,boeken,verhalen,videogames etc. heeft hier ook enorm aan bijgedragen.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x