Homepagina » Buitenland » Na de Europese verkiezingen zal men het politieke landschap hier niet meer herkennen. Steve Bannon over de aanstaande aardverschuiving
Na de Europese verkiezingen zal men het politieke landschap hier niet meer herkennen. Steve Bannon over de aanstaande aardverschuiving

Na de Europese verkiezingen zal men het politieke landschap hier niet meer herkennen. Steve Bannon over de aanstaande aardverschuiving

Sietske Bergsma schrijft op haar blog The Fire over een interview dat Steve Bannon, ex-adviseur van president Donald Trump, onlangs gaf aan de Zwitserse krant NZZ.

Bannon zegt het leuk te vinden om te zien dat het establishment zo in paniek is. “Ze beleven momenteel een zenuwinzinking,” zei hij.

“Na de Europese parlementsverkiezingen zal men het politieke landschap hier niet meer herkennen,” vervolgde hij.

Naar verwachting zal namelijk een derde van het Europees Parlement na de verkiezingen uit nationalisten bestaan, iets wat Bannon eerder al voorspelde.

Twee kampen

Deze nationalisten worden in de media ook wel ‘populisten’ genoemd en winnen in heel Europa aan populariteit.

Denk aan de Vijfsterrenbeweging en Lega in Italië, de partij van Viktor Orban in Hongarije, Forum voor Democratie in eigen land, en natuurlijk de Brexit-partij van Nigel Farage, die aan kop gaat in de Britse peilingen.

Bannon merkte op dat er eigenlijk twee kampen zijn. Enerzijds heb je Macron, die een Verenigde Staten van Europa wil met een centrale bureaucratie en een Europees leger.

Leugenachtige klimaatakkoord

Anderzijds een kamp dat pleit voor individuele lidstaten, minder politieke integratie en geen EU-leger.

Volgens Bannon heeft Macron de opkomst van de gele hesjes aan zichzelf te wijten. “Hij heeft het leugenachtige klimaatakkoord in Parijs opgetuigd, samen met Angela Merkel,” zei hij.

Verder zei hij over de Russen: “Rusland is niet jullie tegenstander, de totalitaire dictatuur in China wel. […] De globalisten-elite wil dat niet toegeven, omdat zij aan China’s welvaart goed verdient.”

[The Fire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Ik mag hopen dat het politieke landschap gaat veranderen, is hoog tijd dat de huidige cultuur van graaien en de burger negeren gaat verdwijnen en dat er eens geluisterd gaat worden naar de burger.

  Paar kleine voorstellen:

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Grenzen dicht
  -Privatisering terug draaien.

  68 likes
  • En [email protected] denkt echt dat er na de verwachte aardverschuiving iets dergelijks gaat gebeuren?
   En mochten deze “kleine voorstellen” uitgevoerd zijn, hebben we dan een fijne samenleving?

   8 likes
   • Ik ben mij er bewust van dat het terugdraaien naar de oude situatie niet altijd kan maar de huidige situatie is alleen voor de rijken weggelegd (zie subsidie op Tesla)
    Daarnaast heeft het kabinet Rutte enorme fouten gemaakt welke heel erg slecht zijn terug te draaien:

    Grenzen wagenwijd open.
    Het volk voorliegen.
    Moeilijke feiten onder de pet houden (MH17)
    Energiewende/transitie.
    Misdaadcijfers wegmoffelen.
    Islamitische aanslagen downplayen.

    Ik kan nog wel even doorgaan met de gemaakte fouten maar de gemiddelde Nederlander begint hier enorm van te balen en krijg je bij nieuwe verkiezingen en verandering in het landschap. Dit heeft de huidige regering zelf over zich afgeroepen. Als je niet luistert naar de burger gaat de burger anders stemmen, heel eenvoudig.

    30 likes
    • Volgens mij gaat anders stemmen helemaal NIETS veranderen. Wellicht dat in grote getale niet stemmen iets oplevert. Dan raken ze in ieder geval de democratische legitimiteit kwijt.

     13 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      En blijven ze dus gewoon zitten en doorgaan met deze terreur. Nee hoor er moet gewoon een frisse wind door met een nieuwe partij, je ziet de zittende garde al bang worden daarvoor. Gun het nou gewoon deze kans.

      13 likes
     • De tijd van (herhalende) kansen is voorbij m’n beste strijder voor welke (conservatieve) vrijheid dan ook…

      7 likes
  • Nationalistische gedachtegangen zullen hier ook geen soelaas bieden, daar is het te laat voor en is oogkleppenbeleid. Chaos gaat hoe dan ook komen en dan zijn dergelijke voorstellen niet meer van deze wereld…

   7 likes
   • Nationalistische gedachtengangen zijn natuurlijk en normaal,en zit in de mens al zo lang deze bestaat, de mens is niet gemaakt om wakker te liggen van het welvaarts -niveau van personen/of families 1000 km verderop.
    Heeft genoeg aan zijn eigen problemen. .. wie weet er nog waar de laatste grote aardbeving was en hoeveel slachtoffers daar vielen ? …..juist,dat bedoel ik. niemand dus.

    21 likes
   • @Solida. Het omgekeerde van jouw reactie is hetgeen we nu hebben. Het was altijd nationaal. Toen hadden we in ieder geval nog dienstverlenende en zorgverlenende instanties, een arbeidsmarkt waar de politiek zich niet in mengde (toen was het nog vraag en aanbod) enz. Het is juist de centralisatie van de macht in Europa dat ons de nek heeft omgedraaid. Alle dienstverlenende en zorg verlenende taken zijn weg bezuinigd waardoor alles alleen nog maar op macht draait. DAT is wat de hervorming in houdt, van dienst – en zorg verlenend omzetten in macht instanties. Waarom? Omdat dan de EU de macht kan overnemen, wat ze niet kunnen als het dienst – en zorg verlenend is want dat is menselijk. Dat is in feite ook wat privatisering van organisaties inhoudt. Die moeten zichzelf overeind houden en dat kan alleen me geld. Zonder diens – of zorg verlening is macht de enige manier om aan geld te komen. Veel bedrijven zijn failliet gegaan nadat we in de EU zijn gedumpt door de politiek, 100.000 tot 120.000 kleine bedrijven en organisaties in de eerste paar jaar omdat die niet konden concurreren met grotere bedrijven en organisaties. Zo komt de macht dus bij grote organisaties.

    Als we terug gaan naar een nationaal beleid, dan kan er weer zorg en dienstverlening ontwikkeld worden. Ja, dat het even chaotisch wordt zal dan ook normaal zijn want je moet weer opnieuw gaan opbouwen wat gesloopt is. Maar er wordt niet voor niets gezegd dat uit chaos iets nieuws voort komt. De chaos is er alleen maar omdat het oude dan de macht verliest. Dat is de afbraak van macht maar dan komt er wel weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. En aangezien het bijna niet slechter kan dan het nu is kan het dus alleen maar beter worden als die ruimte er weer komt.

    13 likes
    • @ Rob,
     een Nexit kunnen wij ons als klein landje helemaal niet veroorloven, dan devalueert de gulden nog voordat-ie geïmplementeerd wordt en zal door de verslechterde concurrentiepositie de werkloosheid de pan uitrijzen. Terugkeer naar een nationaal beleid is utopisch en niet realistisch, wishful thinking…Zorg en dienstverlening weer ontwikkeld worden? Ten eerste lukt dat niet met privatisering hiervan en ten tweede blijft deze sector ook onder staatstoezicht een melkkoe… Een goede oplossing is in deze maatschappij niet aan de orde, hoe dan ook moeten we bloeden, letterlijk én figuurlijk…

     2 likes
     • @ Solida,

      En toch gaat er veel veranderen volgens veel informatie. Dat soort informatie vindt je alleen niet in de MSM en veel alternatieve sites. Het hele financiële systeem staat op instorten en dat is het systeem van de heersende macht. Hun macht brokkelt steeds meer af. Dat begint in de top maar de rest zal er achteraan komen. Als er geen financieel systeem meer is dat voor hen als bron van macht werkt, hebben ze geen macht meer. Er wordt veel geschreven over grootse veranderingen in deze tijden. Dat is niet alleen de Aarde en de mens, dat zijn kosmische bewegingen maar daar maakt de Aarde en de mens wel deel van uit. Er moet dan een nieuw financieel systeem komen dat mensen weer laat bepalen wat ze zelf voor werk willen doen. Dat in plaats van het verplichte werk dat je nu moet doen om te overleven. Nu is werk alleen maar iets in het systeem van macht. Als dat straks inderdaad verandert dan krijgt werk een andere betekenis dan overleven. Dan is in mijn beleving een werk compleet zinloos. Dat is het nu al want het verbetert niets in het leven zelf. Een veel grotere verandering is een bewustzijnsverandering. Dat werkt van binnenuit. In een wereld waar alleen macht is bestaat geen bewustzijn. Maar andersom geldt het zelfde, in een wereld waar alleen bewustzijn is kan geen macht bestaan. Dat is een proces dat gaande is. Dan zou niet een Nexit, Brexit etc betekenen maar een complete exit van alle macht want dat kan dan uiteindelijk niet meer bestaan. Dan ga je je ook bewust worden wie en wat je in wezen bent. Veel mensen hebben op diverse wijzen al ervaringen die dat laten zien maar als het uiteindelijk echt bewust ZIJN wordt dan wordt het geleefd. Dan hebben we niet eens meer een financieel systeem. Dat bestaat in het leven zelf, en in bewustzijn, niet eens. Dan zal de mens ook los komen van alle hebzucht want dat is ook alleen maar van de wereld van macht en controle.

      1 likes
     • @Rob,
      goed verhaal, het staaft wel mijn 1e post van nationalistische gedachtegangen én mijn laatste post Orde ab Chao… Globalisme is de toekomst, maar dan wél in een zuiver soort van communisme en niet met winstbejag. Geld en banken moeten afgeschaft worden…

      1 likes
   • Juiste het oude gedachte goed negeren is de oorzaak van alle problemen, we MOETEN integreren, we MOETEN energie bewuster, we MOETEN privatiseren, we MOETEN de euro, we MOETEN etc etc etc, heeft de burger hier instemming in gehad? Sterker nog er zijn referenda geweest waarbij de burger een negatief advies heeft gegeven. NU luister naar de burgers is een uitkomst voor een partij die dat wil doen.

    14 likes
 2. Leugens moeten doorgeprikt en leugenaars publiekelijk aan de schandpaal, alleen dan kan het veranderen. Doch leugens worden niet zelden overtroeft door nog grotere leugens die weer als waarheid worden gepresenteerd en met een msm die daar maar al te graag aan meewerkt en een alternatieve media die stiekem deels geïnfiltreerd is door dezelfde leugenaars en talloze trollen om maximale verwarring te zaaien, maken het erg moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Begrijpelijk, maar als je goed oplet en goed kijkt en luistert vallen ze steeds door de mand, Dan wordt het steeds duidelijker waar je in ieder geval niet op moet stemmen.

  In het volgende filmpje wordt Timmermans neergezet als onbenul. (in een ander topic al door @weg met ons gepost) Dat is pure onderschatting van iemand die je als niets minder dan vijand zou moeten zien, en dat is de meest fatale fout die je kunt maken. Hij is geen onbenul maar iemand die rücksichtslos de agenda van zijn meedogenloze meesters volgt en daar vooralsnog succesvol mee lijkt te worden :

  https://www.youtube.com/watch?v=xgEcIQ_WoiU&feature=youtu.be

  10 likes
  • @eksegese

   Volg de uitspraken en het denken van bijv. de van ons gestolen geld zwaar doorgevreten Timmermans of bijv. Geisteskrankenhausreife Merkel, Moordenaar Rutte en psychopaat Macron. Middels deze ‘mensen’ kun je precies in de koppen kijken van de Bilderberg’ers en Rothschilds.

   Een persoonlijke noot: wat zal de wereld missen als deze ongeneeslijk zieke mensen dood zijn? Niks! Dat zegt al genoeg.

   23 likes
   • Precies @weg met ons, en precies die info moet op één of andere manier landen bij de grote massa op een manier dat zij niet in een krampachtige verdediging schieten t.a.v hun vastgeroeste denkbeelden maar met rede kijken naar wat er nou echt allemaal aan de hand is. En daar hebben we een Baudet bijvoorbeeld hard bij nodig, ook als hij naderhand controlled opposition blijkt te zijn. Hij kan als geen ander verwoorden hoe krom alles in elkaar zit en hoe overladen met bedrog alles is.

    8 likes
 3. hoe dan ook er moet iets veranderen.

  4 likes
 4. Ik DENK dat het softe reageren zijn tijd heeft gehad.
  Links blijft liegen en demoniseren dus het RUTTUP is te soft.
  Harder en doelgerichter moet de tegenmaatregel zijn.
  Wacht niet te lang want de omvolking gaat ook gewoon gestaag door.

  Stem Donderdag de Linkse troep weg.
  Ga voor Nederland first.
  Stop Schengen, Stop de EU.

  10 likes
 5. En daarna een tribunaal opstellen voor linkse landverraders en Moslim knuffelaars…

  10 likes
 6. Een probleem is, da wie ook wint, ze het slechte beleid van de vorige regering niet durven terugdraaien. Ze gaan ermee verder. Daarom verandert er weinig.

  3 likes
 7. Ik volg al jaren de alternatieve media. Bekijk eens de filmpjes van Karin Hudges. Zij werkte voor de wereldbank. De opzet van de huidige EU heeft te maken met de NWO. Overal op de wereld gebeurt het.
  Zonder huidige technologie(digitalisering van geld) heeft dit nooit plaats kunnen vinden.
  Die NWO komt er. Of je nu wilt of niet. Sterker nog: het is al bijna af.
  On topic. Gisteren Madonna gezien. Was bar slecht. Maar haar optreden is wel degelijk satanisch. Haar nieuw liedje ook. Not everyone is coming to the future….Zegt al genoeg.
  Heel dat songfestival is een speeltje voor de opzet van de NWO.(een oefening voor technologie/satellietverbindingen etc).

  3 likes
 8. Technologie(huidige) is de boosdoener.

  2 likes
 9. Er zullen een heleboel mensen opgeruimd gaan worden door het systeem. Het gaat bepalen wie mag blijven of weg moet. Geheel tegen de natuurwetten in. Alle heilige huisjes worden genegeerd om dit doel(NWO) te bereiken. Zie voorspelling tarotkaarten The Economist(handelsblad Londen handel district).
  Dus die 5 G komt er gewoon.

  1 likes
 10. Krijg steeds het getal 442 door. De cirkel/het net gaat zich sluiten. De slang die in zijn eigen staart bijt. De transformatie krijgt zijn vorm.
  Huidige technologie neemt alles over. Via codering.
  Alles wat de mens via internet schrijft wordt opgeslagen. Dus heeft de macht altijd een voorsprong.
  Help jezelf/help je buren als dat nodig is. Overleven, doe je uiteindelijk samen in je eigen omgeving.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal ...