Homepagina » Buitenland » Foto van ‘Christusfiguur’ in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig. Zo wordt er gereageerd op social media
Foto van 'Christusfiguur' in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig. Zo wordt er gereageerd op social media

Foto van ‘Christusfiguur’ in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig. Zo wordt er gereageerd op social media

De afbeelding van een ‘Christusfiguur’ die door de wolken breekt in de lucht boven Argentinië houdt de gemoederen bezig.

De foto, die is gemaakt in de stad San Salvador de Jujuy, werd in rap tempo verspreid op social media, schrijft de Daily Mail.

Monica Aramayo gebruikte haar smartphone om het verschijnsel vast te leggen. In de lucht lijkt een soort figuur te verschijnen die zijn armen uitstrekt.

Doornenkroon

Social media-gebruikers van het overwegend katholieke Zuid-Amerikaanse land zeiden dat de figuur erg lijkt op Christus de Verlosser, het beroemde standbeeld van Jezus Christus in Rio de Janeiro.

Ze ontwaarden onder meer een ‘hoofd’ en een ‘gewaad’.

Sommigen zeiden dat het ‘hoofd’ zelfs lijkt te zijn voorzien van een doornenkroon, die wordt geassocieerd met de kruisiging van Jezus.

Pad

“De Heer komt ons spoedig halen en we zouden ons klaar moeten maken,” zei Mariela Romano.

“Bedankt voor de foto die ons helpt op het pad te blijven,” reageerde Carlos Daniel Nieva.

“Als Jezus terug zou komen, zou hij ons allemaal laten verdwijnen omdat we niets waard zijn. Ik zie persoonlijk alleen de zon door de wolken komen, maar mensen zien wat ze willen zien,” aldus Romina Salinas.

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Mail]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Als je naar de wolken kijkt is er van alles te zien. Ik zie vaak olifanten.
  Zou dat dan Hindu God Ganesh zijn? Of is het gewoon Dombo? :o)

  5 likes
 2. Mensen hebben nog niet door dat God zich niet als een natuurfenomeen als een wolk uit.
  De God die we dagelijks zien, De Zon, die negeren wij straal. Terwijl we allemaal naar de strand rennen met mooi Zonnig (Goddelijk) weer. De Zonnegod is de meest verraden God. De oude volkeren hadden de kennis hoe zonnestralen op te vangen met het lichaam en om te zetten in energie, enthousiasme, levenslust en gezondheid. Deze kennis is verloren gegaan.

  3 likes
 3. Slechte Photoshop

  4 likes
 4. Lijkt wel een soort van Softenon-Jezus met zo’n zielig linkerarmpje…

  2 likes
 5. Uit de reacties hierboven lijkt het wel of Jezus NL. verlaten heeft. En dat is denk ik ook zo.
  Erg jammer

  1 likes
 6. De esoterie spreekt totaal over een ander soort bestaan van een Christus, dan de zogenaamde Jezus Christus en waarvan er vele verschillende interpretaties zijn in onze nog steeds satanische maatschappij/wereld.

  0 likes
 7. Yehoshua m’Natzaret/Yeshua m’Natzrat (Aramaic Equivalent) wie kent Hem niet? Degene die aan de rechterhand zit van de Allerhoogste, degene die de Bruidegom wordt genoemd, de opvolger van David haMelech (koning David), degene die zei: before Abraham was I Am!!.
  Wat de meesten niet beseffen is dat Hij ook de opvolger is van Highranking (transgender?) deity Ba’al (Master, Owner, Husband).
  The ruling Deity
  3500 B.C. : Ba’al,
  2500 B.C. : Ba’al,
  1000 B.C. – 33 A.D.: Ba’al,
  610 A.D. – present: Ba’al. (The Beast that was, not is, but yet will be..)

  Ba’al is uiteraard onsterfelijk en zolang de aanstaande echtgenoot (bruidegom) zijn bruid niet heeft opgeëist, is Hij nog steeds in charge.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jezus

Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders ...

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

De Amerikaanse professor Nancy Murphy heeft in ...