UFO

UFO’s: het geheime bewijs (video)

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De documentaire UFO’s: het geheime bewijs laat zien wat regeringen werkelijk weten over ongeïdentificeerde vliegende objecten.

In de documentaire zijn onder meer 44 filmpjes van UFO’s verwerkt. De meeste daarvan waren nog nooit eerder vertoond op het moment dat de video beschikbaar kwam voor het publiek.

Er komt ook beeldmateriaal voorbij uit de archieven van zowel de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA als de Amerikaanse luchtmacht.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René H.
René H.
9 jaren geleden

Meerdere keren per week krijgen we als trouwe bezoekers van Niburu weer nieuwe bewijzen voor het bestaan van UFO’s. Punt is m.i. dat we die bewijzen helemaal niet nodig hebben,omdat de meeste van de trouwe volgers allang weten dat UFO’s bestaan. De vraag is alleen welk waarde oordeel we er aan hangen?
Zijn UFO’s de voertuigen van bodes uit verre zonnenstelsels die ons willen helpen, of zijn het demonische manifestaties? Misschien is het zinvoller om die discussie wat meer te voeren.

Diago
Diago
9 jaren geleden

Een UFO is een UNIDENTIFIED FLIGHING OBJECT.
Dit kan ALLES zijn, en ja uiteinderlijk ook een levend buitenaards wezen, maar verre van in eerste instantie.

Koppie erbij houden jongens, ook jullie weten niets.

Richard van Bemmelen
Richard van Bemmelen
9 jaren geleden

[quote name=”René H.”]Meerdere keren per week krijgen we als trouwe bezoekers van Niburu weer nieuwe bewijzen voor het bestaan van UFO’s. Punt is m.i. dat we die bewijzen helemaal niet nodig hebben,omdat de meeste van de trouwe volgers allang weten dat UFO’s bestaan. De vraag is alleen welk waarde oordeel we er aan hangen?
Zijn UFO’s de voertuigen van bodes uit verre zonnenstelsels die ons willen helpen, of zijn het demonische manifestaties? Misschien is het zinvoller om die discussie wat meer te voeren.[/quote]

Ik denk dat er meer opties zijn:
Zijn sommige UFO’s van aardse oorsprong? Zijn sommige misschien tijdreizigers en andere ruimtereizigers, etc.

BULLSHIT
BULLSHIT
9 jaren geleden

De aarde is niet meer dan EEN grote kweekboerderij, zoals onze boeren varken en koeien kweken voor ons eten, zo worden wij gekweekt wij zijn voedsel voor anderen en volgende maand komen zij oogsten om hun frigo’s op te vullen ik geloof dat 21 of 22 de is

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x