Mens en Dier

Martin Bosma trekt van leer tegen D66-‘stasisecretaris’: ‘Dit geurt naar dictatuur, dit riekt naar de DDR’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Donderdag werd in de Tweede Kamer met D66-staatssecretaris Uslu voor Media gedebatteerd over de persvrijheid. Het ging daarbij onder meer over omroep Ongehoord Nederland.

PVV-Kamerlid Martin Bosma nam tijdens zijn inbreng geen blad voor de mond. “Een voorganger van staatssecretaris Uslu is Ronald Plasterk, en hij zegt: ‘Veruit de grootste bedreiging van de vrijheid van meningsuiting is D66’. Deze staatssecretaris doet er alles aan om invulling aan die woorden te geven. In welk land ter wereld kondigt een bewindspersoon aan dat hij een veiligheidsdienst gaat afsturen op journalisten? Nou, Nederland. De bewindspersoon is Uslu, de veiligheidsdienst heet NCTV en de omroep heet Ongehoord Nederland. Het geurt naar dictatuur. Het riekt naar de DDR, mevrouw de stasisecretaris,” zo stak hij van wal.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat woord mocht hij van D66-voorzitter Van Meenen niet gebruiken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kille machtsmachine D66 eist volledige vernietiging

Bosma wees erop dat Uslu overweegt om een complete omroep te vernietigen. “Voor het eerst sinds 1941.” Dat terwijl het programma Ongehoord Nieuws in de top vijf meest gewaardeerde tv-programma’s op de NPO staat. “Maar de kille machtsmachine D66 eist de volledige vernietiging.”

“D66 wil Ongehoord Nederland vernietigen. Russia Today moest van de buis. D66 wil een totale boycot van Twitter. D66 wil dat het blad Gezond Verstand uit de kiosk verwijderd wordt. D66 juicht als journalisten de waarheid onthullen? Hun wordt het zwijgen opgelegd. Ik doel op de berichten van de New York Post over de laptop van de cokesnuivende, prostituee misbruikende zoon van president Biden. Vervolgens wordt de krant verwijderd van Twitter en D66 vindt dat prachtig.”

Net zo laakbaar

Bosma wees erop dat Uslu zwijgt als minister De Jonge een column in een krant ‘kwaadaardig’ noemt en op hoge poten eist dat deze journalist wordt ontslagen. “Let wel: De Jonge spreekt namens een kabinet met daarin twee partijen die zichzelf liberaal noemen. Het is net zo laakbaar als minister Dijkgraaf, D66, die Ongehoord Nederland brandmerkt als ‘problematisch’. Dienaren van de Kroon hebben dat niet te doen.”

“Wat vindt de staatssecretaris van D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, die een journalist van Ongehoord uitmaakt voor ‘fascist’?” vroeg het Kamerlid.

Dan ben je bij D66 van harte welkom

“Wat vindt de staatssecretaris ervan dat haar partijgenoot en toekomstig D66-Kamerlid Sidney Smeets een tweet plaatst over journalist Wierd Duk samen met een foto van Adolf Hitler? Wat vindt zij ervan dat Piet Lekkerkerk en Peter Breedveld, die beiden hysterisch de journalist Wierd Duk in de hoek van de nazi’s zetten, bij een recente toespraak van mevrouw Kaag pontificaal op de eerste rij zijn geplaatst? Wat vindt zij ervan dat deze mensen met open armen worden verwelkomd? Deze meneer Breedveld heeft eerder opgeroepen tot het doodschieten van PVV’ers. Dan ben je bij D66 van harte welkom,” zei Bosma afsluitend.

4.9 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjoerd Wiemersma
Sjoerd Wiemersma
8 maanden geleden

d66 staats secretaris, d66 kamer voorzitter, d66 rechters, did virus heeft zich door de hele maatschappij verspreidt. Democratie waar geen weerwoord mogelijk is, dit heet FASCISME !

ELA
ELA
8 maanden geleden

D66 is vergif

dna
dna
8 maanden geleden

Mensen hebben t nog steeds niet door. Een gevaar voor de wereld. Laat iedereen toe, graaie, liegen, vies vals gedrag. Nederland

johan den haag
johan den haag
8 maanden geleden

De staat waarin we leven in NL is echt schrikbarend!!

Al de voorbeelden die Bosma opnoemt over D66 zijn ronduit te erg voor woorden
en dan mag hij zelf niet Stasi secretaris zeggen.

De gepolariseerde politiek in het westen is allang niet meer in staat zichzelf te terug te brengen naar normale waarden.

Het is ronduit beangstigend!
Wat is de reden? Het westen is aan het verliezen aan de ene kant door de opkomende machten China/India/Rusland
en aan de andere kant moet het westen van binnenuit kapot

en dat is via WEF/WHO/Gates/Soros oftewel de Khazarenclub.

De macht die samengebald zit in deze club is bizar. PVV en D66 snappen zelf niet, dat ze alle twee uit deze koker komen, vandaar die polarisatie.

Triest voor de mens. Zij is goed, liefdevol en mooi bedoeld door God.
Echter Satan mag via deze khazarenclub nog vernietigen wat ie kan.

Kies goed mensen, bidt
Rusland zij gezegend!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x