Homepagina » Het Complot » Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten
Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten
Foto: Don Halasy Wikimedia Commons

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

De FBI heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de vijf dansende Israëli’s die op 11 september 2001 werden opgepakt. Later bleek dat tenminste twee van hen Mossad-agenten waren.

Uit de informatie blijkt dat de Israëli’s mogelijk op de hoogte waren dat de aanslagen op het World Trade Center (WTC) zouden plaatsvinden.

De vijf mannen keken vanaf een parkeergarage in Union City in New Jersey toe hoe de vliegtuigen zich in de torens boorden. Ze maakten foto’s en filmden de aanslagen, terwijl ze dansten, juichten en elkaar een high five gaven.

Blij kijken

Eén ooggetuige die door de FBI is ondervraagd, stelde dat de Israëli’s al tenminste om 08.00 uur, ongeveer een uur voordat het eerste vliegtuig het WTC raakte, in de parkeergarage waren.

De mannen werden gearresteerd en claimden Israëlische toeristen te zijn.

Volgens het officiële verhaal wisten de Israëli’s niet dat er aanslagen zouden worden gepleegd, maar foto’s die nu door de FBI zijn vrijgegeven suggereren dat er meer aan de hand is.

Het gezicht van de mannen is niet zichtbaar, maar uit eerdere vrijgegeven FBI-documenten blijkt dat de Israëli’s op vrijwel iedere foto ‘blij kijken’.

Brandende aansteker

Dat de FBI de foto’s heeft vrijgegeven is opmerkelijk, aangezien het Amerikaanse ministerie van Justitie eerder had beweerd dat alle foto’s die door de Israëli’s waren gemaakt, in januari 2014 waren vernietigd.

Drie belastende foto’s springen eruit. Sinds 2001 is al bekend dat één van de arrestanten, Sivan Kurzberg, een brandende aansteker omhoog hield met op de achtergrond de Twin Towers.

De foto van Kurzberg met de aansteker dateert van 10 september 2001, de dag vóór de aanslagen, net als twee andere foto’s.

Daarnaast blijkt uit de stukken dat een busje dat de mannen gebruikten op 10 september al in het complex aanwezig was.

Voorkennis

De FBI concludeerde dat Kurzberg deel uitmaakte van een Mossad-operatie, wat erop wijst dat de Israëlische inlichtingendienst ook voorkennis had van de aanslagen.

De vraag is nu waarom de FBI toch officieel heeft geconcludeerd dat de Israëli’s geen voorkennis van de aanslagen hadden.

Uit een reportage van ABC News uit 2002 blijkt dat de regering-Bush heeft ingegrepen.

De Israëlische overheid sloot na 71 dagen een deal met de Amerikanen, waarna de vijf Israëli’s het land werden uitgezet.

Sporen van explosieven

Toenmalig minister van Justitie John Ashcroft ondertekende persoonlijk de vrijlatingspapieren van de mannen.

Toen hij in 2005 als lobbyist begon te werken, was de Israëlische overheid één van zijn eerste cliënten.

De FBI ontdekte verder dat het busje van de Israëli’s sporen van explosieven bevatte.

Vergeten

Wat vaak wordt vergeten is dat in 2001 in totaal 140 Israëli’s werden gearresteerd door de federale autoriteiten. De meesten van hen werden het land uitgezet.

Het ging vaak om mannen die hadden gediend in het Israëlische leger en die gespecialiseerd waren in het verzamelen van inlichtingen.

FOIA Release of 9/11 Dancin… by on Scribd

[MintPress News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelled
Jelled
1 jaar geleden

Tja in een tv show gaven ze resoluut toe dat ze er waren om het te documenteren. Dan nog het busje, de kunststudenten, de president die zei dat ooit de twin Towers zouden aangevallen worden indien de VS hen niet zou volgen.
3 torens en 2 vliegtuigen… Overduidelijk dit is inside job. En als ze het ontkennen van de officiële feiten strafbaar zullen maken net zoals de holocaust dan begin ik me ook vragen te stellen bij die gebeurtenis. We hebben lang genoeg in een leugen moeten leven nu tijd voor de waarheid en straffen van de schuldigen en hen laten opdraaien. Arme Palestijnen man. Dégoûtant hoe wij zo dom waren om met open ogen in de leugen te lopen.

Jelled
Jelled
Reactie op  Jelled
1 jaar geleden

Het is dankzij een hernia dat ik tijd had om met andere dingen bezig te zijn. Ik kon niet bewegen en had heel veel tijd toen. Dan heb ik heel veel kunnen lezen en zien. Meer om meer begon ik te beseffen dat dit niet klopte.

Het is aan de autoriteiten om ons brein te kapen en om ons weg te houden van de waarheid door ons brein voldoende te bespelen zodat we geen vragen stellen of simpelweg zulke dingen niet zelf onderzoeken.

Wie heeft er tijd om dit te bekijken of wie heeft er zin om de fundamenten van waar hij altijd in geloofd had aan ‘t diggelen te slaan? Zeer weinig.
Zo komen ze er reeds jaren mee weg. En worden ze ambetant als je te veel vragen stelt. Zie het filmpje met Kerry die een vraag krijgt over Larry en heel vervelend wordt. De houding die hij aanneemt spreekt boekdelen.

Het was een groot evenement in het voordeel van de machthebbers. Namelijk de ‘war on terror’.
Is het niet frappant dat ze vlak na de 2 inslagen in de torens al de naam Bin Laden vernoemen?
Zuiver georchestreerd. Hoe? Daar spreek ik me niet over uit maar dat het officiële verhaal een leugen is 100% zeker.

Denk niet alleen aan de mensen die rechtstreeks omkwamen maar ook aan de miljoenen die erna omkwamen die vuile oorlogen als gevolg van deze leugen. Herinner je nog het filmpje waar moslims zogezegd staan te vieren? Later kwam uit dat dit totaal niet voor 911 was maar dat die opnamen al veel eerder waren gemaakt. Typisch mainstream media op zijn best.

Helaas wordt het te heet aan de schoenen en zijn heel veel goede bronnen verdwenen. Info nu is niet meer wat het toen was met dank aan de censuur en de nog slapende massa die blijkbaar liever in de leugen blijft leven en een slaaf van dit systeem blijft.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Jelled
1 jaar geleden

@Jelled,

De geschiedenis herhaalt zich weer eens, zij het nooit exact hetzelfde.
Om op jouw woorden te reageren de volgende zin….. Wir haben es nicht gewußt.

René van Zalk
René van Zalk
1 jaar geleden

Als Israël iets te maken zou hebben met 9/11 zouden de banden tussen the USA en Israël al vele jaren geleden verbroken zijn. Maar anno 2019 zijn de betrekkingen beter dan ooit.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

Denk in groepen en organisaties, i.p.v. nationaliteiten.

Rene
Rene
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

Als de CIA en de Mossad beide betrokken waren, dan waren de relaties al zeer hecht. En er is ondertussen niets gebeurd dat de relaties verslechterd heeft.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rene
1 jaar geleden

Rene,

In de inlichtingenwereld zit op een bepaald niveau weinig verschil tussen de CIA en de Mossad. Verdiep je er eens in zou ik zeggen.

– ”And you shall know the truth and the truth shall make you free”, Virginia, Langley, Johannes 8:32.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
1 jaar geleden
Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
1 jaar geleden

Ik bedoel ‘René van Zalk’, off course.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Gezinusk
1 jaar geleden

Zoek bijvoorbeeld maar eens uit wie op deze lijst voor de CIA werkte en om welke reden, doeleinden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Menigeen op deze lijst werd bij de CIA geplaatst als afdelingsdirecteur, of als stafofficier, opdat ze bij de wet niet vervolgd konden worden voor hun daden. Zo maar een entree en dan kun je de invasie van Cuba er bij halen, de Oekraïne, of Syrië… Alles om de zelfde reden, business as usual.

Aangaande Syrië draaide het om de olie. In Cuba werd de revolutie van Fidel Castro Wall Street te machtig. Castro gooide het Amerikaanse bedrijfsleven er uit, haar casino’s, en de maffia.
Je kunt er vraagtekens bij plaatsen of het wel of niet goed was, maar de Cubaanse bevolking was voor even verlost van uitbuiting, geweld, prostitutie, en drugsverslaving.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

@René van Zalk

De zogenaamde goede betrekkingen, waarover jij loopt te snoeven, berusten op de macht die de nep joden/zionisten uitoefenen op vele Amerikaanse politieke topposities, onder controle hebben van de centrale banken (want, daar ligt de achillespees van de burger en bedrijfsleven) en het kunnen sturen via de wereldwijde mainstream media.

Knap gedaan en als men de zionisten ergens een compliment over kan maken is het wel hoe ze de macht heeft weten te verkrijgen en tot op heden de afgelopen honderd vast -wist- vast te houden. Echter, er zijn grote haarscheuren waarneembaar voortkomende uit het blootleggen van zionistische leugens en hun praktijken en komen waarheden meer en meer naar buiten. Het grote publiek ontwaakt!!

En uiteindelijk, de macht verkrijgen met leugens, list en bedrog, met moord en doodslag is geen gezegende basis voor eeuwige macht en zal ooit deze maffioso sektarische machtskliek (want daar praten we uiteindelijk over) z’n afrekening en Waterloo beleven…. Het kantel- of keerpunt hebben ze achter zich liggen en zullen de machtsgeile psychopten met horten en stoten neerwaards gaan tot de grote finale klap komt. I

n de opruimingsface en voor de totale oorlog komt zullen ze ergens proberen met de welbekende zieligheidskaart, de antisemitisme-kaart of holocaustkaart komen of iets van die strekking.

Maar hoe dan ook, het einde nadert in rasse schreden en zullen zogenaamde goede betrekkingen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De tijd zal komen en de tijd zal het leren.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

René van Zalk,

”Als Israël iets te maken zou hebben met 9/11 zouden de banden tussen the USA en Israël al vele jaren geleden verbroken zijn.”

Ja ga maar inderdaad maar eens denken in groepen en organisaties ipv nationaliteiten. Volgens mij heb je geen flauw idee in hoeverre Wall Street en Washington DC met elkaar verstrengeld zijn waar onder meer zionistische bewegingen een flinke lepel in de pap te brokkelen hebben. Dat Israël nog op de kaart staat en over een hypermoderne legerapparatuur beschikt afkomstig uit Amerika is een kleine aanwijzingen. En dan mag je driemaal raden waar alle geldstromen vandaan komen. Ik kan je wel op weg helpen door te stellen dat als de USA alle banden met deze beweging zou verbreken, we onherroepelijk in een volgende wereldwijde crisis terecht zullen raken.

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  René van Zalk
1 jaar geleden

uss liberty 1967
aangevallen door israel.
En de mensen die het overleeft hebben moesten hun mond houden wat er die dag gebeurt is .

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Alleen al dat 3 torens vlak na elkaar volledig rechtstandig in hun eigen footprint verdwijnen kan sowieso onmogelijk op toeval berusten. De kans dat 3 gebouwen van dat kaliber en oersterke constructie precies recht naar beneden komen is één op vele miljarden, volstrekt onmogelijk zonder cotrolled demolition, waarvan de explosies ook overduidelijk te horen waren op tal van opnames te plaatse. Onbestaanbaar dat deze grove leugen nog steeds overeind gehouden kan worden.

Bas van Schie
Bas van Schie
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Er zijn zoveel Amerikaanse gezinnen die hun vlag zowat aanbidden, dat deze waarheid nooit mainstream zal worden.

Wat is het alternatief? als Amerikaan zijn, je met de pap lepel is ingeslagen?
Mensen weten niet dat ze geconditioneerd zijn, de meeste kennen de betekenis van dat woord geen eens.

Kijk eens naar die nieuwe netflix film over Ted Bundy de serie moordenaar, zoveel aanwijzingen maar toch zoveel ontkenning.
Hij was een doorsnee burger die er goed uitzag en een gewaardeerd lid van de gemeenschap.
Hij hoefde niet eens een spelletje te spelen. Zijn narcistische karakterstructuur zorgde voor het mooie plaatje.
Omdat we onze eigen nep intentietijd niet door hebben, trappen we ook in die van de ander.

Maar kijk eens goed naar gedachten, schrijf ze eens ongecensureerd op.
Alles wat in de wereld gebeurd verschijnt ook tussen jouw oren.

Wees niet bang. Je word pas gevaarlijk, als je je denkt dat het jouw gedachten zijn.

Kees
Kees
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Ja je hebt een goed punt. Maar iedereen schijt de luier vol voor de Amerikaantjes, dus niemand gaat het te hard roepen. Een officieel onderzoek zou gestart moeten worden. Maar door wie? Wie durft dat…

De bedenkers van het 9/11 plan moeten aangeklaagd worden en voor het internationaal gerechtshof. Het land wat dat voor elkaar krijgt, is meteen daarna in oorlog met de VS……………….. en iedereen was stil.

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

En dan hebben we ook nog dit toevalligheidje….Ja,ja, flut en slaapverwekkende documentairemakers die ‘TOEVALLIG’ een wereldwijd omvattende sensatie voor de lens krijgen. Dream on!!

……”Jules Clément Naudet en Thomas Gédéon Naudet zijn twee Franse broers en documentairemakers. Ze zijn vooral bekend geworden door het toevallig filmen van de eerste aanslag op 11 september op het World Trade Center. Het filmen van deze aanslag was puur toeval”………

marcel koningen
marcel koningen
1 jaar geleden

asymetrisch geraakt worden of zelfs helemaal niet en dan perfect symetrisch instorten terwijl er op diverse opnames vlak daarvoor zware explosies en tijdens het instorten lichtere te horen zijn op diverse opnames.
Larry die de vakterm pul it [gecontroleerd opblazen]gebruikt en naar eigen zeggen bij stom toeval waarbij hij zijn vrouw gebruikt die vond dat hij iets anders moest doen voor het eerst niet s’morgens op zijn werk is verschenen.En is miljardair geworden en eigenaar van een fonkel nieuw gebouw iplv oude asbest meuk die kapitalen zou opvreten bij sloop of renovatie.En dan nogmaals maar ik kan er geen genoeg van krijgen:in het pentagon exploderde precies de afdeling die onderzoek deed naar verdwenen triljarden dollars bij het pentagon zelf en dode ook een gedeelte van de onderzoekers.Een overlevende zei dat het leek of mijn computer exploderde.
De copy’s van deze onderzoeken lagen in gebouw zeven dat ingestort was volgens nieuws uitzendingen terwijl het op de live achtergrond gewoon onbeschadigt te zien was.
De inslagen van de ufo’s ;-],{unindentified flying opjects]vanwege de onmogelijke gemeten snelheid 580 miles a hour wat niet kan volgens piloten die daarop gevlogen hebben .Deze waren alweer precies in de kantoren waar de computers stonden waar een aantal andere grote fraude zaken zoals b.v. Enron e.d. lagen. Ook copy’s daarvan lagen in gebouw zeven .Stel je voor alle grote fraude zaken ter waarde van triljarden dollars in een dag weg foetsi verdwenen en als afleiding een nooit meer herstellende kloof tussen mohamedanen en de rest geen intrigratie meer voor velen aan allebei de kanten.Dan heel veel oorlog ,lees wapens verkopen militair industrieel complex , alle mogelijke grondstoffen stelen ,olie mineralen,zeldzame metaal soorten, landbouwprodukten ,de bevolking stelen door hun land en infastruktuur te verwoesten,hersenen van de hoogopgeleiden die in eigen land zo nodig zijn te stelen, gewoon volk uit die landen verplaatsen zodat de rechten en veiligheid en de toekomst van de eigen bevolking verdampen samen met fatsoenlijke beloning,die gevluchte bevolkingen gebruiken om
schaarste te creeeren en woningprijzen omhoog te jagen en onrust en tweespalt te zaaien zodat men op kleur en niet op inhoud gaat stemmen en je dan een volkvijandige politiek kan voeren met veel angst en agressie zaaien van politieke figuren.
Kortom een alleen maar win,win,win,win etc situatie voor de orde diensten en ecconomische elite wereld wijd.In een oorlog offeren officieren ook zonder met de ogen te knipperen soldaten op om er voordeel uit te halen.Het is duidelijk dat niet alleen sommige geheimedienst medewerkers van israel die info hadden maar ook de u.s. en de saoedisch en aangezien het hier gaat om alle drie zeer religieuze landen zagen zij de mogelijkheid om er een fantastisch morbide sardistisch traumatiserend spectakel van te maken en religie weer duidelijk als clan indentiteit op de kaart te zetten met ongekende bevoegd heden en ook nog alle normale juridische rechten af te pakken van iedereen op deze wereld.
Dat betekend dat een nato lid amerika samen heeft gespannen met twee niet nato leden om alle andere nato leden te besodemieteren en samen met de massavernietigings wapen leugen oorlogsmisdaden te laten plegen .Onze regering heeft door geen controle uit te oefenen heel de nederlandse bevolking medeplichtig gemaakt het was immers ons in goed vertrouwe afgeven belasting geld en door de door ons gekozen regering.En ook nog zonder vn mandaat, dubbel op dus.
Mvrg,Marcel

weg met ons
weg met ons
Reactie op  marcel koningen
1 jaar geleden

@marcel koningen

…👍!

Mar
Mar
1 jaar geleden

De joodse Larry Silverstein was net twee maanden eigenaar van het WorlTradeCenter

marcel koningen
marcel koningen
Reactie op  Mar
1 jaar geleden

nog erger hij huurde toen!
En is nu eigenaar!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Mar
1 jaar geleden

@Mar

Larry, is net als zijn hele inteelt soort, belust op geld en zou z’n hele familie nog laten (laten, want dergelijke lui zijn te laf om het zelf te doen) ombrengen voor poen.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Die torens zijn met een of ander gericht energie wapen vanuit de ruimte beschoten, de straling daarvan heet ook honderden aluminium auto motoren in de omgeving volledig laten smelten!!
En nog veel meer vreemde bijverschijnselen zijn die dag in de directe omgeving gebeurt!

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Judas heeft het zelfs gezien, pas jaren na dato mocht hij van z’n god praten. Priesters verkrachten niet alleen kinderen, maar zijn zelfs getuige van vliegende demonen.

https://youtu.be/boAfbXhvSUo

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Judas heeft het zelfs gezien, pas jaren na dato mocht hij van z’n god praten. Priesters verkrachten niet alleen kinderen, maar zijn zelfs getuige van vliegende demonen.

https://youtu.be/boAfbXhvSUo

Sorry, voor dubbel post.

Ook deze blijft voor velen een bizar fenomeen. Een vliegtuigneus zo teer, maar komt zo te zien op beelden heelhuids door een stalen gebouw. Verder valt op dat het hier een militair vliegtuig betreft.

https://youtu.be/OBKVI5mQ_00

x

Check Also

corona

Corona piekt in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen. Moeten we ons zorgen maken?

De koplopers in het vaccinatieklassement, waaronder vier ...

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x