Het Complot

Mossad had voorkennis van 9/11-aanslagen. FBI brengt explosieve documenten naar buiten

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De FBI heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de vijf dansende Israëli’s die op 11 september 2001 werden opgepakt. Later bleek dat tenminste twee van hen Mossad-agenten waren.

Uit de informatie blijkt dat de Israëli’s mogelijk op de hoogte waren dat de aanslagen op het World Trade Center (WTC) zouden plaatsvinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De vijf mannen keken vanaf een parkeergarage in Union City in New Jersey toe hoe de vliegtuigen zich in de torens boorden. Ze maakten foto’s en filmden de aanslagen, terwijl ze dansten, juichten en elkaar een high five gaven.

Blij kijken

Eén ooggetuige die door de FBI is ondervraagd, stelde dat de Israëli’s al tenminste om 08.00 uur, ongeveer een uur voordat het eerste vliegtuig het WTC raakte, in de parkeergarage waren.

De mannen werden gearresteerd en claimden Israëlische toeristen te zijn.

Volgens het officiële verhaal wisten de Israëli’s niet dat er aanslagen zouden worden gepleegd, maar foto’s die nu door de FBI zijn vrijgegeven suggereren dat er meer aan de hand is.

Het gezicht van de mannen is niet zichtbaar, maar uit eerdere vrijgegeven FBI-documenten blijkt dat de Israëli’s op vrijwel iedere foto ‘blij kijken’.

Brandende aansteker

Dat de FBI de foto’s heeft vrijgegeven is opmerkelijk, aangezien het Amerikaanse ministerie van Justitie eerder had beweerd dat alle foto’s die door de Israëli’s waren gemaakt, in januari 2014 waren vernietigd.

Drie belastende foto’s springen eruit. Sinds 2001 is al bekend dat één van de arrestanten, Sivan Kurzberg, een brandende aansteker omhoog hield met op de achtergrond de Twin Towers.

De foto van Kurzberg met de aansteker dateert van 10 september 2001, de dag vóór de aanslagen, net als twee andere foto’s.

Daarnaast blijkt uit de stukken dat een busje dat de mannen gebruikten op 10 september al in het complex aanwezig was.

Voorkennis

De FBI concludeerde dat Kurzberg deel uitmaakte van een Mossad-operatie, wat erop wijst dat de Israëlische inlichtingendienst ook voorkennis had van de aanslagen.

De vraag is nu waarom de FBI toch officieel heeft geconcludeerd dat de Israëli’s geen voorkennis van de aanslagen hadden.

Uit een reportage van ABC News uit 2002 blijkt dat de regering-Bush heeft ingegrepen.

De Israëlische overheid sloot na 71 dagen een deal met de Amerikanen, waarna de vijf Israëli’s het land werden uitgezet.

Sporen van explosieven

Toenmalig minister van Justitie John Ashcroft ondertekende persoonlijk de vrijlatingspapieren van de mannen.

Toen hij in 2005 als lobbyist begon te werken, was de Israëlische overheid één van zijn eerste cliënten.

De FBI ontdekte verder dat het busje van de Israëli’s sporen van explosieven bevatte.

Vergeten

Wat vaak wordt vergeten is dat in 2001 in totaal 140 Israëli’s werden gearresteerd door de federale autoriteiten. De meesten van hen werden het land uitgezet.

Het ging vaak om mannen die hadden gediend in het Israëlische leger en die gespecialiseerd waren in het verzamelen van inlichtingen.

FOIA Release of 9/11 Dancin… by on Scribd

[MintPress News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelled
Jelled
4 jaren geleden

Tja in een tv show gaven ze resoluut toe dat ze er waren om het te documenteren. Dan nog het busje, de kunststudenten, de president die zei dat ooit de twin Towers zouden aangevallen worden indien de VS hen niet zou volgen.
3 torens en 2 vliegtuigen… Overduidelijk dit is inside job. En als ze het ontkennen van de officiële feiten strafbaar zullen maken net zoals de holocaust dan begin ik me ook vragen te stellen bij die gebeurtenis. We hebben lang genoeg in een leugen moeten leven nu tijd voor de waarheid en straffen van de schuldigen en hen laten opdraaien. Arme Palestijnen man. Dégoûtant hoe wij zo dom waren om met open ogen in de leugen te lopen.

René van Zalk
René van Zalk
4 jaren geleden

Als Israël iets te maken zou hebben met 9/11 zouden de banden tussen the USA en Israël al vele jaren geleden verbroken zijn. Maar anno 2019 zijn de betrekkingen beter dan ooit.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Alleen al dat 3 torens vlak na elkaar volledig rechtstandig in hun eigen footprint verdwijnen kan sowieso onmogelijk op toeval berusten. De kans dat 3 gebouwen van dat kaliber en oersterke constructie precies recht naar beneden komen is één op vele miljarden, volstrekt onmogelijk zonder cotrolled demolition, waarvan de explosies ook overduidelijk te horen waren op tal van opnames te plaatse. Onbestaanbaar dat deze grove leugen nog steeds overeind gehouden kan worden.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

En dan hebben we ook nog dit toevalligheidje….Ja,ja, flut en slaapverwekkende documentairemakers die ‘TOEVALLIG’ een wereldwijd omvattende sensatie voor de lens krijgen. Dream on!!

……”Jules Clément Naudet en Thomas Gédéon Naudet zijn twee Franse broers en documentairemakers. Ze zijn vooral bekend geworden door het toevallig filmen van de eerste aanslag op 11 september op het World Trade Center. Het filmen van deze aanslag was puur toeval”………

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x