Het Complot

Ex-Navy Seal Bill Wood over massa-arrestatie gevestigde orde (video)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Barack Obama weet zich langzamerhand te bevrijden van zijn adviseurs en onderneemt de nodige stappen om de wereldelite achter slot en grendel te zetten.

De golf van beschuldigingen over hem heeft als doel de mensen te misleiden. Ex-Navy Seal Bill Wood en Eva Moore gaan in op de massa-arrestatie van de elite.

Verder wordt onder meer gesproken over het opzettelijk verspreiden van misinformatie, het uitblijven van false-flag aanslagen en grote (natuur)rampen en de steeds verder slinkende macht van de oude garde en haar corporaties.

Beluister ook de informatieve podcasts van 3 mei en 6 mei waarin Bill Wood en Drake Bailey te horen zijn met de laatste updates over de vorderingen die zijn gemaakt met betrekking tot de voorbereidingen op de aanstaande massa-arrestatie van de oude garde. Er wordt onder andere ingegaan op NESARA. Deze wet is naar verluidt geheel hergeconstrueerd en het wachten is op het moment dat deze betere versie kan worden ingevoerd.

Bron: Kauilapele.wordpress.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boddhi
Boddhi
10 jaren geleden

Direct nadat zijn echte naam bekend werd [William Brockbrader] is deze persoon gearresteerd. Geen nieuws over zijn vrijlating tot zover.

http://the2012scenario.com/2012/05/bill-wood-arrested/

Boddhi
Boddhi
10 jaren geleden

Scott Molloy & Kauila melden dat hij op 26-06-2012 op borgtocht is vrijgelaten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x