CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen botst met GroenLinks tijdens coronadebat: ‘Dit verhaal klopt van geen kant’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het klopt niet, zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) dinsdag tijdens het debat over het coronavirus. “Maatregelen die zijn genomen, hebben niets, maar dan ook niets met volksgezondheid te maken. Lockdowns werken niet. Onderzoek na onderzoek heeft het uitgewezen. In landen met strenge lockdowns was de oversterfte groter dan in landen zonder strenge maatregelen en lockdowns. In Nederland en Zweden waren de cijfers nagenoeg gelijk, terwijl Nederland een zware lockdown kende en in Zweden alles openbleef. Het klopt niet,” zei Van Houwelingen.

“Waarom worden goed werkende medicijnen zoals ivermectine en hydroxychloroquine ineens uiterst gevaarlijk verklaard en zelfs verboden? Talloze mensen hebben de afgelopen decennia gebruikgemaakt van deze antivirale middelen. Nu zijn ze ineens uit den boze? Sterker nog: de minister en Kamerleden hebben zich er hard voor gemaakt artsen die deze medicijnen willen voorschrijven te beboeten en hun BIG-registratie af te pakken. Het klopt niet,” vervolgde Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Hoe kan het dat als de ziekenhuiscapaciteit zo’n enorm groot probleem zou zijn, het aantal ic-bedden meer dan twee jaar in de crisis niet is verhoogd? Sterker nog: in vergelijking met 2015 is het aantal ic-bedden meer dan gehalveerd. Het klopt niet,” benadrukte het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bewust achtergehouden

“Waarom worden ook kinderen gevaccineerd met een experimenteel vaccin terwijl ze zo goed als geen risico lopen?” wilde hij weten. “Het klopt niet.”

“Waarom heeft deze Kamer op ons verzoek, een verzoek dat we talloze keren hebben ingediend, niet op ziekenhuisniveau de rauwe data, uitgesplitst naar vaccinatiestatus, gekregen? Het antwoord van deze minister: ik geef deze data niet, want je kunt er toch niks mee. Dat bepalen we zelf wel. Waarom worden deze data bewust achtergehouden door de ziekenhuizen, het RIVM en het ministerie? Het klopt niet,” vervolgde Van Houwelingen.

Bij bosjes dood neervallen

“Heel veel experts hebben ons gewaarschuwd tegen de experimentele vaccins. Toch werden ze ons met veel drang opgelegd. En wat zien we nu: ineens duiken overal berichten op dat topsporters, die hun hart zwaar moeten belasten tijdens het sporten, bij bosjes dood neervallen. Het klopt niet,” zei hij.

“Het klopt van geen kant. Desalniettemin zijn de afgelopen jaren vrijwel dezelfde maatregelen wereldwijd uitgerold op hetzelfde tijdstip in vrijwel alle landen. De slogans die daarvoor zijn gebruikt, waren zelfs hetzelfde. De slogan ‘wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm’ is bijvoorbeeld letterlijk ook zo gebruikt door politici in onder andere de VS, Canada, India en Australië. Volgens De Jonge is dit ‘louter toeval’. Hoe dom denkt hij dat we zijn? Het klopt van geen kant,” aldus Van Houwelingen.

Zonneklaar

“Nu het lente is, worden de pionnen op het schaakbord alvast wat verschoven. Het wettelijk kader voor het Europese coronapaspoort is net zoals de coronanoodwet onlangs verlengd en de Europese Unie wil met de Wereldgezondheidsorganisatie een pandemieverdrag sluiten, zodat vanaf de herfst de samenleving weer makkelijk op slot kan worden gegooid en misschien wel een vaccinatieverplichting kan worden ingevoerd.”

Van Houwelingen zei dat het inmiddels zonneklaar is dat de werkelijke macht zich niet meer in de Tweede Kamer of bij de regering bevindt, maar dat ongekozen globalisten in internationale netwerkstructuren en instituties zoals de VN, de EU, WHO en het World Economic Forum op de achtergrond de lakens uitdelen.

Hoe dan?

We beginnen ons nu, dankzij de zogenaamde coronacrisis, eindelijk bewust te worden van dit globalistische monster en zijn contouren langzaam te ontwaren, besloot Van Houwelingen.

“Hoe dan?” vroeg GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld. “Ik heb nog nooit een mailtje gehad met instructies over wat ik zou moeten doen.” Van Houwelingen verwees haar naar de WEF Papers, ‘die u waarschijnlijk niet heeft gelezen’.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 jaren geleden

FvD klopt, in ons hart!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk hebben ALLE maatregelen, die de afgelopen twee jaar zijn genomen, NIETS maar dan ook NIETS met de volksgezondheid te maken.

Pepijn van Houwelingen trapt wat dat betreft voor velen van ons een open deur in.

Alles is volgens een vooraf bepaald scenario uitgevoerd. En dat dan niet alleen in ons land, maar in heel veel landen op de wereld.

Dit is de grootste freakshow aller tijden.

Die Lisa Westerveld van Groen Links heeft tonnen boter op haar kop. Zij doet wel alsof ze helemaal van niets weet, maar daar geloof IK in ieder geval geen barst van.

Je hebt ook deze week weer de hypocrisie duidelijk gezien van de Christen Unie. Eerst vorige week een beetje tegensputteren voor de bühne, maar als het puntje bij het paaltje komt, gewoon meestemmen met de regeringspartijen.

NIETS is meer wat het lijkt.

Gisterenavond heb ik de uitzending gezien van Ongehoord Nieuws (wij nemen deze altijd standaard op) en ik heb mij dood geërgerd aan die Ab (drankorgel) Osterhaus.

Wat mij betreft kreeg deze gevaarlijke druiloor nog veel te veel ruimte.

Pepijn en Raisa deden wel hun best om hem van repliek te dienen, maar deze man is zo glad als een aal in een emmer snot.

Over één ding ben ik dan in deze rot tijd blij: ik heb gisteren gelezen dat tot dit moment er nog maar 6% van de 5- tot 11-jarige kinderen zijn ingeënt.

Goed…. het zijn er natuurlijk nog te veel, maar het is in ieder geval een teken aan de wand, dat het merendeel van de ouders in Nederland sceptisch tegenover deze hele prikcampagne staan.

Héél terecht trouwens, want het schijnt dat in Groot-Brittannië er ineens kinderen zijn die hepatitis krijgen. Zeer verontrustend.

Goed natuurlijk, dat er mensen zoals Pepijn van Houwelingen blijven roepen: “Het klopt niet!”, maar helaas…. in de Tweede Kamer althans zal hij een roepende in de woestijn blijven.

Stenley
Stenley
2 jaren geleden

De globalistische overkozen maar ingekochte miljardairs die denken ook ma iets van recht van zeggenschap denken te hebben omdat ze bulken int geld.

Het is heel simpel dit is zo corrupt en verrot tegelijk dat je per definitie eerst de meest rijken uit de regeringen filtert en die buiten spel zetten.

Dat geld macht is kunnen ze dan ook meteen aan wennen dat je niet alles kan kopen bijna alles dan.

Alle aangestuurde die de wef agenda uitvoeren buiten spel zetten nieuwe verkiezingen en die buiten spel zijn ook nooit meer verkiesbaar stellen dmv levenslange gevangenisstraf.

robroyofireland
robroyofireland
2 jaren geleden

Wat een pijnlijk willens en wetens dom geval is Westerveld .Weigeren ook maar iets te willen uitzoeken en telkens weer dat zogenaamd gevatte cynische “kritische” vragen stellen .Mevrouw Westerveld baalt er misschien wel van dat het WEF haar nog geen leuk bijbaantje heeft aangeboden.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x