Mens en DierCorona

Ex-Pfizer-VP Mike Yeadon waarschuwt voor prikken tegen coronavarianten: ‘Dit zijn geen vaccins’

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mike Yeadon, een voormalige vice-president van vaccinmaker Pfizer, was afgelopen week te gast in het programma The HighWire van Del Bigtree. Hij zei dat het doel van de ‘pandemie’, de leugens en de vaccins volgens hem is om te zorgen dat iedereen een elektronische identiteitskaart krijgt.

De zogenaamde ‘varianten’ waar we steeds meer over horen, zijn een leugen, benadrukte dr. Yeadon. Mogelijk moeten mensen een boostervaccin nemen tegen verschillende varianten. “Je hebt geen boostervaccins nodig,” zei de wetenschapper. “Ik ben doodsbang voor boostervaccins omdat het geen vaccins zijn.”

Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?

Wat zit er in die derde, vierde of vijfde prik? “Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?” vroeg hij. Yeadon legde uit dat het de ideale manier is om gedurende een periode van maanden of zelfs jaren iets toe te dienen aan miljarden mensen wat hen kan beschadigen en doden.

Hij zei verder dat je niet bang hoeft te zijn voor het virus. “Je moet doodsbang zijn voor je overheid. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als verdwenen. Wees doodsbang voor je overheid. Jullie moeten je vrijheden terugpakken.”

Gevaarlijke vaccins

Yeadon wees erop dat ze deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat ze nooit op legitieme wijze van je zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om in lockdown te gaan. Lockdowns werken niet. Ze hebben je verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, je de toegang tot effectieve behandelingen ontzegd en vervolgens blootgesteld aan hele gevaarlijke vaccins.”

4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Helemaal waar, Mike Yeadon. Ik hoop echt, dat je net zoveel beveiliging hebt als onze Geert Wilders, want het zootje psychopaten, criminelen zal al deze berichten echt niet fijn vinden. Het gaat juist zo “goed” voor hun.
Het vervelende nieuws is, dat diegenen die deze berichten dagelijks zien langskomen, het wel weten. Het gaat erom dat anderen worden overtuigd. En dat is bijna een onmogelijke zaak. Je kunt praten als Brugman. Ze zijn ziende blind en horende doof.
Toch lijkt het er op, dat er licht is aan het eind van de tunnel. Iedere dag komen er ook goede berichten naar boven.
Het enige wat ik nog wil schrijven is: houd vol!

Arnie.
Arnie.
1 jaar geleden

Lieve mensen nog even geduld, het coronakaartenhuis is zo goed als ingestort, de corona vaccinatie bijwerkingen gaan ook de mainstream media bereiken net als de Duitse corona ziekenhuis fraude schandaal, komt nu het PCR test schandaal boven drijven in de Duitse mainstream, daar waar menig YouTube’r werd geband als ze de PCR test ter discussie stelde, komt RTL ineens met dit verhaal:
https://www.youtube.com/watch?v=DuG9OwUrYjY&ab_channel=CarstenJahn-TEAMHEIMATCarstenJahn-TEAMHEIMAT

Het is in het Duits, maar het komt erop neer dat de PCR test totaal niet geschikt is om corona op te sporen!

mikkie
mikkie
1 jaar geleden

Tja, wat moet je hier nou op zeggen. Ik denk, maar weer naar alle media en politieke partijen.

Icksy Nixx
Icksy Nixx
1 jaar geleden

Dit wist ik al. Waarom ? Vanaf het begin van 2020 worden we door de “reguliere media” bestookt met “nieuws” over dit virus. Ik kreeg toen al de indruk dat alles sterk gemanipuleerd werd. Geen enkel kritisch geluid vanuit de “reguliere media”. Tot op de dag van vandaag is dit het geval en gaat het intensief hersenspoelen van de bevolking door. Net als in de jaren ’30 de NAZI propaganda-machine zijn werk deed. Ook toen dachten veel goedgelovige naïevelingen dat het allemaal wel mee zou vallen met de ernst van de zaak. Wat zijn ze bedrogen uitgekomen. Passief zijn helpt alleen de agressor. De Joden gingen massaal “douchen”…. De huidige bevolking krijgt het reddende “vaccinatie”-spuitje. Dit gaat aan de lopende band en is welhaast industrieel opgezet. Zie daar de analogie. Dezelfde systematiek. We zijn en worden bedrogen, bedonderd en verraden door onze “overheden”, onze politici en de instituten die door die overheden betaald worden. Al diegenen die hieraan meewerken zijn óf oliedom óf ongelofelijk boosaardig. De vraag is alleen: Waarom?
Ik voorspel: Er komt een (burger)oorlog als dit zo doorgaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x