Mens en Dier

‘Rutte, De Jonge en Grapperhaus testen positief op corruptie en crimes against humanity’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag hebben mensen in Den Haag het uit de hand gelopen antilockdownprotest een jaar geleden op het Malieveld herdacht. Ze noemden de herdenking ‘De slag om het Malieveld’. Dat protest, op 21 juni 2020, werd overschaduwd door grof politiegeweld.

Premier Rutte had vorig jaar geen goed woord over voor de betogers. Hij zei na de demonstratie tegen de NOS: “Als ik me baseer op de televisiebeelden dan zaten er ook halve garen tussen.” Hij noemde de demonstranten ‘doorgesnoven hooligans’. Toen Rutte later in de Tweede Kamer door Wybren van Haga werd gewezen op filmpjes waarin betogers flink worden toegetakeld door de ME zei hij: “Baseer je nou niet op die filmpjes.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens de herdenking had jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid een boodschap voor Rutte, De Jonge en Grapperhaus. Hij zei dat dit drietal mensen die de waarheid vertellen en die voor hun vrijheden opkomen door criminelen in politiepakken laat mishandelen.

Dit gaat u niet winnen

“U liet ze met grof geweld neerknuppelen, schoppen en door honden verscheuren. En deze criminelen in politiepakken kregen complimenten voor hun optreden. Maar dit zijn geen politiemensen, dit zijn criminelen in politiepakken want echte politiemensen doen dit niet,” sprak Pols.

“Vervolgens liet u niet de geweldplegers, maar de slachtoffers vervolgen en veroordelen door criminelen die voor rechter spelen,” vervolgde hij. “Beste Grapperhaus, Rutte en De Jonge, de waarheid kunt u niet onderdrukken met grof geweld.”

“De waarheid is als water: iedere keer als u een gat dicht, dan stroomt het via de andere kant binnen. Al verwijdert u al onze YouTube-kanalen keer op keer, dit gaat u niet winnen,” benadrukte Pols.

Levenslang in quarantaine

Hij wees er verder op dat inmiddels alle complottheorieën zijn uitgekomen. “Uw virus is niet gevaarlijker dan een griep, de maatregelen gaan nooit meer weg, het nieuwe normaal is niet tijdelijk, we hebben een verplichte quarantaine, we worden een apartheidssamenleving, we krijgen vaccinatiepaspoorten en een testsamenleving, en het virus komt uit een laboratorium in Wuhan.”

Pols zei ook dat Grapperhaus, Rutte en De Jonge positief testen; niet op corona, maar op corruptie en crimes against humanity. “En om weer een gezonde en menselijke samenleving op te bouwen waarin níet de leugen regeert, zult u en uw mededaders levenslang in quarantaine geplaatst worden. En tot die dag gaan wij door met het verspreiden van de waarheid.”

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
2 jaren geleden

Touché

Leuker kunnen we het niet maken
Leuker kunnen we het niet maken
2 jaren geleden

Ik stel voor ze per direct en permanent in Quarantaine te plaatsen. En oh ja, vergeet de hoogste baas van de belastingdienst niet die onlangs meineed pleegde.

Thom
Thom
2 jaren geleden

We moeten doorpakken mensen.
Want ze gaan gewoon door met liegen,censureren en intimideren.

Celia
Celia
2 jaren geleden

Zij willen de waarheid niet zien. There are none so blind as those who want see.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x