UFO

Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 250.000 jaar oud stuk aluminium wordt gezien als bewijs dat de aarde is bezocht door aliens. Aluminium wordt eigenlijk pas de laatste 200 jaar op grote schaal gebruikt door de mens.

De ontdekking van een groot stuk dat mogelijk honderdduizenden jaren oud is, wordt dan ook gezien als een sensationele vondst. Het stuk werd in 1973 ontdekt in het communistische Roemenië, maar werd gelijk opgeborgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bouwvakkers stuitten langs de rivier de Mures op 10 meter diepte op drie voorwerpen. Archeologen stelden vrijwel gelijk vast dat twee van de voorwerpen fossielen waren.

Lichte soort metaal

Het derde leek op een stuk door mensen gemaakt metaal en men vermoedde dat het om een stuk van een bijl ging. Alle voorwerpen werden voor analyse naar een lab in de stad Cluj gestuurd.

De twee botten bleken toe te behoren aan een groot uitgestorven dier dat tussen 10.000 en 80.000 jaar geleden over de aarde zwierf. Het derde voorwerp was een erg lichte soort metaal.

Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO
Oud aluminium voorwerp (CEN)

Het voorwerp bestaat uit 12 soorten metaal (90 procent aluminium) en is gedateerd op 250.000 jaar oud. Een lab in het Zwitserse Lausanne kwam tot dezelfde conclusies.

Fragment van een UFO

Het voorwerp is 20 centimeter lang, 12,5 centimeter breed en zeven centimeter dik. Het stuk metaal bevat gaten, waardoor het lijkt alsof het onderdeel is geweest van een mechanisch systeem.

Op internet wordt momenteel een verhit debat gevoerd over de vraag of het object onderdeel is van een UFO en bewijs voor buitenaards bezoek in een ver verleden.

Gheorghe Cohal van de Roemeense Vereniging van Ufologen vertelde aan lokale media: “Labresultaten tonen aan dat het een fragment van een UFO is.”

Onbekend

De lokale historicus Mihai Wittenberger claimde dat het voorwerp afkomstig is van een Duits gevechtsvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog.

Het metalen voorwerp wordt tentoongesteld in het historisch museum van Cluj-Napoca. Bij het voorwerp staat een bord met daarop de tekst: ‘Herkomst nog onbekend’.

[Mirror, Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
7 jaren geleden

Weet niet wat er van moet denken, echt of niet. Ik zit in Bulgarije dus ga zeker een keer de moeite nemen of ff naar cluj te rijden en het zelf te mogen aanschouwen en het met eigen ogen te zien!
Ben zeer benieuwd hoe het er live uit ziet?

Emile
Emile
7 jaren geleden

Tja, het voorwerp is oud dus hoppa, het moet weer buitenaards zijn, mijn hemel, altijd maar weer direct die conclusie trekken.
Waarom kan het niet zo zijn dat mensen cq civilisaties keer op keer verdwenen en weer tevoorschijn kwamen door de miljoenen jaren heen, en daarmee dus ook hun uitvindingen.
We zijn veel te veel bezig met dat voor 300.000 jaar geleden ofzo er geen mensen waren op deze bol, of geen slimme mensen.
De aarde schijnt 4,5 miljard jaar oud te zijn (hoe men dat kan uitrekenen blijft altijd vaag) maar goed, ook al zou dat zo zijn waarom moet een oud voorwerp dan altijd buitenaards zijn.
net zoals met de Pyramides van Gizeh, het is al lang aangetoond dat die gebouwen makkelijk door mensen gemaakt kunnen zijn , en ja gemakkelijk van binnenuit, maar nee, alles wat we nu niet kunnen of nog maar net kunnen kan vroeger nooit gemaakt zijn, zonder ook maar enig bewijs dat WE het vroeger niet konden blijven we maar uitkramen dat we vroeger oh zo dom of onkundig waren.
En waarom moet het een onderdeel zijn van een UFO for god sakes !!! , een UFO van aluminium, tja, het voorwerp heeft gaten dus is een onderdeel geweest van een machine, en ja, dat lijkt me zeer plausibel maar waarom zou een UFO bewegende onderdelen hebben, al dat geneuzel.
Het kan heel goed een voorwerp zijn door mensen gemaakt wellicht 100 miljoen jaar geleden, en waarom niet ???? , ik loop hopelijk 80 of 90 jaar rond op deze bol, wat zijn 100 of 1000 generaties op de wereld, dat is niks, een vlekje op de oh zo grote tijdlijn van de Aarde.
Over 10.000 jaar weet niemand meer wie wij waren of waar wij toe in staat waren, echt niet, we zijn het nu nog niet eens over wat er voor 5000 voor christus afspeelde.

Franss
Franss
7 jaren geleden

In beide bronnen is niet te achterhalen wie het aluminium heeft gedateerd en hoe dat gedaan wordt.
We moeten maar op het woord van een ufoloog afgaan.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Laat ufonauten zelf daarover aan het woord.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x