Homepagina » UFO » Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO
Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO

Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO

Een 250.000 jaar oud stuk aluminium wordt gezien als bewijs dat de aarde is bezocht door aliens. Aluminium wordt eigenlijk pas de laatste 200 jaar op grote schaal gebruikt door de mens.

De ontdekking van een groot stuk dat mogelijk honderdduizenden jaren oud is, wordt dan ook gezien als een sensationele vondst. Het stuk werd in 1973 ontdekt in het communistische Roemenië, maar werd gelijk opgeborgen.

Bouwvakkers stuitten langs de rivier de Mures op 10 meter diepte op drie voorwerpen. Archeologen stelden vrijwel gelijk vast dat twee van de voorwerpen fossielen waren.

Lichte soort metaal

Het derde leek op een stuk door mensen gemaakt metaal en men vermoedde dat het om een stuk van een bijl ging. Alle voorwerpen werden voor analyse naar een lab in de stad Cluj gestuurd.

De twee botten bleken toe te behoren aan een groot uitgestorven dier dat tussen 10.000 en 80.000 jaar geleden over de aarde zwierf. Het derde voorwerp was een erg lichte soort metaal.

Experts: Mysterieus stuk aluminium is onderdeel van 250.000 jaar oude UFO

Oud aluminium voorwerp (CEN)

Het voorwerp bestaat uit 12 soorten metaal (90 procent aluminium) en is gedateerd op 250.000 jaar oud. Een lab in het Zwitserse Lausanne kwam tot dezelfde conclusies.

Fragment van een UFO

Het voorwerp is 20 centimeter lang, 12,5 centimeter breed en zeven centimeter dik. Het stuk metaal bevat gaten, waardoor het lijkt alsof het onderdeel is geweest van een mechanisch systeem.

Op internet wordt momenteel een verhit debat gevoerd over de vraag of het object onderdeel is van een UFO en bewijs voor buitenaards bezoek in een ver verleden.

Gheorghe Cohal van de Roemeense Vereniging van Ufologen vertelde aan lokale media: “Labresultaten tonen aan dat het een fragment van een UFO is.”

Onbekend

De lokale historicus Mihai Wittenberger claimde dat het voorwerp afkomstig is van een Duits gevechtsvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog.

Het metalen voorwerp wordt tentoongesteld in het historisch museum van Cluj-Napoca. Bij het voorwerp staat een bord met daarop de tekst: ‘Herkomst nog onbekend’.

[Mirror, Yahoo]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
4 jaren geleden

Weet niet wat er van moet denken, echt of niet. Ik zit in Bulgarije dus ga zeker een keer de moeite nemen of ff naar cluj te rijden en het zelf te mogen aanschouwen en het met eigen ogen te zien!
Ben zeer benieuwd hoe het er live uit ziet?

Emile
Emile
4 jaren geleden

Tja, het voorwerp is oud dus hoppa, het moet weer buitenaards zijn, mijn hemel, altijd maar weer direct die conclusie trekken.
Waarom kan het niet zo zijn dat mensen cq civilisaties keer op keer verdwenen en weer tevoorschijn kwamen door de miljoenen jaren heen, en daarmee dus ook hun uitvindingen.
We zijn veel te veel bezig met dat voor 300.000 jaar geleden ofzo er geen mensen waren op deze bol, of geen slimme mensen.
De aarde schijnt 4,5 miljard jaar oud te zijn (hoe men dat kan uitrekenen blijft altijd vaag) maar goed, ook al zou dat zo zijn waarom moet een oud voorwerp dan altijd buitenaards zijn.
net zoals met de Pyramides van Gizeh, het is al lang aangetoond dat die gebouwen makkelijk door mensen gemaakt kunnen zijn , en ja gemakkelijk van binnenuit, maar nee, alles wat we nu niet kunnen of nog maar net kunnen kan vroeger nooit gemaakt zijn, zonder ook maar enig bewijs dat WE het vroeger niet konden blijven we maar uitkramen dat we vroeger oh zo dom of onkundig waren.
En waarom moet het een onderdeel zijn van een UFO for god sakes !!! , een UFO van aluminium, tja, het voorwerp heeft gaten dus is een onderdeel geweest van een machine, en ja, dat lijkt me zeer plausibel maar waarom zou een UFO bewegende onderdelen hebben, al dat geneuzel.
Het kan heel goed een voorwerp zijn door mensen gemaakt wellicht 100 miljoen jaar geleden, en waarom niet ???? , ik loop hopelijk 80 of 90 jaar rond op deze bol, wat zijn 100 of 1000 generaties op de wereld, dat is niks, een vlekje op de oh zo grote tijdlijn van de Aarde.
Over 10.000 jaar weet niemand meer wie wij waren of waar wij toe in staat waren, echt niet, we zijn het nu nog niet eens over wat er voor 5000 voor christus afspeelde.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Emile
4 jaren geleden

Hoi, het waren tijdreizigers. Btw alle aliens en ufos waar over wordt gesproken zijn ook tijdreizigers. Het zijn mensen uit onze toekomst, eigenlijk uit meerdere momenten uit onze toekomst. Zie het als archeologische en ark-van-Noach-achtige operaties die onze verre achterachter kleinkinderen uitvoeren. Dat daarbij af en toe iets misgaat en een crash plaatsvindt is niet meer dan menselijk. Waarom denk je dat aliens zoals “greys” er humanoide uitzien? Of dat wij nooit met ze in direkt contact mogen komen (close encouter of the 3rd kind) ? Wel eens van grootvader-paradox gehoord? Ze (of eigenlijk wij ) zijn ook in de 20ste en 21ste eeuw geinteresseerd vanwege de nucleaire kennis. Enerzijds zijn ze hier nu vanwege het nucleaire gevaar dat wij coor onszelf vormen, anderszijds hebben ze (we) de kernenergie nodig om te kunnen tijdreizen. Denk aan Back to the future met zijn 1.21 gigawatts 😉

Franss
Franss
4 jaren geleden

In beide bronnen is niet te achterhalen wie het aluminium heeft gedateerd en hoe dat gedaan wordt.
We moeten maar op het woord van een ufoloog afgaan.

pascal
pascal
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

valt het niet op dat er in een keer zoveel zogenaamd ontdekt wordt ? 50 jaar geen signalen uit de ruimte en in een keer 200 plus ontvangen . planet x een hoax ? en januari 2016 denken ze bewijs te vinden voor een tiende planeet die achter in ons zonnestelsel ! het is bijna een exacte kopie van het kranten artikel uit de washington post uit 1983 . Zoek het maar eens op iras satelliet 1983 ( en het mooie hiervan is nederland heeft er aan meegewerkt !!! ) dus ze moeten wel langzaam dingen gaan vertellen anders komen ze helemaal niet meer geloofwaardig over alles is met elkaar verbonden klimaat veranderingen , aardbevingen , vulkaan uitbarstingen , een dertiende sterrenbeeld ( de slangendrager ook toevallig komt ook voor in de sumarische kleitabletten ) .wij worden vanaf de geboorte al dom gehouden , maar onze tijd komt nu ……….

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

Inderdaad, Franss, er is helemaal geen enkel detail over deze ‘ontdekking’ terug te vinden. IK heb proberen iets meer daarover te googlen, maar het enige wat je dan vind zijn websites die van elkaar kopiëren en letterlijk hetzelfde schrijven. Zowel websites van alu-hoedjes, als “MSM” tabloids zoals de Daily Mirror of Express.
Als er geen verifieerbare details worden gegeven, dan is dat overduidelijk dat het zeer twijfelachtig is dat er ook maar iets van klopt. En als UFOlogen het dan toch nog willen geloven, dan is het overduidelijk dat zij heel naïef zijn.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Laat ufonauten zelf daarover aan het woord.

Predator
Predator
4 jaren geleden

Ja die piramides was een peule schil voor hun toen..wij nu??…nee dacht het niet..mensen maken het zich altijd makkelijk en schijnbaar was werken met zulke grote blokken makkelijk voor ze…
Nou dan waren het geen gewone mensen..
Easy

Denk.na
Denk.na
4 jaren geleden

Na een beetje zoeken op het internet, heb ik meer uitleg gevonden over dit “mysterieus stuk”. http://rationalwiki.org/wiki/Wedge_of_Aiud

Het blijkt gewoon een tand te zijn van een graafmachine. Het werd gemaakt uit duralumin, een type aluminium dat vrij snel corrodeert en er daardoor vrij snel heel oud en archeologisch uitziet.

Sorry voor de Ufologen, maar weerom geen bewijs!

Quintijn
Quintijn
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Een tand van een graafmachine ??? Kom op zeg, als je nou echt geen verstand heb zeg dan niets. Aluminium tand whahahaha, want een klont zeg.

Franss
Franss
Reactie op  Quintijn
4 jaren geleden

“which can be hardened to a degree similar to mild steel.
Aluminum will not strike sparks as steel might, which makes the alloy desirable for service in environments with combustible gases or vapors, such as the coal mines that flourished for a while in Romania. “

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

Het voorwerp lijkt op de gesp van de riem van Graaf Dracula.

Franss
Franss
4 jaren geleden

Kijk, hier wordt alles over de aluminium tand netjes uitgelegd:
http://hilblairious.blogspot.nl/2015_01_01_archive.html

Ron
Ron
2 jaren geleden

Ja duidelijk gewoon onderdeel van een graaf machine , we zijn niet alleen in het heelal dat mag duidelijk zijn , maar dit “bewijs materiaal” is helaas geen UFO onderdeel . Gewoon te ver gezocht en t geeft mij ook een gevoel dat die acient alien viguren op History channel te veel uit hun nek l*llen

x

Check Also

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

monolieten

Wat zit er achter de mysterieuze monolieten die overal opduiken?

Toen er een enorme metalen monoliet verscheen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x