Het Complot

Is deze jongen een crisisacteur? Burgemeester zet vraagtekens bij moordpartij in Florida

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse burgemeester Wayne Levante heeft op Facebook berichten gedeeld waarin David Hogg, één van de overlevenden van de bloedige schietpartij in Florida, een crisisacteur wordt genoemd.

Levante zei dat zijn berichten vooral gericht waren tegen de media, niet zozeer tegen Hogg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In meerdere Facebookberichten vestigde de burgemeester de aandacht op de tragedie.

Viraal filmpje

Over een viraal filmpje dat van YouTube werd verwijderd en waarin Hogg wordt afgeschilderd als crisisacteur zei hij: “Mensen hebben het recht om hiernaar te kijken en zelf een mening te vormen.”

“Ze hebben het recht om te zien hoe David Hogg moeite heeft met het beantwoorden van vragen en niet uit zijn woorden komt en zelf te bepalen of hij gewoon nerveus is of dat hij de tekst probeert op te dreunen die hem is gegeven door CNN,” zei Levante.

De burgemeester zei dat hij niet betwijfelt of Hogg bij de schietpartij aanwezig was, maar zich wel afvraagt of het verhaal dat hij vertelt wel echt zijn eigen verhaal is.

Discussiëren

Levante, die afgelopen zomer werd benoemd tot burgemeester, stelt zich in mei opnieuw verkiesbaar.

Hoewel zijn Facebookpagina is afgeschermd, werden zijn berichten over Hogg openbaar toen één van zijn Facebookvrienden screenshots van de berichten op internet zette.

De Facebookvriend, James Santonastaso, zei dat hij de berichten openbaar heeft gemaakt zodat mensen erover kunnen discussiëren.

Niet oprecht

In één van de berichten die Levante had gedeeld werd Hogg omschreven als ‘zogenaamd een leerling, maar in werkelijkheid een crisisacteur’.

In een ander bericht schreef hij dat Hogg ‘niet oprecht overkwam’.

De burgemeester zei het ‘te vroeg’ te vinden om te praten over strengere wapenwetgeving en andere maatregelen.

“De media bespelen ons,” zei hij. “Ze drukken een bepaalde agenda door.”

Foto: KCBS

[NJ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Gaat alles over het ontwapenen van de burger. Zou men hier de burger toestaan vuurwapens te bezitten dan zou de overheid en poltiek een heel ander gezicht hebben. Dan zou men nog wel eens vele malen nadenken wie in NL eigenlijk werkelijk de baas is of voor wie een overheid en politiek zich heeft in te zetten. De Bilderberg zou vele malen minder macht hebben over NL en de regering als de burger zijn kracht middels vuurwapens zou kunnen tonen.

Bizar genoeg is het op dit moment vooral de Mocro maffia die zich in NL met een AK-47 kan verdedigen en heeft de NL bevolking niet alleen de overheid te duchten, maar ook de Wild West cowboys uit de zandbakken, waarvoor de ambtenaren in uniform schijnbaar meer respect hebben dan de burger zonder vuurwapen.

…..”De eerste wapenwetgeving in Nederland ontstond aan het eind van de 19e eeuw. In 1890 kwam reeds de Wapenwet tot stand die verbodsbepalingen tegen het dragen van wapens bevatte. Na het eindigen van de Eerste Wereldoorlog braken er in diverse landen revoluties uit die het oude staatsbestuur omverwierpen. Omdat de Nederlandse overheid zich zorgen maakte dat het Nederlandse volk zich met behulp van vuurwapens tegen haar kon keren vaardigde zij de Vuurwapenwet 1919 uit…..”

An Archist
An Archist
6 jaren geleden

En dan komen we toch weer terug op de MSM en entiteiten als Youtube en Facebook.
Het filmpje is enkele uren nr 1 trending geweest op YT. Maar zaols de meesten hier wel weten, wanneer je een ander mening hebt dan door MSM verteld, ben je een schandalige racist, sexist en complottheorist.
Het filmpje is snel verwijderd, maar het gevolg is nog veel erger.

10tallen kanalen met 10duizenden bezoekers hebben strikes gekregen en zelfs op filmpjes van enkele jaren geleden. Gevolg: kanalen gesloten. Deze kanalen zijn de zogenaamde conservatieve en alternatieve kanalen met een tegengeluid.
Op Twitter zijn mensen ook spontaan hun volgers kwijt (duizenden).

Youtube claimt dat het komt door de onervarenheid van de 10k !!!! nieuwe moerators die ze in dienst hebben genomen.
Echter een weldenkend mens weet wel beter.
De Amerikaanse Media jubelt over het verwijderen van deze kanalen, maar er zijn al uitvluchten voor “andersdenkenden”. Bijvoorbeeld D-tube, waar veel van de kanalen een backup hebben of waar ze compleet naartoe zijn verhuisd.

Nu komt dit van deze jongen naar buiten, moeilijk om nog iets over te vinden, maar bekijk het als het kan en vorm je eigen mening.
Een voorbeeld van iets soortgelijks is het inrijden van de auto op een groep demonstranten, waar 1 vrouw bij om het leven is gekomen.
Media zijn er even zoet mee en dan wordt het stil. Maar ook hier zijn weer de andersdenkenden, die zelf op onderzoek gaanL zie https://www.youtube.com/watch?v=lU4mb1R_QxM&t=1344s en
https://www.youtube.com/watch?v=0E-Vqrk2C-U&t=1756s

Deze kerel heeft nog geluk dat zijn kanaal er is. Maar vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur….wederom…

Frans2
Frans2
6 jaren geleden

Ik snap niet waarom complotdenkers overal big oil en big pharma zien als aanstichters, maar waarom in dit geval niet “big guns”?
Volgens mij is de NRA of de achterliggende wapenindustrie die de NRA controleert bezig deze jongen zwart te maken zodat gun control wordt voorkomen.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Deze David Hogh is een ’total fraud’ en inderdaad een crisisacteur en ook zijn vader is iemand die smerige zaakjes voor de FBI doet is en dus niet okselfris.. Een andere student wist in een filmpje wat ik zag op SGTreport (wat natuurlijk overal geband wordt door de MSM (Youtube/Google) waarin een student vertelde in bijzijn van David Hogh dat hij 25 jaar was en in California woonde en dus totaal geen affiniteit met die school had. Die blik van David Hogh zal ik niet snel vergeten. Betrapt. Nog erger zijn de heimelijke beelden van vier in volle uitrusting getooide ‘agenten’die aan de achterkant de school verlieten met zware tassen (wapens?) en er in een pickup truck vandoor gaan. Dat hele gedoe in Florida en ook in Las Vegas zijn Deep State acties met als doel het Amerikaanse volk te ontwapenen zodat ze weerloos zijn en als de Deep State in full control is – de ongewenste elementen afgevoerd kunnen worden richting FEMA kamp. Overal hangen camera’s. Waar zijn de beelden? Waarom worden ooggetuigen die spreken van meerdere schutters gedemoniseerd of erger?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x