Homepagina » Het Complot » Is deze jongen een crisisacteur? Burgemeester zet vraagtekens bij moordpartij in Florida
Is deze jongen een crisisacteur? Burgemeester zet vraagtekens bij moordpartij in Florida

Is deze jongen een crisisacteur? Burgemeester zet vraagtekens bij moordpartij in Florida

De Amerikaanse burgemeester Wayne Levante heeft op Facebook berichten gedeeld waarin David Hogg, één van de overlevenden van de bloedige schietpartij in Florida, een crisisacteur wordt genoemd.

Levante zei dat zijn berichten vooral gericht waren tegen de media, niet zozeer tegen Hogg.

In meerdere Facebookberichten vestigde de burgemeester de aandacht op de tragedie.

Viraal filmpje

Over een viraal filmpje dat van YouTube werd verwijderd en waarin Hogg wordt afgeschilderd als crisisacteur zei hij: “Mensen hebben het recht om hiernaar te kijken en zelf een mening te vormen.”

“Ze hebben het recht om te zien hoe David Hogg moeite heeft met het beantwoorden van vragen en niet uit zijn woorden komt en zelf te bepalen of hij gewoon nerveus is of dat hij de tekst probeert op te dreunen die hem is gegeven door CNN,” zei Levante.

De burgemeester zei dat hij niet betwijfelt of Hogg bij de schietpartij aanwezig was, maar zich wel afvraagt of het verhaal dat hij vertelt wel echt zijn eigen verhaal is.

Discussiëren

Levante, die afgelopen zomer werd benoemd tot burgemeester, stelt zich in mei opnieuw verkiesbaar.

Hoewel zijn Facebookpagina is afgeschermd, werden zijn berichten over Hogg openbaar toen één van zijn Facebookvrienden screenshots van de berichten op internet zette.

De Facebookvriend, James Santonastaso, zei dat hij de berichten openbaar heeft gemaakt zodat mensen erover kunnen discussiëren.

Niet oprecht

In één van de berichten die Levante had gedeeld werd Hogg omschreven als ‘zogenaamd een leerling, maar in werkelijkheid een crisisacteur’.

In een ander bericht schreef hij dat Hogg ‘niet oprecht overkwam’.

De burgemeester zei het ‘te vroeg’ te vinden om te praten over strengere wapenwetgeving en andere maatregelen.

“De media bespelen ons,” zei hij. “Ze drukken een bepaalde agenda door.”

Foto: KCBS

[NJ]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Ik snap niet waarom complotdenkers overal big oil en big pharma zien als aanstichters, maar waarom in dit geval niet “big guns”?
  Volgens mij is de NRA of de achterliggende wapenindustrie die de NRA controleert bezig deze jongen zwart te maken zodat gun control wordt voorkomen.

  5 likes
  • @Frans2

   Wat ik weet is dat wapens geproduceerd in de VS en de EU, worden gebruikt voor proxy oorlogen in het Midden-Oosten. Daar liggen de idioten die met crisis acteurs en geregisseerde aanslagen de bevolking willen ontwapenen, maar met geen woord reppen over de slachtpartijen die men aanricht in het buitenland.

   Persoonlijk ben ik tegen geweld en wapenbezit, wel ben ik voor zelfverdediging, eventueel met geweld.

   Ontwapenen kan alleen als er een regering en overheid zou zijn die men kan vertrouwen, oprecht en 100% voor de burger is en niet andersom, zoals nu het geval is.

   Op dit moment zeker, zou het niet misstaan om in NL als -vrije- burger een vuurwapen te dragen, dat dwingt zeker respect af bij de politici en overheid en het potentieel gevaar wat de ze hier naar toehaalt en verzorgt op onze kosten.

   Er zijn nog maar heel weinig plekken in NL waar de burger nog veilig is, zelfs in z’n igen huis is men niet meer veilig. Dankzij onze politieke Frankenstein.

   4 likes
   • [ Ontwapenen kan alleen als er een regering en overheid zou zijn die men kan vertrouwen, ]

    Het is een sprookje dat de (40%) bewapende Amerikanen zich tegen hun overheid kunnen verdedigen, tegen een leger met tanks en drones en raketten begin je niks. Die wet stamt uit de tijd dat de overheid een leger had met musketten en een paar kanonnen.

    Je moet pas echt bang zijn als een groep mensen ALLE eigen politici en hun eigen overheid in ALLES wantrouwt en OVERAL een complot in ziet, en tegelijkertijd gekken en dictators als Trump en Poetin onvoorwaardelijk de hemel inprijst.

    5 likes
    • Frans2 heeft vertrouwen in ‘zijn’ overheid en de politici?….Mensen, type zoals jij, met hun goedgelovige en volledige overgave aan de macht zijn het grootste gevaar voor de mens. Daar kunnen wapens niet tegenop.

     En de VS is goed uitgerust en kan een bewapende bevolking niets tegen uitrichten? Alleen al een bevolkingsopstand zal het land over de afgrond helpen. Daar is niet veel voor nodig, zeker als je kijkt hoe eenvoudig daar aanslagen gepleegd kunnen worden, getuige 9/11, dan stelt de Amerikaanse defensie niets voor. Ja, zich eeuwig als gevaarlijke oude wijven kunnen ze zich met andere landen bemoeien en deze totaal naar de kloten helpen helpen, daar zijn ze nummer ster in.

     5 likes
     • [ goedgelovige en volledige overgave ]

      Ik heb een gezonde dosis wantrouwen tegen machthebbers. Zelfs de liefste leider belazert de boel wel eens en zelfs de ergste dictator doet wel eens iets goed.

      Ik heb ook een gezonde dosis logica en daarin is 9/11 als US aanval volkomen onlogisch, onplanbaar en grotendeels onuitvoerbaar en naderhand onbeheersbaar..

      Maar als je slechts een of twee nieuwsbronnen in je bubbel toelaat en daar dan 100% geloof aan hecht, dan spreek je pas echt van “goedgelovige en volledige overgave”.

      6 likes
     • …bevolkingsopstand = volksopstand… autocorrect is bijna gelijk aan de overheid, die vult ook graag automatisch alles voor de ander in..🖕

      1 likes
   • Hier zeg je dat je tegen wapenbezit door burgers bent en gisteren schreef je er weer heel anders over. Ben je nou echt voor of echt tegen wapenbezit door burgers?

    3 likes
    • @Pollie

     Neem aan dat je op mij reageert. Ik ben tegen geweld en wapenbezit, maar alleen als we in een wereld leven waar de overheid voor de burger is en niet andersom. En de overheid 100% garandeert dat we veilig zijn en ze ons niet blootstelt aan gevaren, wat nu wel het geval is, want de grenzen staan wagenwijd open voor terroristen en andere gevaarlijk gespuis….

     Waarom zou je je normaal gesproken willen bewapenen als je veiligheid voor 100% is gegarandeerd? Nu is dat niet het geval en is de burger feitelijk aan de goden overgeleverd. Derhalve zou onder de huidige omstandigheid de burger zich moeten kunnen bewapenen om zichzelf te kunnen beschermen.

     0 likes
     • Beetje lang verhaal, maar het komt er op neer dat je bang bent voor je omgeving en je dus vindt dat je je moet bewapenen. In die neerwaartse spiraal zitten ze dus al meer dan 2 eeuwen in de VS en je zit waar dat toe leidt: er zijn nergens zoveel onzinnige schietpartijen als daar.

      Dan kan je zeggen dat je tegen wapenbezit bent, maar eigenlijk vind je het best wel gaaf om iedereen waar je bang van bent, en dat is blijkbaar de overheid en alles wat je niet kent, te bedreigen met een wapen. Kan je niet beter naar Texas verhuizen?

      4 likes
   • Corr…Daar liggen de idioten -niet van wakker- die met crisis acteurs…enz…

    1 likes
  • Frans 2 , ik vind jou meer overkomen als complotter. De meest onlogische analyses lees ik bij jou, sorry. En dan je geschreeuw daarbij dat je zoveel hebt bijgedragen bij andere ‘artikelen’, iedereen voor complotter uitschelden (zonder echt bewijs) haha, is al iets wat niet helemaal lekker in je eigen hoofd zit jongen. Maar ja, waarschijnlijk wordt je betaald net als op de wallen in amsterdam.

   0 likes
   • Wel jammer dat je geen argumenten aandraagt en enkel ongefundeerd op de man wenst te spelen.

    [ En dan je geschreeuw daarbij dat je zoveel hebt bijgedragen bij andere ‘artikelen’, ]
    Wil je even laten zien waar ik dat precies gezegd/geschreeuwd heb?
    Ik heb onlangs nog aan Exegese uit moeten leggen dat ik maar op een heel beperkt aantal artikelen heb gereageerd en ook niet op elke reactie reageer. Dat kun je zelf makkelijk controleren.

    2 likes
 2. Gaat alles over het ontwapenen van de burger. Zou men hier de burger toestaan vuurwapens te bezitten dan zou de overheid en poltiek een heel ander gezicht hebben. Dan zou men nog wel eens vele malen nadenken wie in NL eigenlijk werkelijk de baas is of voor wie een overheid en politiek zich heeft in te zetten. De Bilderberg zou vele malen minder macht hebben over NL en de regering als de burger zijn kracht middels vuurwapens zou kunnen tonen.

  Bizar genoeg is het op dit moment vooral de Mocro maffia die zich in NL met een AK-47 kan verdedigen en heeft de NL bevolking niet alleen de overheid te duchten, maar ook de Wild West cowboys uit de zandbakken, waarvoor de ambtenaren in uniform schijnbaar meer respect hebben dan de burger zonder vuurwapen.

  …..”De eerste wapenwetgeving in Nederland ontstond aan het eind van de 19e eeuw. In 1890 kwam reeds de Wapenwet tot stand die verbodsbepalingen tegen het dragen van wapens bevatte. Na het eindigen van de Eerste Wereldoorlog braken er in diverse landen revoluties uit die het oude staatsbestuur omverwierpen. Omdat de Nederlandse overheid zich zorgen maakte dat het Nederlandse volk zich met behulp van vuurwapens tegen haar kon keren vaardigde zij de Vuurwapenwet 1919 uit…..”

  14 likes
  • Dat het geweldsmonopolie alleen bij de staat ligt en het burgers wettelijk verboden is zich zelfs zonder wapen te verweren is ronduit kleinerend! Maar ja, mensen geven heel gemakkelijk hun hele hebben en houden uit handen omwille van de “veiligheid”.
   Het is maar wat je wilt.

   15 likes
   • Voorlopig zit je hier in Nederland veiliger op school (of in de kerk) dan in de VS waar iedereen wel een wapen mag hebben. Dus dat geweldsmonopolie valt in de praktijk hier wel mee, toch?

    3 likes
  • Zit je hier nou echt wapenbezit onder de burgers te promoten? En dan ook nog dat die wapens gebruikt worden om mee te dreigen?

   3 likes
 3. En dan komen we toch weer terug op de MSM en entiteiten als Youtube en Facebook.
  Het filmpje is enkele uren nr 1 trending geweest op YT. Maar zaols de meesten hier wel weten, wanneer je een ander mening hebt dan door MSM verteld, ben je een schandalige racist, sexist en complottheorist.
  Het filmpje is snel verwijderd, maar het gevolg is nog veel erger.

  10tallen kanalen met 10duizenden bezoekers hebben strikes gekregen en zelfs op filmpjes van enkele jaren geleden. Gevolg: kanalen gesloten. Deze kanalen zijn de zogenaamde conservatieve en alternatieve kanalen met een tegengeluid.
  Op Twitter zijn mensen ook spontaan hun volgers kwijt (duizenden).

  Youtube claimt dat het komt door de onervarenheid van de 10k !!!! nieuwe moerators die ze in dienst hebben genomen.
  Echter een weldenkend mens weet wel beter.
  De Amerikaanse Media jubelt over het verwijderen van deze kanalen, maar er zijn al uitvluchten voor “andersdenkenden”. Bijvoorbeeld D-tube, waar veel van de kanalen een backup hebben of waar ze compleet naartoe zijn verhuisd.

  Nu komt dit van deze jongen naar buiten, moeilijk om nog iets over te vinden, maar bekijk het als het kan en vorm je eigen mening.
  Een voorbeeld van iets soortgelijks is het inrijden van de auto op een groep demonstranten, waar 1 vrouw bij om het leven is gekomen.
  Media zijn er even zoet mee en dan wordt het stil. Maar ook hier zijn weer de andersdenkenden, die zelf op onderzoek gaanL zie https://www.youtube.com/watch?v=lU4mb1R_QxM&t=1344s en
  https://www.youtube.com/watch?v=0E-Vqrk2C-U&t=1756s

  Deze kerel heeft nog geluk dat zijn kanaal er is. Maar vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur….wederom…

  8 likes
 4. Deze David Hogh is een ‘total fraud’ en inderdaad een crisisacteur en ook zijn vader is iemand die smerige zaakjes voor de FBI doet is en dus niet okselfris.. Een andere student wist in een filmpje wat ik zag op SGTreport (wat natuurlijk overal geband wordt door de MSM (Youtube/Google) waarin een student vertelde in bijzijn van David Hogh dat hij 25 jaar was en in California woonde en dus totaal geen affiniteit met die school had. Die blik van David Hogh zal ik niet snel vergeten. Betrapt. Nog erger zijn de heimelijke beelden van vier in volle uitrusting getooide ‘agenten’die aan de achterkant de school verlieten met zware tassen (wapens?) en er in een pickup truck vandoor gaan. Dat hele gedoe in Florida en ook in Las Vegas zijn Deep State acties met als doel het Amerikaanse volk te ontwapenen zodat ze weerloos zijn en als de Deep State in full control is – de ongewenste elementen afgevoerd kunnen worden richting FEMA kamp. Overal hangen camera’s. Waar zijn de beelden? Waarom worden ooggetuigen die spreken van meerdere schutters gedemoniseerd of erger?

  4 likes
 5. Momenteel is er een ware ‘purge’ (lees zuivering door de techgiganten als Google, YouTube. Twitter, Yahoo etc waarin alle die een conservatief geluid laten horen en vragen stelt bij de lezing die de overheden naar buiten brengen digitaal gekruisigd worden, gebannen of ze krijgen zogeheten strikes (waarschuwingen). Three strikes you’re out. Uiteraard ligt de alt-media van alle kanten onder vuur. Het mensdom moet immers geconditioneerd blijven met de gewenste staatspropaganda. Als goedgelovige hamsters mogen ze blijven rondtollen in het propagandamolentje. De MSM wordt van A tot Z gecontroleerd. Vergis u niet. Udo Ulfkotte heeft daar een bestseller over geschreven. Helaas is hij niet meer. Zijn werken zijn achtergebleven. Een boek wat ook in het Nederlands vertaald is met de titel – gekochte journalisten. Deze man die decennia voor de main stream media had geschreven kon op een gegeven moment niet meer in de spiegel kijken omdat hij onderdeel was van de desinforamtie die voor de massa is bedoeld. Hij brak met zijn leven van ‘journalistiek’ massabedrog en vertelde wat er echt aan de hand was in het medialandschap. Als je ‘red pilled’ bent kun je niet meer terug en dan zie je dat bijna alles op leugens gebaseerd is. In elke denkbare geleding worden we voorgelogen. De kunst is om achter de agenda van de agenda te kijken.

  4 likes
 6. Je kan hem op zn vlog (helemaal naar zn zin) je vragen stellen, want dit enge jongentje heeft een soort hypnose kuur gehad! Of hij hoort bij iets waar wij geen weet van willen hebben maar wel hun gangetje laten gaan ten koste van de kinderen en gezond verstand hij hoort hierbij https://www.youtube.com/channel/UCecsVoeJcsXbAra7Sl4mOPw
  Kijk hoe uitgebreid hun “channels” zijn.
  Hij zat niet daar op school. Helaas kan ik dat niet meer vinden. Er wordt nu ineens extreem ge-censureerd. Ze halen nu gewoon alle kanalen weg die goed bewijs hebben. Het is echt zover.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...