Universum

Mysterieuze Planeet X ‘deed het hele zonnestelsel kantelen’

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Planeet X deed mogelijk het hele zonnestelsel kantelen, zo zeggen onderzoekers. In januari presenteerden sterrenkundigen bewijs voor het bestaan van een nog onbekende planeet in het zonnestelsel.

Onderzoekers suggereren dat deze wereld 10 keer zo zwaar is als de aarde en op een afstand die 500 keer groter is dan de afstand tussen de aarde en de zon om onze ster draait.

Uit eerder onderzoek bleek dat Planeet X een sterk gekantelde baan heeft. Wetenschappers hebben vervolgens onderzocht of de planeet ook andere gekantelde banen in het zonnestelsel kan verklaren.

Computersimulaties

Volgens hoofdonderzoeker Elizabeth Bailey van het California Institute of Technology in Pasadena kan Planeet X de andere planeten in het verleden hebben gekanteld.

Eerder bleek al dat de zone waarin de acht planeten om de zon draaien, zes graden gekanteld is ten opzichte van de zon.

Bailey en haar collega’s voerden computersimulaties uit waaruit blijkt dat de kanteling van de acht officiële planeten kan worden verklaard door de zwaartekracht van Planeet X.

Andere mogelijkheden

Er zijn ook andere mogelijkheden. Een alternatieve verklaring is dat elektrisch geladen deeltjes onder invloed van het magnetisch veld van de zon het zonnestelsel hebben gekanteld.

Als Planeet X wordt gevonden, kunnen de onderzoekers kijken of de planeet echt verantwoordelijk is voor de kanteling. Het onderzoek is gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Californië.

Bekijk hieronder een filmpje over het onderzoek:

[Space]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Niburi is planeetX ?

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Als dit binnenkort ook gaat gebeuren, dan halen we het tijdperk waterman niet. Drie kwart draai terug en we komen weer uit in het tijdperk stier waar dan de zon opkomt(oosten). Komt Jesus weer terug. Die is ontstaan in het tijdperk stier.

Zeven zusters
Zeven zusters
5 jaren geleden

Misschien is planeet X- niburu wel geen planeet maar een giga moederschip.

Faith
Faith
5 jaren geleden

Nibiru of planet X kan ook de naam zijn die ze aan de photonbelt gegeven hebben, ofwel wave X, de steeds hoger wordende eneregieen waar we nu middenin zitten en waar nog veel meer van gaat komen.
Hoe het ook genoemd wordt, het duister kan er niet in aarden, zoveel is wel duidelijk.
Ze hebben steeds meer moeite hun leugens in stand te houden.
Het Aquarius Tijdperk is al langzaam begonnen in 2012.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x