Homepagina » Buitenland » School sluit deuren nadat 125 leraren zich ziek melden na coronavaccinatie
school
Foto: CC0

School sluit deuren nadat 125 leraren zich ziek melden na coronavaccinatie

Een school in de Amerikaanse staat Illinois moest afgelopen maand noodgedwongen de deuren sluiten nadat maar liefst 125 leraren en medewerkers zich ziek hadden gemeld vanwege bijwerkingen van het coronavaccin.

De leraren en medewerkers van de Kaneland High School kregen begin maart een uitnodiging voor een coronavaccinatie. Op woensdag 10 maart werd besloten om de 4200 leerlingen vrij te geven.

De dag ervoor kregen zo’n 600 leraren en ondersteunende medewerkers hun tweede dosis van het Moderna-vaccin, waarna 125 van hen zich ziek meldden. Ze hadden last van hoofdpijn, koorts en pijnlijke gewrichten.

Andere scholen

De school beschikte niet over genoeg invalkrachten om open te kunnen gaan. Andere scholen besloten in verband met de bijwerkingen uit voorzorg gesloten te blijven in de week dat er gevaccineerd werd.

Een arts zei tegen zender FOX 32 Chicago dat hij patiënten adviseert om na de tweede dosis een tijdje vrijaf te nemen. Ongeveer 17 procent van de mensen wordt na de tweede prik ziek.

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
20 dagen geleden

Het “vaccin” is er voor om je niet ziek te laten worden, maar iedereen wordt ziek.
Maar de voordelen wegen wel op tegen de nadelen.

Sen
Sen
Reactie op  John
20 dagen geleden

Er word verwezen denk ik in video naar de bijwerkingen zoals omschreven in de ‘bijsluiter’ bij het nemen van de experimentele prik. Ik vraag me af of ook bij de bijwerkingen staat: kans op (dodelijke) bloedaandoening en of men daarover word ingelicht die de prik nemen.

Silbereye
Silbereye
Reactie op  John
20 dagen geleden

Denk dat de vaccins genetische manipulatie be ogen en het uiteindelijke doel is.
RNA, DNA zijn de sleutels van het mens zijn.

In de Afrikaanse mythologie word er gerept over goden welke hen hebben geschapen om goud te delven.

Niets verbaast mij meer, onze regering is ontmaskert met haar dubbele agenda jegens haar onderdanen.

Oude man
Oude man
Reactie op  John
19 dagen geleden

Klopt, voor de prikkers wel te verstaan, vooral óók op langere termijn.

Nina-
Nina-
20 dagen geleden

Middel erger dan de kwaal?

Reknir
Reknir
20 dagen geleden

En dat voor een zwak virus dat meestal slechts a-symptomatisch onder ons is. Hebben mensen er al bij stilgestaan dat er logischerwijs een verband is tussen ziek worden en doodgaan, er zouden wel eens heel veel mensen kunnen gaan sterven de komende tijd, vooral ouderen. Zeer zorgwekkend is dit en dan hebben we het nog geeneens over de effecten op de lange termijn.

Schrander
Schrander
20 dagen geleden

Wat bezielt men op Gates prik te halen. De bijwerkingen zijn zoveel erger dan ietsjes een snotneus

Lucky
Lucky
20 dagen geleden

Fijn he al die vaccinaties… En je hebt die troep niet eens nodig. Ga maar lekker door bange deugschapen. Ik lach me rot om jullie stupiditeit. Wie Hugo Mengele nog serieus neemt heeft ECHT last van serieuze hersenverweking.

Mdefilosoof
Mdefilosoof
20 dagen geleden

Toch apart dat je pas ziek word NA het quasi vaccin. Dus eerst heb je een jaar lang de ergste (zogenaamde) pandemie sinds mensenheugenis overleefd, en word je ziek na de behandeling van de kampdokters. En nog steeds gaat er geen lampje branden bij de notoire laffe wegkijkers, de Holocaustontkenner van de 21e eeuw.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Mdefilosoof
19 dagen geleden

Een volk verblind door angst kan niet meer nadenken.
De grootse angst aanjager is de media.
De media is het virus

kees
kees
20 dagen geleden

        NOS Teletekst 128 
  Janssen-fabriek in VS stilgelegd   
  Een medicijnfabriek in de Amerikaanse
 stad Baltimore waar grondstoffen voor  
 het Janssen-vaccin worden gemaakt,is  
 stilggelegd.Volgens toezichthouder FDA 
 is de hygiëne onder de maat.      
                     
 Zo zijn vloeren en muren vies en blijkt
 uit beelden dat personeel zich niet aan
 de hygiëneregels houdt.Hierdoor kunnen 
 vaccins in contact komen met resten van
 andere middelen,waaronder het vaccin  
 van AstraZeneca dat in dezelfde fabriek
 wordt gemaakt.             
                     
 De geproduceerde vaccins zijn volgens  
 de FDA nog niet gebruikt.Of de levering

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
20 dagen geleden

De mensen hebben van de gevolgen van de Spaanse griep niets geleerd. Mensen die toen waren ingeënt waren de klos en overleden. De mensen die niet gevaccineerd waren, konden rustig blijven ademhalen.

De geschiedenis herhaalt zich, terwijl er veel meer mogelijkheden zijn om informatie binnen te halen.

Niemand is, waar dan ook in de wereld, verplicht zich te laten inenten en inenting gebeurd dus nog op vrijwillige basis. Er is wel een angstsituatie gecreëerd, waardoor veel mensen in de val zijn getrapt. Die val is deskundig en wereldwijd door zowel de farmaceutische industrie als regeringen, gezondheidsorganisaties en het WHO (Bill Gates en Tedros) opgezet.

Van leraren zou je toch verwachten dat zij iets meer kennis hebben en zelf onderzoek doen. Blijkbaar is het wereldwijd zo dat leraren bewust in hun opleiding een bepaalde richting worden opgestuurd om in het programma van de NWO mee te gaan. Maar dat geldt ook voor ziekenhuizen, nationale gezondheidsorganisaties en regeringen.

Johnny
Johnny
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

En vergeet het bedrijfsleven niet. Als je wat afweet van het occulte , vrijmetselaars, en numerologie en je kijkt goed naar bedrijfslogo’s en namen dan druipt het kontlikken naar de occulte élite er van af. Alles om maar de god van het geld te plezieren. De wereld is ziek tot op het bot.

Carola
Carola
Reactie op  Johnny
19 dagen geleden

Yep, alleen al het google-logo spreekt boekdelen. Haal de kleuren weg en je ziet duidelijk het ‘teken van het beest’, het symbool 666.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

> Van leraren zou je toch verwachten
> dat zij iets meer kennis hebben en
> zelf onderzoek doen.

Ja, dat zou je dus wel denken dat leraren het besef hebben om het één en ander te onderzoeken. Maar het gros leraren is dom. Zeker als die intelligenter zijn dan de gemiddelde collega. Ze zijn specialist in hun vakgebied, maar wat buiten hun vakgebied gebeurd hebben ze geen kaas van gegeten en gaan dan mee met de meute. Een enkeling zal wel onderzoek doen, maar dan reken je niet met de schoolleiding die druk op de desbetreffende leraren gaat uitoefenen. Géén inenting; géén baan. De tentakels van de regering reiken wijd: zéér wijd……

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  -= GensNet =-
19 dagen geleden

Misschien worden leraren totaal overbodig. De bedoeling is dat er veel minder mensen worden geboren en daarnaast zal Kunstmatige Intelligentie (AI) leraren vervangen.

Mensen kunnen via AI worden aangestuurd. Zie op Youtube: How to Operate a Human via Remote Control van Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War.

Wat in deze video wordt uitgelegd zou wel eens het uiteindelijke doel (op termijn) kunnen zijn van de verplichte inenting. Het betreft DREADDs; Designer Receptor Exclusively Activated by designer drugs and can be remotely controlled. You can create (manmade/artificially) a cell and put it somewhere in the body an can remotely activate it. It will effect the way you think and the way you act. You can connect one human brain to another human brain. It’s a new way to hide information in DNA.

Dit is dus het geheim van de RNA en mRNA techniek die in vaccins gebruikt wordt. Mensen zijn van afstand aan te sturen. Dit systeem kan zichzelf zonder limiet reproduceren en kan DNA (mensen dus) programmeren.

Mijn persoonlijk idee is dan dat morgellons als antenne (die zich in de hersenen vestigen) zullen werken en ingeente mensen met DREADDs, via het 5G netwerk met de (42.000) satellieten van Elon Musk 1 groot netwerk (cloud) gaan vormen.

Wie zo iets kan bedenken kan geen mens zijn.

Johnny
Johnny
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Heerlijk om te lezen dat ik niet de enige freak ben die dit soort ontwikkelingen volgt. Onmenselijke en compleet gestoorde ideeën, ik snap ergens wel dat men dit in de complotdenkers hoek gooit maar het is allemaal erg reëel en dit soort sci-fi komt er nu in hoog tempo aan. Buikd Back Backwords…

Pieternella
Pieternella
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

Inderdaad, er zit een mensbeeld achter dat misschien in theorie zou kunnen uitkomen, maar ik moet dat nog zien. De mens is geen zak vol moleculen die je naar goeddunken zou kunnen besturen. Er zullen wel gekke dingen gaan gebeuren. Iets waar die materialisten niet op gerekend hebben.

Johnny
Johnny
Reactie op  -= GensNet =-
19 dagen geleden

Ik wilde graag leraar worden maar ik heb niets met scholen en hun manier van lesgeven. Ook vind ik dat een goede leraar enige ruimte moet hebben om zijn eigen curriculum samen te stellen. Dat kan natuurlijk niet, de Pabo’s zitten vol met gehersenspoelde idioten (vooral de leraren en leraressen) en er zijn geen echte mannen te vinden. Ik heb persoonlijk al zo’n 30 jaar echte werkervaring (dus geen overheidswerk) in zeer diverse werkgebieden zoals groen, industrie en techniek maar ook in de juridische administratie en je zou denken dat men daar om staat te springen, mannen die als rolmodel kunnen functioneren en flink wat diverse werk en levenservaring hebben. Niet dus, en aangezien ik mij toch niet thuis voel op scholen heb ik ondanks dat ik het echt erg leuk vind om kennis over te brengen er maar voor gekozen om nog wat langer in de techniek te blijven werken. Maar waarom leren we kinderen niet om zelf een huis te bouwen, zelf groente en fruit te telen en de beginselen van een kleine kruidentuin op te zetten en te onderhouden? En ik zou er erg van genieten om jonge mensen echte geschiedenis te leren, of de beginselen van een ouderwetse basis economie. En veel meer lichaamsbeweging, sport, spel, muziek en dans.
Maar met de huidige leraren snap ik heel goed dat de meesten slaafs het vaccin laten inspuiten. Het zijn allemaal volgers en geen leiders want daar krijg je opstandige en verstandige kinderen van. En dat moeten we niet hebben hè.😄

Miami
Miami
Reactie op  Johnny
19 dagen geleden

Bewust bovenwijs, forest schooling en homeschooling
Kleine communities, parallelle samenleving is wat goed bij jou visie past Johnny.

deze
deze
Reactie op  Johnny
19 dagen geleden

hoi Johnny, goed gezegd man
ik heb pas de film Fantastic Captain gezien.. die vader die zijn 6 kinderen onderwijst in de wereld waarin zij opgroeien
Een film die ALLES in zich heeft om te begrijpen w a a r o m je leeft!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
19 dagen geleden

nee niet verplicht, je verliest alleen maar je baan en mag niet meer op vakantie of bijeenkomsten

rop
rop
20 dagen geleden

Zo langzamer aan, begint vaccinatie, erger te worden dan de Kwaal zelf.

R W
R W
Reactie op  rop
20 dagen geleden

Er. Is. Geen. Kwaal.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  rop
18 dagen geleden

Dat is ook de bedoeling. Alles volgens plan van de NWO. De kwaal (Covid-19) is de opstart en vaccinatie het hoofddoel. Hoe moet je anders mensen op een legale manier elimineren?

1/4 piet
1/4 piet
20 dagen geleden

Das goed nieuws die dichte scholen…kunnen die jonge breintjes niet geïnfecteerd raken met het propaganda virus en hersenspoeling.

x

Check Also

opvliegers

Last van irritante opvliegers, of andere overgangsklachten?

Als je een vrouw tussen ca. begin ...

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x