Mens en Dier

Facebook-baas Mark Zuckerberg ontkent gedaanteverwisselende hagedis te zijn

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week hield Facebook-baas Mark Zuckerberg zijn allereerste vraag- en antwoordsessie. En wat kwam daaruit naar voren? Mark Zuckerberg is geen hagedismens. Althans, dat zegt hij.

Tijdens de sessie, die inmiddels bijna negen miljoen keer is bekeken, schoof ook komiek Jerry Seinfeld aan. Het meest interessante deel van de sessie was het moment waarop de miljardair ontkende dat hij in werkelijkheid een reusachtige hagedis is die de vorm van een mens heeft aangenomen, schrijft gadgetblog Gizmodo.

Gedaanteverwisselende reptielen

Er zijn complottheoretici die menen dat de machtigste mensen op aarde hagedissen zijn die zich voordoen als mens. De Britse complotdenker David Icke stelt bijvoorbeeld dat vrijwel alle machtige mensen in werkelijkheid gedaanteverwisselende reptielen zijn.

Zuckerberg claimt echter geen reptiel te zijn. “Mark, kloppen de aantijgingen dat je in het geheim een hagedis bent?” Een nerveuze Zuckerberg antwoordde: “Op die vraag moet ik ‘nee’ antwoorden. Ik ben geen hagedis.”

Gescreend

Het vreemdste was dat in ieder geval een deel van de vragen van tevoren gescreend werd, aldus Gizmodo. Het leek erop alsof Zuckerberg het onderwerp wilde aansnijden.

Een peiling uit 2013 laat zien dat vier procent van de Amerikaanse stemgerechtigden gelooft dat ‘hagedismensen onze samenleving aansturen door politieke macht te verwerven’.

[Gizmodo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

4 procent van de Amerkanen gelooft in shapeshiftende hagedissen… wat verschrickelijk!
De kracht van het internet is tevens de achilleshiel. Iedereen kan er zijn ideeen op plaatsen, hoe absurd ze ook zijn.

helder
helder
5 jaren geleden

reptielmensen willen wel eens liegen, hoor!

Coeus
Coeus
5 jaren geleden

De video’s die het bestaan van dit soort gedaantewisselaars moeten aantonen, zijn altijd video’s waar een paar lagen stevige compressie overheen zijn gegaan, die beweging in het beeld reduceren tot trage, blokkerige digitale rommel. Daar kun je niets op baseren.

ferrimassi
ferrimassi
5 jaren geleden

Stukje pr van facebook, ze zijn betrapt op het censureren van politiek foute meningen. Waarom mensen hun hele leven blootgeven aan deze NSA datamijn operatie is mij een raadsel. De man is geen hagedis maar wel een slang.. Facebook gebruikers gaan nog wel spijt krijgen als ze voor een rechtbank zich moet verantwoorden voor meningsdelicten. Stasi 2.0.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x