Homepagina » Mens en Dier » Facebook-baas Mark Zuckerberg ontkent gedaanteverwisselende hagedis te zijn
Facebook-baas Mark Zuckerberg ontkent een gedaanteverwisselende hagedis te zijn

Facebook-baas Mark Zuckerberg ontkent gedaanteverwisselende hagedis te zijn

Deze week hield Facebook-baas Mark Zuckerberg zijn allereerste vraag- en antwoordsessie. En wat kwam daaruit naar voren? Mark Zuckerberg is geen hagedismens. Althans, dat zegt hij.

Tijdens de sessie, die inmiddels bijna negen miljoen keer is bekeken, schoof ook komiek Jerry Seinfeld aan. Het meest interessante deel van de sessie was het moment waarop de miljardair ontkende dat hij in werkelijkheid een reusachtige hagedis is die de vorm van een mens heeft aangenomen, schrijft gadgetblog Gizmodo.

Gedaanteverwisselende reptielen

Er zijn complottheoretici die menen dat de machtigste mensen op aarde hagedissen zijn die zich voordoen als mens. De Britse complotdenker David Icke stelt bijvoorbeeld dat vrijwel alle machtige mensen in werkelijkheid gedaanteverwisselende reptielen zijn.

Zuckerberg claimt echter geen reptiel te zijn. “Mark, kloppen de aantijgingen dat je in het geheim een hagedis bent?” Een nerveuze Zuckerberg antwoordde: “Op die vraag moet ik ‘nee’ antwoorden. Ik ben geen hagedis.”

Gescreend

Het vreemdste was dat in ieder geval een deel van de vragen van tevoren gescreend werd, aldus Gizmodo. Het leek erop alsof Zuckerberg het onderwerp wilde aansnijden.

Een peiling uit 2013 laat zien dat vier procent van de Amerikaanse stemgerechtigden gelooft dat ‘hagedismensen onze samenleving aansturen door politieke macht te verwerven’.

[Gizmodo]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. reptielmensen willen wel eens liegen, hoor!

  19 likes
 2. 4 procent van de Amerkanen gelooft in shapeshiftende hagedissen… wat verschrickelijk!
  De kracht van het internet is tevens de achilleshiel. Iedereen kan er zijn ideeen op plaatsen, hoe absurd ze ook zijn.

  10 likes
 3. Stukje pr van facebook, ze zijn betrapt op het censureren van politiek foute meningen. Waarom mensen hun hele leven blootgeven aan deze NSA datamijn operatie is mij een raadsel. De man is geen hagedis maar wel een slang.. Facebook gebruikers gaan nog wel spijt krijgen als ze voor een rechtbank zich moet verantwoorden voor meningsdelicten. Stasi 2.0.

  13 likes
  • Facebook, DE plek waar dagelijks haat wordt gezaaid door (meestal) nietsnutten (uitkeringstrekkers enz.). En dan nog verwachten dat je van alles kan roepen en plaatsen… om vervolgens huilie huilie te doen als je voor de rechter moet plaatsen.

   4 likes
   • Ik zou het niet weten, zit niet op facebook. Wat ik wel weet is dat je rustig je isis fanpagina 2 jaar lang ongestoord kan runnen. Maar dat is geen haatzaaien volgen fb. Die roepen daadwerkelijk op tot geweld. Dat is wat mij betreft de grens. Hofmans vind het kennelijk prima dat de staat emotie reguleert. Eng..

    2 likes
 4. Er zijn nou eenmaal veel mensen die televisie en realiteit niet gescheiden kunnen houden.

  8 likes
 5. De video’s die het bestaan van dit soort gedaantewisselaars moeten aantonen, zijn altijd video’s waar een paar lagen stevige compressie overheen zijn gegaan, die beweging in het beeld reduceren tot trage, blokkerige digitale rommel. Daar kun je niets op baseren.

  13 likes
 6. Vroeger had je Potasch en Perlemoer. Nu Seinfeld en Zuckerberg. Zelfde volk. Om de eerste twee kon je nog lachen en hadden geen cent te makke( rijmt ook nog). De laatste twee kleden je uit.

  2 likes
 7. Is zijn vrouw dan ovipaar of vivipaar vraag ik mij af.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Waarom de overheid de coronacrisis gebruikt om kleine en middelgrote bedrijven kapot te maken

Deze week was de Britse spreker David ...

Grootschalige censuurcampagne tegen alternatieve media op Facebook is pas het begin. Deze neoconservatieve hardliner is de spil in het duistere complot

Censuur in Nederland terug van weggeweest. Dit is de échte reden waarom Facebook alternatieve media blokkeert

Facebook heeft opnieuw de Facebookpagina van De ...