Great ResetBuitenland

Journalist vraagt Rutte waarom hij bij de Bilderbergconferentie is, dit is zijn reactie

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Op de Bilderbergconferentie in Washington DC wordt momenteel het geopolitieke beleid uitgestippeld. Er wordt gesproken over NAVO-uitdagingen en de oorlog in Oekraïne. Onder andere de Oekraïense ambassadeur in de Verenigde Staten Oksana Markarowa is aanwezig.

De genodigden zijn bijeen in het Mandarin Oriental Hotel, dat hermetisch is afgesloten. Journalisten zijn er niet welkom, zo ondervond ook Max Blumenthal. Hij filmde hoe hij werd weggestuurd door beveiligers en agenten met honden.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Journalist Josh Friedman is sinds vrijdag bij het hotel. Hij kon bevestigen dat de Bilderbergconferentie daar gehouden werd toen hij oud-admiraal Mike Mullen tegen het lijf liep, die op de gastenlijst staat. Hij was tot 2011 de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs, de hoogste officier binnen de Amerikaanse strijdkrachten. Ook spotte hij premier Rutte.


Friedman vroeg vanachter hoge hekken aan onze premier hoeveel Bilderbergconferenties hij al heeft bijgewoond en waarom hij blijft terugkomen. Rutte zei niks en zwaaide alleen naar hem.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volgens de journalist is de bijeenkomst die nu wordt gehouden om een aantal redenen heel belangrijk. Ten eerste zijn de Bilderbergers al sinds 2019 niet meer bijeen geweest. Daarnaast willen Zweden en Finland bij de NAVO. De Finse premier Sanna Marin is op de Bilderbergconferentie, evenals Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de NAVO. Veel belangrijke geopolitieke ontwikkelingen worden besproken tijdens de bijeenkomst.

Alleen maar geheimzinniger

Friedman, die al vaak verslag heeft gedaan van de conferentie, merkte verder op dat de bijeenkomst zelf alleen maar geheimzinniger is geworden.

Blumenthal sprak van een ondemocratische gang van zaken. De mensen die een enorme invloed hebben op het beleid praten momenteel over een oorlog die kan uitmonden in een wereldoorlog, en niemand mag weten wat ze zeggen. Velen van hen beweren democratisch gekozen leiders te zijn, maar ze komen in het geheim bij elkaar met bazen van multinationals, Big Tech en de defensie-industrie, aldus de journalist.

4.8 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

Eind juli, begin augustus start van WOIII?

koko
koko
9 maanden geleden

hier wordt gewoon gesproken en beslist hoe ze nog meer en sneller mensen kunnen vermoorden en hun bezittingen in eigen zak kunnen steken. super belangrijk dus.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
9 maanden geleden

Naziclub daar. Het feit dat Rutte daar tussen zit, zegt mij al heel erg veel.

Anna
Anna
9 maanden geleden

Tuig !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x