Binnenland

Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over prik bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over de prik op social media bestrijden, heeft het kabinet aangekondigd.

Het kabinet wil actief gaan optreden tegen ‘desinformatie’ zodra het coronavaccin er is, schrijft minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge aan de Tweede Kamer. Hij zegt een strategie voor te bereiden, waarbij de overheid de social media ook gebruikt om mensen te wijzen op ‘het belang van vaccinatie’.

De Jonge begrijpt dat er veel vragen zijn over de veiligheid van een vaccin, maar die wordt goed bewaakt, verzekert de minister. Hij hoopt dat het vaccin begin volgend jaar beschikbaar is. Zelf is hij ‘van harte bereid zich te laten vaccineren’. Afgelopen week zeiden verpleegkundigen en verzorgenden nog dat ze geen verplichting van het coronavaccin willen voor hun beroepsgroep. Ruim driekwart is hierop tegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Democratie is dood!

Een denktank die onwaarheden over het coronavaccin gaat bestrijden, daar zitten mensen niet op te wachten. “Het kabinet gaat actief optreden tegen desinformatie op social media. Waarom lopen de rillingen mij daarbij over de rug?” vraagt Elise De Windt.

“Met onwaarheden worden in dit geval ‘waarheid en kritiek’ bedoeld. Alleen dictators leggen hun tegenstanders het zwijgen op! In een democratie is er altijd een open debat! Zegt veel over Nederland. Democratie is dood!” reageert singer-songwriter Nicky Monreau.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan van de Sande
Johan van de Sande
3 jaren geleden

Ook in België hoor Daar gebruiken ze een andere tactiek ze zwijgen en doen gewoon wat ze niet zeggen maar wel doen.

Johnny1984
Johnny1984
3 jaren geleden

Goedemorgen wakker Nederland!

Een speciale denktank doet mij denken aan de gedachtenpolitie van 1984. Dit boek van George Orwell (ook verfilmd) wordt gebruikt als handleiding door de ‘LEIDERS’. Deze denktank zal moeten voorkomen dat het volk (lees: Het virus) elkaar niet aansteekt met het waarheidsvirus.

Ip adressen en camera’s zullen een essentiële rol gaan spelen. Wees voorzichtig met wat je zegt. Zowel online als offline. Het doek valt zeer binnenkort. Alleen door een eenheid te vormen kunnen we komen tot vrijheid!!!!

Alle kracht en wijsheid toegewenst!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Logisch. Het recht op het verspreiden van desinformatie is uitsluitend in handen van onze overheid. Niks bijzonders. Dat is in alle oorlogen het geval. Veel burgers willen graag dood. Daarom geloven ze alles wat hen wordt wijsgemaakt en gaan in alles mee wat de overheid heeft verzonnen. Leren van het verleden is niet nodig. Ook wat 75 jaar geleden is gebeurd berust op louter toeval. Nee, wij kunnen rustig slapen.

Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

Hugo il Jong overtreed artikel 93 ivm wetgeving implimenteren aan de hand van RIVM/WHO/NGO’s…en zit in een enorme financiële belangenverstrengeling met AstraZeneca iets wat hij heeft laten classificeren als staatsgeheim…
En met het intreden van zijn spoedwet over enkele weken is de democratie officieel ingeslapen…nu ook nog directe (censuur) invloed willen hebben aangaande de (social)media mbt een mondiaal (WHO/VN/NGO) vaccinatieprogramma.

Het laatste mondiale vaccinatieprogramma liep vanaf 1918…één zaak hadden de hieropvolgende “spaanse griep” doden met elkaar gemeen, zij waren allen ingeënt, iets wat opmerkelijk bleek nadat de toenmalige medische wetenschap na ongekend uitvoering onderzoek besmetting als reden kon uitsluiten.

Ik begrijp dat Hugo slechts een harlekijn is maar mocht totaal onverwacht de politiek hier ooit verstandelijk overheen geraken dan ben ik in elk geval blij dat ik geen Hugo de Jonge heet…persoonlijk voelen zijn vergrijpen namelijk nog veel erger (ivm vredestijd) als van dat hele enge nare mannetje dat na een militaire nederlaag en capitulatie in 1940 naar voren werd geschoven en de troon besteeg in opdracht van Berlijn…Anton Mussert weet u wel…

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x