Het Complot

False flags zijn echt. Journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie het heeft over een ‘false flag’ wordt er vaak van beschuldigd een complotdenker te zijn. Toch zijn false flags echt, merkt de Ierse journaliste Danielle Ryan op. “Het ontkennen van false flags is hetzelfde als het ontkennen van de realiteit.”

Na de vermeende gifgasaanval in het Syrische Doema zeiden verschillende gerenommeerde journalisten en experts dat het om een false flag-aanval ging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Peter Ford, de voormalige Britse ambassadeur in Syrië, zei tegen BBC Radio Scotland dat de chemische aanval ‘hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden’ en dat de beelden die werden gebruikt als bewijs waren vervalst.

Golfoorlog

Ryan stelt dat de VS in het verleden al vaak heeft gelogen om oorlog te kunnen voeren.

Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog.

Ze verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De getuigen bleek achteraf nep. Nayirah werd ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap, genaamd Hill+Knowlton Strategies.

Operation Northwoods

In 1962 bedacht de Amerikaanse overheid een plan om false flag-aanslagen uit te voeren, aldus de journaliste.

Het plan voorzag in het doden van onschuldige mensen en het plegen van terreuraanslagen in Amerikaanse steden door de CIA om hiermee publieke steun te vergaren voor een oorlog tegen het door Castro geleide Cuba.

De plannen, Operation Northwoods geheten, voorzagen in het plegen van vliegtuigkapingen, bomaanslagen en het gebruik van vals bewijsmateriaal waarmee de schuld van de aanslagen op betrokkenheid van buitenlandse mogenheden wees.

Waar hebben we dat eerder gehoord?

Tonkin-incident

Op 2 augustus 1964 zou de Amerikaanse torpedobootjager USS Maddox in de Golf van Tonkin zijn aangevallen door patrouilleboten van Noord-Vietnam. Dit was de start van de Vietnamoorlog.

In 2005 werd bekend, onder andere op basis van een rapport van de NSA, dat de aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden.

Uit geopenbaarde documenten blijkt verder dat de Amerikaanse overheid plannen had om Sovjet-vliegtuigen te bemachtigen en daarmee false flag-aanslagen uit te voeren.

Hard bewijs

De media blijven de leugens die de overheden ons voorschotelen nog altijd klakkeloos overnemen.

“Dit zijn geen complottheorieën,” besluit de journaliste. “Dit is hard bewijs dat de VS niet zal aarzelen om false flag-aanvallen en nepbewijs te gebruiken om militaire actie te rechtvaardigen.”

[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geuz
Geuz
6 jaren geleden

Als je false flag zegt, in plaats van valse vlag, dan overtuig je anderen er inderdaad van dat je een complotdenker bent.

Valse Vlag is echter normaal Nederlands. De term verwijst naar de vlaggen die legers gebruiken op het slagveld. Een peloton die onder vlag van een vijand een aanval uitvoert op de eigen troepen, om de troepen er van te overtuigen die vijand toch maar aan te vallen. Veel oorlogen beginnen er mee.

GvH
GvH
6 jaren geleden

Ryan stelt dat de VS in het verleden met alles de bevolking te hebben voorgelogen, en ook om oorlog te kunnen voeren.

Mammon
Mammon
6 jaren geleden

Tja, dan kunnen we dus constateren dat bij de Politie en het Leger zo ongeveer de aller domste mensen werken die absoluut nooit hun eigen grijze massa gebruiken…

Alle leger jojo’s die bijvoorbeeld naar Syrie zijn gestuurd voeren daar braaf de “orders” van hun “meesters” uit… No questions asked???

Schijnbaar is er ook geen enkele agent die eens wil nadenken over “alle kleurtjes” die zo verschrikkelijk veel criminaliteit en ellende in NL uitvreten…
Nog niet te spreken over de lach-straffen -als- ze een keer veroordeeld worden???

Zucht…

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Het is toch heel simpel: werp ergens een paar bommen op jezelf, geef daarvan een ander de schuld en het feest kan beginnen. Het tegendeel bewijzen is dan moeilijk, zo niet onmogelijk en is het ook niet de bedoeling dat men ook maar iets gaat of kan bewijzen, vandaar dat de westers gangsters in de regel snel doortrapte acties ondernemen, nadat ze zichzelf hebben aangevallen (bijv. 9/11) en altijd in een fractie van een seconde duidelijk kunnen maken wie de schuldigen zijn. Paspoort overleefd ongeschonden de Twin Tower Holocaust. En weet u nog van die paspoorten, verlopen paspoorten wel te verstaan, die MH-17 passen met gaten erin geponst, maar volledig in tact, knap staaltje David Copperfield achtig werk met herkenbare rekwisieten achtergelaten op plaats van delict. Of aanslagplegers die vervolgens vluchten en men achteraf altijd paspoorten bij zich heeft die dan in de auto worden teruggevonden. Dat zijn alles indicaties van een zionistische false flag en in elkaar geprutst door lieden a la Rita Katz die altijd stom genoeg toevallig per ongeluk degene zijn die als eerste bijv. de video’s in handen kreeg van de ISIS koppensnellers, c.q. amateur acteurs. En daarmee aangaf hoe verschrikkelijk de door hen ingehuurde moordenaars waren/zijn. Overigens, deze ex huurmoordenaars lopen nu vrij rond in NL e.o. landen.

Maar slecht, tegenwoordig is met het vingertje wijzen al voldoende om de schuldige aan te wijzen en kan er een complete proxy oorlog starten of gewoon een NAVO maffia club je aanvallen zonder dat ook maar één mens zich daar druk over maakt of er iets tegen kan doen. Kan wel, bijv. terugslaan met geweld door Rusland of China, maar daarmee riskeer je dus een complete wereldoorlog en van dilemma wordt natuurlijk door de NAVO en westerse maffia dankbaar gebruik gemaakt.

Kijk op dit moment eens naar de zionisten met hun doortrapte spelletjes tegen Syrië en Iran, komt Netanyahu met een toneelopvoering met wat lege mappen en wat blinkende Cd-roms, die allang uit de tijd zijn, alles kan op één schijf worden geïnstalleerd en vervolgens zou dat bewijs het recht geven om te doen wat ze maar willen. Maar wie heeft al die bewijzen gezien en wat zijn dat voor bewijzen die niemand mag zien? Zo lust ik er ook nog wel één, een kast vol wetsboeken hebben en dan vervolgens roepen dat je meester in de rechten bent. Wat zijn tegenwoordig nog bewijzen als iedereen maar van alles kan en mag roepen. “De Russen hebben het gedaan” Skripal ‘aanslag’….Geen bewijzen, wel vermoedens, wel verdenkingen en dat kan en mag tegenwoordig alles maar zo. Dat zijn opvoeringen en trucs van oud nazistisch (zionistisch) gedrag.

Overigens, waarom zou Iran geen kernwapens mogen bezitten als Israël dat wel kan. Omdat ze een schurkenstaat is? Net als Syrië en Libië?….Hmmm, ’t is niet waar.

Iran mag zichzelf niet kunnen wapen tegen Israël of SA, duidelijk, wat schijnbaar alleen voorbehouden is aan landen die als vredige en menslievende landen worden gezien. Saoedi-Arabië is een vredelievend land? Denk dat Israël eerder nog wel eens daar grote spijt van zou kunnen krijgen dat men dergelijke vijanden tot vriend maakt. Maar SA zal dan ook wel een Rothschild centrale geleide bank hebben. Kan bijna niet anders.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x