Homepagina » Het Complot » False flags zijn echt. Journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten
False flags zijn echt. Deze journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten

False flags zijn echt. Journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten

Wie het heeft over een ‘false flag’ wordt er vaak van beschuldigd een complotdenker te zijn. Toch zijn false flags echt, merkt de Ierse journaliste Danielle Ryan op. “Het ontkennen van false flags is hetzelfde als het ontkennen van de realiteit.”

Na de vermeende gifgasaanval in het Syrische Doema zeiden verschillende gerenommeerde journalisten en experts dat het om een false flag-aanval ging.

Peter Ford, de voormalige Britse ambassadeur in Syrië, zei tegen BBC Radio Scotland dat de chemische aanval ‘hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden’ en dat de beelden die werden gebruikt als bewijs waren vervalst.

Golfoorlog

Ryan stelt dat de VS in het verleden al vaak heeft gelogen om oorlog te kunnen voeren.

Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog.

Ze verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De getuigen bleek achteraf nep. Nayirah werd ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap, genaamd Hill+Knowlton Strategies.

Operation Northwoods

In 1962 bedacht de Amerikaanse overheid een plan om false flag-aanslagen uit te voeren, aldus de journaliste.

Het plan voorzag in het doden van onschuldige mensen en het plegen van terreuraanslagen in Amerikaanse steden door de CIA om hiermee publieke steun te vergaren voor een oorlog tegen het door Castro geleide Cuba.

De plannen, Operation Northwoods geheten, voorzagen in het plegen van vliegtuigkapingen, bomaanslagen en het gebruik van vals bewijsmateriaal waarmee de schuld van de aanslagen op betrokkenheid van buitenlandse mogenheden wees.

Waar hebben we dat eerder gehoord?

Tonkin-incident

Op 2 augustus 1964 zou de Amerikaanse torpedobootjager USS Maddox in de Golf van Tonkin zijn aangevallen door patrouilleboten van Noord-Vietnam. Dit was de start van de Vietnamoorlog.

In 2005 werd bekend, onder andere op basis van een rapport van de NSA, dat de aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden.

Uit geopenbaarde documenten blijkt verder dat de Amerikaanse overheid plannen had om Sovjet-vliegtuigen te bemachtigen en daarmee false flag-aanslagen uit te voeren.

Hard bewijs

De media blijven de leugens die de overheden ons voorschotelen nog altijd klakkeloos overnemen.

“Dit zijn geen complottheorieën,” besluit de journaliste. “Dit is hard bewijs dat de VS niet zal aarzelen om false flag-aanvallen en nepbewijs te gebruiken om militaire actie te rechtvaardigen.”

[RT]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geuz
Geuz
2 jaren geleden

Als je false flag zegt, in plaats van valse vlag, dan overtuig je anderen er inderdaad van dat je een complotdenker bent.

Valse Vlag is echter normaal Nederlands. De term verwijst naar de vlaggen die legers gebruiken op het slagveld. Een peloton die onder vlag van een vijand een aanval uitvoert op de eigen troepen, om de troepen er van te overtuigen die vijand toch maar aan te vallen. Veel oorlogen beginnen er mee.

GvH
GvH
2 jaren geleden

Ryan stelt dat de VS in het verleden met alles de bevolking te hebben voorgelogen, en ook om oorlog te kunnen voeren.

Mammon
Mammon
2 jaren geleden

Tja, dan kunnen we dus constateren dat bij de Politie en het Leger zo ongeveer de aller domste mensen werken die absoluut nooit hun eigen grijze massa gebruiken…

Alle leger jojo’s die bijvoorbeeld naar Syrie zijn gestuurd voeren daar braaf de “orders” van hun “meesters” uit… No questions asked???

Schijnbaar is er ook geen enkele agent die eens wil nadenken over “alle kleurtjes” die zo verschrikkelijk veel criminaliteit en ellende in NL uitvreten…
Nog niet te spreken over de lach-straffen -als- ze een keer veroordeeld worden???

Zucht…

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Mammon
2 jaren geleden

@Mammon

Helemaal waar, de passiviteit en de leegheid van vele staatsdienaren zijn gewoon niet te begrijpen. Weet wel dat de agenten die ik via via ken erg zwijgzaam zijn, maar af en toe uit de school klappen en dan weet je dat in de mainstream nog niet eens het topje van de ijsberg wordt vermeld. Veel wordt doodgezwegen, veel wordt letterlijk onder de pet gehouden.

Wat het leger betreft hoor je maar weinig verhalen van wat daar zich zoal afspeelt, dit gebeurt naar mijn mening om, zeker op dit moment, rust binnen de dienst te creëren waardoor het lijkt alsof het doden van mensen in vreemde landen, waar men niets, maar dan ook niets heeft verloren, een spelletje is en één groot fantastisch avontuur. Alleen als er doden vallen zal men begrijpen dat oorlog vies, laag en smerig en het meest verschrikkelijke is wat men zich in de stoutste dromen nog niet kan voorstellen. Dit spel, deze schijnbaar avontuurlijke façade moet overheid blijven, want anders zal voor de toekomst, als de grote klapper van de laatste paar duizend jaar komt, niemand bereid zijn om het leven te laten voor de maffiastaat. Ik denk dat overheden zich al stilletjes aan het zijn voorbereiden voor deze laatste, grootste en meest krankzinnige oorlog uit de geschiedenis. Of is het toch allemaal maar gewoon een groot doortrapt spel? we zullen daarop denk ik spoedig een antwoord krijgen.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Het is toch heel simpel: werp ergens een paar bommen op jezelf, geef daarvan een ander de schuld en het feest kan beginnen. Het tegendeel bewijzen is dan moeilijk, zo niet onmogelijk en is het ook niet de bedoeling dat men ook maar iets gaat of kan bewijzen, vandaar dat de westers gangsters in de regel snel doortrapte acties ondernemen, nadat ze zichzelf hebben aangevallen (bijv. 9/11) en altijd in een fractie van een seconde duidelijk kunnen maken wie de schuldigen zijn. Paspoort overleefd ongeschonden de Twin Tower Holocaust. En weet u nog van die paspoorten, verlopen paspoorten wel te verstaan, die MH-17 passen met gaten erin geponst, maar volledig in tact, knap staaltje David Copperfield achtig werk met herkenbare rekwisieten achtergelaten op plaats van delict. Of aanslagplegers die vervolgens vluchten en men achteraf altijd paspoorten bij zich heeft die dan in de auto worden teruggevonden. Dat zijn alles indicaties van een zionistische false flag en in elkaar geprutst door lieden a la Rita Katz die altijd stom genoeg toevallig per ongeluk degene zijn die als eerste bijv. de video’s in handen kreeg van de ISIS koppensnellers, c.q. amateur acteurs. En daarmee aangaf hoe verschrikkelijk de door hen ingehuurde moordenaars waren/zijn. Overigens, deze ex huurmoordenaars lopen nu vrij rond in NL e.o. landen.

Maar slecht, tegenwoordig is met het vingertje wijzen al voldoende om de schuldige aan te wijzen en kan er een complete proxy oorlog starten of gewoon een NAVO maffia club je aanvallen zonder dat ook maar één mens zich daar druk over maakt of er iets tegen kan doen. Kan wel, bijv. terugslaan met geweld door Rusland of China, maar daarmee riskeer je dus een complete wereldoorlog en van dilemma wordt natuurlijk door de NAVO en westerse maffia dankbaar gebruik gemaakt.

Kijk op dit moment eens naar de zionisten met hun doortrapte spelletjes tegen Syrië en Iran, komt Netanyahu met een toneelopvoering met wat lege mappen en wat blinkende Cd-roms, die allang uit de tijd zijn, alles kan op één schijf worden geïnstalleerd en vervolgens zou dat bewijs het recht geven om te doen wat ze maar willen. Maar wie heeft al die bewijzen gezien en wat zijn dat voor bewijzen die niemand mag zien? Zo lust ik er ook nog wel één, een kast vol wetsboeken hebben en dan vervolgens roepen dat je meester in de rechten bent. Wat zijn tegenwoordig nog bewijzen als iedereen maar van alles kan en mag roepen. “De Russen hebben het gedaan” Skripal ‘aanslag’….Geen bewijzen, wel vermoedens, wel verdenkingen en dat kan en mag tegenwoordig alles maar zo. Dat zijn opvoeringen en trucs van oud nazistisch (zionistisch) gedrag.

Overigens, waarom zou Iran geen kernwapens mogen bezitten als Israël dat wel kan. Omdat ze een schurkenstaat is? Net als Syrië en Libië?….Hmmm, ‘t is niet waar.

Iran mag zichzelf niet kunnen wapen tegen Israël of SA, duidelijk, wat schijnbaar alleen voorbehouden is aan landen die als vredige en menslievende landen worden gezien. Saoedi-Arabië is een vredelievend land? Denk dat Israël eerder nog wel eens daar grote spijt van zou kunnen krijgen dat men dergelijke vijanden tot vriend maakt. Maar SA zal dan ook wel een Rothschild centrale geleide bank hebben. Kan bijna niet anders.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Weg met ons,

Zo simpel is het inderdaad en Amerika heeft er een handje van, of laten we zeggen de geheime genootschappen die er achter schuilen. De chaos en vluchtelingenstromen vanuit Libië, Somalië, Syrië, Sudan, Libanon etc… kwam aan de orde toen deze landen werden geconfronteerd met de PNAC agenda, the Project of the New American Century. Robert Kagan was een van de medeoprichters van PNAC en lid van het geheime genootschap Skull and Bones.

Met het Tonkin incident die hierboven word aangehaald was het McGeorge Bundy die de senaat vals inlichtte dat Vietnam op een Amerikaans patrouille boot had geschoten, echter is dat nooit bewezen. Zo meende de kapitein van de PT-boot achteraf van niks te weten maar het kwaad was al geschiet. De senaat gaf groen licht voor operatie Linebacker, een oorlog tegen Vietnam was aanstaande. McGeorge Bundy functioneerde destijds als ‘National Security Adviser’ onder president J.F.Kennedy en later Johnson. McGeorge was samen met broer William lid van het geheime genootschap Skull and Bones.

Naast Vietnam waren de broers onder meer betrokken bij de Cuba crisis. Onderzoeker Antony C. Sutton vroeg zich af of William Bundy die net fris van de universiteit van Yale was afgestudeerd, in staat was een militaire amfibische operatie te leiden die bekend zou worden onder de naam ‘Bay of Pigs invasion’. Het antwoord is natuurlijk nee, want William had geen enkele ervaring met landingsvoertuigen, maar Skull and Bones had hem in die functie geplaatst. Een bekend kenmerk van dit geheime genootschap om zodoende operaties onder eigen controle te houden. Zodoende beperk je tevens het risico dat er zo min mogelijk vuile was buiten boord word gegooid.

En waar zagen we dat nog meer terug? Wel in de Oekraïne! Sinds John F. Kerry onder president Obama als Minister van Buitenlandse zich er mee ging bemoeien brak in de Oekraïne de pleuris uit. Kerry is idem lid van Skull and Bones en reisde samen met Victoria Nuland geregeld na de Oekraïne voor onderhandelingen en wat uitliep op een conflict met Rusland. Het zal u misschien niet verbazen maar Victoria Nuland blijkt dan weer getrouwd met Skull en Boneslid en medeoprichter van de PNAC agenda, Robert Kagan.

Ondertussen verschijnt John F. Kerry overal op het toneel om over het gevaarlijk Iran te praten. De laatste in de rij van een zevental landen die voormalig opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, opsomde die aangevallen diende te worden namens de PNAC agenda. Hier nogmaals zijn woorden;

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Het valt mij tevens op dat John F. Kerry en anderen graag kaarten er bij halen om aan de massa extra duidelijk te maken waar het gevaar precies vandaan komt. Zo heb ik er hier eentje en als je het allemaal naast elkaar legt zou je bijna zeggen dat er sprake is van een symbiose. Kan dat nog toeval zijn? Pak de volgende beelden er maar eens bij en start op minuut 20 en 20 seconden.

https://www.youtube.com/watch?v=77GdJHRQC4Q

Ta Da.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

@Gezinusk

De tweede link is duidelijk, als Netanyahu zegt “wij laten dat niet toe” dan is duidelijk dat hij met “wij” de VS als de grote broer bedoeld die het smerige en bloedige werk zal komen opknappen. En daarmee de EU, de vazal staat van de VS in het bootje achter zich zal aantrekken. De zionisten hoeven dan vervolgens helemaal niets meer te doen, dan allen nog wat meer false flags (@Geuz, ik ben een rechtgeaarde complotdenker 😀) uit te voeren, wat te janken op en voor de bühne en knapt een ander het bloedige werk voor ze op. Goed geregeld toch!? En het kanonnenvoer staat al klaar voor het slachtveld. Waarom sturen de viespeuken niet hun eigen kinderen als het zo belangrijk voor ze is en trappen toch altijd weer de zoete lammeren in de bulltrap van de staatsmaffia?? Echt, onbegrijpelijk dat er altijd nog weer soldaten zijn te vinden die het als een avontuur zien hun enige leven te geven voor het grote geld….Kan er met mijn verstand niet bij…En dan die ouders, die hun kind afstaan voor de judaspraktijken van deze smeerlappen. Onbegrijpelijk.

Vraag blijft ook waarom Netanyahu aanwezig was bij de Russische parade, dat is een raadsel. Rusland vecht als bondgenoot voor Syrië en heeft met Iran toch goede betrekkingen. Dit raadsel zal natuurlijk vanzelf opgelost worden zodra de aanvallen beginnen, want die gaan komen, 100 procent zeker. Het kan zijn dat Rusland probeert te lijmen, het kan zijn dat Rusland de kalmte bewaard en een vriendelijke, doch ernstig te nemen waarschuwing heeft afgegeven, wat mij vreemd lijkt aangezien na de parade van Rusland doelen in Syrië zijn gebombardeerd.

Wat ook kan, en dan zoek ik het heel ver of toch niet(?), is dat Iran, Syrië, Rusland, Israël en de VS een spel spelen die ver buiten de grenzen van onze gedachten en voorstellingsvermogen liggen. Het zal toch niet zo zijn dat dit een complete hoax is ten behoeve van het aanzwengelen van de oorlogsindustrie? Overal is rekening mee te houden, deze wereld is misschien nog wel verknipter dan men denkt. Niemand is te vertrouwen in deze en van niemand weet je zeker wie of wat men aan ze heeft of waar ze uithangen. Je hebt het over geheime genootschappen, maar hoever en hoe diep zitten deze genootschappen werkelijk?

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Op uw vraag “Vraag blijft ook waarom Netanyahu aanwezig was bij de Russische parade, dat is een raadsel.”

Misschien dit antwoord, wat ik ergens heb gelezen maar zeker weten….!!??
Het gaat om het volgende.

1) Israël doet volgens deze bron niet mee aan de westerse sancties tegen Rusland wat volgens mij ook zo is.

2) Putin wil op deze manier de Russische superrijke oligarchen, welke op geen enkele uitzondering na joden zijn een beetje paaien door Netanyahu op deze genoemde parade uit te nodigen

Maar zoals ik al zei, zeker weten doe ik het niet en dat kan bijna ook niet maar wilde u deze info niet onthouden.

Gegroet amice,

Gladiator

G. van Bree
G. van Bree
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Ik denk dat het met farizeërs uit Israhell te maken heeft. Ze zijn ook in staat om oorlogsmisdaden tegen Palestijnen uit het nieuws te houden. Waaron ging ISIS nooit Israhell binnen ?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

weg met ons,

Goede vraag die na mijn mening nooit helemaal beantwoord kan worden. Het is in ieder geval zeker dat geheime genootschappen en priesterorden er eerder waren dan politieke bewegingen. Het is ook zeker dat ze altijd achter de schermen vaak de boel in beweging brachten uit het zicht van het volk.

Voorbeeld; Geacht wordt dat de eerste wereldoorlog werd aangestoken door de zwarte hand beweging. De Bosnische Servier, Gavrilo Princip, schoot in juni 1914 aartshertog Frans Ferdinand van Oostenrijk dood. Princip werd ontmaskerd als een lid van een nationale beweging die de Zwarte Hand werd genoemd en nadien geïdentificeerd als een geheime genootschap.

De Zwarte Hand beweging was geen grote invloedrijke beweging en bestond niet lang. Daarbij kan niet uitgesloten dat het zwarte hand genootschap tijdelijk was opgezet door een ander genootschap om de eerste wereldoorlog te forceren. De druk zat al op de ketel en de moord op Frans Ferdinand maakte het af.

Verondersteld wordt dat er veel geheime genootschappen zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Secret_societies

Het valt ook niet uit te sluiten dat er nog steeds bewegingen actief zijn die een paar duizend jaar oud zijn, hetzij onder een andere naam, maar nog steeds de zelfde doelen nastreven die veelal politiek en of religieus gestoeld zijn.

Neem 1000 na Chr. de occulte Assassijnen die werd geleid door Hasan al-Sabbah. Het woord ‘assassin’ werd er van afgeleid. De tempeliers wisten contact te leggen met deze geheime organisatie en namen veel esoterische kennis over. De tempeliers werden dermate beïnvloed door hun omgeving dat ze door de westelijke macht als gevaarlijk werden beschouwd voor hun eigen stratus quo. De schatrijke Tempeliers diende opgeven te worden en hun aanhang gedood. Echter wist veel aanhang Parijs te ontvluchten en vertrokken met de vloot naar Schotland.

Onderzoeker, Robert Bauval, constateerde opmerkelijk dat het Louvre Museum gelegen aan de rivier de Seine in Parijs, in verhouding tot een aantal andere maçonnieke knooppunten in de stad, een mogelijk geografisch verband heeft gelijk aan Luxor, Egypte. De locatie waar de meeste farao’s van het oude Egypte werden begraven.

Daarnaast stelde Bauval of het soms toeval was dat het brede pad die de tuinen van het Louvre museum doorkruist rechtstreeks doorloopt na de Champs Elysees, en via de Arc de Triomphe lijnrecht uitkomt bij het financiële hart van de stad waar enkele belangrijke banken hun gevels hebben versierd met Tempeliers symboliek. Zelfs sommige logo’s doen vermoeden dat de eerste bankiers van de oude wereld ons willen vertellen. Ooit verbannen maar wij zijn weer hier.

De strenge orthodoxe Schriftgeleerden in de tijd van Jezus, de farizeeërs waren dermate besloten dat je zou kunnen spreken van een geheime genootschap. Hun filosofie is vast en zeker meegenomen in anderen Orden die vandaag de dag opereren. De documentaire die de VPRO onlangs uitzond en waarvan ik eerder een link heb geplaatst, ‘de Settlers’, geeft in ieder geval weer hoe diep het zit en halsstarrig het er aan toe kan gaan om een bepaald doel te bereiken. Ik kom hier zo meteen nog op terug.

Kenmerkend voor geheime genootschappen zijn in ieder geval;

1. Ze millennia oude esoterische kennis tot zich nemen. Kennelijk geeft deze abacadabra uit het oude Soemerië en Perzië een extra boost aan het verbond die ze zijn aangaan.

2. De inwijdingsrituelen gaan hiermee samen. Bedoeld om de oude wereld die ze kenden achter zich te laten en in het nieuwe geboren te worden geboren, de broederschap, om vervolgens hun geheim nooit en te nimmer te onthullen.

3. Ze in bijna alle gevallen gebaseerd zijn op macht, politieke en of religieuze motieven.

Stel dat alle geheime genootschapen op aarde ijsschotsen waren. Dan kun je je voorstellen dat als een grote ijsschots in beweging komt het vele andere opzij drukt, of met zich mee sleurt. Dat proces is ongetwijfeld
aan de gang.

Verondersteld wordt dat de Beierse Illuminati vele andere broederschappen had geïnfiltreerd waaronder een dozijn invloedrijke vrijmetselaars loges, de Rozenkruisers, de Maltese ridders, tot en met de orde van Skull and Bones. Echter weten we dit niet honderd procent zeker.

Wel is duidelijk dat onderzoek uitwees dat Skull and Bones de eerste helft van de 20ste eeuw zeer effectief is geweest. Ze waren nauw betrokken bij de totstandkoming van de Bolsjewistische revolutie waaruit het communisme ontstond(USSR) en de financiering en bewapening van het Derde rijk van Adolf Hitler, maar waren niet de enigen.

Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen en Kees van der Pijl hebben het in een Nine for News topic over een beweging in Amerika bekend als het Eastern Establishment. Het betreft de Ivy league waar vele studentverenigingen bij aangesloten zijn waarvan enkele werden ontmaskerd als geheime genootschap. Geacht word dat Skull and Bones de meest invloedrijke uitoefende. Daarnaast zou de universiteit van Princenton een invloedrijk genootschap kennen waar onder meer de gebroeders John Foster en Allen Dulles lid van waren. Wat zij uitspookten vertoond veel raakvlakken met leden van Skull and Bones.

Toen Poetin de vraag werd gesteld waarom hij zoveel kritiek had op westerse waarden en normen antwoordde hij opvallend, en in de ruimste zin van betekenis. Dat het hem niet ging om kritiek te leveren maar des te meer dat hij Rusland wil beschermen tegen wat hij noemde een aantal agressieve groeperingen. Poetin stelde dat deze groeperingen niet alleen willen leven zoals zij willen leven, maar deze levenswijze ook aan anderen opdringen, zelfs op mensen die leven in andere landen, culturen.

Jammer dat de journaliste niet door had gevraagd wie Poetin dan onder deze groeperingen verstond maar dan kom je ongetwijfeld uit bij het atlanticisme, en de verborgen netwerken die daar achter schuilen inclusief de neocons met hun PNAC agenda, waar hoogleraar Karel van Wolferen over sprak. Al denk ik niet dat Poetin dergelijke info voor de camera naar buiten zou gooien.

Tot slot wil ik nog een joodse beweging meenemen omdat er een aantal maal over de staat van Israël werd gediscussieerd. Zelfs plaatse ik onlangs nog een link van een docu en een link waar President Netanyahu een toespraak hield bij het ‘American Israel Public Affairs Committee’, AIPAC. Deze Joods Amerikaanse lobbygroep oefent veel invloed uit binnen Washington DC maar een ander niet genoemde organisatie doet waarschijnlijk meer dan dat, en betreft B’nai B’rith.

http://www.federaljack.com/bnai-brith-%E2%80%93-the-jewish-secret-society-that-dominates-america/

Sommigen gaan er van uit dat B’nai B’rith het idee voortstuwt voor de realisatie van groot Israël, Eretz Yisrael . Wiki vermeld;

https://en.wikipedia.org/wiki/Greater_Israel

Weer anderen zijn van mening dat met de realisatie van Eretz Yisrael de derde tempel in Jeruzalem zal worden gebouwd op de plek waar de eerste en tweede tempel stonden. Sommigen kolonisten/zionisten wachten nog steeds op de komst van hun messias en zijn er van overtuigd dat als de derde tempel zal worden gerealiseerd hij zal komen.

Er bestaan ook christelijke zionisten die geloven in de bouw van de derde tempel in Jeruzalem om de komst van de messias te verwelkomen. Zou het kunnen dat Robert Kagan, de mede oprichter van het Project for the New American Century (PNAC) en lid van Skull and Bones. Zijn geheime genootschap samenwerkt met B’nai B’rith om groter Israël te realiseren. De PNAC agenda heeft in ieder geval vele landen uitgeschakeld die binnen deze grenzen vallen voor een groter Israël.

Hoe dan ook. Onderzoeksjournalist en auteur, Jim Marrs, schreef in zijn werk,’ Rule by Secrecy’, dat als u merkt dat uw regering telkens weer dingen beloofd die ze nadien niet nakomen. De regering een andere richting uitgaat dan ze van te voren hadden beloofd. Uw belastinggeld verdwijnt naar hele andere zaken die eerder werden voorgesteld. Dan moet u zich zorgen gaan maken. Er bij stil staan dat er netwerken actief zijn die in de meeste gevallen leiden na een agenda van geheime genootschappen, en of besloten organisaties, die veelal onderdeel uitmaken van dat complex.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

btw, Zijn dat jonge papervelden op de foto bovenaan dit topic met VS militairen die deze velden moeten beschermen voor de westerse maffia??….

Hega
Hega
2 jaren geleden

Lees al een tijdje mee op deze site en heb besloten om eens een reactie te plaatsen hier.
Word niet echt vrolijk van al dit soort verhalen; het is echter wel een eye-opener.
Ben er van overtuigd dat hierover openheid gegeven moet worden en dat het met al die vieze spelletjes en leugens eens afgelopen moet zijn.
Wat is de VS ongelooflijk smerig bezig; al vele jaren.
Hier in Nederland is het trouwens al geen haar beter met de media en huidige politiek en vooral die VVD’ers (en ook D’66-ers) denken overal mee weg te kunnen komen.
En de VS wordt steeds maar een vinger in de achterste gehouden door NL.
Vraag me steeds meer af waar het in deze maatschappij naar toe gaat.
Er wordt zoveel gelogen, gemanipuleerd, verdraait etc.
Veel mensen kijken/praten/wuiven liever alles weg en dat staat me steeds meer tegen.
Kan me er erg aan irriteren en voel me hier soms echt alleen in staan.
Probeer zoveel mogelijk bij mijzelf te blijven en me niet te verliezen in irritaties oid; maar wat is het moeilijk.
Maar goed; ik wijk iets teveel af nu ik dit schrijf.
Tot zover eerst even mijn reactie.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Hega
2 jaren geleden

@Hega

Het voelen van het alleen staan is terecht opgemerkt, want mij overkomt hetzelfde, zodra je anders gaat denken en je bent aan het ontwaken uit de zogenaamde droom van de westerse fabeltjes en begrijpt dat de VS niet langer onze bondgenoot is, maar eerder al voor ongeveer 80 jaar onze grootste boeman en criminele buur (ik zal het nog niet onmiddellijk onze vijand noemen, anders krijg je “boehoe!!” geroep van de rustig willen verder slapende slaven), dan sta je echt op jezelf zodra je met familie of vrienden erover begint en deze zich nog laten leiden door de gevestigde media en gecontroleerde politiek. Het is alsof je op een eiland vertoeft als je begrijpt wat er zich afspeelt in de wereld en je het helder gaat zien.

Als ik ga winkelen, wat ik nog bij hoge uitzondering doe, want de whole shebang interesseert me werkelijk voor geen meter meer en heb ook mijn huis verkocht en de meest prachtige spullen zo weggegeven (ontspullen) om maar zo snel mogelijk van deze hele ellendige gijzeling verlost te zijn, om daarna een optelsom te kunnen maken van waar ik sta in de wereld met de ons omringende krankzinnigheid.

En ja, zodra je ontwaakt zal de wereld er voor de ‘ontwakers’ opeens totaal anders uitzien en sta je op moment alleen, maar dat brengt ergens ook weer rust, omdat je dan je gaat distantiëren van mensen die geen energie geven, maar alleen maar energie slurpen, uit balans brengen en waar je uiteindelijk alleen maar doodmoe van wordt….. En verder stem ik nooit weer, want de hele troep ellendelingen van politici voeren constant één gecontroleerd toneelspel op en geven de kiezer na het stemmen ook nog een schop in de rug na. Zodra ze hun waffels open doen staan ze al van alles bij elkaar te verzinnen en braken de éne leugen na de andere uit. Het is het meest smerige, vieste en doortraptste volk wat je kunt vinden op dit moment. Het spijt mij oprecht dat ik in het verleden wel eens ging stemmen, heb daar oprecht grote spijt van. Moet je nagaan, stemmen op je eigen landverraders, afpersers (belasting is diefstal middels afpersing) en moordenaars. Ja, moordenaars, laten het toe om bij wet te regelen dat men jouw organen er bij leven uit kan halen, financieren oorlogen in het buitenland waar onschuldige mensen bij omkomen, laten middeleeuwse geloofsfanatici, criminelen en ex-huursoldaten los in onze maatschappij, waar Nederlanders totaal niet tegen zijn opgewassen, maar jezelf ook niet tegen mag verdedigen. Verkrachtingen, steekpartijen, moord, kopschoppen, bedenk maar wat je wilt, deze politici en die uit het verleden hebben van een redelijk fatsoenlijk en toch wel uitgebalanceerd land een drama en stuk afbraak gemaakt.

Hoe mooi dit land (geldt voor veel landen in Europa) ook aan de buitenkant mag lijken, de binnenkant is door en door verrot, de schuldenberg groeit tot aan het plafond en de autochtone, native bewoners zijn niet langer gewenst en zijn volgens onze corrupte en nazistische overheid toe aan vervanging. Het is geen fantasieverhaal, het is werkelijkheid geworden dat we in dit land worden vervangen door een nieuw en meer stuurbaar ras zonder identiteit en ontbrekende binding met dit land of met waarden uit het verleden, waardoor de nieuwe burger makkelijker alles zal accepteren omdat de wortels van hun geschiedenis niet hier ligt en er dus geen verankering is met dit land. De perfecte stuurbare massa en slaaf creatie.

Tip: accepteer dat je kijk op de wereld verandert, dat je er alleen voor staat totdat ook anderen zullen ontwaken en nog een tip, hand op de knip en koop en doe alleen wat broodnodig is, op die manier pak je nog enigszins de corporatistische roverheid en maffia politici terug.

Van mij mogen ze in de politiek allen van harte doodvallen. Normaal gesproken zou ik nimmer zo denken, maar wat de politiek uitdeelt kan ze ook terug verwachten. Ze zeggen het alleen niet, maar laten het wel merken dat je niet meer bent dan afvalverpakking wat nutteloos is geworden nadat de inhoud is leeggezogen. En dan druk ik het nog netjes uit.

Hega
Hega
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Bedankt voor je reactie, weg met ons.
Zelf heb ik vaak dat ik me machteloos voel tegen als die ‘untouchables’ (windmolens).
Ik ben al niet iemand die erg goed voor mijzelf kan opkomen en dan leven we ook nog in een wereld die gedomineerd wordt door machtsmisbruik.
Online kan ik mijn woordje nog wel doen.
In het echte dagelijkse leven vind ik dit toch veel moeilijker.
Het volgende voorbeeld zou ik graag willen aandragen.
In het verleden ging ik regelmatig bij een tante van mij eten.
Het laatste half jaar kom ik echter niet meer bij haar.
Ik merk gewoon dat het ‘op’ is bij mij en wel om de volgende punten.
Ze is zelf erg van de VVD en aan die partij heb ik steeds meer een hekel gekregen (vroeger trouwens ook al).
Ze laat dit op alle mogelijke manieren merken en doet niets anders als zeiken op linkse mensen.
Ook met andere mensen heeft ze voortdurend conflicten, maar het ligt natuurlijk altijd aan de ander; Zij doet nooit iets verkeerd.
Ze heeft een arrogante en betweterige houding; die mij steeds meer begint tegen te staan.
Verder vind ik haar erg autoritair en belerend en ze bemoeit ze continu met andermans zaken (zoals met mijn leven; dat ik geen kinderen moet nemen etc; dat bepaal ik dus zelf wel mooi).
Even weer genoeg over dit voorbeeld.
En zo zijn er meer.
Ben er wel goed klaar mee.
Vooral de onverdraagzaamheid en intolerantie in deze maatschappij staat mij enorm tegen.
Net als de vele leugens waarmee ze je misleiden.
Ik voel mij hier steeds minder thuis (lees; Westerse wereld).

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Hega
2 jaren geleden

De harde realiteit van het wakker worden knalt in als een bom en daar moet je je best voor doen om dat onder ogen te zien en ook dat daar dus consequenties aan vastzitten van het niet langer kunnen aansluiten bij de gemeenschap, vrienden of familie die zich wel om de tuin laten leiden en geloven in de linkse of rechtse praatjesmakers die met holle frasen het volk voorliegen en proberen te overtuigen dat het allemaal wel goed komt of allemaal wel meevalt.

En natuurlijk komt het allemaal wel goed en natuurlijk valt het allemaal wel mee, zolang je maar braaf de platgetrapte paden volgt en niet uit de toon valt en de rode of de blauwe pil slikt (Matrix) dan ben je een braaf burger en telt wie je bent of wat je wilt helemaal niet meer mee.

De keuzes in het leven maakt een ander dan wel voor jou en jij slikt liever natuurlijk helemaal geen pil of maak wel keuzes of niet, je neemt keuzes die jou bevallen, waar jij je super bij voelt, maar dat is niet meer mogelijk, want je moet je kiezen uit de keuzes van anderen(?), je moet je blijven conformeren aan de ideeën van ‘vrienden’, familie of de wet of overheid tot aan what ever?

Vrijheid en baas over eigen leven en bezit en bepalen wat jij wilt met je leven en je eigen weg en mening vormen voor wat het beste is voor jou, dat lijkt een steeds grotere schaamte voor mensen te worden, als het zo doorgaat al helemaal, om dat te mogen stellen of eisen voor jezelf??

In wat voor wereld leef je dan als een mens niet meer mag of helemaal niet meer kan kiezen wat voor hem of haar het beste is of voelt. Zelfs nadenken is binnenkort ook al verboden? En bepaalt de ander wat jij moet denken of doen?? Het moet niet gekker worden, maar het ziet er wel naar uit dat het gekker wordt en iedere brave, onderdanige burger dat ook nog accepteert, is toch niet te bevatten. Ik zie en hoor weinig protest en de slaven blijven muisstil, braaf met het hoofd onder het maaiveld, liefst diep in het zand. Want stel je eens voor dat je gaat opspelen en protesteren. Daarom “weg met ons” lijkt tegenwoordig een breed maatschappelijk geaccepteerde credo te worden. Bizar.

Degene die denken dat we nog in een vrij land leven en daarbij doodvermoeiende en ellenlange verhalen proberen op te dringen en slaafs de burgerlijke of politieke correctheid volgen als goedgelovigen, het is zinloos daar nog energie in te stoppen, in mensen die proberen zichzelf op de voorgrond te plaatsen en niet begrijpen dat ruimte geven en elkaar in de waarde laten om van daaruit elkaar te leren kennen zoals het moet is geen issue meer maar een manier van eigen belang vooruit duwen. Je verhaal is heel herkenbaar en ga dus met dergelijke mensen niet langer mijn tijd en energie aan vergooien. Is zinloos en brengt niets. Stop met vechten en laat dergelijke fantomen hun eigen gat graven.

Misschien heb je wel eens van hem gehoord, maar Willem de Ridder geeft aardig weer wat vechten met je doet. Spiegelogie. zoek maar op, staat op YouTube, als dat nog mag van onze grote alles controlerende stasi’s.

https://www.youtube.com/watch?v=6gyj3hdtevE

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Reageerde met deze reactie op @Hega…

Hega
Hega
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Zit momenteel echt zeer beroerd in mijn vel.
Heb sterk het gevoel dat deze maatschappij slecht is gemaakt.
Of ik deze altijd al slecht geweest?
Komt wellicht wat simplistisch over.
Ik ben echter zo verontwaardigd; zeer boos zelfs.
Zo zat ben ik van het leugenachtige en egoïstische gedrag van mensen; Ieder voor zich en God voor ons allen.
Altijd maar weer die onvrede en onmacht over geen reguliere baan kunnen bemachtigen, langdurig ongewenst single zijn (wat ik überhaupt niemand toe wens), een maatschappelijke outcast zijn (ondermeer door ASS-autisme of wat dan ook) etc.
Wie heeft dit allemaal zo bedacht?
Waarom gaan we zo met elkaar om?
Okay; ik maak er weer te veel een persoonlijk verhaal van en het is erg ‘off-topic’.
Momenteel lukt het me gewoon niet om echt goed diepgaand op dit onderwerp in te gaan.
Het maakt me kwaad; maar ik voel tegelijkertijd zoveel persoonlijke onmacht, om daadwerkelijk een vuist te maken.
En dat frustreert me.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@Hega

Beste of lieve @Hega, laat vooral je hoofd niet hangen, je bent niet alleen met dergelijke gevoelens, ieder weldenkend mens heeft ze en reken maar meer mensen dan jij kunt bedenken.

We leven nu eenmaal in een corrupt en door en door krom gegroeid systeem. En daar zijn mensen die dat kunnen uitbuiten, maar ook mensen die daar niets mee kunnen en dan word je inderdaad een outcast. Het is niet jij, maar deze wereld in deze tijd. Soms denk ik ook wel eens dat ik nooit op deze planeet had moeten komen, dit is niet mijn dingetje. Het is als een trein vol doorgedraaide idioten, je moet in de trein mee, want anders kom je niet verder, maar ja, dan zit je dus tussen de idioten. Het is een dilemma waar je mee hebt te dealen of je wilt of niet, je moet.

En het is proberen het vele verstand of vele denken vooral te laten varen. Ik weet zeker dat als de tijd rijp is we allen op eenzelfde punt weer uitkomen.

Het zijn nu eenmaal harde en vooral bizarre tijden, en wie niet mee wil in het hele idiote circus en niet de kracht heeft om zich daarvan los te koppelen voelt zich op zeker vaker waardeloos dan goed.

Kijk, vroeger was het niet beter of leuker, maar was het alles wel wat makkelijker. Je had het gevoel dat goed gedrag werd beloond, hard werken gaf je een tevreden gevoel en zorgde met trots voor brood op de plank, we hadden meer tijd voor liefde en goede zaken en minder aandacht voor problemen, want die waren er stukken minder, tenminste zo leek het. Echter, we leven nu in een wereld waarin goed gedrag en zuiver denken worden bestraft en slecht gedrag en vuil denken worden beloond. Dat is natuurlijk onbegrijpelijk en ook niet te accepteren, maar de tijd is nog niet rijp om dat weer op z’n plaats te krijgen, zoals het hoort. Tot die tijd is het vooral zaak je niet van je wijs te laten brengen, we zijn aan het jongleren op de slappe koord en één misstap brengt alles weer uit balans en val je, dus is het zaak vooral géén gekke dingen te doen. Blijf met je beide benen op de grond….Of, wat ook kan en misschien nog wel leuk is ook, speel je rol, speel ook poppenkast. Ik weet dat klinkt tegenstrijdig met wat ik eerder beweerde: maar verdomme, je moet toch iets doen om niet jezelf de hele dagen waardeloos te voelen of iets dergelijks. Speel het spel mee! Druist wellicht in tegen je karakter, maar om te overleven denk ik bitter noodzakelijk. En verder laat ze allen de rambam krijgen.

Misschien is het zaak om niet langer verzet te plegen, maar te accepteren voor wat het is en los te laten en niet langer te vechten tegen de idioterie die op dit moment plaatsvindt in de wereld. Het “willen” kun je beter loslaten en zien dat je kracht terug wint om te accepteren wat de situatie is. Reken maar dat ik ook vaak het stoom uit de oren krijg, maar heb mezelf getraind dit niet langer te doen. Mijn mond valt om de haverklap open van verbazing, als je denkt dat het niet gekker kan dan blijkt het tegendeel waar.

Stop met vechten, accepteer wat je bent of hebt. Is zinloos en ook tijdrovend en energieslurpend. Waarschijnlijk ben je ook nog eens een zeer sensitief persoon en die, dat kan ik je vertellen, hebben het in deze huidige wereld niet makkelijk. Maar weet dat de wal vroeg of laat het schip zal doen keren.
Zorg dat je een pantser om je heen bouwt om jezelf mee te beschermen, word wat harder voor jezelf en train jezelf om te ‘harden’. Wees ook harder voor je omgeving, vriendelijk, doch uit zelfbescherming maak zelfs dan een beschermd pantser van jezelf. Ga terug naar een of de basis. Ik zeg altijd: een stukje zeep en wat water zorgen er voor dat ik mezelf niet meer zou zijn. Een snee brood en een kop thee, een lekkere maaltijd en voor de rest maar zien en hopen.

Blijf bij slechte mensen uit de buurt en zijn ze er wel, dan gebruik je pantser en speel je rol om te overleven. Wees hard voor jezelf! En vooral, laat je niet klein krijgen, de klootzakken!

only you
only you
2 jaren geleden

Sinds de 2wo hebben ze eu aan het lijntje, kijk maar naar bush Hoe die balvanellende en de wankoopschepper naar zijn hand zet?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  only you
2 jaren geleden

only you,

Ja die ontmoeting dat liep uit op een enorme deceptie. Hier de beelden vanaf 43 seconden;

https://www.youtube.com/watch?v=Ms_ZyrU1-3Y

x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

kaag

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x