Homepagina » UFO » Mexicaanse UFO-groep: “We worden bezocht door ruimtewezens”
Mexicaanse UFO-groep: "We worden bezocht door ruimtewezens"

Mexicaanse UFO-groep: “We worden bezocht door ruimtewezens”

Een helder licht dat opdook tijdens de zonsverduistering op 11 juli 1991 zette de Mexicaanse UFO-wereld op scherp.

Duizenden toeschouwers zouden die dag een vreemd hemelverschijnsel hebben waargenomen en minstens 15 onder hen hadden kans gezien de UFO te filmen.

Een jaar later werd naar aanleiding van deze gebeurtenissen een documentaire uitgebracht die veel stof deed opwaaien.

Vreemde lichtvlekken

De Mexicaanse ufoloog en journalist Jaime Maussan was kort voor de zonsverduistering een eigen tv-show gestart, waarin contact met buitenaardse bezoekers één van de centrale thema’s was.

Toen enkele trouwe kijkers hun foto’s van de zonsverduistering hadden laten ontwikkelen, ontdekten ze vreemde lichtvlekken naast de zonneschijf.

Ze stuurden de opnames naar Maussan en vertelden erbij dat ze die met het blote oog niet hadden waargenomen.

Maussan toonde de UFO’s op tv en kort daarna kwamen de eerste filmpjes van het ‘ruimtetuig’ binnen.

Ruimteschepen

De respons was zo groot dat de ufoloog besloot tot de oprichting van Los Vigilantes, een groep die uitkijkposten in verschillende delen van Mexico bemant met camera’s in de aanslag.

In de daaropvolgende maanden doken meer dan 200 nieuwe video’s op. Stuk voor stuk echte ruimteschepen, aldus Maussan.

In onderstaande video tonen Los Vigilantes hun beeldmateriaal.

[UFOTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Regeringen moeten tot disclosure over gaan.

  6 likes
 • danny schreef:

  Ben benieuwd naar de waarheid…maar hoop niet dat het Aliens zijn…dan zijn ze nml stukken machtiger dan wij zijn..

  1 likes
  • Johan schreef:

   Alles wat leeft is multi dimensionaal van aard dit is de waarheid waarom dat zo is omdat het simpelweg een natuurkundig feit is.

   Alle dimensies bevinden zich in jouw en zijn met elkaar verbonden tegelijkertijd vandaar multi dimensionaal. Als je dit realiseert kom je er snel achter dat wij de mens zelf de machtigste, krachtigste wezen is in dit universum.

   Aliens weten dat en willen juist dat je dat niet herinnert aan dat feit wie je in essentie bent een multi dimensionaal wezen.

   Ze willen inderdaad dat je denkt dat ze stukken machtiger zijn dan wij en merk op ze spelen in op je angsten omdat zei dan een betere grip op je hebben voor controle.

   valt het kwartje?

   hoe interpreteer je aliens als ik vragen mag?

   Ik weet namelijk wat ze zijn het word PGLF (programmed generated life form ) genoemd en het zijn computer robots op maat gemaakt door middel van DNA genetics manipulatie.

   Militaire dienst speelt hierbij een rol.

   1 likes
   • Johan schreef:

    Nog over de aliens, zij zijn als de dood bang voor ons voor het feit dat wij multi dimensionaal zijn en willen niet dat wij dat weer gaan herinneren. en dat is gelijk de reden vanwaar al die negatieve tegenwerking tegen de mens. ze zijn zo jaloers ook nog eens op ons als mens zijnde omdat we bepaalde eigenschappen vertonen waar ze geen grip op hebben en dat is onder andere het menselijke hart ze willen dat zo graag overnemen en proberen ze dat door middel door de hart te gaan aanvallen zodat het zwakker wordt en overgenomen kan worden vandaar al die gruwelijkheden waar we continu mee worden bestookt beïnvloeding om je hart zo zwart mogelijk te maken rijp maken voor de demoon als het ware.

    Dit is ook gelijk waar onze ware kracht zit in onze HART het is voor jou en alleen voor jou hou het voor jezelf geef het niet weg en laat het never nooit los jouw HART is wat jouw (ons) UNIEK maakt.

    1 likes
 • mario schreef:

  van mij mogen ze oprotten als het buitenaardsen zijn je heb er niets aan.
  heb ze ook nooit ontmoet.

  0 likes
 • Sergio schreef:

  Teveel tequila gedronken?

  1 likes
  • Elise49 schreef:

   Je mag best nadenken over het feit, waarom het systeem(bijna alles) nu via technologie moet gaan. Het is niet gezond voor de huidige mens. Veel kinderen worden er ziek van(hoofdpijn/slapeloosheid/op jonge leeftijd al een bril voor dichtbij). Slecht zaad door straling. Hormoonstoringen door allerlei invloeden. Er steeds minder werk komt en tegelijkertijd steeds meer controle. Dus vrijheid om zelf iets te doen of te beslissen neemt steeds verder af. Ook jij als rijksambtenaar wordt overgenomen. Het is een ijzeren hart versus warm kloppend hart. Wie zijn die “mensen” die alles met technologie willen hebben? Wat is de reden erachter? Is het wel om de aarde te redden? Je mag dus best eens gaan afvragen wat er nu op onze aardbol aan het gebeuren is en wat onze afkomst als mens is.
   Wil je antwoorden, dan kun je het terugvinden in de oude culturen/geloven enz. Dus niet klakkeloos lezen, maar het echt begrijpen door zelf na te denken/conclusies te trekken.
   Zelf denk ik dat Atlantis/Lumerie bestaan hebben.(zie oude tijdperken bv. Shiva) Kennis van alles.
   Tip: lees mijn verhaal/ook de links bij: Zijn de terpen in Friesland….

   0 likes
 • tavi schreef:

  “Toen enkele trouwe kijkers hun foto’s van de zonsverduistering hadden laten ontwikkelen, ontdekten ze vreemde lichtvlekken naast de zonneschijf […] die met het blote oog niet hadden waargenomen.”

  Dus ze namen foto’s en hadden een probleem met “flare” van de lens. Een verkalring voor heel veel “UFO”-waarnemingen. http://www.caelestia.be/lensflares.html

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  mayakalender

  Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

  Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

  >