BinnenlandCorona

Hoogleraar legt uit waarom onze coronamaatregelen echt levensgevaarlijk zijn

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronamaatregelen kosten meer levens dan ze opleveren, zo stelt hoogleraar Ira Helsloot van de Radboud Universiteit.

Hij wijst erop dat coronaslachtoffers gemiddeld 80 jaar zijn, meerdere andere ziektes onder de leden hebben en waarschijnlijk binnen een jaar toch al zouden overlijden.

“Je houdt met de maatregelen maar een beperkt aantal mensen in leven,” zegt Helsloot.

Stuk korter

Door de coronamaatregelen zal Nederland in een economische crisis terechtkomen, zo hebben het CPB en diverse economen al laten weten.

Banen gaan verloren, bedrijven gaan failliet en ondernemers zien hun levenswerk in rook opgaan.

Het gevolg zal zijn dat veel mensen in de bijstand terechtkomen. En mensen die in de bijstand zitten, leven over het algemeen een stuk korter dan mensen met een baan.

Media

Met het noodpakket dat de overheid ter beschikking heeft gesteld, hadden we volgens Helsloot één miljoen levensjaren kunnen winnen door te investeren in de zorg.

Als gevolg van de recessie vermindert de kwaliteit van de zorg. Dat kost honderdduizenden gezonde levensjaren.

Helsloot wijst met de beschuldigende vinger naar de media. De paniekberichten vliegen je nu om de oren, terwijl we niets horen over aantallen griepdoden of bijvoorbeeld hittesterfte.

Diepe droefheid

Hij betoogde in de Volkskrant dat we ‘het hoofd koel moeten houden en ziekte en dood in perspectief moeten plaatsen’.

“Bij griepepidemieën sterven ook veel mensen waar geen haan naar kraait.”

“Ik heb echt een gevoel van diepe droefheid over wat we onszelf en onze samenleving voor de aankomende jaren aandoen,” benadrukt Helsloot.

4.4 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

De NWO is dus in volle vaart. Ik heb het idee dat die niet meer zijn af te stoppen. 90% van het volk is angstig of zo bang gemaakt. Alles wordt van ons afgenomen als er niet wat meer mensen wakker worden.

Kikoe
Kikoe
2 jaren geleden

De man heeft 1000 procent gelijk !

rop
rop
2 jaren geleden

Heb het al eerder vermeld dat een maatregel elke keer als we deze stellen en er een grens aan geven niet houdbaar is ,ja alleen voor een korten duur en dan blijkt het ook weer achteraf een verkeerde beslissing te zijn ..het zogenaamde intelligente verstand brengt alleen veel problemen met zich mee door verkeerde veronderstellingen of zienswijze en daar draait de hele samenleving veelal op..men beseft niet dat er geen grenzen gesteld kunnen worden aan de beweging die we zelf creëren dat word achter af creperen, en dan moet het meestal weer met een krampachtige manier weer veranderd worden, en als het weer dan veranderd dat volgt er daarna weer er een op, laten we maar gewoon aannemen dat elke beslissing met een gebeurtenis of erdoor ervan nooit een juiste beslissing is maar een stelling , meestal er een van Een verkeerde keuze met verscheidene inzichten die veelal geen oplossingen brengen maar meer een verdeeldheid, elke beslissing of een keuze waar een tijdelijke grens aan kleeft , worden grenzen daarna toch weer overschreden om dat een grens aan een beslissing zich niet door grenzen laat beperken,dat zie je ook voorkomen met het menselijke gedrag zelf al, dat geldt ook voor beslissingen of keuzen die men maakt een grens stellen is een soort energie die men eraan wil geven,maar energie laat zich niet beperken,de beweging van een beslissing een keuze de energie ervan zal altijd de grens overschrijden en laat zich niet vast zetten door deze menselijke energie die eraan word gegeven, zal altijd daarom een ander weg weer zoeken voor de beweging van zijn vrijheid..vergeet niet dat de mens zelf de schepper is van wat hem overkomt.

rop
rop
2 jaren geleden

We leven nu eenmaal in een Controle staat, die bomvol zijn met controles,
daar heeft de Controlestaat tal van mogelijkheden op bedacht om controle te houden over het volk om deze onder de duim te houden,
bang dat ze zijn dat de bedachten heersende machthebbers hun gedachten de wil op wil leggen naar hun zienswijze te verliezen,
ook zijn ze angstig van wat er nu gebeurt ze hebben geen controle over deze onzichtbare vijand,
dus stellen ze grenzen eraan met zelfs de landgrenzen te sluiten om deze onzichtbare vijand te kunnen verslaat zodat hun macht aan deze nu heersende onzichtbare vijand te kunnen overwinnen alles wat voor hun zichtbaar is met de nu huidige technologie kunnen ze het volk ermee beheersen,
ze zijn volkomen verrast door deze onzichtbare vijand en leven nu in Grote Angst door alles te sluiten met als doel deze onzichtbare vijand te verslaan terwijl deze onzichtbare vijand ook weer nieuwe mogelijkheden bied willen ze deze toch verslaan,
maar energie is energie beweging is beweging deze laten zich niet zomaar bedwelmen door grenzen te sluiten uit angst ervoor dat de samenleving instort, van de bedachten heersende machthebbers die er nu alles aan doen om het te verslaan ,deze virusenergie is er, de bedoeling ervan is dat er ook nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd, maar nee hoor ,ze willen zo gouw mogelijk weer het oude oppakken,maar reken maar dat er heel wat koppen erdoor kunnen vallen, de angst zal best nog eens heel veel groter kunnen worden,
er is al een politieker in Duitsland die er een eind aan maakte uit angst voor de ineenstorting van de economie ,waarschijnlijk volgen er wel meer, ook onder de volkeren zal het toenemen omdat hun speeltjes worden afgepakt.. Hun Grote Angst is de Ineenstorting
Hun bouwwerken Vallen OM,
Die veelal op een Soort lucht is gebouwd, de inademing ervan is meestal vervuilt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x