Binnenland

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te zijn om militair in actie te komen in buurland Libië. In het machtsspel om het Noord-Afrikaanse land laat Egypte nadrukkelijk van zich horen. President Sisi zei dat hij altijd heeft afgezien van interventie in het door chaos en anarchie geteisterde Libië, maar dat de situatie nu is veranderd.

Hij kan nu mooi gebruikmaken van militair materieel dat door Nederland is opgestuurd terwijl jij werd afgeleid met oeverloos geneuzel over racisme. Tweede Kamerlid Bram van Ojik laat op Twitter weten:

Intens slecht mens

SP-Kamerlid Sadet Karabulut schrijft: “Ministers Kaag en Blok geven groen licht voor wapenexport ter waarde van 114 miljoen euro van de Nederlandse wapenindustrie naar Egypte. Totaal niet ok gezien de Egyptische betrokkenheid bij de oorlog in Libië en Jemen. Intrekken die vergunning!”

“Niet in het nieuws: Kaag smijt weer met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. Wat ’n intens slecht mens,” reageert NEE TEGEN MSM.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewustzijn
Bewustzijn
2 jaren geleden

Ieder logisch denkend mens zou dit aan iets anders besteden bijvoorbeeld de zorg, je gezondheid is toch het belangrijkste wat je hebt?
Nee hier wordt al decennia op bezuinigd en het geld wordt weer weggesmeten om oorlog in stand te houden?! ( die gecreëerd wordt )
Past weer in het plaatje van onze huidige realiteit waar niets is wat het is.
De shit drijft nu overal boven en als mensen nu niet meer gaan zien wat er daadwerkelijk aan de hand is dan weet ik het niet meer.
Niets, maar dan ook niets is wat het is, leugens en misleiding is waar het huidige leven uit bestaat en het goede nieuws is dat hier de verandering uit voort moet komen want meer duidelijk kan het niet worden dat we door EVIL bestuurd worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Wat wil met een partij die democratie stap voor stap afbreekt.

André
André
2 jaren geleden

corona is een licht die zich bij hoogspanning presenteert …, hoogspanning is er en duistere zaken woorden verlicht !

johan
johan
2 jaren geleden

Ieder jaar hetzelfde liedje.. delicate kwesties worden tijdens het reces er door gedrukt… Voorheen was iedereen met vakantie en daar druk mee… nu overheerst de rassendiscussie en de corona.. ‘goed(?) getimed’…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x