Homepagina » Binnenland » Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’
kaag
Foto: Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te zijn om militair in actie te komen in buurland Libië. In het machtsspel om het Noord-Afrikaanse land laat Egypte nadrukkelijk van zich horen. President Sisi zei dat hij altijd heeft afgezien van interventie in het door chaos en anarchie geteisterde Libië, maar dat de situatie nu is veranderd.

Hij kan nu mooi gebruikmaken van militair materieel dat door Nederland is opgestuurd terwijl jij werd afgeleid met oeverloos geneuzel over racisme. Tweede Kamerlid Bram van Ojik laat op Twitter weten:

Intens slecht mens

SP-Kamerlid Sadet Karabulut schrijft: “Ministers Kaag en Blok geven groen licht voor wapenexport ter waarde van 114 miljoen euro van de Nederlandse wapenindustrie naar Egypte. Totaal niet ok gezien de Egyptische betrokkenheid bij de oorlog in Libië en Jemen. Intrekken die vergunning!”

“Niet in het nieuws: Kaag smijt weer met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. Wat ’n intens slecht mens,” reageert NEE TEGEN MSM.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bewustzijn schreef:

  Ieder logisch denkend mens zou dit aan iets anders besteden bijvoorbeeld de zorg, je gezondheid is toch het belangrijkste wat je hebt?
  Nee hier wordt al decennia op bezuinigd en het geld wordt weer weggesmeten om oorlog in stand te houden?! ( die gecreëerd wordt )
  Past weer in het plaatje van onze huidige realiteit waar niets is wat het is.
  De shit drijft nu overal boven en als mensen nu niet meer gaan zien wat er daadwerkelijk aan de hand is dan weet ik het niet meer.
  Niets, maar dan ook niets is wat het is, leugens en misleiding is waar het huidige leven uit bestaat en het goede nieuws is dat hier de verandering uit voort moet komen want meer duidelijk kan het niet worden dat we door EVIL bestuurd worden.

  41 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Wat wil met een partij die democratie stap voor stap afbreekt.

  14 likes
 • André schreef:

  corona is een licht die zich bij hoogspanning presenteert …, hoogspanning is er en duistere zaken woorden verlicht !

  14 likes
  • Willem schreef:

   Waarna ze direct weer door leugens worden afgedekt, overal is bagger, burgemeesters vereisen zich voor op regionale lockdown want in de zomer kan het virus plaatselijk de kop opsteken maar ook in het najaar en wanneer mensen terugkomen van vakantie. Het is een onschuldige gtiep en iedereen weet het en toch blijven ze wereldwijd doordrammen, dit is een psychische oorlog en vele malen erger dan de Egyptenaren doen.Voornamelijk omdat al deze maatregelen worden uitgevoerd door dezelfde types, allemaal misselijke mannetjes en vrouwrjes.

   8 likes
 • gerrit schreef:

  moordenaars!!!! bij willens en wetens. daar worden oa onschuldige kinderen mee aan flarden gebombardeerd en geschoten

  9 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Volgens mij ben je een slecht mens wanneer je het slechte tot doel hebt.
  Zoals bewust moorden, oorlog voeren, mensenlevens bederven etc..
  Is dat zo. Heeft ze negatieve doelstellingen ?
  Voedt ze bewust de NGO’s met als doel ons belastinggeld te vervreemden, waardoor buiten ons gezichtsveld allerlei slechts kan plaatsvinden.
  Verdringt ze de confrontaties met de gevolgen van haar handelen ?
  Knijpt ze een oogje dicht ?
  Is dat het effect van een lidmaatschap van D66 ?
  Ik weet wel zeker. D66 is kwaadaardig.
  Als Kaag echt slecht is, verdient ze een lage rangorde in onze samenleving.
  Dan dient ze verbannen te worden.
  Een slechte minister is ze.

  8 likes
 • johan schreef:

  Ieder jaar hetzelfde liedje.. delicate kwesties worden tijdens het reces er door gedrukt… Voorheen was iedereen met vakantie en daar druk mee… nu overheerst de rassendiscussie en de corona.. ‘goed(?) getimed’…

  7 likes
 • Sjazon schreef:

  Ze verdient toch geld voor Nederland? Ze verkoopt wapens aan Egypte. Dat de winst waarschijnlijk bij de rijken terecht komt, is wat anders.
  Wapens waren bedoeld om je land te verdedigen, niet om landen te voorzien om andere landen aan te vallen. Egypte gaat aanvallen, Nederland voorziet ze daarvoor met wapens. Dus medeschuldig. En dan zgn niet weten waarom je eigen land naar de knoppen gaat. Zgn niet weten dat bad karma hard terugslaat.

  6 likes
 • Arwijn schreef:

  Ze verdiend een klassieke heksen verbranding.

  6 likes
 • Thornwald schreef:

  Wat kon er toch mis gaan met zulke betrouwbare voksvertegenwoordgers

  .Kots.

  5 likes
 • salvar schreef:

  hele enge ogen heeft dat monster.

  4 likes
 • John nak schreef:

  Kaag is een shapeshifter en een kerel. Mensen wordt wakker.

  4 likes
 • jtprf schreef:

  Handel in wapentuig kon en kan NL ook wat van. Niks nieuws

  3 likes
 • GeenNL schreef:

  Bizar en wat voor een (derde wereld)oorlog in het MO uitgevochten wordt is heel onduidelijk. En ook het nieuws er omheen is zeer zwak te noemen.

  Rusland en Egypte zijn bondgenoten en vechten samen in Libië tegen;

  ….”In het Libische conflict steunt Turkije de eenheidsregering (GNA) van Fayez al-Sarraj, die ook door de Verenigde Naties wordt erkend. De GNA staat tegenover dissidente troepen van maarschalk Khalifa Haftar, die kunnen rekenen op steun van Egypte, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten”…

  Hoe gek kun je het bedenken, Rusland staat in dit conflict lijnrecht tegenover Turkije, maar was Rusland toch redelijk goed bevriend met Turkije!?

  Rusland wordt altijd nog gedemoniseerd en geboycot door het Westen en vooral ook door Nederland. Nederland staat ondertussen toe dat er wapens gaan naar een Russische bondgenoot?

  En dan de oorlog in Jemen waar Egypte steun verleend aan de rebellen en deze de zittende regering in Jemen zou hebben verdreven richting Saoedi-Arabië en SA daarop reageerde met aanvallen op de rebellen enz. (false flag?), de rebellen zouden wederom gesteund worden door Iran en Iran is weer een bondgenoot van Rusland.

  Het is daar een ongelooflijke voorraad aan onduidelijkheden en wie het weet mag het zeggen.

  Dat Nederland wapenleveranties toestaan aan Egypte is zeker vreemd te noemen, maar zou het niemand moeten verbazen als Nederland ondertussen ook wapens levert aan Saoedi-Arabië of de zogeheten regering in Libië en aan Turkije.

  2 likes
 • wolfje168 schreef:

  Dat mens wordt ook maar aangestuurd door haar bazen.

  2 likes
 • Pietka schreef:

  1+1=2 Bram van ojik is tegen wapen leveranties aan Egypte ! Bram was wel voor de levering van Toyota’s en ander materieel aan al qaida / moslim broederschap in Syrië , de Turken waren de eersten die Israël erkende in maart 1949
  dus ja heb geen sympathie voor kaag maar een Turks Libië lijk mij niet echt sexy voor Egypte ,met Morsi hebben ze al de MB gehad de koptische christenen weten daar alles van

  2 likes
 • Merillius schreef:

  De homo sapiens als gemuteerde evolutionaire afstammeling is een schepsel dat op geld en macht belust is.
  Geef ze geld en macht en ze willen steeds meer.
  Ze doen het op een zodanige wijze zodat het voor hun onderdanen lijkt alsof er niets aan de hand is zolang je het voor jouw onderdanen “onzichtbaar” houdt. Het feit dat we op een politieke partij stemmen gaat alleen over de onderwerpen die op stemprogramma staan, de rest is onzichtbaar voor de stemmer.
  Nergens lees je in het programma “financiën voor wapenleveranties t.b.v. stabilisatie politieke instabiele landen”
  Nu betreft het Kaag (en wellicht ook anderen).
  We leven nu eenmaal in een wereld van list en bedrog.
  Geef een mens die arm is veel geld en die zal hetzelfde gaan gedragen als een rijk mens.

  0 likes
 • x

  Check Also

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  rutte

  ‘Rutte is één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft’

  Geert Wilders confronteert premier Mark Rutte op ...

  >