Mens en Dier

David E. Martin: we stellen honderden miljoenen mensen bloot aan iets wat in 2005 al bekendstond als biowapen

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week sprak advocaat Reiner Fuellmich met dr. David E. Martin, die zich heeft verdiept in de patenten rond het coronavirus en de vaccins daartegen. Hij zei onder meer dat de griepvaccinatie 10 jaar lang op wanhopige wijze wereldwijd is gepromoot door overheden.

Het plan mislukte en de bevolking accepteerde de injectie niet. Vervolgens heeft men voor een andere ziekteverwekker gekozen, lichtte dr. Martin toe. Het doel van het coronavirus is dan ook om zoveel mogelijk mensen te vaccineren met een ‘coronavaccin’.

Martin wees erop dat geen enkele farmaceut ooit heeft geprobeerd om het virus te bestrijden. “Het gaat hier om het injecteren van mensen met iets waarvan bekend is dat het schadelijk is, het S1-spike-eiwit.”

“We stellen nu honderden miljoenen mensen bloot aan iets waarvan sinds 2005 bekend is dat het een biologisch wapen is,” benadrukte hij.


Iets opmerkelijks

Moderna, één van de fabrikanten van coronavaccins, deed in maart 2019 iets opmerkelijks. Het bedrijf wijzigde een patentaanvraag die betrekking heeft op de vaccinatietechnologie. Moderna zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’.

Let op: dit was negen maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak. Moderna heeft sinds 2015 tevergeefs geprobeerd om dit patent toegewezen te krijgen. In de oorspronkelijke patentaanvraag zei het bedrijf de technologie te gaan gebruiken om ‘griepachtige aandoeningen’ te bestrijden.

Politiek getouwtrek

In maart 2019 zei Moderna de technologie te willen inzetten tegen een coronavirus dat ‘per ongeluk of opzettelijk wordt verspreid onder de bevolking’. De aanvraag van het biotechbedrijf werd in december 2019 definitief geweigerd door het Amerikaanse patentkantoor.

Na de corona-uitbraak vond er achter de schermen allerlei politiek getouwtrek plaats en kreeg Moderna in mei 2020 alsnog patent op de technologie die vervolgens werd gebruikt voor de ontwikkeling van een coronavaccin.

“Ze wisten dat ze een vaccin zouden ontwikkelen tegen een coronavirus waar de bevolking pas negen maanden later iets over hoorde,” zei Martin tegen onderzoeksjournalist Ben Swann.

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

En alweer valt er een figuurlijke BOM! Toen ik dit artikeltje las, moest ik onmiddellijk denken aan mijn ouwe moeder, die NOOIT die griepprik wilde hebben. Dat was nog in de tijd dat mijn man en ik WEL nog vertrouwen hadden in overheid en artsen.
Gelukkig is mijn moeder 3 jaar geleden op 97 jarige leeftijd overleden. Als zij nu nog geleefd had, was dat voor haar de hel op aarde geweest. Dat weet ik zeker.
Dus de conclusie is duidelijk: al met de griepprikken was van alles mis. De mensen die een gezonde achterdocht hadden, hadden dus hartstikke gelijk.
Wij hebben in 2019 de laatste griepprik gehad. In 2020 durfden wij het risico al niet meer aan, omdat er zoveel mensen in het begin van dat jaar waren doodgegaan, die ALLEMAAL in 2019 die griepprik hadden gehad. Ik vermoedde een bepaalde relatie tussen het één en het ander.
CONCLUSIE: Het komt er dus op neer, dat het hele griepprikprogramma jammerlijk was mislukt en de criminelen met een nieuw plan moesten komen.

Te triest voor woorden
Te triest voor woorden
1 jaar geleden

Wat een smerige huichelachtige bende

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Om precies te zijn hebben de Elite-Parasieten 1.963.086.645 x dit Biologische Wapen geïnjecteerd…Zelfs al deel je dit door 2 injecties per persoon kom je nog steeds op een aantal van 981.543.000 Stuks Hersenloos Slachtvee die “geheel” uit vrije wil op aanraden van Doktor Mengele deze Pil van Drion tot zich hebben genomen….

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

De komende maanden zal blijken dat we te maken hebben met massamoordenaars.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x