Buitenland

Oekraïne doet schokkende bekentenis die is genegeerd door westerse media

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

Een hooggeplaatste Oekraïense functionaris heeft toegegeven dat zijn land ‘heel wat’ burgers heeft vermoord die Poetin en zijn militaire operatie in Oekraïne steunen.

In interviews zei generaal-majoor Kyrylo Boedanov, het hoofd van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, dat er meer aanslagen op til zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Boedanov noemde geen namen van slachtoffers, maar liet wel doorschemeren dat er in een aantal gevallen media-aandacht aan besteed is.

Dit zijn oorlogsmisdaden

Sinds februari vorig jaar zijn diverse prominente voorstanders van de oorlog gedood of gewond geraakt. Zo kwam de 29-jarige journalist Daria Doegina in augustus om het leven bij een bomaanslag. Vermoedelijk was haar vader, Aleksandr Doegin, het doelwit.

De Russische schrijver Zakhar Prilepin raakte eerder deze maand ernstig gewond door een autobom. Zijn chauffeur overleefde de aanslag niet.

Verder kwam de bekende Russische oorlogsblogger Vladlen Tatarski om het leven bij een explosie in een café. Hij kreeg een beeldje overhandigd waar explosieven in verstopt zaten.

Voor de duidelijkheid: dit zijn oorlogsmisdaden.

Terrorisme

Sterker nog: de definitie van terrorisme is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel. In de meeste opvattingen is het gekoppeld aan burgers als slachtoffers.

Daarmee geeft Boedanov toe dat Oekraïne zich schuldig maakt aan terrorisme. Hij schept ook graag op over zijn daden. Zo zei hij dat deze mensen hun ‘welverdiende straf’ hebben gekregen, dat de enige passende straf liquidatie is en dat hij die zal voltrekken.

Vrijwel geen ruchtbaarheid

In een interview met een Oekraïens YouTube-kanaal suggereerde Boedanov dat burgers die de verkeerde dingen zeggen of schrijven in elk land om het leven kunnen worden gebracht. “Uitschot zal uiteindelijk in elk land ter wereld worden gestraft,” zei hij.

De westerse media hebben vrijwel geen ruchtbaarheid gegeven aan zijn bekentenis.

[Zero Hedge]

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
9 maanden geleden

Als al het uitschot van “Nu” word gestraft (gedetineerd/of anders) zullen we het nog stervens druk krijgen, wereldwijd.

Janssenh131@gmail.com
9 maanden geleden

De meester acteur en oligarch zelenski is een misdadiger.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

En die oekroe nazi.s worden door de EU en Rutte 4 gesteund. We kunnen dan vaststellen dat de regering Rutte de EU onder leiding van Von der Leijen/Timmermans medeplichtig zijn aan moord en oorloghitsers zijn, Rutte onthoud goed het is jouw oorlog en niet de oorlog die wij Nederlanders met gezond verstand willen….. DUIVEL.

Paulus
Paulus
9 maanden geleden

Sprakeloos!…..net als de Westerse media 😉

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x