Bewustzijn

Fase 2 van Ascentie: Fysiek afstemmen op 528 Hz

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Aarde die je ooit kende bestaat niet meer. Er is een nieuw energetisch patroon dat de blauwdruk van onze planeet doordringt.

Laat alle angst voor 2012 los en onthoud dat Ascentie een reis naar binnen is waarbij de buitenwereld slechts een projectie is van je eigen bewustzijn en dat je individuele aandeel in de collectieve ervaring op Aarde nu van essentieel belang is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zijn allen een stuk van de universele puzzel wat inhoudt dat eenieder van ons een belangrijke rol speelt in het verruimen van ons eigen bewustzijn zodat we collectief het bewustzijn van de planeet kunnen verruimen.

Voorspellingen

Er bevinden zich veel energieën rond de Aarde die gebaseerd zijn op angst en die betrekking hebben op alle profetieën, voorspellingen en bewuste programmeringen die zijn ontwikkeld om de onvermijdelijke verschuiving in bewustzijn te dwarsbomen. Het is daarom van groot belang verbonden te blijven met de liefdesenergie.

Een wetenschappelijk aspect van Ascentie begint zich steeds meer te manifesteren in het collectieve bewustzijn van de mens. De nieuwe mens is namelijk afgestemd op 528 Hz, de resonantie van het hogere hart, van harmonie en van het kristallijne grid.

Inception

Mensen die Inception hebben gezien zagen veel symboliek terug in deze film. De wiskundige code 528 wordt keer op keer herhaald in de film: een telefoonnummer, op een servet, de hotelkamer. Het meest interessante is dat het getal 528 de combinatie was van de kluis zodat een einde kon worden gemaakt aan emotioneel lijden, gedreven door het hart van de hoofdrolspeler die terug naar huis keerde, terug naar zijn kinderen, waar zijn liefde is.

Terwijl we het jaar 2012 verkennen ontwaken we letterlijk uit de droom, de illusie van beperking. De universele liefde die we dienen te belichamen opent de poorten naar de nieuwe wereld zodat we niet langer gevangen zitten in onze onbewust gecreëerde en holografisch geprojecteerde wereld van angst (foto boven). Die angst zei ons steeds dat we niet goed genoeg, niet waardig genoeg, niet geliefd genoeg, simpelweg niet genoeg zijn.

Voordat we onbekend terrein betreden is het erkennen en loslaten van alle resterende angst in ons mentale, emotionele en fysieke lichaam nodig omdat deze angst voorkomt dat we liefde kunnen belichamen. Bekijk je emotionele en mentale wonden zo objectief mogelijk en begrijp dat we deze bagage niet langer mee hoeven te slepen. Een schone lei is niet alleen mogelijk, het is een vereiste.

Het is die liefde die nodig is om toegang te krijgen tot de twaalfdimensionale blauwdruk van ons lichaam. De laatste energieën slaan in als een bom. De bijbehorende explosie kan twee doelen dienen. Enerzijds kan onze aandacht worden gericht op aspecten die nog geheeld, losgelaten of hersteld moeten worden. Anderzijds kan het ons toegang geven tot het mentale en emotionele raamwerk dat nodig is om ons uit te lijnen met de universele liefdesenergie.

Doorbraak

Het lang verwachte jaar 2012 is een doorbraak in planetair bewustzijn. Het is het jaar waarin we fase 2 van Ascentie beginnen: de fysieke fase en de implementatie van liefde. Het is het jaar waarin zij die het hoogste doel dienen voor planeet en mensheid uit hun schuilplaats komen en op alle mogelijke manieren worden ondersteund, beschermd en hoge posities gaan innemen.

De Nieuwe Aarde is hier en de enige manier om toegang te krijgen is liefde. Het is de sleutelcode die eenieder toegang geeft tot de scheppingskracht van het universum die enkel kan worden bereikt vanuit ons hart. Alles wat liefde in de weg staat vervalt. Eenieder die liefde in de weg staat verzwakt.

Bron: Thinkwithyourheart.net

Gerelateerd: Lichaamscellen beginnen massaal te resoneren naar 528 Hz

In de Niburu Shop vindt u onder meer:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x