UFO

Aantal UFO-meldingen schiet wereldwijd omhoog in 2012

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de eerste week van 2012 stroomden de UFO-meldingen wereldwijd binnen. Vele ooggetuigen omschreven en filmden vreemde zaken in het luchtruim.

Of het nu gaat om vliegtuigen, astronomische objecten of onbekende vliegende objecten, digitale videocamera’s en mobiele telefoons maken het een stuk gemakkelijker om ongewone fenomenen in de lucht vast te leggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het Mutual UFO Network in de Amerikaanse staat Colorado, de grootste UFO-onderzoeksgroep ter wereld, kreeg in de eerste week van het nieuwe jaar UFO-meldingen binnen uit 36 van de 50 Amerikaanse staten.

“In januari 2011 kreeg MUFON zo’n 500 meldingen en we zitten na de eerste week van 2012 al op 223,” zei internationaal directeur van MUFON Clifford Clift. “In december ontvingen we 810 meldingen, tegen 500 in december 2010.”

Onverklaarbaar

“Afgelopen jaar waren er in totaal zo’n 6.000 waarnemingen en als het zo doorgaat zijn het er dit jaar de helft meer,” aldus Clift in gesprek met de Huffington Post. “Ongeveer 10 procent van het aantal meldingen blijft na onderzoek onverklaarbaar.”

Het Nieuw-Zeelandse WeatherWatch kreeg in de eerste 24 uur van het nieuwe jaar naar eigen zeggen 80 meldingen binnen en er kwam daarna met gemiddeld 10 meldingen per uur nog geen einde aan.

Campinas

Boven Campinas in Brazilië werden op 3 januari jongstleden bijvoorbeeld verschillende knipperende lichten vastgelegd op video. De lichten lijken uit een centrale bol te komen en na verloop van tijd verdwijnt de formatie als geheel.

Alhoewel er voor de meeste UFO’s een aardse verklaring kan worden gegeven blijft een deel van de waarnemingen een mysterie. Clift is optimistisch over de rest van dit jaar. “Ik denk dat het een goed jaar wordt omdat mensen steeds vaker naar de lucht kijken en nu weten waar ze UFO’s kunnen melden,” legde hij uit. “En dat doen ze als nooit tevoren.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x