Homepagina » Buitenland » FBI-sms’jes onthullen dat Obama ‘alles wilde weten’. Zit hij vuistdiep in de diepe staat?
FBI-sms'jes onthullen dat Obama 'alles wilde weten'. Zit hij vuistdiep in de diepe staat?

FBI-sms’jes onthullen dat Obama ‘alles wilde weten’. Zit hij vuistdiep in de diepe staat?

Uit sms-berichten die FBI-agenten naar elkaar verstuurden blijkt dat toenmalig president Barack Obama ‘precies wilde weten wat ze deden’, schrijft Fox News.

De sms’jes hebben de aandacht getrokken van onderzoekers die nu willen weten hoezeer Obama betrokken was bij het FBI-onderzoek naar de e-mails van Hillary Clinton.

FBI-agent Peter Strzok stuurde FBI-advocaat Lisa Page op 2 september 2016 de volgende sms: ‘POTUS wil precies weten wat we doen’.

Vragen

Volgens een nieuw Senaatsrapport roept het sms’je vragen op over Obama’s persoonlijke betrokkenheid bij het onderzoek naar Clinton.

Strzok en Page, die eerder meewerkten aan het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller naar Russische inmenging, staken hun afkeer van Trump niet onder stoelen of banken. Ze noemden hem onder andere een ‘f—ing idioot’.

Ranzige waarheid

In maart 2017 tweette Trump het volgende over het feit dat Obama hem liet afluisteren:

De sms-berichten wijzen erop dat Obama op de hoogte was van inspanningen van de diepe staat om de Trump-campagne te ondermijnen.

Media-analist Lionel vraagt zich in onderstaande video af wat ze nog meer voor ons verborgen houden. “Hoeveel ranzige waarheid kunnen Amerikanen nog verdragen?”

Foto: Philip Stevens Wikimedia Commons

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eksegese schreef:

  Hoeveel ranzig bedrog van de zogenaamd politiekcorrecten zal er nog boven komen drijven ?

  • Marcel schreef:

   Ik kan me niet voorstellen dat dit ergens in de middelmatigheid blijft steken Eksegese, ik denk dat we all the way gaan. En niet alleen de politici, van wie je het kunt verwachten. De mediazuigers, de acteurs (waarvan sommigen denken dat een vrijmetselaarsmuts opzetten en een universitair publiek negatief over Donald Trump toebraken ze een aura van geleerdheid geeft).

   M’n bek valt open wanneer ik mensen kleur zie bekennen. Celebrities die zwaar door het ijs zakken, die te kennen geven hoe verschrikkelijk oppervlakkig en hypocriet ze zijn.. Ik hoop dat ze allemaal uit schaamte naar een andere planeet zijn verhuisd als dit voorbij is.
   Paul Joseph Watson heeft een aantal youtubes met de titel “*naam celebrity* is an idiot”. De hypocrisie van Leonardo diCaprio, Clooney, Streep, geweldig.. Mark Dice heeft ook zulke filmpjes, met politici.. Hij kan er gelukkig harder om lachen dan ik 🙂
   Ach, we komen er wel. Het is bezig, het is eindelijk begonnen. Voor ons wordt het pas interessant als de diepere lagen omgewoeld worden en zaken als 9/11 aan bod komen.

   • Eksegese schreef:

    Tja, dat belooft nog wat @Marcel de komende tijd. Ik hoop wel dat zo veel mogelijk goed gaan beseffen wat dit precies inhoudt. De cognitieve dissonantie zit diep geworteld bij velen. Dat is en blijft erg jammer.

    • Marcel schreef:

     Precies.. want helaas is die kritieke hoeveelheid oplettende mensen nodig om een omslagpunt te veroorzaken. Maar de vinger is uit de dijk, hij zal straks exponentieel doorbreken. Lieslaarzen aan.. 🙂

 • henk schreef:

  De diepe staat zit vuistdiep in ons.

 • An Archist schreef:

  Amerika is in een politieke burgeroorlog terecht gekomen. En Trump is aan het winnen.
  De waarheid is zo ongelooflijk, dat de meeste mensen het nu nog bestempelen als: dat kan gewoon niet waar zijn!
  De put of het moeras is viezer dan we ooit voor mogelijk hadden kunnen houden.
  Dit wordt nu eens een erkenning voor al die gekkies / complot theoristen, die hier al jaren over praten.

  De Rothchilds, Pizzagate, Deepstate noem het maar op.

  Wil je echt meer weten (en hier is niet alles waar, maar er wordt wel door honderden, misschien wel duienden mensen gezocht naar de verbanden)
  kijk en zoek op youtube naar: Qanon, Dilley, Zach en natuurlijk de afgebrande Hannity van Fox.
  Zoek de verschillen in berichtgeving van de beide kampen.

  Rechts (reps) komt met feiten en vele kiezen het hazepad.
  Links (dems) maakt belachelijk en verdraait woorden, teksten etc.

  Trump heeft meerdere malen de bedreiging geuit, dat hij de boel opengooit en iedereen die er deel van uit maakt is de lul.

  zie hiervoor: Al’s Dinner, SOTU en insperational speech (dit is wat we echt als ieder mens zouden willen en waar we allen op hopen en voor zouden moeten vechten)

  voor de zekerheid post ik de link nogmaals:
  https://www.youtube.com/watch?v=nF0YpXcZw9U&t=22s

  Wie meer wil weten en er niet uitkomt, of de juiste zaken niet kan vinden, geef maar een gil!

 • Frans schreef:

  Ze zijn doodsbang.
  Omdat ze hun grip kwijt raken.

 • Arnout schreef:

  En wie denk je dat er achter lekken zit zoals Panama papers, PizzaGate, etc??
  Het netwerk achter het netwerk dat over ons heerst. Ze veroorzaken deze dingen opzettelijk. Daarbij vallen sommige van hun muppets in diskrediet. Maar alles gaat om het grotere plaatje. Dat is heersen over de hele wereld. Dat daarbij ook puppets vallen die hen zo gediend hebben, daar hebben zij lak aan. Net zoals ze lak hebben aan ons, het plebs..

  Je denkt toch niet dat wanneer de echte machthebbers voor bepaalde politiekers de weg vrij maken, dat ze dan inzitten met de ander epolitiekers die er het nadeel van ondervinden? We worden allen gebruikt tot we voor hun doel niet meer nodig zijn. Dan smijten ze ons weg, halen ons door het slijk,…. Kijk maar naar de Democraten die lang hebben kunnen doen wat ze wilden, maar waarvan nu vel aan het licht komt (ten voordele van Trump). Hun macht brokkelt af omdat de echte elite ze momenteel niet meer nodig heeft.

  • Marcel schreef:

   Die mogelijkheid is er altijd Arnout, dat de controle net nog een laag te diep gaat en dat dat waar je tegenaan kijkt in werkelijkheid controlled opposition is. Dat zullen we moeten afwachten.
   Puur gevoelsmatig denk ik dat we wel goed zitten, ik heb de indruk dat de diepere lagen al aangeraakt zijn. Trump en de zijnen hebben de strijd al naar de voordeur van de Rothschilds gebracht, en die reageren. Het zit altijd in m’n achterhoofd dat het gespeeld kan zijn, maar ik heb hier een ander gevoel over.

   Het is ook de tijd. Deze hele moerasdreg-actie zou jaren geleden niet gekund hebben, maar de hoeveelheid mensen die ontvankelijk zijn voor dit alles groeit. Er is nou eenmaal een receptieve bevolking nodig om te begrijpen wat er aan de hand is en er moeten genoeg mensen zijn die de acties steunen en helpen doorzetten. Tien jaar geleden had Trump het denk ik niet gehaald, maar de 8 jaar leugens en afbraak onder Obama hebben dit keer genoeg mensen naar de stemhokjes gedreven.

   Onze rol is groter dan misschien lijkt. Er hoeft niemand de barricades op, maar het collectieve bewustzijn moet gevoed worden en overspoeld met echte inzichten. Je weet wel, honderd aapjes en zo.
   We komen er wel denk ik. Dit keer wel.

 • Foppe schreef:

  Sorry hoor, maar je gaat hier toch niet fox news achterna? Als er een vuistdiep bij Trump in de reet zit, dan zijn het de mensen van Fox wel. Geen kritisch woord over Trump, maar wel over de anderen?

  Trump houdt nu een memo tegen van de Democraten, vanwege “staatgevaarlijke geheimen” die dan bloot komen te liggen. Mag ik een teiltje?

  Word wakker mensen! Geloof niet alles wat complottisten wel geloven, een beetje zelfstandig onderzoek blijft noodzakelijk.

 • x

  Check Also

  biden

  Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

  Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  >