Buitenland

Is dit de echte reden waarom we tanks, wapens en miljarden belastinggeld naar Oekraïne sturen?

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Waarom sturen Amerikaanse politici tanks, vliegtuigen, wapens, materieel en meer dan 100 miljard dollar naar Oekraïne? Dat heeft niets te maken met Oekraïense burgers en alles te maken met de geheimen van de Deep State in Oekraïne. Dat beweert althans onderzoeksjournalist ‘Clandestine’ in een Twitterdraadje dat viraal gaat.

Amerikaanse oligarchen konden na de val van de Sovjet-Unie in het wetteloze Oekraïne biolab-bedrijven opzetten, zoals bijvoorbeeld Metabiota van Biden. De Deep State zette in samenwerking met de Oekraïense overheid een biologisch wapenprogramma op.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2014 werd een door de Verenigde Staten gesteunde staatsgreep gepleegd in Oekraïne, waarna het ministerie van Buitenlandse Zaken van toenmalig minister Clinton en de CIA de Oekraïense overheid overnamen.

Proxy

De regimeverandering werd bewerkstelligd door Victoria Nuland, onderminister van Buitenlandse Zaken. Recentelijk zei Nuland te vrezen dat ‘Russische troepen de hand zouden weten te leggen op biologisch onderzoek in Oekraïne’.

De reden waarom al ons belastinggeld naar Oekraïne gaat, is dat Oekraïne een proxy van de Deep State is, benadrukt de onderzoeksjournalist. Ze proberen hun geheimen te beschermen in Oekraïne, met name rond de biolabs.

De reden waarom president Zelenski het Oekraïense ministerie van Defensie opdracht gaf om alle documenten over de Amerikaanse biolab-bedrijven Metabiota en Battelle te vernietigen, is dat hij wist dat Poetin zocht naar de biowapens, stelt ‘Clandestine’.

De Derde Wereldoorlog is al begonnen

De reden waarom de WHO Oekraïne adviseerde om al hun ziekteverwekkers te vernietigen, en de labs die volgens de MSM niet bestonden, is dat de WHO wist dat Poetin zocht naar de biowapens, voegt hij toe.

Tanks, vliegtuigen, wapens, materieel, 100 miljard dollar aan belastinggeld, de levens van Oekraïners, het mag in de ogen van de Deep State allemaal worden opgeofferd om de productie van biowapens te verhullen. “De Derde Wereldoorlog is al begonnen. Corona was het eerste wapen.”

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie, spreekt van een ‘fascinerend en prikkelend’ draadje. Kamerlid Ralf Dekker (FVD) is het met hem eens: “Interessant draadje.”

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Daar ben ik het 100% mee eens.

Vanaf de terechte inval van de Russen op, ik dacht, 24 februari 2022, waren er TWEE belangrijke doelen: de bescherming van de Russische bevolking in het oosten van de Oekraïne EN het ontmantelen van de bio laboratoria.

Terwijl de meeste inwoners in West Europa nauwelijks enig benul hadden, WAAROM de Russen de Oekraïne binnenvielen, lazen WIJ natuurlijk vele berichten op Telegram kanalen, waar WEL het echte nieuws doordrong.

NATUURLIJK ging en gaat het de deep state (met opzet in kleine letters om vooral mijn absolute minachting te uiten) om het beschermen van alle kwalijke zaken, die daar al JAREN verborgen werden gehouden.

Wat mij betreft had Poetin veel eerder moeten ingrijpen. Dat was dan ook volkomen terecht geweest, omdat het Westen zich totaal niet aan gemaakte afspraken heeft gehouden.

Eigenlijk moeten wij Poetin ongelooflijk dankbaar zijn voor het vernietigen van een heleboel bio labs, omdat er anders NU al veel meer ellende over ons was uitgestort. Daar was dan die hele corona scam een niemandalletje bij geweest.

Zelf denk ik, dat het voor het Westen (EU, Verenigde Staten, VN, NATO) een verloren zaak is.

Dat heeft ten eerste te maken met het feit, dat er NOOIT genoeg wapens, vliegtuigen enzovoorts zullen zijn, maar ten tweede, dat de militairen in het Westen nauwelijks nog weten HOE ze moeten vechten.

Daartegenover staan de Russische militairen, ECHTE kerels, die dat nog wel weten.

Ik weet echt niet of mijn analyse juist is, maar dat is in ieder geval zoals IK er tegenaan kijk.

gaafland
gaafland
1 jaar geleden

Voor de domme schaapjes die nu blind achter onze (r)overheid staan inzake het Rusland – Oekraïne conflict, en speciaal voor dombo’s zoals Atjje Kuiken en jan paternotte;

In de link treffen jullie een lijst met Nazi monumenten aan die zijn neergezet in Oekraïne sinds de Maidan revolutie in 2014. Schrik niet, het is werkelijk om te walchen, maar onze regering steunt dit dus, en het zou me niet verbazen als dit met ons belastinggeld is betaald….

Nazi collaborator monuments around the world (forward.com)

dna
dna
1 jaar geleden

Sharon Dijksma heeft iets getekend (act) met de Clinton jaren geleden. Zodat internatomale handel van kinderen in hun voordeel is. Nederlands belastinggelden in de Clintonfoundation gestoken. Oostblok was altijd al een broednest.

Lest Best
Lest Best
1 jaar geleden

De kelders van Azov Stal in Mariopol, zouden ook vol zitten met Bio labs.
Horen we nooit meer van!
Als mysterieuze kwaadaardige zaken de reden zijn van het sturen van wapens, dan zouden ze geen 30 maar 3000 tanks naar Ukraine sturen.
Het Oekraïense volk en leger wordt opgeofferd om Rusland te verzwakken, om daarna de onderhandelingen te starten over grondstoffen en graanvelden van Oekraïne.
Laten we hopen dat Rusland genoeg veerkracht bezit om Oekraïne geheel in te lijven, zonder gedwongen aan de onderhandelingstafel plaats te nemen.
Dat geeft weer voor jaren rust in de wereld.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x