CoronaBuitenland

Verpleegkundige spreekt zich uit over babysterfte: ‘Ik stond versteld, dit zou niet moeten gebeuren’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De Amerikaanse verpleegkundige Michelle Gershman zegt in een videoboodschap dat in de maand augustus 22 baby’s zijn gestorven in één ziekenhuis. Ze laat weten dat ze waarschijnlijk haar baan en licentie zal kwijtraken door zich uit te spreken.

“Hoogstwaarschijnlijk zijn alle moeders gevaccineerd,” aldus Gershman. De afgelopen anderhalf jaar begon ze een patroon te ontwaren: vrouwen laten zich vaccineren en krijgen vervolgens een doodgeboren baby of een baby met allerlei gezondheidsproblemen, waaronder hart- en ademhalingsproblemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van 50 naar 80

“Het klopt niet,” zegt de verpleegkundige, die zelf in een groot ziekenhuis in Californië werkt. “Als ik geen baby’s kan redden en mijn mond moet houden terwijl mensen dingen doen die kwaadaardig zijn, dan wil ik daar niet meer werken.”

Begin 2021, enkele maanden na de uitrol van de coronavaccins, begon ze de eerste veranderingen op te merken. Normaal gesproken lagen er zo’n 50 baby’s op de neonatale intensive care unit (nicu) van het ziekenhuis. In maart 2021 waren dat er opeens 80, zei Gershman in gesprek met Del Bigtree van The Highwire.

Week ervoor

Een maand later merkte de verpleegkundige dat er foetale overlijdens werden gemeld en dat veel van de moeders een week ervoor de coronaprik hadden gehaald. De baby’s kwamen dood ter wereld of belandden op de nicu, zei Gershman.

“Ik stond versteld van wat ik zag. Dit zou niet moeten gebeuren.”

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
2 maanden geleden

Nee joh komt door hoge energie rekening en putin, heeft nix met wonderspuitje te maken hoor, u kan beter er nog een halen, is om u immuunsysteem te boosten…… Naar de kloten ja smerige honden

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Jammer dat er niet meer moedige verpleegsters en artsen opstaan. Dit moet toch stoppen deze moord partijen. Kom artsen en verpleegsters in Nederland spreekt u uit, of willen jullie medeplichtig zijn aan deze genocide denk aan jullie moreel kompas. Laten we de daders oppakken en berechten. Dit moeten we stoppen NU.

Anton
Anton
2 maanden geleden

Ja we roepen het al jaren dat die Gates, Rockefeller, Fauci etc. opgepakt moeten worden. De macht van het geld en de macht om mensen brodeloos te maken schijnt sterker te zijn. Nu kan iedereen Trump wel een lul vinden, maar denk dat soort figuren of een ander nog de enigen zijn die kunnen ingrijpen maar ook dat schijnt in de USA niet meer te lukken door het schapengedrag van de kiezers daar (democraten). Goh het lijkt Nederland wel.

Stop
Stop
2 maanden geleden

Zo dit nieuws mag natuurlijk ook in de “gewone” kranten.

Bijna zeker dat ze dit niet “durven” te publiceren !

Wanneer schrijven jullie nu eens de echte waarheid ??!!

NIEUWS DAT IEDEREEN MAG HOREN !!!!!!!!!!

Dit moeten jullie publiceren, daar heeft iedereen recht op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x