Het Complot

Hé jij! Word wakker! Duitse cabaretière ontmaskert elite in nieuw nummer (en wordt op alle fronten aangevallen)

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse cabaretière Lisa Fitz opent in haar nieuwe nummer ‘Ik zie wat’ de aanval op de machtigen der aarde.

De heren achter de schaduwstaat en de schurkenbanken, dat zijn de Rothschilds, de Rockefellers en Soros & consorten, die op de strontberg van de duivel hun fortuin vergaren, rapt Fitz. Ze noemt ook JP Morgan en Goldman Sachs.

“Ik zie wat jij niet zien wilt omdat je blind bent en liever shopt en chilt,” klink het. “Ik word omringd door staatsmacht en intriges.”

Ingeperkt

Ze merkt op dat onze vrijheden steeds verder worden ingeperkt en dat we te dom zijn om dit te beseffen en te traag en te lui om onszelf te laten informeren.

We kopen liever tassen, schoenen, chocola of kijken naar voetbal.

“Doe je oren open en luister hoe ze liegen! Doe je ogen open en zie hoe ze bedriegen! Doe je mond open en zeg wat je ziet!”

“Hé jij! Word wakker!” roept ze.

Tegenaanval

Het duurde dan ook niet lang voordat de mainstream media, met Die Welt en Focus voorop, de tegenaanval inzetten. Ze lieten een ‘expert’ aan het woord die zei dat haar boodschap ‘uiterst bedenkelijk’ is.

Ook werd ze ervan beschuldigd ‘antisemitische complottheorieën’ te verspreiden.

Ondertussen zette YouTube gelijk alle mogelijke middelen in om te zorgen dat het nummer zo weinig mogelijk mensen bereikte.

De laatste dagen bleek herhaaldelijk dat er was geknoeid met het aantal hits, waardoor het nummer steeds uit YouTube Trends verdween.

Beluister het nummer hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
4 jaren geleden

Vroeger had men de religieuze correctheid, nu heb je de politieke en wetenschappelijk correctheid…kortom, censuur en mensen die niet in de pas lopen worden het leven van alle kanten zuur gemaakt..zegt toch voldoende over dat gespuis!!

Conradius
Conradius
4 jaren geleden

Lisa Fitz is goed op de hoogte en geeft een duidelijke waarschuwing aan het volk waar we staan en wie de machthebbers zijn. Wat zij ” Kaltblüter ” noemt zijn de koudbloedige reptilien, die in vrijwel alle machtige organisaties zijn geinfiltreerd. Ga zo door Lisa.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Leuk voor Ali B. ! Nou nee want die zit met Alex op de Plee en laten samen vette scheeten en noemen dat Multikultie keeten. Laat Max maar bonken op de deur al houdt ze wel van die geur. Maar ze gaat toch liever ook lekker shoppen of in het geniep in Argentinië hoppen. etc.

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Men hobbelt achter de geit aan richting slachthuis.
Mijn dank gaat nog steeds uit naar de stemmers op de VVD/CDA/D66 en de CU.
Anders was dit pracht kabinet, Rutte 3, niet tot stand gekomen, net als in Duistland met Merkel waar het bedrog nog heftiger is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x