Homepagina » Het Complot » Hé jij! Word wakker! Duitse cabaretière ontmaskert elite in nieuw nummer (en wordt op alle fronten aangevallen)
Hé jij! Word wakker! Duitse cabaretière ontmaskert elite in nieuw nummer (en wordt op alle fronten aangevallen)

Hé jij! Word wakker! Duitse cabaretière ontmaskert elite in nieuw nummer (en wordt op alle fronten aangevallen)

De Duitse cabaretière Lisa Fitz opent in haar nieuwe nummer ‘Ik zie wat’ de aanval op de machtigen der aarde.

De heren achter de schaduwstaat en de schurkenbanken, dat zijn de Rothschilds, de Rockefellers en Soros & consorten, die op de strontberg van de duivel hun fortuin vergaren, rapt Fitz. Ze noemt ook JP Morgan en Goldman Sachs.

“Ik zie wat jij niet zien wilt omdat je blind bent en liever shopt en chilt,” klink het. “Ik word omringd door staatsmacht en intriges.”

Ingeperkt

Ze merkt op dat onze vrijheden steeds verder worden ingeperkt en dat we te dom zijn om dit te beseffen en te traag en te lui om onszelf te laten informeren.

We kopen liever tassen, schoenen, chocola of kijken naar voetbal.

“Doe je oren open en luister hoe ze liegen! Doe je ogen open en zie hoe ze bedriegen! Doe je mond open en zeg wat je ziet!”

“Hé jij! Word wakker!” roept ze.

Tegenaanval

Het duurde dan ook niet lang voordat de mainstream media, met Die Welt en Focus voorop, de tegenaanval inzetten. Ze lieten een ‘expert’ aan het woord die zei dat haar boodschap ‘uiterst bedenkelijk’ is.

Ook werd ze ervan beschuldigd ‘antisemitische complottheorieën’ te verspreiden.

Ondertussen zette YouTube gelijk alle mogelijke middelen in om te zorgen dat het nummer zo weinig mogelijk mensen bereikte.

De laatste dagen bleek herhaaldelijk dat er was geknoeid met het aantal hits, waardoor het nummer steeds uit YouTube Trends verdween.

Beluister het nummer hieronder:Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Lisa Fitz is goed op de hoogte en geeft een duidelijke waarschuwing aan het volk waar we staan en wie de machthebbers zijn. Wat zij ” Kaltblüter ” noemt zijn de koudbloedige reptilien, die in vrijwel alle machtige organisaties zijn geinfiltreerd. Ga zo door Lisa.

  50 likes
  • 13 satanistische families van Robin de Ruiter beschrijft de echte slechteriken, die deze dame ook noemt. Wil je weten, hoe het zit in het boek van Robin de Ruiter wordt het fijn scherp uitgelicht. Als dat boek hebt gelezen, valt alles weer op zijn plek. Wie zijn de Illuminatie, Skull en Bones, secret goverment, Rotschilds, EU. Iedereen zou dit boek moeten lezen, dan kan je dat aan alle minder wakkere zielen, de waarheid en feiten laten zien.

   3 likes
   • Robin de Ruiter noemen en het dan hebben over wakker zijn? En de waarheid en feiten en Robin de Ruiter in 1 zin dat is ook tamelijk lachwekkend. Complottheorie 1 en de theorieën 2- 99, hij gelooft ze allemaal. En jij blijkbaar ook.

    Er zal heus wel iets niet kies wezen, maar kom op, je kan ook te open minded zijn zodat je hersenen eruit vallen.

    0 likes
    • Jouw antwoord riekt naar Fascisme en als een grote TROLL van de Roverheid Foppe !!! Het ridicullen van mensen is voorbij .. waarschijnlijk was jouw familie deels werkzaam als NSB .. Je probeert zo graag anderen van hun mening te schofferen 😉
     Beter open minded dan een blinde mutha fucker die zijn kop in het zand steekt .. OOk waarschijnlijk heb je een wijf die voor de Jeugdzorg werkt en vele slachtoffers maakt en kinderen verhandelt …..

     1 likes
  • Mee eens! En ga ZEER ZEKER zó door Lisa! Thumbs up up! De fossiele medieval retard sukkels aanpakken! Het is 2018 en geen 1118! Bamski!

   2 likes
 2. Men hobbelt achter de geit aan richting slachthuis.
  Mijn dank gaat nog steeds uit naar de stemmers op de VVD/CDA/D66 en de CU.
  Anders was dit pracht kabinet, Rutte 3, niet tot stand gekomen, net als in Duistland met Merkel waar het bedrog nog heftiger is.

  22 likes
  • @ H.J.

   Inderdaad; het geeft ook naar mijn mening prima weer dat het overgrote deel gewoon selectief wakker is, nog ligt te slapen of niet wakker wilt worden. Eigenlijk is het gewoon al te laat, het systeem is zo goed als zeker volledig ingericht, men is alleen nog bezig om de puntjes op de “i” te zetten om het ook af te gaan dwingen.

   Terwijl ik dit schrijf kijk/luister ik ook naar het verdieping debat van de EMU (Europese Monetaire Unie) in de Tweede Kamer, op Leijten van de SP na krijg je gewoon een spontane migraine wanneer CDA, PVDA, D66, SGP, Christen Unie, VVD, GroenLinks, PVV en DENK spreken. Dan laat ik het voorspelbare kul verhaal van de bankier van de Financiën Hoekstra buiten beschouwing. Het is allemaal “wishfull thinking en window dressing”, eerlijk gezegd weet ik niet waarom ik die debatten nog volg want je wordt er alleen maar gefrustreerd van.

   14 likes
  • waar je op stemt maakt niet uit , beter gewoon niet stemmen ! ze werken allemaal voor de zelfde mensen (bankiers en grote bedrijven middels lobbyisten) dus het is niet correct om de schuld bij de stemmers te leggen, de overige partijen hadden een vrijwel identiek beleid gevoerd.

   9 likes
   • Dit is weer zo’n loze kreet he. Niet gaan stemmen want ze werken allemaal voor dezelfde mensen. Ooit gehoord van regionale politiek en wat die kan betekenen in een stad en gemeente? Heeft niksmet grote bedrijven te maken.

    Het is gewoon het verweer van de denkende luiaard. “ik doe niks, ze doen toch niks voor mij”. Maar dan moet je ook niet zeuren als het anders gaat dan wat jij wil. Had je maar moeten stemmen. Of zelf een politieke partij oprichten waarin het allemaal anders gaat.

    0 likes
    • LS…

     Nooit van het grotere plaatje gehoord natuurlijk. Maar leef gelukkig verder en slaap vooral zacht ! Er bestaat geen grotere fopspeen dan politieke partijen !

     2 likes
 3. Vroeger had men de religieuze correctheid, nu heb je de politieke en wetenschappelijk correctheid…kortom, censuur en mensen die niet in de pas lopen worden het leven van alle kanten zuur gemaakt..zegt toch voldoende over dat gespuis!!

  35 likes
 4. LS…

  Leuk voor Ali B. ! Nou nee want die zit met Alex op de Plee en laten samen vette scheeten en noemen dat Multikultie keeten. Laat Max maar bonken op de deur al houdt ze wel van die geur. Maar ze gaat toch liever ook lekker shoppen of in het geniep in Argentinië hoppen. etc.

  9 likes
 5. Jongens, waar zijn we weer mee bezig?

  Een rapper die iets rapt, nou nou dat is betrouwbaar. Nu zijn we om….
  Dat Trump een memo weigert vrij te geven terwijl hij een republikeinse memo wel vrij gaf. Dat zullen we hier niet lezen vrees ik.

  1 likes
 6. Tom Petty’s Free Fallin’ in de 911 uitvoering:
  https://www.youtube.com/watch?v=i5b719rVpds&list=RDi5b719rVpds

  1 likes
 7. “Panem et circenses” oftewel “Brood en Spelen”. En de textielbaron zei tegen de dominee:”Als jij ze dom houdt, houd ik ze arm”. Er is in die paar duizend jaar nog niets veranderd.

  1 likes
 8. Goed gedaan

  1 likes
 9. ‘Herhaaldelijk gemanipuleerd met het aantal hits’ en dan met slechts 1 voorbeeld komen waar het aantal hits van 225k naar 222k is teruggezet is niet echt geloofwaardig. Ook ontmaskert Fitz niets. Daarvoor moet je op zijn minst met wat bewijzen komen. Die heeft ze niet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Foto: Wikimedia Commons

Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite

Sabrina Carpenter is één van de vele ...

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

De Amerikaanse miljardair George Soros is een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.