Mens en Dier

Aartsbisschop waarschuwt landen voor pandemieverdrag: ‘Overdragen van soevereiniteit is hoogverraad’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano waarschuwt landen die overwegen zich aan te sluiten bij het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het overdragen van soevereiniteit aan het instituut gelijkstaat aan hoogverraad.

De komende dagen stemmen de leden van de WHO over een aantal resoluties rond de aanpak van pandemieën. Deze resoluties zijn gericht op het overdragen van soevereiniteit aan een supranationale entiteit die grotendeels gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie en de Bill & Melinda Gates Foundation, schrijft de aartsbisschop.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Immuniteit

Als landen hun soevereiniteit opofferen, kunnen ongekozen ‘technocraten’ van de WHO meer lockdowns, meer vaccins en Orwelliaanse vaccinatiepaspoorten opdringen aan de wereldbevolking.

Als deze resoluties worden goedgekeurd, bepaalt de WHO in het geval van een pandemie het beleid. Dat betekent: quarantaine, lockdowns, verplichte vaccinatie en vaccinatiepaspoorten, zegt Vigano.

Hij wijst erop dat deze organisatie immuniteit geniet en dat haar leden niet kunnen worden vervolgd als ze misdaden plegen.

Verzet smoren

De aartsbisschop schrijft verder dat de WHO op deze manier probeert elke vorm van verzet tegen Agenda 2030 te smoren. Volgens die agenda moeten de medische en ziekenhuiszorg drastisch worden teruggeschroefd, de gezondheidsindustrie geprivatiseerd en ziektes voorkomen met behulp van vaccins.

De Verenigde Staten en Australië hebben al aangegeven dat ze positief staan tegenover het verdrag. Vigano heeft zich ook kritisch uitgesproken over de Great Reset, de uitrol van de coronavaccins en de oorlog van de ‘Deep State’ in Oekraïne tegen Rusland.

[Infowars]

5 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
2 jaren geleden

Volk zal wel weer denken complot theorie

TéDé
TéDé
2 jaren geleden

Exact, dit is een wijze man!

Anna
Anna
2 jaren geleden

Hij wijst erop dat deze organisatie immuniteit geniet en dat haar leden niet kunnen worden vervolgd als ze misdaden plegen.

Dit is heel verontrustend. Dus reken maar erop dat het verdrag door gaat. Dit wordt een zeer zwarte dag voor ons allemaal.

Marco
Marco
2 jaren geleden

Kijk maar uit meneer Carlo Maria Vigano, uw werkgever hoort dat niet graag.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x