Bewustzijn

Interdimensionaal reizen is makkelijker dan je denkt

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het proces van interdimensionaal reizen spring je in feite van de ene realiteit naar de andere. Om deze sprong te kunnen maken moet je zeker weten dat het mogelijk is.

Twijfel komt voort uit angst en angst verlaagt je bewustzijn naar een frequentie die te laag is om van de ene realiteit naar de andere te kunnen springen. Zonder dat je erbij stilstaat gebeurt dit meerdere keren per dag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Stel je eens voor dat je op weg bent naar de supermarkt om boodschappen te doen. Je stond vroeg op om te mediteren en je bewustzijn uit te lijnen met een realiteit die gevuld is met vreugde en liefde. Je stapt in je auto om boodschappen te doen. Je bevindt je echter in een dusdanige staat van gelukzaligheid dat je aandacht langzaam verschuift van de weg naar de mooie lucht. Je rijdt door rood.

Je realiseert je niet dat je een fout hebt gemaakt terwijl je keek naar een vogel boven je. Plotseling zie je in je achteruitkijkspiegel het bord ‘Stop Politie’. In een oogwenk wordt je bewustzijn verlaagd naar een lagere resonantie van realiteit. Angst activeert je adrenaline, dat door je lichaam wordt gepompt. Je denkt na over hoe je de bekeuring moet betalen en vraagt je af wat je verkeerd hebt gedaan. Je bent niet langer blij en je ziet niet langer de mooie heldere lucht.

Hoe kom je weer terug in de realiteit waar je aan het begin van de dag instapte? Het antwoord is meditatie. Wanneer je eraan denkt je gedachten van angst en zorgen opzij te zetten kun je de auto aan de kant van de weg parkeren en nog een keer genieten van de lucht en je ogen sluiten. Op deze manier weet je dat de bekeuring een herinnering was dat je tijdens je activiteiten op Aarde volledig geaard moet zijn.

Door middel van dergelijke ‘fouten’ herinner je je bewustzijn te verruimen, niet alleen naar de hogere dimensies, maar ook steeds dieper in het lichaam van Gaia. Als leden van het Planetaire Ascentieteam (PAT) draag je nu vrijwillig een fysiek lichaam totdat Gaia haar proces van planetaire Ascentie heeft afgerond. De frequentie van het collectieve bewustzijn stijgt met elke ademhaling. Het is essentieel dat je dit verruimde bewustzijn in je dagelijkse leven integreert. Omdat energie in cirkels beweegt moet je steeds dieper in je fysieke wereld gaan wanneer je hoger reikt in de geestelijke gebieden, om zo de verruimende energieën volledig te aarden.

Ascentie en realiteit

Jij creëert zelf je eigen realiteit. De buitenaardsen zijn er om te assisteren, maar dit is jouw Ascentie. Jij creëert deze Ascentie. Jij alleen. Weet dat Ascentie een proces is dat reeds begonnen is. Daarom kan niemand je vertellen hoe je de Ascentie zult ervaren, omdat jouw versie van realiteit wordt bepaald door je perceptie.

Je overtuigingen bepalen je staat van bewustzijn. Je staat van bewustzijn bepaalt je verwachting. Je verwachting bepaalt je perceptie en je perceptie bepaalt je realiteit. De realiteit die je waarneemt is de realiteit die je ervaart. Deze laatste zin is van essentieel belang voor interdimensionaal reizen.

Om interdimensionaal te kunnen reizen dien je te geloven dat je in staat bent om interdimensionaal te reizen. Dit geloof in jezelf verruimt je bewustzijn. Met dit verruimde bewustzijn verwacht je in hogere dimensies te kunnen waarnemen. Omdat je verwachting je percepties stuurt neem je steeds hogere dimensies van realiteit waar.

Het is vaak moeilijk voor het menselijk brein om interdimensionale reizen te onthouden wanneer je ze niet hebt opgeschreven. Eenmaal opgeschreven kun je ze delen met anderen. Door het delen van je ervaringen worden deze reizen geaard in je dagelijkse overtuigingen, je bewustzijn, je verwachtingen en je percepties. Wanneer je dapper genoeg bent om je ervaringen te delen beïnvloeden ze direct de overtuigingen, verwachtingen, percepties en het bewustzijn van de massa.

Uiteindelijk wordt interdimensionaal reizen een ‘normaal’ en geïntegreerd onderdeel van het collectieve en planetaire bewustzijn.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x