CoronaBuitenland

Hartproblemen en beroertes: Berlijnse hulpdiensten moeten schrikbarend vaak uitrukken

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Het Duitse parlementslid Robert Schaddach (SPD) heeft navraag gedaan over het aantal keren dat de Berlijnse brandweer de afgelopen vier jaar moest uitrukken vanwege hartproblemen en beroertes. Hij kreeg interessante antwoorden.

In 2021 is dat aantal namelijk fors gestegen, blijkt uit een reactie van de Berlijnse senaat. Het aantal incidenten als gevolg van hartklachten, pijn op de borst en overige borstklachten is in 2021 met maar liefst 31,2 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde. Daarnaast is het aantal incidenten als gevolg van een beroerte vorig jaar met 27,4 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Nog sterkere stijging

De senaat verklaart de toename door ‘intensiever gebruik van het logboek’ en ‘demografische verandering’. De Feuerwehrgemeinschaft Berlin, een groep bestaande uit honderden brandweerlieden die kritisch staan tegenover vaccinatie, zegt met grote belangstelling kennis te hebben genomen van de reactie van de senaat.

De groep eist een verklaring voor de stijging. Een woordvoerder zei tegen de Berliner Zeitung dat het aantal gevallen van hartproblemen en beroertes in 2018 en 2019 relatief dicht bij elkaar ligt. In 2020 is een stijging te zien en in 2021 volgt een tweede, nog sterkere stijging.

Onbekende factor

In 2021 lijkt er een onbekende factor te zijn bijgekomen. Het valt op dat vooral de leeftijdsgroepen die níet tot de risicogroepen bij corona behoren, getroffen worden, aldus de woordvoerder.

De groep brandweerlieden wil dat onderzocht wordt of er een causaal verband is tussen de incidenten en de bijwerkingen van het coronavaccin, die steeds meer media-aandacht krijgen.

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

DIT noemen ze nu met recht “Mosterd ná de maaltijd”!

Ik beschouw dit zonder meer als symboolpolitiek. De SPDer Robert Schaddach wordt óók een keertje wakker. Zoiets als de put dempen als alle kalveren verdronken zijn.

Toen ik dit stukje begon te lezen, dacht ik eerst dat er een fout was geslopen, omdat er werd gesproken over de brandweer.

Maar TOEN wist ik het weer. De brandweer doet dus eigenlijk, buiten het blussen van branden, ook het ambulancewerk. Heel apart!

Eigenlijk weet ik niet meer zo precies, wat ik er nu nog verder over moet schrijven.

De autoriteiten zullen vast en zekere weer genoeg argumenten vinden om vooral “de olifant in de kamer”, namelijk de experimentele gentechinjectie, vooral niet de schuld te geven.

Ik heb de afgelopen weken al van alles en nog wat langs zien komen wat betreft de oorzaken: klimaatverandering (ja écht), stress (dat is dan nog de meest aannemelijke, ofschoon wij natuurlijk wel beter weten), te hard sporten en zo zullen er nog wel meer argumenten worden bedacht.

Wij worden met z’n allen ongelooflijk in de zeik genomen. Gelukkig dat er een kleine groep (ofschoon die volgens mij toch groeiende is) die vanaf het begin dwars door deze psychologische oorlogsvoering heen heeft gekeken.

Nu las ik vanochtend al weer, dat ze met miljoenen “vaccins” in hun mik zitten. Daar hangt dan weer een prijskaartje aan van miljoenen euro’s.
Zoals het er nu naar uit ziet, gaan óók deze miljoenen weer “down the drain”.

Tanya
Tanya
2 jaren geleden

‘De groep brandweerlieden wil dat onderzocht wordt of er een causaal verband is tussen de incidenten en de bijwerkingen van het coronavaccin, die steeds meer media-aandacht krijgen’

Keep on dreaming

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 jaren geleden

Een causaal verband met het coronavaccin verbaast me niets maar werd daar in 2020 al geprikt met het nepvaccin?
Hoe zit het eigenlijk met stralingsziekte zoals van 5G en de installatie destijds van de slimme meters in huis? (Ik ga binnenkort een faraday kooi aan de binnenkant van de meterkast bouwen, baat t niet dan …)
Ik ben niet bespoten of getest maar heb wel last van die verschijnselen, tinnitus (oorsuizen), benauwdheid/kortademig, slapeloosheid en constante vermoeidheid, soms ook lichte pijn op de borst.
Zijn er hier ook lezers met deze veschijnselen?

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

In 2021 lijkt er een onbekende factor te zijn bijgekomen. Het valt op dat vooral de leeftijdsgroepen die níet tot de risicogroepen bij corona behoren, getroffen worden, aldus de woordvoerder.
De onbekende factor is de prik!
De leeftijdsgroepen die niet tot de risicogroepen bij corona behoren, zijn die mensen die sociaal verplicht geprikt zijn.
Duidelijk stelletje criminelen?
P/S hier hoef je niet voor te hebben gestudeerd.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x