Great ResetMens en Dier

Filmpje: Klaus Schwab ‘heeft skeletten in de kast’

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De meeste mensen weten wie Klaus Schwab is. Deze oprichter van het World Economic Forum is één van die ongekozen mannen die ons vertelt wat we wel en niet mogen doen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat de vader van Klaus Schwab, Eugen Schwab, dwangarbeiders aan het werk zette in een kamp op het terrein van zijn fabriek, waar wapens werden geproduceerd voor de nazi’s, zegt Bryanna Robinson in een filmpje op Instagram.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bryanna Robinson (@bryannaxrobinson)

(Video verwijderd? Klik hier...)

Modelfabriek

De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd zelfs een modelfabriek voor de nazi’s.

Na zijn studie aan Harvard ging Klaus Schwab aan de slag bij het bedrijf van zijn vader, Escher-Wyss. Het bedrijf fuseerde met een ander bedrijf dat een slechte reputatie had opgebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Illegale kernwapenprogramma

Terwijl Schwab in de bestuursraad zat, speelde het bedrijf een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het illegale kernwapenprogramma van Zuid-Afrika ten tijde van het apartheidsregime.

Dat is de man die de Great Reset leidt. Dat is de man die een wereldregering wil creëren. Dat is de man die opschept over het penetreren van kabinetten, aldus Robinson.

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem H
Willem H
11 maanden geleden

En dan hoor je onze minister president Rutte Schwab hele bundels veren in zijn kont steken en loopt al meer dan een jaar trots met een WEF tas rond op het Binnenhof …

Margie
Margie
11 maanden geleden

Dat wist ik al. Er zijn in dat horrorfabriek. 3600 mensen vermist. Hebben ze nooit een spoor van teruggevonden. Krijgsgevangenen, joden en nog veel meer mensen. En daarom mag zo n reptiel nooit en te nimmer de baas worden. Doet hij precies hetzelfde. Want opvoeding hebben die gasten nooit gehad.

Jip
Jip
11 maanden geleden

En Klaus is ook één van die mensen die ons Ai-systemen en chip implantaten door de strot probeert te duwen.

Ai wordt aan ons verkocht met de boodschap dat het ons leven makkelijker en efficiënter zal maken, of dat wij dankzij een chip implantaat in mum van tijd bijvoorbeeld elke taal kunnen spreken en dat de toegang tot informatie onbeperkt zal zijn.

Men verzuimd alleen erbij te vertellen dat deze toegang tot informatie ook kan worden geknepen, net zoals wij dit in de afgelopen jaren hebben kunnen zien met de informatie op internet.

Gewone mensen krijgen straks ongetwijfeld minder rechten dan inlichtingendiensten, investeerders of beheerders van Ai-systemen. En alleen de eigenaren zullen de echte voordelen genieten en onbeperkt toegang krijgen tot alle informatie. Voor alle anderen betekent het vooral: slavernij.

Kans is groot dat wij allemaal piëzo-elektrische nano kristallen en metalen nanodeeltjes in ons lichaam hebben als gevolg van de bijna 30 jaar dat men inmiddels al chemtrails sproeit. Mede dankzij deze stoffen kunnen Ai-systemen straks al onze lichaamsfuncties en gedachten monitoren en zelfs onze emoties beinvloeden via electromagnetische frequenties.

Wij hebben in de afgelopen drie jaar ook kunnen zien hoe men ons via vaccinaties met allerlei onnodige biologische en anorganische stoffen heeft geinjecteerd (zoals graffeenoxide of lange sliert-vormige bloedproppen in de bloedvaten). Het wordt steeds aannemelijker dat men ons probeert te veranderen in een totaal gecontroleerde synthetische levensvorm.

Veel mensen hebben in de afgelopen decennia auto-immuunziekten ontwikkeld. Autisme hebben wij ook zien toenemen en mensen beginnen op steeds jongere leeftijd verschijnselen te vertonen van dementie. Het is helaas allemaal geen toeval.

Het is ‘t directe gevolg van de zware metalen in ons brein in combinatie met electromagnetische straling van GSM’s, Wifi, Bluetooth etc. Door deze straling is ons lichaam veel minder goed in staat de enzymen te ontwikkelen waarmee wij die zware metalen kunnen afvoeren.

Als je iets goeds voor jezelf wil doen probeer dan de straling in je huis te beperken en met enige regelmaat te detoxen.

Nobody
Nobody
11 maanden geleden

Dat het grootste gedeelte van de wereld leiders en koningshuizen voor deze creep buigen en adoreren zou toch genoeg moeten zeggen. Deze dagen zijn de laatste stuiptrekkingen van onze vrijheid.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x