Homepagina » Het Complot » #Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards
#Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards

#Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards

Zondagavond waren de Grammy Awards in de Verenigde Staten. Sam Smith was de grote winnaar van de avond met vier Grammy’s. Tiësto viel ook in de prijzen en ging naar huis met een Grammy voor zijn remix van John Legends All of Me.

Na de optredens van Madonna en AC/DC verspreidden geruchten over de Illuminati zich via de sociale media. Al snel was #Illuminati trending topic. Toen AC/DC het nummer Highway to Hell ten gehore bracht, werd Twitter overspoeld met berichten over het aanbidden van de duivel en complottheorieën rond de Illuminati.

Schrijver Mark Dice twitterde een foto van het optreden en het publiek met daaronder de tekst: “Duizenden mensen dragen bij de Grammy’s letterlijk duivelshoorns #Illuminati.”

Madonna werd tijdens haar optreden omringd door dansers die hoorns droegen. Zelf was ze gekleed als stierenvechter. “Zullen Madonna en Kanye samen optreden? Dit wordt een optreden van de Illuminati #GRAMMYs,” twitterde Lil Rus.

Het is niet de eerste keer dat popicoon Madonna is gelinkt aan de Illuminati. Tijdens de Super Bowl in 2012 was ze gekleed als een Egyptische godin en waren er allerlei symbolen te zien die in verband worden gebracht met de groep.

De Illuminati wordt gezien als een geheim genootschap van geheime duivelaanbidders dat een Nieuwe Wereldorde probeert in te voeren. Verschillende beroemdheden zijn in het verleden gelinkt aan de Illuminati. Vaak dragen of gebruiken ze symbolen zoals het alziend oog, piramides, de uil, het pentagram, het getal 666 of de schedel.

 

[AL, Christian Post]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mono
mono
6 jaren geleden

De duivel mag blij zijn dat ik em nog niet tegen gekomen ben, ik had em met liefde en een getordeerde mach 20 terug geworpen in die bodemloze put..
zodat ie na 10.000 jaar zichzelf nog afvraagt wie dat mensje nu was die em dat kunstje geflikt heeft.

Roy
Roy
6 jaren geleden

Goh, gek hoor, dat ze bij AC/DC hoorns droegen.. /facepalm

Frans
Frans
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

Hier op aarde heb je niet de duivel,
We hebben het midden te houden tussen arimanische krachten, (de meterialistische dus), en de Luciferische, (de dweepzieke).

Het is een rare gast die duivel. Waar hoort die nu bij?

Arnout
Arnout
6 jaren geleden

Wat een mafkezen. Het is tegenwoordig wel heel trendy als je deze woorden gebruikt. Het internet zit tegenwoordig vol met dit soort complotgekkies en illuminatie mensen. Je kan het overal in zien.

In deze website zit ook de I van illuminati. nInefornews.

I rest my case

Edwin
Edwin
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Wat mensen die zo zitten te speuren naar Illuminati nog niet door schijnen te hebben, is dat “Illuminati” onder de jongeren al jaren een modewoord is geworden..

Veel rappers doen opzettelijk het schaapjes-achtige publiek denken dat ze Illuminati zijn, simpelweg omdat je dan stoer overkomt.

Veel van die Illuminati speurneuzen staan al helemaal te hyperen als tijdens een show wat suggestieve Illuminati gebaren worden gemaakt. Die rappers weten donders goed dat de meeste mensen al bekend zijn met Illuminati gebaren, en gaan JUIST DAAROM lekker een beetje de boel opfokken.

Ik weet niet hoeveel mensen hier denken dat de “grote massa” niets weet van al die complottheorieen, maar als ik met mijn kinderen (wonen in Engeland) spreek dan schatten ze dat ongeveer 6 op de 10 jongeren ALLANG weet heeft van Complottheorieen, NWO, Illuminati enz.

Veel zgn. “wakkere mensen” leven nog steeds in de waan dat de meeste mensen nog niet wakker zijn, die waan hebben ze nodig om zo hun eigen messiascomplexgedrag van “mensen wakker willen maken” goed te praten.

Als mensen al bijvoorbeeld een driehoek zien staan op een gebouw slaan ze op tilt,
ik heb in mijn directe omgeving mensen meegemaakt die daadwerkelijk geestelijk doorsloegen met al die complottheorieen, er was geen normaal gesprek meer te voeren met ze. Ik heb gezien hoe ze langzaam wegkwijnden, niet of nauwelijks meer sliepen, en niemand meer vertrouwden.

Het boeit me niet of dit ontkent wordt of niet, door al die complottheorieen heb ik mensen echt geestelijk volledig naar de kloten zien gaan. En dat mag ook eens gezegd worden!
Goh, wat zijn ze toch wakker hè ?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

@Edwin – Mensen die je kende en naar de kl*ten gingen, kwam het werkelijk door de complottheorieën en niet toevallig door het gebruik van cocaïne? Cocain in the brain maakt namelijk nogal paranoia en achterdochtig en kan mensen mentaal, fysiek en financieel totaal slopen. Een combinatie van de twee zou natuurlijk ook kunnen.

Overigens, waarom zijn het complottheorieën en niet gewoon complotten, want een theorie geldt voor de meeste allang niet meer. Wel zie je veel complotten die bewust ongeloofwaardig, amateuristische en belachelijk worden gebracht om daarmee de echt serieuze complotten finaal onderuit te halen.

Edwin
Edwin
Reactie op  weg met ons
6 jaren geleden

Geen coke, wel jointjes ….en nee ik ga nu niet generaliseren dat jointjes mensen panisch maakt, dat ligt aan de wietsoort en aan de gebruiker zelf

Ik lees trouwens mijn vorige reactie en ik zie dat ik een fout maakte.
Ik zei “door al die complottheorieen heb ik mensen naar de kl…” , maar ik was vergeten het woord MEDE er voor te plaatsen…

De oorzaak waarom de dingen gaan zoals ze gaan is vaak een samenloop van allerlei omstandigheden tegelijk.
Die mensen waar ik over sprak hadden echt geen psychisch label of zo, maar des te meer ze zich gingen verdiepen in allerlei complotten, echt PRECIES dezelfde complotten/theorieën zoals je op sites zoals deze tegenkomt, des te panischer ze ik op den duur zag worden.

Weet je, wat veel mensen niet lijken door te hebben is dat al die troep en ellende die je van een ander leest, onbewust energetisch in jouw eigen energieveld/aura/gevoelslichaam opslaat: LETTERLIJK.

Oude spreekwoorden zijn vaak heel oude wijsheden, ik heb het dus in dit geval over het spreekwoord: “waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet”

Ik zal je een nieuwe variant op deze wijsheid geven:
Alles waar je naar kijkt
Alles waar je over denkt
Alles wat je leest
Alles wat je hoort….
Al de mensen met wie je omgaat,
En al de energie van al die duistere figuren die we proberen te ontmaskeren

Daar mee wordt je mee besmet, en niet alleen wijzelf, maar de gehele mensheid.

Wij stoute mensjes zijn eigenlijk allemaal nestvervuilers, dom hè?

Altijd dat gezeur dat iedereen wakker MOET worden, gaat nergens over…dat moet een ieder voor zich zelf bepalen lijkt mij.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

@Edwin – Kan me goed vinden in je reactie en inderdaad klopt het dat er energieën worden vrijgemaakt in de wereld die een heel slechte invloed hebben op mensen en dit waarschijnlijk ook de bedoeling is van alles wat zich op dit moment afspeelt in de wereld. We worden bewust voorzien van een lading heel negatieve energie. De mens bestaat nu eenmaal uit energie en atomen en zullen de negatieve energieën je lichaam en geest heel goed kunnen bevuilen en worden opgenomen en hun destructieve werk doen.

Ik las dit;

De Kardinale Climax in 2010 (eindigt op 17 maart 2015) geeft dus het startsein voor grote veranderingen in de wereld. Het is overigens ook nog maar het begin. Het vierkant tussen Uranus in Ram met Pluto in Steenbok gaat nog een aantal jaren duren. Het thema van dit vierkant is revolutie en rebellie omwille van vrijheid en bevrijding gepaard met de nodige provocatie. Uranus wil de vorm doorbreken waar Pluto de boel grondig transformeert.

Even los van alle brandhaarden in de wereld en oplopende spanningen is de dieper gelegen boodschap van de Kardinale Climax dat we op innerlijk niveau de knop omzetten naar een hoger niveau. Deze opruiende constellaties aan de hemel kunnen de bodem onder je voeten volledig wegslaan, zeker voor wie zich laat leiden door negatieve gedachten en gevoelens. Al eerder schreef ik geen voorstander te zijn van allerlei apocalyptische doemscenario’s. Het heeft ook weinig zin om jezelf een diep dal in te praten. Verheffender is om je te bevrijden van lagere gedachten en bijbehorende gedragspatronen. Hoe krachtiger jezelf bent, hoe minder vatbaar je bent voor negativiteit buiten je. Tegelijkertijd voed je hiermee het collectieve bewustzijn. Dit is echt van cruciaal belang temidden van de aanzwellende revolutionaire transformatieve storm!

Tinus
Tinus
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Er zijn complotten, en als je weet van complotten dan kom je er achter dat alles wat je denkt te weten misschien niet waar is.En dan zou je wel eens kunnen gaan denken dat alles een complot is, wat niet zo best is voor je geestelijke toestand.Maar gelukkig als jij en je kinderen zo meteen gechipt worden kunnen we weer rustig slapen, dan heeft de werkelijkheid het complot ingehaald.

Gerard J
Gerard J
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Och ja de luuminati bestaan wel zeker als een beweging die is opgezet door Adam Weishaubt. Mensen die weten dat de illuminati bestaan wegzetten als complotgekkies is wel zo kinderachtig. Er zijn nogal wat artiesten die graag provoceren met illuminatisymbolen.

Pater de Prater
Pater de Prater
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Net zo gek als die alsmaar wederkerende symboliek… je kunt zeggen wat je wil van ‘complotgekkies’ maar het zuiver constateren van diezelfde symboliek maakt wat mij betreft iemand niet tot complotgekkie.

En conclusies verbinden aan een zekere regelmatigheid is menseigen.
Feit is dat hedendaagse popcultuur is doorspekt met ‘heidense symboliek’ en vaak hetzelfde verhaal, alziendoog pyramide zwartwit geblokte vloeren etc..

Tja…

Light
Light
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Arnout het is duidelijk aan welke en voor welke kant jij staat…

Nu pas rest jouw case..

Leuke overtuiging die jij je zelf hebt aangepraat Arnout, maar wat informatie betreft bevind jij je nog diep in het land der sprookjes en laat jij je buikje goed vullen door het groene Monsato gras.

Het geeft niet dat je het geheel met totale onbenul aanschouwt, iedereen heeft een functie in deze maatschappij en dus ook schapen.
Eet smakelijk verder meh…meh..meh

Light 13-2-2015

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

“complotgekkies”
http://www.wanttoknow.nl/overige/het-complot-van-de-complot-theorieen/

(doe niet zo beledigend)

Edwin
Edwin
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

“complotgekkies”
hoe vaak lees je die woorden niet op deze site?
Leer eens een beetje te incasseren, en je wat minder snel beledigd te voelen.

Maar een tip hoor, ‘t kan helpen weet je 😉

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Ben jij nu helemaal besodemieterd!? Gaan verlangen dat mensen maar lekker shit over zich heen laten schijten. Dadelijk ga je me nog vertellen dat pesten ook geen kwaad kan en dat zoiets dus ook een non-issue is.

Ik heb het iig helemaal gehad met die lui die reageren met termen als complotgekkies, alu hoedjes ed. Daar zal ik ze dan ook zeker op aanspreken en zeker geen vrijkaartje geven om maar lekker ongestoord door te gaan met zulk soort beledigingen.

En dan heb ik het nog niet eens over het in stand houden van het complot vd complottheorieën zoals dat in het gelinkte artikel naar voren wordt gebracht als je er niks van zegt.

Edwin
Edwin
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

😉 Je kent me niet 😉

Je ziet de wereld zoals je zelf bent.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Wat heeft het wel of niet kennen van jou er nu mee te maken!? Noppes, nada, niks.

Faith
Faith
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Kijk dan hoe ze het doen, Axl compleet negerend! Terwijl Axl de drijvende kracht achter Guns ‘n Roses was en degene was met het charisma van een messias. Deze band gaat het dus niet redden. Slash heeft al eerder geprobeerd om solo te gaan zonder de stuwende kracht vanAxl. Ook al niet gelukt. Wie durft er nog te beweren dat complotgekkies gek zijn?

https://www.youtube.com/watch?v=tZW1Fe2jkaI

Faith
Faith
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Maar het was een Hall of Fame show van 3 jaar geleden. De muziek is duidelijk niet over komen waaien naar Europa dus ook niet naar Rusland, Japan, Zuid Amerika, Australie en dat betekent dat het niet in de U.S. is aangeslagen.
Vindt je het gek?

https://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw#t=152

mark
mark
6 jaren geleden

@Arnout

Echt gek hoor dat er nog steeds mensen rondlopen met hun ogen dicht, tis net een sprookje waarin we leven.

Het is net een stripboek hoe onze levens worden geleid, politiek mag liegen over de MH17, en het is natuurlijk een stripboek hoe de twintowers neer zijn gehaald.

Afrika waar kleine kindertjes honger lijden is zeker ook een sprookje.

Bah wat ben jij naief zeg….. hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel zien.
Jip en Janneke mannetje……. Maar niet gaan huilen als het dadelijk zo ver is hoor……

meh meh meh meh meh…. stap eens uit de weide bangerd.

Roy
Roy
Reactie op  mark
6 jaren geleden

“hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel zien.”

Even een beetje nuanceren..

“hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel denken te zien.”

Het is simpelweg een feit dat je overal tekens van de Illuminatie in zou kunnen zien als je zou willen.
En vooral bij dit soort evenementen vindt men het heerlijk om even lekker te zuigen op de artiesten.
Of het jaloezie is of iets anders laat ik even in het midden..

Van Madonna is het bekend dat ze het leuk vindt om in de aandacht te staan, dus dat ze een show geeft waar mensen over zouden gaan praten is geen verrassing. Verder is het lachwekkend dat men bij een optreden van AC/DC de connectie met de illuminatie legt….

koop hier uw eigen illuminatie oortjes..

http://acdc.fanfire.com/cgi-bin/WebObjects/Store.woa/wa/product?sourceCode=ADCWEBWWEUR&sku=ADC63573

JevWeazle
JevWeazle
Reactie op  mark
6 jaren geleden

@ mark
echt gek hoor dat er nog steeds mensen rondlopen die denken ergens wat van af te weten en daarmee zichzelf het recht geven om andere mensen naar beneden te halen door ze naive of schaap te noemen.
jongen sta dr eens bij stil dat mensen op deze site kijken omdat ze het mainstream nieuws niet heel erg meer geloven, dat is toch al iets om positief over te zijn.
ga mensen die het zelfde pad bewandelen maar nog niet zover zijn als jij niet belachelijk maken daarmee laat je alleen maar zien dat jij zelf nog niet zo ver bent als je denkt.

ik vind dat iedereen die de moeite genomen heeft om op deze site te kijken al stap in de goede richting heeft gezet en totaal geen schaap is

keep spreading the truth

mark
mark
Reactie op  JevWeazle
6 jaren geleden

@Jevwezel

Mijn comment was gericht aan Arnout , als je dus zijn zinnen lees en dan de mijne dan moet je kwartje vallen.

@ Roy

Ik geef niet om de heb waar ik wel om geef is dat heel veel mensen op de lopende band zitten van onze hebberige en plukkerige politiek en dit niet willen zien omdat het zo lekker gemakkelijk is om mee te wandelen met de HEB process.
Heel zonde mensen kunnen zo anders zijn zonder dat HEB en IK idee.
Ik zou niet eens beroemd willen zijn, ik verkoop mijn ziel en lichaam niet voor iets wat je denkt beter te zijn als een ander.
” Beter een lege broekzak dan een volle graf”

@ Emka

Wie wijst er hier naar de mensen die naar een concert gaan???? Vertel dat eens.
Misschien teveel geheadbanged of gesnoven?
Ik zelf heb vrienden die ook naar Metal luisteren en kan je zeggen dat ik mijn hand voor hun in het vuur zou doen. Daarbij heb je Metal wat verhalen verteld en je heb Metal dat de duivel aanbid.
Snap jouw hele comment niet eens , een beetje van een Slappe L.L op een drumstel.

Wat hier boven bedoeld wordt , is dat de mensen met AANZIEN/Beroemd zijn dus wel de Brenger van het licht aanbidden, Bohemian grove, daar staat een beeld van een UIL , dat wordt vergelijkt met de brenger van het Licht en de Wijsheid.
Meer lezen zou je goeddoen voordat je hier HEADBANGED, wat trouwens heel slecht voor je nekspieren zijn maar dat wordt jouw kado als je dalijk 50 wordt ,misschien nog eerder , Bangse babe!!!

emka
emka
Reactie op  mark
6 jaren geleden

Dude. Ga lekker complotten lezen en iedereen uitmaken voor schaap!
Mijn punt is, dat ik vaak naar concerten ga van Metal Bands. Daar maakt IEDERE fan een devils-horns met z’n hand. Dat hoort er bij. Ik wilde dus grappig zijn (wat dus niet over komt) door te beweren, dat straks iedere metalhead als Illuminati wordt gezien door het maken van dat symbool (en de figuren op hun/onze Tshirts).
O ja, en van drummers krijg ik zowieso een slappe l.l Da’s een apart volk vertel ik je!
(mensen, dat was een grapje, voordat ik jullie weer over me heen krijg)

Maak je ook maar geen zorgen over mijn nek. Doordat ik veelvuldig de zinloze comments op deze site lees, maak ik voldoende bewegingen van links naar rechts. Dat compenseert het headbangen!

kliko
kliko
6 jaren geleden

Klinkt heel logisch, bij een geheime genootschap zitten, maar wel verborgen signalen uiten die daar heen kunnen lijden……….je.kan ook overal iets in zien. (Niets is wat het lijkt in wie is de mol!)

Andries
Andries
6 jaren geleden

Madonna begint wel een zielige vertoning te worden. Je zou denken dat ze tien jaar geleden al met pensioen zou moeten gaan. Kennelijk hebben we dat allemaal mis, en denkt ze zelf dat ze op haar 57ste nog een paar puberende jochies van 15 in bed kan lokken met haar ” uitdagende” outfit.
Ik weet nou niet of ze infantiel of pedofiel genoemd mag worden. Waarschijnlijk beide.

Jimmy Joe
Jimmy Joe
Reactie op  Andries
6 jaren geleden

I see what you did there, and I like it.

Pedro
Pedro
6 jaren geleden

Duivel aanbidders…. vraag mij af of de ongelovige mens zich daar druk om maakt. Het merendeel weet niet eens wat de duivel voor staat of zijn historie in de bijbel. Als je niet in GOD geloofd waarom wel in de duivel? Hij kan immers niet zonder GOD bestaan (bijbels gezien).

Waar ik mij meer druk om maak zijn rituelen die sommige denken te moeten uitvoeren voor het kunnen verkrijgen van macht en geluk. Je ziel “verkopen” door dat soort zaken uit te voeren om in de hoop in de grotere huis te kunnen wonen of meer aanbidders te krijgen.

Voor zij die het niet weten effe in het kort en vrij vertaald (bijbels):
De duivel (lucifer) was de top een engel in de hemel en een prachtig wezen. Hij had een hoop macht door het feit dat hij geweldig talent had. Hij bepaalde de toon in de hemel, een gift van GOD aan hem.

Hij begon zoveel te genieten van de aandacht van alle andere engelen dat hij zich begon af te vragen of hij niet gelijk aan GOD was en begon zich naar die gedachte toe te werken.

Hierdoor kwam hij in botsing met GOD. Hij keerde zich tegen GOD en heeft een groot deel van de engelen aan zijn kant weten te krijgen. Hij heeft de strijd niet kunnen winnen en is hij in onze wereld gesmeten als straf en gestript van een groot deel van zijn macht.

Echter de gift van het bepalen van de toon is hij niet verloren en ook zijn schoonheid ook niet. Gedoemd om uiteindelijk eeuwig gestraft te worden wanneer het zover is, neemt hij zijn kans om de zwakkere in geest van de mensen te verleiden om hetzelfde te doen als hij heeft gedaan.

Uit de verhaal haal je eruit dat hij de eerste van alle scheppingen van GOD die hoogmoed, bedrog, wraak en andere “zonden” heeft geuit. Diezelfde zonden wenst hij aan iedereen in onze wereld aan te smeren voor zijn tijd komt. Dat doet hij om zoveel creaties van GOD te corrupteren voordat hij zijn uiteindelijke straf krijg.

En dan heb je nog zij die zeggen dat de duivel (lucifer) een good guy is die onterecht is veroordeeld door GOD en dat hij ooit weer in de zadel komt…. Dat door hem te aanbidden een zegen te krijgen wanneer hij aan de macht komt.

Enne ga hier geen gekke discussie over maken over het wel niet bestaan van GOD en de duivel. Dit was ter info, dat zijn nutteloze eindeloze discussies.

eindhoven
eindhoven
6 jaren geleden

dat dat nederlanders zijn die een grote inbreng hebben in dat wereldje van de zgn illuminati of jetset die hebben madonna groot gemaakt madonna een paar keer gezien bij waalre zo ook arnold schwargenegger die in films speelde die door hun betaald zijn bill cosby daar in de buurt gezien sharon stone pavorotti.trouwens madonna heeft een ivf jong waarvan de biologische vader een nederlander is.en janet jackson ook daar in de buurt gezien

emka
emka
6 jaren geleden

sorry. Val bijna van mijn stoel van het lachen.
Nu weet ik het. ALLE HeavyMetal/HardRock bands en -fans zijn Illuminati. Immers steekt iedereen z’n wijsvinger en pink op tijdens het hele concert en schudt ritmisch z’n hoofd op en neer. Iedereen in het publiek doet het.
Misschien hadden ze vroegah tóch gelijk, dat de platen achterstevoren gedraaid bevelen van de duivel dooorgaven.
Dio zou zich omdraaien in z’n graf als hij jullie complotgewazel zou horen! \m/ Rock on mensen!

Ik vind trouwens, dat Edwin wederom het beste, meest nuchtere commentaar afgeeft! Hulde!

emka
emka
Reactie op  emka
6 jaren geleden

Daarbovenop heeft IEDEREEN in het publiek tijdens een optreden van Slayer een Tshirt met een duivel erop, én een pentagram én 666. Dat kán geen toeval zijn. Jammer dat ik altijd te dronken ben na afloop van zo’n concert zodat ik de onderliggende boodschappen van de Illuminati on stage meekrijg.

Roy
Roy
Reactie op  emka
6 jaren geleden

“Dio zou zich omdraaien in z’n graf als hij jullie complotgewazel zou horen!”

één van de beste metalzangers ooit R.I.P. \m/
Veel mensen vinden het geen muziek en al helemaal geen zangers, ondertussen staan die zelfde mensen te swingen op “Love is All” van Roger Glover.. Goh wie is die goede zanger toch 🙂

emka
emka
Reactie op  Roy
6 jaren geleden

@Roy: niet 1 van de beste…..DE BESTE!!!! Zo’n mooie stem die vent!

Off Topic: nu loopt er al zo’n NL Hiphopventje rond die zich Dio noemt. Schande!!!

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Madonna verkocht in het begin van haar carrière haar lichaam aan platenproducenten om beroemd te worden en nu ze de rekening heeft gevuld komt de geestelijke waanzin en dat al voor jaren. Volgens mij lijdt ze aan provocerend puberaal gedrag in een oud velletje. De illuminatie wordt in deze gebruikt als commerciële stunt en wellicht meent ze het ook nog en is het helemaal geen grap of show. Als je zo hoog op de ladder staat en daarmee ook heel kwetsbaar bent en chantabel dan is alles mogelijk, zelfs je ziel -verplicht- verkopen.

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

paus

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x