Homepagina » Het Complot » #Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards
#Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards

#Illuminati trending topic op Twitter tijdens Grammy Awards

Zondagavond waren de Grammy Awards in de Verenigde Staten. Sam Smith was de grote winnaar van de avond met vier Grammy’s. Tiësto viel ook in de prijzen en ging naar huis met een Grammy voor zijn remix van John Legends All of Me.

Na de optredens van Madonna en AC/DC verspreidden geruchten over de Illuminati zich via de sociale media. Al snel was #Illuminati trending topic. Toen AC/DC het nummer Highway to Hell ten gehore bracht, werd Twitter overspoeld met berichten over het aanbidden van de duivel en complottheorieën rond de Illuminati.

Schrijver Mark Dice twitterde een foto van het optreden en het publiek met daaronder de tekst: “Duizenden mensen dragen bij de Grammy’s letterlijk duivelshoorns #Illuminati.”

Madonna werd tijdens haar optreden omringd door dansers die hoorns droegen. Zelf was ze gekleed als stierenvechter. “Zullen Madonna en Kanye samen optreden? Dit wordt een optreden van de Illuminati #GRAMMYs,” twitterde Lil Rus.

Het is niet de eerste keer dat popicoon Madonna is gelinkt aan de Illuminati. Tijdens de Super Bowl in 2012 was ze gekleed als een Egyptische godin en waren er allerlei symbolen te zien die in verband worden gebracht met de groep.

De Illuminati wordt gezien als een geheim genootschap van geheime duivelaanbidders dat een Nieuwe Wereldorde probeert in te voeren. Verschillende beroemdheden zijn in het verleden gelinkt aan de Illuminati. Vaak dragen of gebruiken ze symbolen zoals het alziend oog, piramides, de uil, het pentagram, het getal 666 of de schedel.

 

[AL, Christian Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arnout schreef:

  Wat een mafkezen. Het is tegenwoordig wel heel trendy als je deze woorden gebruikt. Het internet zit tegenwoordig vol met dit soort complotgekkies en illuminatie mensen. Je kan het overal in zien.

  In deze website zit ook de I van illuminati. nInefornews.

  I rest my case

  6 likes
  • Edwin schreef:

   Wat mensen die zo zitten te speuren naar Illuminati nog niet door schijnen te hebben, is dat “Illuminati” onder de jongeren al jaren een modewoord is geworden..

   Veel rappers doen opzettelijk het schaapjes-achtige publiek denken dat ze Illuminati zijn, simpelweg omdat je dan stoer overkomt.

   Veel van die Illuminati speurneuzen staan al helemaal te hyperen als tijdens een show wat suggestieve Illuminati gebaren worden gemaakt. Die rappers weten donders goed dat de meeste mensen al bekend zijn met Illuminati gebaren, en gaan JUIST DAAROM lekker een beetje de boel opfokken.

   Ik weet niet hoeveel mensen hier denken dat de “grote massa” niets weet van al die complottheorieen, maar als ik met mijn kinderen (wonen in Engeland) spreek dan schatten ze dat ongeveer 6 op de 10 jongeren ALLANG weet heeft van Complottheorieen, NWO, Illuminati enz.

   Veel zgn. “wakkere mensen” leven nog steeds in de waan dat de meeste mensen nog niet wakker zijn, die waan hebben ze nodig om zo hun eigen messiascomplexgedrag van “mensen wakker willen maken” goed te praten.

   Als mensen al bijvoorbeeld een driehoek zien staan op een gebouw slaan ze op tilt,
   ik heb in mijn directe omgeving mensen meegemaakt die daadwerkelijk geestelijk doorsloegen met al die complottheorieen, er was geen normaal gesprek meer te voeren met ze. Ik heb gezien hoe ze langzaam wegkwijnden, niet of nauwelijks meer sliepen, en niemand meer vertrouwden.

   Het boeit me niet of dit ontkent wordt of niet, door al die complottheorieen heb ik mensen echt geestelijk volledig naar de kloten zien gaan. En dat mag ook eens gezegd worden!
   Goh, wat zijn ze toch wakker hè ?

   11 likes
   • weg met ons schreef:

    @Edwin – Mensen die je kende en naar de kl*ten gingen, kwam het werkelijk door de complottheorieën en niet toevallig door het gebruik van cocaïne? Cocain in the brain maakt namelijk nogal paranoia en achterdochtig en kan mensen mentaal, fysiek en financieel totaal slopen. Een combinatie van de twee zou natuurlijk ook kunnen.

    Overigens, waarom zijn het complottheorieën en niet gewoon complotten, want een theorie geldt voor de meeste allang niet meer. Wel zie je veel complotten die bewust ongeloofwaardig, amateuristische en belachelijk worden gebracht om daarmee de echt serieuze complotten finaal onderuit te halen.

    4 likes
    • Edwin schreef:

     Geen coke, wel jointjes ….en nee ik ga nu niet generaliseren dat jointjes mensen panisch maakt, dat ligt aan de wietsoort en aan de gebruiker zelf

     Ik lees trouwens mijn vorige reactie en ik zie dat ik een fout maakte.
     Ik zei “door al die complottheorieen heb ik mensen naar de kl…” , maar ik was vergeten het woord MEDE er voor te plaatsen…

     De oorzaak waarom de dingen gaan zoals ze gaan is vaak een samenloop van allerlei omstandigheden tegelijk.
     Die mensen waar ik over sprak hadden echt geen psychisch label of zo, maar des te meer ze zich gingen verdiepen in allerlei complotten, echt PRECIES dezelfde complotten/theorieën zoals je op sites zoals deze tegenkomt, des te panischer ze ik op den duur zag worden.

     Weet je, wat veel mensen niet lijken door te hebben is dat al die troep en ellende die je van een ander leest, onbewust energetisch in jouw eigen energieveld/aura/gevoelslichaam opslaat: LETTERLIJK.

     Oude spreekwoorden zijn vaak heel oude wijsheden, ik heb het dus in dit geval over het spreekwoord: “waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet”

     Ik zal je een nieuwe variant op deze wijsheid geven:
     Alles waar je naar kijkt
     Alles waar je over denkt
     Alles wat je leest
     Alles wat je hoort….
     Al de mensen met wie je omgaat,
     En al de energie van al die duistere figuren die we proberen te ontmaskeren

     Daar mee wordt je mee besmet, en niet alleen wijzelf, maar de gehele mensheid.

     Wij stoute mensjes zijn eigenlijk allemaal nestvervuilers, dom hè?

     Altijd dat gezeur dat iedereen wakker MOET worden, gaat nergens over…dat moet een ieder voor zich zelf bepalen lijkt mij.

     6 likes
     • weg met ons schreef:

      @Edwin – Kan me goed vinden in je reactie en inderdaad klopt het dat er energieën worden vrijgemaakt in de wereld die een heel slechte invloed hebben op mensen en dit waarschijnlijk ook de bedoeling is van alles wat zich op dit moment afspeelt in de wereld. We worden bewust voorzien van een lading heel negatieve energie. De mens bestaat nu eenmaal uit energie en atomen en zullen de negatieve energieën je lichaam en geest heel goed kunnen bevuilen en worden opgenomen en hun destructieve werk doen.

      Ik las dit;

      De Kardinale Climax in 2010 (eindigt op 17 maart 2015) geeft dus het startsein voor grote veranderingen in de wereld. Het is overigens ook nog maar het begin. Het vierkant tussen Uranus in Ram met Pluto in Steenbok gaat nog een aantal jaren duren. Het thema van dit vierkant is revolutie en rebellie omwille van vrijheid en bevrijding gepaard met de nodige provocatie. Uranus wil de vorm doorbreken waar Pluto de boel grondig transformeert.

      Even los van alle brandhaarden in de wereld en oplopende spanningen is de dieper gelegen boodschap van de Kardinale Climax dat we op innerlijk niveau de knop omzetten naar een hoger niveau. Deze opruiende constellaties aan de hemel kunnen de bodem onder je voeten volledig wegslaan, zeker voor wie zich laat leiden door negatieve gedachten en gevoelens. Al eerder schreef ik geen voorstander te zijn van allerlei apocalyptische doemscenario’s. Het heeft ook weinig zin om jezelf een diep dal in te praten. Verheffender is om je te bevrijden van lagere gedachten en bijbehorende gedragspatronen. Hoe krachtiger jezelf bent, hoe minder vatbaar je bent voor negativiteit buiten je. Tegelijkertijd voed je hiermee het collectieve bewustzijn. Dit is echt van cruciaal belang temidden van de aanzwellende revolutionaire transformatieve storm!

      8 likes
     • Tinus schreef:

      Er zijn complotten, en als je weet van complotten dan kom je er achter dat alles wat je denkt te weten misschien niet waar is.En dan zou je wel eens kunnen gaan denken dat alles een complot is, wat niet zo best is voor je geestelijke toestand.Maar gelukkig als jij en je kinderen zo meteen gechipt worden kunnen we weer rustig slapen, dan heeft de werkelijkheid het complot ingehaald.

      2 likes
   • Gerard J schreef:

    Och ja de luuminati bestaan wel zeker als een beweging die is opgezet door Adam Weishaubt. Mensen die weten dat de illuminati bestaan wegzetten als complotgekkies is wel zo kinderachtig. Er zijn nogal wat artiesten die graag provoceren met illuminatisymbolen.

    0 likes
   • Edwin schreef:

    “complotgekkies”
    hoe vaak lees je die woorden niet op deze site?
    Leer eens een beetje te incasseren, en je wat minder snel beledigd te voelen.

    Maar een tip hoor, ‘t kan helpen weet je 😉

    2 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Ben jij nu helemaal besodemieterd!? Gaan verlangen dat mensen maar lekker shit over zich heen laten schijten. Dadelijk ga je me nog vertellen dat pesten ook geen kwaad kan en dat zoiets dus ook een non-issue is.

     Ik heb het iig helemaal gehad met die lui die reageren met termen als complotgekkies, alu hoedjes ed. Daar zal ik ze dan ook zeker op aanspreken en zeker geen vrijkaartje geven om maar lekker ongestoord door te gaan met zulk soort beledigingen.

     En dan heb ik het nog niet eens over het in stand houden van het complot vd complottheorieën zoals dat in het gelinkte artikel naar voren wordt gebracht als je er niks van zegt.

     5 likes
    • Faith schreef:

     Kijk dan hoe ze het doen, Axl compleet negerend! Terwijl Axl de drijvende kracht achter Guns ‘n Roses was en degene was met het charisma van een messias. Deze band gaat het dus niet redden. Slash heeft al eerder geprobeerd om solo te gaan zonder de stuwende kracht vanAxl. Ook al niet gelukt. Wie durft er nog te beweren dat complotgekkies gek zijn?

     https://www.youtube.com/watch?v=tZW1Fe2jkaI

     0 likes
  • Light schreef:

   Arnout het is duidelijk aan welke en voor welke kant jij staat…

   Nu pas rest jouw case..

   Leuke overtuiging die jij je zelf hebt aangepraat Arnout, maar wat informatie betreft bevind jij je nog diep in het land der sprookjes en laat jij je buikje goed vullen door het groene Monsato gras.

   Het geeft niet dat je het geheel met totale onbenul aanschouwt, iedereen heeft een functie in deze maatschappij en dus ook schapen.
   Eet smakelijk verder meh…meh..meh

   Light 13-2-2015

   4 likes
  • Pater de Prater schreef:

   Net zo gek als die alsmaar wederkerende symboliek… je kunt zeggen wat je wil van ‘complotgekkies’ maar het zuiver constateren van diezelfde symboliek maakt wat mij betreft iemand niet tot complotgekkie.

   En conclusies verbinden aan een zekere regelmatigheid is menseigen.
   Feit is dat hedendaagse popcultuur is doorspekt met ‘heidense symboliek’ en vaak hetzelfde verhaal, alziendoog pyramide zwartwit geblokte vloeren etc..

   Tja…

   1 likes
 • mark schreef:

  @Arnout

  Echt gek hoor dat er nog steeds mensen rondlopen met hun ogen dicht, tis net een sprookje waarin we leven.

  Het is net een stripboek hoe onze levens worden geleid, politiek mag liegen over de MH17, en het is natuurlijk een stripboek hoe de twintowers neer zijn gehaald.

  Afrika waar kleine kindertjes honger lijden is zeker ook een sprookje.

  Bah wat ben jij naief zeg….. hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel zien.
  Jip en Janneke mannetje……. Maar niet gaan huilen als het dadelijk zo ver is hoor……

  meh meh meh meh meh…. stap eens uit de weide bangerd.

  13 likes
  • JevWeazle schreef:

   @ mark
   echt gek hoor dat er nog steeds mensen rondlopen die denken ergens wat van af te weten en daarmee zichzelf het recht geven om andere mensen naar beneden te halen door ze naive of schaap te noemen.
   jongen sta dr eens bij stil dat mensen op deze site kijken omdat ze het mainstream nieuws niet heel erg meer geloven, dat is toch al iets om positief over te zijn.
   ga mensen die het zelfde pad bewandelen maar nog niet zover zijn als jij niet belachelijk maken daarmee laat je alleen maar zien dat jij zelf nog niet zo ver bent als je denkt.

   ik vind dat iedereen die de moeite genomen heeft om op deze site te kijken al stap in de goede richting heeft gezet en totaal geen schaap is

   keep spreading the truth

   8 likes
   • mark schreef:

    @Jevwezel

    Mijn comment was gericht aan Arnout , als je dus zijn zinnen lees en dan de mijne dan moet je kwartje vallen.

    @ Roy

    Ik geef niet om de heb waar ik wel om geef is dat heel veel mensen op de lopende band zitten van onze hebberige en plukkerige politiek en dit niet willen zien omdat het zo lekker gemakkelijk is om mee te wandelen met de HEB process.
    Heel zonde mensen kunnen zo anders zijn zonder dat HEB en IK idee.
    Ik zou niet eens beroemd willen zijn, ik verkoop mijn ziel en lichaam niet voor iets wat je denkt beter te zijn als een ander.
    ” Beter een lege broekzak dan een volle graf”

    @ Emka

    Wie wijst er hier naar de mensen die naar een concert gaan???? Vertel dat eens.
    Misschien teveel geheadbanged of gesnoven?
    Ik zelf heb vrienden die ook naar Metal luisteren en kan je zeggen dat ik mijn hand voor hun in het vuur zou doen. Daarbij heb je Metal wat verhalen verteld en je heb Metal dat de duivel aanbid.
    Snap jouw hele comment niet eens , een beetje van een Slappe L.L op een drumstel.

    Wat hier boven bedoeld wordt , is dat de mensen met AANZIEN/Beroemd zijn dus wel de Brenger van het licht aanbidden, Bohemian grove, daar staat een beeld van een UIL , dat wordt vergelijkt met de brenger van het Licht en de Wijsheid.
    Meer lezen zou je goeddoen voordat je hier HEADBANGED, wat trouwens heel slecht voor je nekspieren zijn maar dat wordt jouw kado als je dalijk 50 wordt ,misschien nog eerder , Bangse babe!!!

    0 likes
    • emka schreef:

     Dude. Ga lekker complotten lezen en iedereen uitmaken voor schaap!
     Mijn punt is, dat ik vaak naar concerten ga van Metal Bands. Daar maakt IEDERE fan een devils-horns met z’n hand. Dat hoort er bij. Ik wilde dus grappig zijn (wat dus niet over komt) door te beweren, dat straks iedere metalhead als Illuminati wordt gezien door het maken van dat symbool (en de figuren op hun/onze Tshirts).
     O ja, en van drummers krijg ik zowieso een slappe l.l Da’s een apart volk vertel ik je!
     (mensen, dat was een grapje, voordat ik jullie weer over me heen krijg)

     Maak je ook maar geen zorgen over mijn nek. Doordat ik veelvuldig de zinloze comments op deze site lees, maak ik voldoende bewegingen van links naar rechts. Dat compenseert het headbangen!

     1 likes
  • Roy schreef:

   “hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel zien.”

   Even een beetje nuanceren..

   “hier komen kijken en gal uitspuwen over mensen die het wel denken te zien.”

   Het is simpelweg een feit dat je overal tekens van de Illuminatie in zou kunnen zien als je zou willen.
   En vooral bij dit soort evenementen vindt men het heerlijk om even lekker te zuigen op de artiesten.
   Of het jaloezie is of iets anders laat ik even in het midden..

   Van Madonna is het bekend dat ze het leuk vindt om in de aandacht te staan, dus dat ze een show geeft waar mensen over zouden gaan praten is geen verrassing. Verder is het lachwekkend dat men bij een optreden van AC/DC de connectie met de illuminatie legt….

   koop hier uw eigen illuminatie oortjes..

   http://acdc.fanfire.com/cgi-bin/WebObjects/Store.woa/wa/product?sourceCode=ADCWEBWWEUR&sku=ADC63573

   5 likes
 • Andries schreef:

  Madonna begint wel een zielige vertoning te worden. Je zou denken dat ze tien jaar geleden al met pensioen zou moeten gaan. Kennelijk hebben we dat allemaal mis, en denkt ze zelf dat ze op haar 57ste nog een paar puberende jochies van 15 in bed kan lokken met haar ” uitdagende” outfit.
  Ik weet nou niet of ze infantiel of pedofiel genoemd mag worden. Waarschijnlijk beide.

  8 likes
 • emka schreef:

  sorry. Val bijna van mijn stoel van het lachen.
  Nu weet ik het. ALLE HeavyMetal/HardRock bands en -fans zijn Illuminati. Immers steekt iedereen z’n wijsvinger en pink op tijdens het hele concert en schudt ritmisch z’n hoofd op en neer. Iedereen in het publiek doet het.
  Misschien hadden ze vroegah tóch gelijk, dat de platen achterstevoren gedraaid bevelen van de duivel dooorgaven.
  Dio zou zich omdraaien in z’n graf als hij jullie complotgewazel zou horen! \m/ Rock on mensen!

  Ik vind trouwens, dat Edwin wederom het beste, meest nuchtere commentaar afgeeft! Hulde!

  3 likes
  • Roy schreef:

   “Dio zou zich omdraaien in z’n graf als hij jullie complotgewazel zou horen!”

   één van de beste metalzangers ooit R.I.P. \m/
   Veel mensen vinden het geen muziek en al helemaal geen zangers, ondertussen staan die zelfde mensen te swingen op “Love is All” van Roger Glover.. Goh wie is die goede zanger toch 🙂

   2 likes
  • emka schreef:

   Daarbovenop heeft IEDEREEN in het publiek tijdens een optreden van Slayer een Tshirt met een duivel erop, én een pentagram én 666. Dat kán geen toeval zijn. Jammer dat ik altijd te dronken ben na afloop van zo’n concert zodat ik de onderliggende boodschappen van de Illuminati on stage meekrijg.

   1 likes
 • Roy schreef:

  Goh, gek hoor, dat ze bij AC/DC hoorns droegen.. /facepalm

  5 likes
  • Frans schreef:

   Hier op aarde heb je niet de duivel,
   We hebben het midden te houden tussen arimanische krachten, (de meterialistische dus), en de Luciferische, (de dweepzieke).

   Het is een rare gast die duivel. Waar hoort die nu bij?

   1 likes
 • mono schreef:

  De duivel mag blij zijn dat ik em nog niet tegen gekomen ben, ik had em met liefde en een getordeerde mach 20 terug geworpen in die bodemloze put..
  zodat ie na 10.000 jaar zichzelf nog afvraagt wie dat mensje nu was die em dat kunstje geflikt heeft.

  5 likes
 • Pedro schreef:

  Duivel aanbidders…. vraag mij af of de ongelovige mens zich daar druk om maakt. Het merendeel weet niet eens wat de duivel voor staat of zijn historie in de bijbel. Als je niet in GOD geloofd waarom wel in de duivel? Hij kan immers niet zonder GOD bestaan (bijbels gezien).

  Waar ik mij meer druk om maak zijn rituelen die sommige denken te moeten uitvoeren voor het kunnen verkrijgen van macht en geluk. Je ziel “verkopen” door dat soort zaken uit te voeren om in de hoop in de grotere huis te kunnen wonen of meer aanbidders te krijgen.

  Voor zij die het niet weten effe in het kort en vrij vertaald (bijbels):
  De duivel (lucifer) was de top een engel in de hemel en een prachtig wezen. Hij had een hoop macht door het feit dat hij geweldig talent had. Hij bepaalde de toon in de hemel, een gift van GOD aan hem.

  Hij begon zoveel te genieten van de aandacht van alle andere engelen dat hij zich begon af te vragen of hij niet gelijk aan GOD was en begon zich naar die gedachte toe te werken.

  Hierdoor kwam hij in botsing met GOD. Hij keerde zich tegen GOD en heeft een groot deel van de engelen aan zijn kant weten te krijgen. Hij heeft de strijd niet kunnen winnen en is hij in onze wereld gesmeten als straf en gestript van een groot deel van zijn macht.

  Echter de gift van het bepalen van de toon is hij niet verloren en ook zijn schoonheid ook niet. Gedoemd om uiteindelijk eeuwig gestraft te worden wanneer het zover is, neemt hij zijn kans om de zwakkere in geest van de mensen te verleiden om hetzelfde te doen als hij heeft gedaan.

  Uit de verhaal haal je eruit dat hij de eerste van alle scheppingen van GOD die hoogmoed, bedrog, wraak en andere “zonden” heeft geuit. Diezelfde zonden wenst hij aan iedereen in onze wereld aan te smeren voor zijn tijd komt. Dat doet hij om zoveel creaties van GOD te corrupteren voordat hij zijn uiteindelijke straf krijg.

  En dan heb je nog zij die zeggen dat de duivel (lucifer) een good guy is die onterecht is veroordeeld door GOD en dat hij ooit weer in de zadel komt…. Dat door hem te aanbidden een zegen te krijgen wanneer hij aan de macht komt.

  Enne ga hier geen gekke discussie over maken over het wel niet bestaan van GOD en de duivel. Dit was ter info, dat zijn nutteloze eindeloze discussies.

  4 likes
 • Ton schreef:

  De meeste mensen gedragen zich inderdaad als makke en blinde schapen, klaar om geschoren te worden. Ze stemmen telkens weer opnieuw op dezelfde politieke partijen die de kluit belazeren, en die onderdeel zijn van het corrupte en onderdrukkende systeem. Daarmee verlenen zij dus de legitimatie om dat corrupte systeem in stand te houden. En die kleine minderheid van mensen die het wel begrijpen worden simpelweg neergezet als doorgedraaide complotdenkers. Wat komt dat de heersende klasse goed uit !

  4 likes
 • Ton schreef:

  Aan de vruchten herken je de boom. Een oud spreekwoord. Als je de vruchten ziet van zij die de macht in handen hebben (oorlogen, conflicten, kredietcrisis, lastenverhogingen, geldcreatie uit het niets, graaicultuur, vaccinaties, enzovoorts). Hoe noemen we dat ? Goed of slecht (kwaad) ?

  2 likes
 • Faith schreef:

  Ineens werden echt goeie muzikanten die werkelijk talent hadden en niet op het grote geld uit waren maar muziek vanuit hun hart maakten, aan de kant geschoven en werden al snel alternatief genoemd.
  Met andere woorden: wat er nu vertoond wordt, is normaal. Schande.

  https://www.youtube.com/watch?v=qZMGK1uh4PY

  1 likes
  • Roy schreef:

   AC/DC is uit dezelfde tijd als Roxy Music en dat zijn zekers goede muzikanten met talent.. Dat mensen de muziek niet begrijpen is dan weer een ander verhaal

   1 likes
   • Faith schreef:

    Verwarring stichten is ook een belangrijk onderdeel in die muziekindustrie. Dus alle heavy metal wordt nu over een kam geschoren. Vergeet niet dat AC/DC voor het grote geld is gegaan en zie, nu staan ze met hoortjes, de duivel, pentagrammen en 666 op een podium. Dat zie ik Brian Ferry nog niet zo snel doen. Die eet nog liever uit vuilnisbakken.

    0 likes
 • Kalki schreef:

  Volgens Rael (google), die een atheistische wereldreligie claimt te zijn, zijn de Illuminati zo slecht nog niet.

  0 likes
  • mono schreef:

   Omdat het naar mijn mening een “broeisel” is van de illuminatie, de illu willen juist een 1 wereld religie, en 1 wereld regering 1 wereld macht enz..
   op zich is daar niks slechts aan, maar het probleem is juist dat je het op de goede en slechte manier kan doen..
   en een ander probleem is, dat we onze rechten niet in handen van anderen moeten geven..
   we zien nu helder dat wij de regering niet sturen maar andersom..
   en ik denk we niet zitten te wachten op de controle door lui, waar de duivel hard voor wegrent zo slecht en door verrot zijn ze..

   nog even een linkie over de rockers, https://www.youtube.com/watch?v=LdXYVM3TWgQ

   1 likes
 • mono schreef:

  ff kort door de bocht genomen, ze zeggen dat christendom zonneverering is, mede omdat ze ook op zondag/sunday naar de kerk gaan,
  en tevens de dag jezus dood gaat en weder opstaat, is (in de oudheid deden ze dat al) terug te leiden naar de zon die dan even beneden blijft en dan de 3de dag weer omhoog gaat, dus weer opstaat, dat is gebeurd elk jaar met kerst..

  en van de illu zeggen ze dat het Saturnus vereerders zijn, de duistere planeet, vandaar dan satur(n)day/zaterdag, het is de dag dat vele “god los” gaan en zich ter pletter zuipt, snuif slikt enz …
  zomaar een voorbeeld het logo van nike kleding is symbolisch de ring van Saturnus, je ziet veel merken met logo’s, op merken van auto’s ook terug te vinden en nog veel meer..
  hier een linkie http://illuminatiwatcher.com/decoding-illuminati-symbolism-saturn-black-cube/
  zoek anders even op “illuminati saturn ”
  groeten mono

  1 likes
 • kliko schreef:

  Klinkt heel logisch, bij een geheime genootschap zitten, maar wel verborgen signalen uiten die daar heen kunnen lijden……….je.kan ook overal iets in zien. (Niets is wat het lijkt in wie is de mol!)

  0 likes
 • eindhoven schreef:

  dat dat nederlanders zijn die een grote inbreng hebben in dat wereldje van de zgn illuminati of jetset die hebben madonna groot gemaakt madonna een paar keer gezien bij waalre zo ook arnold schwargenegger die in films speelde die door hun betaald zijn bill cosby daar in de buurt gezien sharon stone pavorotti.trouwens madonna heeft een ivf jong waarvan de biologische vader een nederlander is.en janet jackson ook daar in de buurt gezien

  0 likes
 • weg met ons schreef:

  Madonna verkocht in het begin van haar carrière haar lichaam aan platenproducenten om beroemd te worden en nu ze de rekening heeft gevuld komt de geestelijke waanzin en dat al voor jaren. Volgens mij lijdt ze aan provocerend puberaal gedrag in een oud velletje. De illuminatie wordt in deze gebruikt als commerciële stunt en wellicht meent ze het ook nog en is het helemaal geen grap of show. Als je zo hoog op de ladder staat en daarmee ook heel kwetsbaar bent en chantabel dan is alles mogelijk, zelfs je ziel -verplicht- verkopen.

  0 likes
 • emka schreef:

  Een aantal jaren geleden waren het de Westcoast repperkes die met hun vingers een W (westside) maakten als ze voor een kamera mochten poseren. Tegenwoordig doen ze de V (niet alleen de repperkes, maar de hele selfie-generatie) en maken ze de (volgens jullie Illuminati) symbolen. Is lekker hip!
  Kom op zeg. Alsof zo’n vadsige tante als Madonna lid mag zijn van een illuster gezelschap! (imo bestaat die club niet eens, maar ik ga even mee met de believers). Of zo’n omhooggevallen ghetto-mannetje als Jay Z, die ook al verschillende keren werd beticht tot lid zijn van de club die niet bestaat. Zometeen zeggen de believers nog dat Kanye West de aanvoerder is.

  0 likes
 • Richard schreef:

  Effe een complotje:The Netherlands Consulate General in New York United States 666 3rd Avenue #18, New York, NY 10017, Verenigde Staten
  +1 877-388-2443
  Blijft leuk he?

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  Zit met een vraagje? Is de illuminatie een Saturnus verering of een pure zonneverering? Of zijn beide verwant aan elkaar? Heeft dit te maken dat het christelijke geloof een pact heeft gesloten in het verleden? Hoe zit dit eigenlijk, want ik zie de bomen door het bos niet meer.

  0 likes
 • MarcelvL schreef:

  Google eens op wat er met “Rainman” wordt bedoeld, de Illuminati tak die artiesten ineens rijk maakt…rains dollars

  0 likes
 • MarcelvL schreef:

  Als je googlet doe dan wel rainman in combinatie met Illuminati

  0 likes
 • MarcelvL schreef:

  Hahaha who the f*ck is Rainman, ik heb ooit een hele zaterdag besteed aan alle docu’s erover. Die is echt bizar in ieder geval…Umbrella (paraplu) heeft ook weer een diepere betekenis. Rainman—umbrella…it’s magic!

  0 likes
 • Faith schreef:

  Gisteravond in Londen: oei wat is ze op d’r bek gegaan met een creatie van Armani aan.
  Nu is dit een van de besten qua mensen met een zeer goede smaak en was dan ook verbaasd dat ze De Opdracht voor Haar Verschijning aan hem gaf.
  Volgens mij vind hij haar ook maar niks.

  0 likes
 • x

  Check Also

  kissinger

  Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

  Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

  Goldman Sachs ziet de Europese Unie als voorloper van dictatoriale wereldregering. Farage trekt van leer

  Banken en multinationals proberen een dictatoriale wereldregering ...

  >