Buitenaards

First Contact begint in het bewustzijn

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buitenaardsen van het Arcturiaanse sterrenschip Athene maken zich momenteel gereed voor het eerste officiële bezoek aan onze realiteit.

Omdat het bewustzijn van het schip en de bemanning resoneert met een dimensie waarin tijd niet bestaat heeft het bezoek reeds plaatsgevonden. Daarom weten zij dat ze ons zullen ontmoeten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ervaring van een gebeurtenis hangt niet af van tijd, maar van je frequentie van bewustzijn. Wanneer je frequentie van bewustzijn resoneert met de vijfde dimensie kun je de ontmoetingen zien en ervaren.

Wees niet ongerust wanneer eenieder deze ontmoetingen op een andere manier ervaart terwijl je nog steeds je fysieke, individuele vorm draagt. Omwille van dit gegeven heb je een eigen perceptie die wordt beïnvloed door de gedachten en emoties die in je fysieke lichaam zijn geïntegreerd. Je ging het experiment van leven in een gepolariseerde realiteit binnen om de vele verschillende individuele expressies die er zijn te ervaren. Het is door deze individualiteit dat je bijdraagt aan het ene bewustzijn terwijl je ascendeert richting de realiteit van eenheid.

First Contact

Je ziet hoe je aardse lichaam elke dag meer verandert. Daarnaast wordt nieuws over First Contact bij steeds meer mensen bekend. First Contact vindt plaats in je bewustzijn in plaats van in je externe, fysieke realiteit. Het contact begint op deze wijze om je eraan te herinneren dat het pad naar Ascentie zich niet boven je bevindt, maar in je. Om derhalve te communiceren met de buitenaardsen middels je hart en je bewustzijn stem je niet af op het driedimensionale nieuws, maar op je eigen innerlijke waarheid.

Communicatie met buitenaardsen gaat gepaard met gevoelens van gelukzaligheid en lichamelijke sensaties waardoor je rationele verstand deze interdimensionale communicatie gemakkelijker kan accepteren. In voorbereiding op de ‘landing’ is de verruiming van het bewustzijn het voornaamste doel.

Het is je staat van bewustzijn die je deze landing laat ervaren, in plaats van dat je op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaats moet zijn. Wanneer je je bewustzijn verbindt met het bewustzijn van de Arcturianen of andere leden van de galactische vloot sta je op de ‘email-lijst’. Als je bewustzijn met andere woorden is verenigd met het bewustzijn van de buitenaardsen weet je innerlijk hoe je kunt deelnemen aan dit grootse moment van First Contact.

First Contact is een welbekende term. Er zijn echter veel mensen op Aarde die reeds contact met buitenaardsen hebben. Velen kennen de buitenaardsen omdat ze lang geleden werden aangezien voor goden. De mens koos deze benaming voor de buitenaardsen omdat de gevoelens van gelukzaligheid als gevolg van de innerlijke communicatie zoveel leken op gevoelens die opkomen tijdens meditatie of gebed.

Buitenaardsen zijn geen goden. De gelukzaligheid die je ervaart is de onvoorwaardelijke liefde die altijd al in je aardse lichaam aanwezig was maar nog sluimerde. Deze onvoorwaardelijke liefde kan alleen worden geactiveerd door een hogere staat van bewustzijn. Deze component van eenheid, waar de mensen het zo moeilijk mee hebben, kan het beste worden geactiveerd wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden.

Door communicatie met buitenaardsen, wat meestal plaatsvindt tijdens meditatie, kun je voelen hoe onvoorwaardelijke liefde je bewustzijn binnengaat. Omdat liefde die onvoorwaardelijk wordt gegeven een zeldzame ervaring is op Aarde, lijkt het in het begin alsof deze vorm van liefde afkomstig is van een afzonderlijke bron. Buitenaardsen zijn niet afgescheiden van de mensen, maar we zijn allen één en in die eenheid ascenderen we. Tezamen synchroniseren we bewustzijn.

Bron: Multidimensions.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x