CoronaBinnenland

‘Het in de ijskast plaatsen van coronatoegangsbewijs is niet genoeg, het mag nooit meer terugkomen!’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

Het kabinet maakt dinsdag op de coronapersconferentie vrijwel zeker bekend dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Dat zeggen Haagse bronnen. Daarmee gaat het kabinet verder dan de adviezen van het OMT.

Het omstreden coronatoegangsbewijs verdwijnt in de ijskast en wordt alleen nog van stal gehaald ‘als er een situatie ontstaat waarin het echt toegevoegde waarde heeft’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Een mooie eerste stap, maar laten we hopen dat de rechter in het hoger beroep morgen definitief een streep zet door het coronatoegangsbewijs – ook voor de toekomst. Die discriminatoire pas mag nooit meer terugkomen!” zegt jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren

“Ik denk dat het coronatoegangsbewijs vanaf morgen helemaal de prullenbak in kan als het gerechtshof Den Haag uitspraak doet in de coronapas-zaak,” voegt journalist Annelies Strikkers toe.

Ze benadrukt dat we niet te vroeg moeten juichen. “De EU zal nog dit jaar het digitale ID invoeren en dit langzamerhand naar steeds meer aspecten van het dagelijks leven uitbreiden.”

FVD-politicus Ralf Dekker is voorzichtig positief. “Afschaffen van alle maatregelen inclusief het coronatoegangsbewijs zou prachtig zijn. Fingers crossed. Vervolgens zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren. Dat vereist ingrijpende wijzigingen bij onder andere de politiek, media en wetenschap,” schrijft hij.

Enorme slag gewonnen

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek reageert: “We hebben hiermee echt een enorme slag gewonnen. Dit is wat je met protest tegen onrecht voor elkaar kan krijgen. Fantastisch nieuws. Maar: zolang de pas nog niet definitief van tafel is, is de strijd nog niet voorbij en moeten we alert blijven.”

Ook Kamerlid Wybren van Haga hamert hierop: “Fijn dat ze naar ons beginnen te luisteren. De coronapas had er nooit mogen komen. Het in de ijskast plaatsen van de discriminerende QR-code is niet genoeg, het mag nooit meer terugkomen! En haal Covid-19 zo spoedig mogelijk van de A-lijst af!” twittert hij.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Het CTB niet in de ijskast ,maar storten in beton en diep in de oceaan droppen.
En de volgende stap ; de misdadigers oa kabinet, omt, rivm, de zogenaamde virologen, dus allemaal de verantwoordelijken voor deze crap, 1 voor 1 voor het gerechtshof.
De tribunalen zijn volop in gang, gisteren reeds de 3e dag !

Rombout
Rombout
2 jaren geleden

Nooit meer een coronawet die de grondwet uitschakeld. Macht corrumpeert. Even de ongevaccineerden uitschakelen door middel van een QR toegangsbewijs. Dat heeft geleid tot het machtsmisbruik dat we nu zien. Hitler wilde ook een gezondheidspas invoeren voor longziekten en hartfalen. Ook die mensen wilde hij op den duur uitsluiten. Nooit meer een GEZONHEIDS-AUSWEIS voor wat voor ziekte dan ook.

Underground
Underground
2 jaren geleden

Na al die smerige leugens, geloof ik er helemaal niet van. Iets van een worst voor houden! Er zal vast een addertje onder het gras zitten. Hoe ga je dit uitleggen aan de mensen die nog even een prikje hebben gehaald, voor die onzin QR ? Het hele flutkabinet moet op stappen, de cel in met die landverraders!! De ene week zeggen ze dit, een andere week weer dat?? Het OMT waarom zitten die clowns daar nog. En zo zijn er nog zoveeeel vragen. Mijn vertrouwen komt nooit meer goed in deze Roverheid, Politie stond afgelopen weekend nog mensen in elkaar te rammen, omdat ze hier tegen aan het demonstreren. En nu is alles weer goed zeker… Neem iemand anders in de zeik… Wat een kakkerlakken zeg !!

Uit Rotterdam
Uit Rotterdam
2 jaren geleden

Zelfs als dat QR bewijs nooit meer terug kan komen is dat niet genoeg. Het hele WEF complot (systeem) moet grondig verwijdert worden. Die lui die daaraan hebben meegedaan en medeplichtig zijn moeten de bak in.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x