Mens en Dier

De bloedsekte: Honderden slachtoffers en getuigen verbreken hun stilzwijgen

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Kinderoffers aan Baäl en Moloch: een oude Luciferiaanse cult kleeft nog steeds als een kankergezwel aan onze aarde. Honderden slachtoffers en getuigen verbreken hun stilzwijgen ondanks massale bedreigingen van de daders.

Onafhankelijk van elkaar getuigen ze wereldwijd allemaal van hetzelfde: een elitair addergebroed, dat reikt tot in alle essentiële domeinen en vooral tot in de rechterlijke macht, zodat de misdaden niet bestraft worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Slachtoffers en getuigen vertellen over de extreem wrede misdaden. Voor de overlevenden is er maar één manier om deze gruweldaden te stoppen: iedereen moet het weten. Ze roepen ons op om het uit te schreeuwen door onze stem te verheffen voor alle getroffenen.

Tot op de dag van vandaag

“Ze hebben de tempel waaraan mijn naam verbonden is met gruwelijke afgodsbeelden ontwijd, en in het Hinnomdal offerhoogten voor Baäl gebouwd om er hun zonen en dochters aan Moloch aan te bieden. Ze hebben Juda met die gruweldaad tot zonde aangezet.” – Jeremia 32:34-35

“Ze vermoordden onschuldige mensen, zelfs hun eigen kinderen. Ze offerden hen aan de goden van Kanaän. Ze offerden hun zonen en dochters om hulp te krijgen van geesten en goden.” – Psalm 106:37

“Want zij hebben voor hun goden alles gedaan wat de Heer verafschuwt; ze hebben zelfs hun zonen en dochters als offer voor hen verbrand.” – Deuterenomium 12:31

De duizenden jaren oude praktijk van het offeren van kinderen aan Baäl, Moloch en alle Luciferiaanse goden, die in de Bijbel wordt veroordeeld, wordt tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast.

Noodkreten

Over de hele wereld doorbreken vele slachtoffers en getuigen het stilzwijgen over dit duistere geheim, dat al duizenden jaren als een kankergezwel aan onze aarde kleeft.

De volgende stemmen onthullen een Luciferiaanse bloedsekte die kinderoffers en andere wreedheden praktiseert. Als we niet naar hen luisteren en het is te erg voor ons om zelfs maar te luisteren naar wat anderen hebben moeten ervaren, als wij deze noodkreten niet verspreiden, zal het onschuldige bloed van weerloze kinderen blijven vloeien. U heeft een verantwoordelijkheid, u die nu naar deze film kijkt.

Beschermde miljardenbusiness

Overlevende Teal Swan zegt in de film: “We namen deel aan rituelen, waaronder rituelen waarbij kinderen en dieren werden vermoord.” Ze vertelt over een ritueel waarbij een heel klein meisje werd vastgebonden aan een grote paal, boven een groot vuur werd getild en onmiddellijk stierf. Het haar loste onmiddellijk op en de huid viel in lagen van haar lichaam af. Ze zegt dat het één van de wreedste dingen was die iemand ooit heeft kunnen zien.

Als klein meisje werd ze geïntimideerd. Zo zeiden ze tegen haar dat haar moeder gevild zou worden als ze iets zou zeggen en dat haar vader onthoofd zou worden en haar broer opgegeten en van zijn ingewanden ontdaan. “Als je klein bent, is er geen enkele reden om een volwassene niet te geloven. Dus als iemand zegt dat hij je familie zal vermoorden, dan zal hij je familie vermoorden.”

Advocate Carine Knapen maakt mensen bewust van de satanische elite en de onderwerping, verkrachting, marteling en moord op kinderen en pasgeborenen. Ze maakt mensen bewust van een belangrijk onderzoek naar satanische rituelen waarbij kinderen worden vermoord en vervolgens hun organen worden verwijderd om te worden verkocht. “Het is een beschermde miljardenbusiness,” zegt Knapen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde hetero NL'er
Bezorgde hetero NL'er
6 maanden geleden

Namen noemen want die zie ik nooit bij dit soort berichten.
En ja we kunnen wel indenken van sommige die er bij horen, maar alleen degene die het weet moet wel met namen komen.
Dat is stap twee om het zooitje aan te pakken.
Dan kunnen ze geisoleerd worden want niand die normaal is wilt met een pedo worden gezien of je moet een plaat voor je kop hebben.

mart.
mart.
6 maanden geleden

Afschuwelijk zoals er met kinderen wordt omgegaan . Deze daders moeten zwaar gestraft worden .Immoreel & misdadig .Alles voor dat vuile geld .

Mars
Mars
6 maanden geleden

Met een weg kijkende bevolking kunnen de slachtoffers nergens terecht.
De zogenaamde wet heeft het drukker met de slachtoffers te zieken dan met deze viespeuken op te pakken.
Laat goed zie waar ze staan wat niet zo vreemd is als je ziet wat voor volk er rond huppelt.

Sophie
Sophie
6 maanden geleden

Als dit allemaal waar blijkt te zijn en geen complottheorieën, dan hoop ik dat de aarde zal kantelen en ons er allemaal afgooien, want dan zijn we het niet waard mensen genoemd te worden maar monsters.
En monsters horen hier niet thuis.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x