Homepagina » Buitenaards » Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie
Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie

Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie

Patiënten van de Franse klinisch psycholoog Nicolas Dumont claimen dat ze zijn ontvoerd door aliens. Sommigen zijn naar eigen zeggen meerdere keren meegenomen.

De verhalen die ze vertellen zijn zo gedetailleerd dat Dumont er vrij zeker van is dat er echt iets is gebeurd.

“Het is geen illusie of een spirituele ervaring,” zei hij in gesprek met VICE France. “Slachtoffers krijgen de beschikking over buitengewone krachten. Ze kunnen opeens genezen of zijn helderziend.”

Echt en intens

Dumont is niet de eerste psycholoog die zich heeft gespecialiseerd in buitenaardse ontvoeringen.

Ook John Edward Mack, een professor van de Harvard-universiteit, bestudeerde dit fenomeen. Hij behandelde bijna 200 gevallen.

“Het gaat hier om gezonde mensen die een ervaring beschrijven die echt en intens is,” zei hij in 2003 in een interview. “Er gebeurt iets met hun lichaam.”

Dumont heeft inmiddels zo’n 100 Franse patiënten gehad die beweren dat ze zijn ontvoerd.

Telepathisch contact

Eén van zijn patiënten, Sonia, wordt al van jongs af aan meegenomen door aliens.

Vaak zeggen mensen dat ze midden in de nacht wakker worden en zich niet kunnen bewegen. Ze zien niet-menselijke wezens om zich heen, in huis of in een ruimteschip.

Sommigen beseften pas wat er was gebeurd nadat ze waren wakker geworden en dachten dat het ochtend was, om er vervolgens achter te komen dat het 48 uur later was.

Vrijwel alle patiënten hebben het over een tafel, zeer specifieke wezens en telepathisch contact, aldus Dumont.

Sporen

Vaak beschikken deze mensen ook over nieuwe krachten. Sommigen zweven uit hun lichaam, terwijl anderen kunnen genezen.

En in de meeste gevallen laten de ervaringen sporen na op het lichaam.

“Na jaren onderzoek en interviews ben ik ervan overtuigd dat meerdere buitenaardse rassen contact met ons proberen te maken,” zei de psycholoog.

“Er zijn reptielachtigen die soms angst opwekken en op andere momenten juist een gevoel van liefde,” legde hij uit.

Inwijding

“Dan heb je nog de blonde mensachtigen die heel lang en ouderlijk zijn; patiënten voelen zich op hun gemak bij hen,” zei hij.

“Er zijn ook kleine grijze mannetjes, die erg vervelend kunnen zijn en die niet empathisch zijn. Hun kilte werkt vaak traumatiserend,” klonk het.

Sommige patiënten vertelden Dumont ook over contact met insectachtigen, die ze zien als superieure entiteiten.

De psycholoog merkte op dat mensen de eerstvolgende ontvoering al van tevoren kunnen aanvoelen. Hij denkt dat het een soort inwijding is.

Ontwaking

“Na zo’n ervaring ben je getransformeerd. Het leven draait niet meer alleen om jouw persoonlijkheid, maar om iets wat groter is dan jijzelf,” zei hij.

“Zie het als een ontwaking van het hart,” vervolgde hij.

Dumont, die als kind eens een UFO heeft gezien, zegt niet te vrezen voor zijn reputatie. “Ik wil mensen begrijpen en helpen. Andere psychologen zijn bang om hierover te praten met hun collega’s.”

[VICE]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Kunnen die mensen , de eerst volgende keer dat ze weer een lift krijgen, niet aan die “buitenaardsen” vragen om dat omhooggevallen tuig op deze wereld een lift te geven naar een of andere dorre planeet, pakweg 5 miljoen lichtjaren hier vandaan?
  Bedenk me ineens; is deze planeet misschien zo’n oord, zo’n vuilnisbelt waar tuig op gedumpt wordt?
  Lijkt er wel op, je ziet er steeds meer!
  Vraag ik me toch af waarom ik hier dan zit?
  Ach ja, vanwege die “primitieve” gedachte zeker?

  25 likes
 2. Na de creatie van menselijke wezens door onze scheppers uit de Melkweg, moesten wij ons gaan vermenigvuldigen. Dus papa en mama maken een kind, ze kopiëren zichzelf. Dat kind komt een ander kind tegen, en beide worden ook weer papa en mama. Dus krijgen we een kopie van een kopie. Dat gaat zo steeds verder. Al eens een kopie op een kopieerapparaat gelegd en daar weer een kopie van gemaakt enz. Op een gegeven moment krijg je heel slechte kwaliteit. Dat gebeurt ook met de mensheid. Vandaar die ontvoeringen ter controle, en het aanbrengen van nieuw en vers materiaal in de mensheid.

  3 likes
 3. Als je 48 uur later wakker wordt en fysiek ontvoerd bent geweest, is er altijd wel een (bed)partner, werkgever, school, kind die vraagt waar je al die 2 dagen geweest bent. Jaja… Het is gewoon een spirituele/paranormale ervaring.

  2 likes
 4. Heb ook weleens gelezen dat men in aan laboratorium het zien van een kleine, grijze alien kan nabootsen door een specifiek elektromagnetisch veld om de hoofden van de proefpersonen te creëren. Veelal worden mensen inderdaad middenin de nacht wakker en hebben dan zo’n ervaring. Het kan dus zo zijn dat hun hersenen een truc uithalen. Wat we waarnemen is immers altijd een constructie van onze hersenen. Voor hen is de ervaring dan echt en wellicht veroorzaken de hersenen ook veranderingen aan het lichaam of mentale vermogens. Maar dat wil nog steeds niet zeggen dat er daadwerkelijk aliens bij betrokken zijn,

  1 likes
 5. Ik ben als kind meegenomen, ik weet het meeste nog tot in detail. Ik was een jaar of 7. Nadat mijn ouders etc mij uitlachten, durfde ik er niet meer over te spreken.
  En idd heb ik groenige ogen, ben ik resus negatief. En heb ik helende gaven. Ik kan er niks aan doen. En ben zo nuchter als geen ander. Toch kan ik veel vertellen over mijn enige, maar lange verhaal.

  1 likes
 6. 40 jaar geleden dus.

  1 likes
 7. Er schijnt een insect achtig wezen (Trantaloïd) in Canada gevangen genomen te zijn in geloof ik de jaren 70. Reagan wist hier van. Er is geprobeerd een video naar buiten te brengen door een klokkenluider en die is hiervoor vermoord. Als je de juiste mensen opzoekt op internet en google is het zeer interessant om het na te gaan. Het schijnt dat deze wezens van een planeet rond de ster Epsilon Eridani komen. 10,5 lichtjaren hier vandaan

  0 likes
 8. De overleden Stefan Hawking zegt/zei dat het universum door verkeert gebruik van het Boson-Higgs-deeltje/Gods-deeltje vernietigt kan worden: kunnen aliens dit alsnog vermijden?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

franse

Franse inlichtingendiensten waarschuwden voor ‘catastrofaal lek’ uit lab in Wuhan

Elf jaar voor de bouw van het ...

zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers in opstand tegen Macron: ‘Wij zijn wanhopig. Wij geloven niet meer in u’

Nu de Franse lockdown stapje voor stapje ...