Homepagina » Buitenaards » Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie
Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie

Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie

Patiënten van de Franse klinisch psycholoog Nicolas Dumont claimen dat ze zijn ontvoerd door aliens. Sommigen zijn naar eigen zeggen meerdere keren meegenomen.

De verhalen die ze vertellen zijn zo gedetailleerd dat Dumont er vrij zeker van is dat er echt iets is gebeurd.

“Het is geen illusie of een spirituele ervaring,” zei hij in gesprek met VICE France. “Slachtoffers krijgen de beschikking over buitengewone krachten. Ze kunnen opeens genezen of zijn helderziend.”

Echt en intens

Dumont is niet de eerste psycholoog die zich heeft gespecialiseerd in buitenaardse ontvoeringen.

Ook John Edward Mack, een professor van de Harvard-universiteit, bestudeerde dit fenomeen. Hij behandelde bijna 200 gevallen.

“Het gaat hier om gezonde mensen die een ervaring beschrijven die echt en intens is,” zei hij in 2003 in een interview. “Er gebeurt iets met hun lichaam.”

Dumont heeft inmiddels zo’n 100 Franse patiënten gehad die beweren dat ze zijn ontvoerd.

Telepathisch contact

Eén van zijn patiënten, Sonia, wordt al van jongs af aan meegenomen door aliens.

Vaak zeggen mensen dat ze midden in de nacht wakker worden en zich niet kunnen bewegen. Ze zien niet-menselijke wezens om zich heen, in huis of in een ruimteschip.

Sommigen beseften pas wat er was gebeurd nadat ze waren wakker geworden en dachten dat het ochtend was, om er vervolgens achter te komen dat het 48 uur later was.

Vrijwel alle patiënten hebben het over een tafel, zeer specifieke wezens en telepathisch contact, aldus Dumont.

Sporen

Vaak beschikken deze mensen ook over nieuwe krachten. Sommigen zweven uit hun lichaam, terwijl anderen kunnen genezen.

En in de meeste gevallen laten de ervaringen sporen na op het lichaam.

“Na jaren onderzoek en interviews ben ik ervan overtuigd dat meerdere buitenaardse rassen contact met ons proberen te maken,” zei de psycholoog.

“Er zijn reptielachtigen die soms angst opwekken en op andere momenten juist een gevoel van liefde,” legde hij uit.

Inwijding

“Dan heb je nog de blonde mensachtigen die heel lang en ouderlijk zijn; patiënten voelen zich op hun gemak bij hen,” zei hij.

“Er zijn ook kleine grijze mannetjes, die erg vervelend kunnen zijn en die niet empathisch zijn. Hun kilte werkt vaak traumatiserend,” klonk het.

Sommige patiënten vertelden Dumont ook over contact met insectachtigen, die ze zien als superieure entiteiten.

De psycholoog merkte op dat mensen de eerstvolgende ontvoering al van tevoren kunnen aanvoelen. Hij denkt dat het een soort inwijding is.

Ontwaking

“Na zo’n ervaring ben je getransformeerd. Het leven draait niet meer alleen om jouw persoonlijkheid, maar om iets wat groter is dan jijzelf,” zei hij.

“Zie het als een ontwaking van het hart,” vervolgde hij.

Dumont, die als kind eens een UFO heeft gezien, zegt niet te vrezen voor zijn reputatie. “Ik wil mensen begrijpen en helpen. Andere psychologen zijn bang om hierover te praten met hun collega’s.”

[VICE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
infootje
infootje
1 jaar geleden

Kunnen die mensen , de eerst volgende keer dat ze weer een lift krijgen, niet aan die “buitenaardsen” vragen om dat omhooggevallen tuig op deze wereld een lift te geven naar een of andere dorre planeet, pakweg 5 miljoen lichtjaren hier vandaan?
Bedenk me ineens; is deze planeet misschien zo’n oord, zo’n vuilnisbelt waar tuig op gedumpt wordt?
Lijkt er wel op, je ziet er steeds meer!
Vraag ik me toch af waarom ik hier dan zit?
Ach ja, vanwege die “primitieve” gedachte zeker?

AlbertV
AlbertV
Reactie op  infootje
1 jaar geleden

Eerst even goed definiëren wie dat omhoog gevallen tuig is, ander krijg je daar weer eindeloos gebakkelei over.

salvar
salvar
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

@albertV

misschien de man die heel veel lacht???

frans
frans
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

Tja dan krijg je weer zo´n strijd als die rond zwarte piet, die is de laatste drie jaren ernstig zwart gemaakt.
Dat het inmiddels door de zwartmakers tot omhooggevallen tuig kan worden gerekend.Mijn nederig EXcuus. voor deze kriptische mededeling. Sorry.

Pete del Fina
Pete del Fina
1 jaar geleden

Als je 48 uur later wakker wordt en fysiek ontvoerd bent geweest, is er altijd wel een (bed)partner, werkgever, school, kind die vraagt waar je al die 2 dagen geweest bent. Jaja… Het is gewoon een spirituele/paranormale ervaring.

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

Na de creatie van menselijke wezens door onze scheppers uit de Melkweg, moesten wij ons gaan vermenigvuldigen. Dus papa en mama maken een kind, ze kopiëren zichzelf. Dat kind komt een ander kind tegen, en beide worden ook weer papa en mama. Dus krijgen we een kopie van een kopie. Dat gaat zo steeds verder. Al eens een kopie op een kopieerapparaat gelegd en daar weer een kopie van gemaakt enz. Op een gegeven moment krijg je heel slechte kwaliteit. Dat gebeurt ook met de mensheid. Vandaar die ontvoeringen ter controle, en het aanbrengen van nieuw en vers materiaal in de mensheid.

thomass30
thomass30
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

Wat ze o.a. doen is het opwaarderen van de pijnappelklier voor betere buitenzintuiglijke vermogens.

Dit zal je ook interessant vinden:

Earth History & Annunaki by Gigi Young

https://www.youtube.com/watch?v=W7fCgn_KvFQ

Over de Mantis Beings

http://achterdesamenleving.nl/alien-week-mantid-beings/

Bazzmann
Bazzmann
1 jaar geleden

Er schijnt een insect achtig wezen (Trantaloïd) in Canada gevangen genomen te zijn in geloof ik de jaren 70. Reagan wist hier van. Er is geprobeerd een video naar buiten te brengen door een klokkenluider en die is hiervoor vermoord. Als je de juiste mensen opzoekt op internet en google is het zeer interessant om het na te gaan. Het schijnt dat deze wezens van een planeet rond de ster Epsilon Eridani komen. 10,5 lichtjaren hier vandaan

Jaya
Jaya
1 jaar geleden

De overleden Stefan Hawking zegt/zei dat het universum door verkeert gebruik van het Boson-Higgs-deeltje/Gods-deeltje vernietigt kan worden: kunnen aliens dit alsnog vermijden?

Coeus
Coeus
1 jaar geleden

Heb ook weleens gelezen dat men in aan laboratorium het zien van een kleine, grijze alien kan nabootsen door een specifiek elektromagnetisch veld om de hoofden van de proefpersonen te creëren. Veelal worden mensen inderdaad middenin de nacht wakker en hebben dan zo’n ervaring. Het kan dus zo zijn dat hun hersenen een truc uithalen. Wat we waarnemen is immers altijd een constructie van onze hersenen. Voor hen is de ervaring dan echt en wellicht veroorzaken de hersenen ook veranderingen aan het lichaam of mentale vermogens. Maar dat wil nog steeds niet zeggen dat er daadwerkelijk aliens bij betrokken zijn,

Sandra
Sandra
1 jaar geleden

Ik ben als kind meegenomen, ik weet het meeste nog tot in detail. Ik was een jaar of 7. Nadat mijn ouders etc mij uitlachten, durfde ik er niet meer over te spreken.
En idd heb ik groenige ogen, ben ik resus negatief. En heb ik helende gaven. Ik kan er niks aan doen. En ben zo nuchter als geen ander. Toch kan ik veel vertellen over mijn enige, maar lange verhaal.

Dave van de walle
Dave van de walle
Reactie op  Sandra
1 jaar geleden

en ik geloof je wel Sandra, En vele anderen ook

Sandra
Sandra
1 jaar geleden

40 jaar geleden dus.

x

Check Also

parijs

Parijs: politieagenten zetten helm af terwijl betogers juichen

Dit weekend zijn in Parijs vele duizenden ...

corona

Tv-boegbeeld: ‘Corona is nooit een pandemie geweest’

Corona is nooit een pandemie geweest, stelt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x