Buitenaards

Franse psycholoog behandelt mensen die zijn ontvoerd door aliens. Na jaren van onderzoek komt hij tot deze opzienbarende conclusie

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Patiënten van de Franse klinisch psycholoog Nicolas Dumont claimen dat ze zijn ontvoerd door aliens. Sommigen zijn naar eigen zeggen meerdere keren meegenomen.

De verhalen die ze vertellen zijn zo gedetailleerd dat Dumont er vrij zeker van is dat er echt iets is gebeurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het is geen illusie of een spirituele ervaring,” zei hij in gesprek met VICE France. “Slachtoffers krijgen de beschikking over buitengewone krachten. Ze kunnen opeens genezen of zijn helderziend.”

Echt en intens

Dumont is niet de eerste psycholoog die zich heeft gespecialiseerd in buitenaardse ontvoeringen.

Ook John Edward Mack, een professor van de Harvard-universiteit, bestudeerde dit fenomeen. Hij behandelde bijna 200 gevallen.

“Het gaat hier om gezonde mensen die een ervaring beschrijven die echt en intens is,” zei hij in 2003 in een interview. “Er gebeurt iets met hun lichaam.”

Dumont heeft inmiddels zo’n 100 Franse patiënten gehad die beweren dat ze zijn ontvoerd.

Telepathisch contact

Eén van zijn patiënten, Sonia, wordt al van jongs af aan meegenomen door aliens.

Vaak zeggen mensen dat ze midden in de nacht wakker worden en zich niet kunnen bewegen. Ze zien niet-menselijke wezens om zich heen, in huis of in een ruimteschip.

Sommigen beseften pas wat er was gebeurd nadat ze waren wakker geworden en dachten dat het ochtend was, om er vervolgens achter te komen dat het 48 uur later was.

Vrijwel alle patiënten hebben het over een tafel, zeer specifieke wezens en telepathisch contact, aldus Dumont.

Sporen

Vaak beschikken deze mensen ook over nieuwe krachten. Sommigen zweven uit hun lichaam, terwijl anderen kunnen genezen.

En in de meeste gevallen laten de ervaringen sporen na op het lichaam.

“Na jaren onderzoek en interviews ben ik ervan overtuigd dat meerdere buitenaardse rassen contact met ons proberen te maken,” zei de psycholoog.

“Er zijn reptielachtigen die soms angst opwekken en op andere momenten juist een gevoel van liefde,” legde hij uit.

Inwijding

“Dan heb je nog de blonde mensachtigen die heel lang en ouderlijk zijn; patiënten voelen zich op hun gemak bij hen,” zei hij.

“Er zijn ook kleine grijze mannetjes, die erg vervelend kunnen zijn en die niet empathisch zijn. Hun kilte werkt vaak traumatiserend,” klonk het.

Sommige patiënten vertelden Dumont ook over contact met insectachtigen, die ze zien als superieure entiteiten.

De psycholoog merkte op dat mensen de eerstvolgende ontvoering al van tevoren kunnen aanvoelen. Hij denkt dat het een soort inwijding is.

Ontwaking

“Na zo’n ervaring ben je getransformeerd. Het leven draait niet meer alleen om jouw persoonlijkheid, maar om iets wat groter is dan jijzelf,” zei hij.

“Zie het als een ontwaking van het hart,” vervolgde hij.

Dumont, die als kind eens een UFO heeft gezien, zegt niet te vrezen voor zijn reputatie. “Ik wil mensen begrijpen en helpen. Andere psychologen zijn bang om hierover te praten met hun collega’s.”

[VICE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
infootje
infootje
5 jaren geleden

Kunnen die mensen , de eerst volgende keer dat ze weer een lift krijgen, niet aan die “buitenaardsen” vragen om dat omhooggevallen tuig op deze wereld een lift te geven naar een of andere dorre planeet, pakweg 5 miljoen lichtjaren hier vandaan?
Bedenk me ineens; is deze planeet misschien zo’n oord, zo’n vuilnisbelt waar tuig op gedumpt wordt?
Lijkt er wel op, je ziet er steeds meer!
Vraag ik me toch af waarom ik hier dan zit?
Ach ja, vanwege die “primitieve” gedachte zeker?

Pete del Fina
Pete del Fina
5 jaren geleden

Als je 48 uur later wakker wordt en fysiek ontvoerd bent geweest, is er altijd wel een (bed)partner, werkgever, school, kind die vraagt waar je al die 2 dagen geweest bent. Jaja… Het is gewoon een spirituele/paranormale ervaring.

Ronald
Ronald
5 jaren geleden

Na de creatie van menselijke wezens door onze scheppers uit de Melkweg, moesten wij ons gaan vermenigvuldigen. Dus papa en mama maken een kind, ze kopiëren zichzelf. Dat kind komt een ander kind tegen, en beide worden ook weer papa en mama. Dus krijgen we een kopie van een kopie. Dat gaat zo steeds verder. Al eens een kopie op een kopieerapparaat gelegd en daar weer een kopie van gemaakt enz. Op een gegeven moment krijg je heel slechte kwaliteit. Dat gebeurt ook met de mensheid. Vandaar die ontvoeringen ter controle, en het aanbrengen van nieuw en vers materiaal in de mensheid.

Bazzmann
Bazzmann
5 jaren geleden

Er schijnt een insect achtig wezen (Trantaloïd) in Canada gevangen genomen te zijn in geloof ik de jaren 70. Reagan wist hier van. Er is geprobeerd een video naar buiten te brengen door een klokkenluider en die is hiervoor vermoord. Als je de juiste mensen opzoekt op internet en google is het zeer interessant om het na te gaan. Het schijnt dat deze wezens van een planeet rond de ster Epsilon Eridani komen. 10,5 lichtjaren hier vandaan

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x