Great ResetBinnenland

FVD: betrokkenheid van Nederland bij het World Economic Forum moet worden herzien

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Het is goed dat er op 22 november verkiezingen zijn, zei FVD-voorman Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen.

“Nederland moet kiezen voor een koerswijziging. We moeten een andere weg inslaan want op deze manier gaat het gewoon echt niet goed. We raken ons land kwijt. We hebben niets meer te besteden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overgeleverd

“We worden uitgeleverd door de mensen die ons besturen aan globalistische belangen, vertegenwoordigd door het World Economic Forum; door BlackRock; door de EU; maar ook worden we overgeleverd aan ongehoorde aantallen immigranten, waardoor we op termijn een minderheid worden in ons eigen land; aan Big Pharma en Big Finance; aan klimaatpausen en windmolenzwendelaars; en tot slot worden we overgeleverd aan het militair-industrieel complex, dat verschrikkelijke oorlogen ontketent en in stand houdt over de hele wereld, en met name het Midden-Oosten en in de Kaukasus,” zei Baudet.

Weer baas in eigen land

FVD stuurt aan op uittreding uit de Europese Unie ‘zodat we weer baas worden in eigen land’. “In hetzelfde licht moet de betrokkenheid van Nederland bij andere internationale organisaties zoals het EVRM, het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie en de NAVO worden herzien.”

“Zolang onze betrokkenheid bij dergelijke organisaties voortduurt, eisen we volledige openheid en transparantie,” benadrukte Baudet.

4.9 264 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezige burger
Bezige burger
7 maanden geleden

Klasse , daar sta ik achter

Andre
Andre
7 maanden geleden

Het is allemaal niet meer zo moeilijk om te begrijpen want het is een bedrijfsstructuur. Het WEF is een lobby kantoor voor de grote bedrijven en het WEF levert de juiste puppets op de juiste plaats. Dit systeem zuigt al het geld weg om een normaal leven te kunnen hebben en dat moet anders. Ik ben het eens met deze 12 punten en zeg doen! Niet makkelijk maar waar een wil is is een weg. Ik stem FvD.

Henk
Henk
7 maanden geleden

Tja die politici als ze de eerste of 2de kamer uitmoeten willen een “makkelijk” inkomen hebben c.q. zonder “echt” te werken en brussel met 35.000 “plekken” of zo maakt dat mogelijk.

—————————————————————————————–

Biden’s Covid Censorship STRUCK DOWN in Court: Jay Bhattacharya INTERVIEW
https://www.youtube.com/watch?v=M1CjQjLYdsA

The hill (1.74 miljoen volgers)

De overheid mag niet censureren vanwege covid, Federal Court heeft dit besloten.

Annette
Annette
7 maanden geleden

NATUURLIJK heeft Thierry Baudet, de dappere leider van Forum voor Democratie, 100% gelijk.

Maar….. het IS nogal wat, als je kijkt naar wat er allemaal moet gebeuren.

Als je alle organisaties, zoals het World Economic Forum, de Verenigde Naties, de Europese Unie, BlackRock, de Noord Atlantische Verdrag Organisatie, de Wereld Gezondheids Organisatie, voorstelt als een enorme berg, zeg maar in de Himalaya, dan is het met RECHT de allergrootste uitdaging ALLER tijden om deze berg te bedwingen.

Om te beginnen zal een groot deel van de Nederlandse bevolking er net zó over moeten denken en in ieder geval op 22 november a.s. het hokje van FvD rood moeten kleuren.

Héél eerlijk: daar heb IK niet zo’n vertrouwen in. En WAAROM? Omdat het grootste deel van de bevolking, zéér waarschijnlijk door de invloed van MK Ultra (brainwashing!!!) niet eens in staat is om het levensgrote gevaar, dat voor ons allemaal opdoemt, te doorzien.

Ik zag daarstraks alweer een filmpje van die fantastische vrouw uit Duitsland van de Alternative für Deutschland, t.w. Christine Anderson, die nogmaals opriep om ons allemaal te verzetten tegen alle walgelijke plannen van de hierboven genoemde organisaties.

IK denk, dat de politiek dit niet kan oplossen.

WIJ zullen het met z’n allen moeten doen.

Ik noemde gisterochtend in mijn stukje al die Engelse verzetsgroep, die camera’s onklaar maken.

Helemaal fantastisch, want die camera’s in combinatie met 5G zal onze gezondheid nog méér onder druk zetten.

En dan niet alleen de gezondheid van de mensen, die 1, 2, 3, 4 of 5 prikken hebben gehad, maar OOK alle mensen, die nog niet één in hun lijf hebben zitten.

TOCH blijf ik positief, want ook in mijn omgeving hoor ik steeds meer geluiden van verzet. En dat, terwijl deze zelfde mensen ruim twee jaar geleden nog stonden te juichen, als ze naar de prikstraat mochten.

Deze mensen lijken dus toch in staat te zijn het LICHT te zien.

En DAT geeft HOOP.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x