Mens en Dier

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel veel patiënten zien binnenkomen die last hadden van bijwerkingen na het coronavaccin. Ze zei in de Stew Peters Show dat collega’s uit het hele land soortgelijke ervaringen hebben.

“We hebben het hier niet over koorts of rillingen, maar over beroertes, hartaanvallen, bloedproppen, ernstige cognitieve problemen, evenwichtsstoornissen, niet kunnen lopen, het Guillain-Barré-syndroom,” zei Landers. “Het is echt schokkend.”

30 procent

Ze zei ook dat artsen last hebben van cognitieve dissonantie en worden misleid. “Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt.” Overal worden patiënten na vaccinatie opgenomen in het ziekenhuis, maar je mag niet zeggen dat het iets te maken heeft met de prik, aldus de verpleegster.

Landers, die al 20 jaar in het vak zit, heeft van februari tot begin augustus zelf onderzoek gedaan en schat dat 30 procent van alle ziekenhuisopnames uit die periode kan worden gelinkt aan bijwerkingen van het vaccin. “Dit gebeurt overal.”

Dit is absolute waanzin

Ze zei bovendien dat sommige patiënten niet worden geholpen omdat ze niet gevaccineerd zijn. “Ze waren heel erg ziek en zijn naar huis gestuurd.” Landers heeft deze mensen vervolgens doorverwezen naar iemand die wel bereid was om te helpen. Ze kregen ivermectine en waren binnen 72 uur weer de oude. “Het is echt schokkend, verschrikkelijk en onnodig wat er gebeurt.”

“Dit is absolute waanzin,” zei de verpleegster, die onlangs ontslag heeft genomen vanwege de vaccinatieplicht.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Qqw
Qqw
9 maanden geleden

Klopt! Een kennis van mij die in de zorg werkt ziet oudere mensen een voor een aftakelen. Mensen die voorheen een beetje konden lopen kunnen niet meer lopen of staan etc. Geheugenverlies is ook toegenomen, ook huiduitslag etc.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
9 maanden geleden

Het woord ziekenhuis kan men tegenwwoordig vervangen met GFC; Genocide Faciliteer Centrum.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

De Collateral Damage onder de Hersenloze Gevaccineerde Kudde gaat gestaag….wat na deze Winter exponentieel zal toenemen…Het is nog slechts een Kwestie van tijd voordat al die Gevaccineerde Pentiti zal overlopen naar ons kamp…Slechts 50% van Nederland is Gevaccineerd & Alle Prikken zijn tot Stilstand gekomen…Führer Rüttler, Herr Doktor Hugo Mengele & de Rest van dat Landverradende Nazi-Parasieten van dat Haagse Misdaad-Syndicaat hebben binnenkort een Levensgroot Probleem…Hun Duivelse Verraad is Over & Uit…

Annette
Annette
9 maanden geleden

Na het lezen van dit schokkende verhaal, dat mij uiteraard totaal niet verbaast, kan ik maar tot één conclusie komen: zorg alsjeblieft NIET in het ziekenhuis te komen. DAT is tegenwoordig de plaats waar je niet meer beter wordt, maar eerder slechter.
Je zou dan kunnen zeggen, dat je maar beter ongevaccineerd kan blijven en, ALS je toch onverhoopt ziek wordt, iemand tegenkomt die bereid is je te helpen.
Er zijn natuurlijk de afgelopen anderhalf jaar heel veel voorbeelden geweest van mensen, die in het ziekenhuis met dat nieuwe virus op de intensive care afdeling terechtkwamen, aan de beademing en het nooit meer hebben kunnen navertellen. Gelukkig geldt dat natuurlijk niet voor iedereen.
Vanochtend kreeg ik een filmpje op Telegram te zien van een piepjonge baby, die er heel slecht aan toe was. Wat was de reden? Zijn moeder wist tijdens de zwangerschap, dat zij alléén met een keizersnede haar baby ter wereld kon brengen. Met andere woorden: zij stond letterlijk met haar rug tegen de muur, toen de artsen tegen haar zeiden, dat zij dat alleen zouden doen, wanneer zij geïnjecteerd zou zijn. De baby is geboren met vele toevallen, heeft ongelooflijk veel schade opgelopen en de artsen weten er geen raad mee. Ja, dat raad je de koekoek. Natuurlijk weten zij dat niet, omdat iets dergelijks nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. Iedereen is dus proefkonijn.
In het geval van deze arme moeder en baby kun je niet spreken van eigen schuld, dikke bult, want zij had daadwerkelijk geen keuze.
Wat een vreselijke wereld! En wat een vreselijke artsen! Monsters! Dan refereer ik even aan de laatste Robert Jensen Show, die een aantal vrouwelijke Tweede Kamerleden zo noemde.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x